Bux mäklare

Kommentarer om IPCTrade

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera IPCTrade (kallas även med namnet: Intelligence Prime Capital ó iprimecapital.com), är mäklare av Criptomonedas, Forex och CFD. Rekommenderas IPCTrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om IPCTrade ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är IPCTrade ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

IPCTrade nämner att vara en del av: PrimeCapital.

❌ När det gäller din läge, företaget Nej nämner var den är baserad.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att IPCTrade har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: IPCTrade är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder IPCTrade, I detta fall, vi noterar att det inte erbjuder typer av planer.

La plattform att fungera som IPCTrade erbjuder är: Metatrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som IPCTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

IPCTrade webbplats
IPCTrade webbplats

IPCTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadskoncept, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information IPCTrade

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: iprimecapital.com | intelligenceprimecapital-bot.com | intelligenceprimecapital.com | intelligenceprimecapitalfxbot.com | ipctradingbot.wordpress.com | iprimecapital.site | iprime-capital.com | intelligenceprimecapitalguide.com | iprimecapital-official.com | member.iprimecapital.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på IPCTrade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på IPCTrade

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att IPCTrade-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 OSC (Ontario) läggs till IPCTrade till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ⚠️ varningen för mars 2022 från OSC

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 CNMV lagt till IPCTrade till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 FMA lagt till IPCTrade till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FMA-varningen april 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 FMA (Nya Zeeland) läggs till IPCTrade till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FMA-varningen april 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om IPCTrade? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

43 kommentarer om «IPCTrade (Intelligence Prime Capital): Betyg och recensioner»

 1. Marcela svar

  Godnatt

  IPC hade fram till för ett par veckor sedan regler från Kanada, USA och Australien, idag har den bara det senaste, för nästan två månader sedan har vi inte haft tillgång till våra konton och vår USDT utan någon auktorisation ändrade den till IUSD, och ingen svarar, vad kan vi göra? Hur gör vi anspråk på ASIC?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marcela, IPCTrade är en BLUFFÄRD från början till slut, om du läser recensionen kommer du att se att alla tillsynsmyndigheter har fördömt dem i princip för att de lurar alla investerare.

   Hämta pengarna från vår CHAT, de hjälper dig.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Joaquin Holgado, tack för att du kommenterade IPCTrade -Intelligence Prime Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Whesley svar

  Bästa hälsningar!

  Jag skulle vilja ha information om detta företag. Jag har en vän som föreslår att investera, jag har hört flera presentationer och det verkar vara ett bra alternativ, men jag skulle vilja ha din åsikt.

  https://member.iprimecapital.com/Account/Login?ReturnUrl=

  Tack så mycket!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Wheslley, jag rekommenderar det inte, men du kan läsa recensionen och kommentarerna i denna länk: IPCTrade

   Hälsningar.

 3. John Caceres svar

  engagera dig inte, spaniens cnmv har bekräftat att det är en bluff

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej John Caceres, tack för att du kommenterar IPCTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Miriam O. svar

  God eftermiddag på forumet. Iprimecapital är en bluff, av min egen erfarenhet. Jag satte in ett minimum och när jag tar ut ger de mig tusen ursäkter och villkor och de krediterar mig aldrig pengarna. Omöjligt att inte reglera dessa företag för att kunna göra anspråk som godkänts av officiella organ.
  Dålig erfarenhet och problem från min sida med dessa lögnare.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Miriam O, tack för att du kommenterar IPCTrade Intelligence Prime Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Fabian svar

  Från Colombia finns ett företag som heter Inversiones Mas Mas, de skötte det systemet och de svarar inte längre för investeringar eller svarsnummer.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fabian, tack för din kommentar om IPCTrade (Intelligence Prime Capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Romer svar

    Jag har precis investerat i den här sidan hjälp vad gör jag Jag är redan orolig

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Romer, tack för att du kommenterar IPCTrade (Intelligence Prime Capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

    • Ana svar

     Det är en bluff vän, vi förlorade precis pengar där i Ecuador

 6. Peter svar

  Det är ett bedrägeri, de försöker slå in dig så att du kan lägga in pengar och det kommer aldrig tillbaka, det är en bluff!!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Pedro, tack för din kommentar om IPCTrade (Intelligence Prime Capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Susan Brown svar

  De är en bluff och bekräftade av de KANADA myndigheterna

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Susan Brown, tack för att du kommenterar IPCTrade (Intelligence Prime Capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. claudius guld svar

  Följande nämns på dess webbplats i villkoren:

  "Intelligence Prime Capital Ltd.
  Företagsregistrerad adress: Tower 5, International Towers, 530 Barangaroo Ave,
  Sydney, NSW 2000”

  Detta är falskt eller så har de inte behörighet att erbjuda finansiella tjänster. Om det är sant att de är baserade i Sydney, Australien, bör de regleras av den australiensiska finansregulatorn ASIC, och det är de inte. Så det är helt klart en falsk plats och de är också en oreglerad mäklare, som ger falsk information.

  Var försiktig för med den här typen av företag är det alltid historia, när du vill ta ut dina pengar så tillåter de det inte, det är så dessa tjuvar fungerar.

  Du kommer att tacka mig senare för att jag inte investerade med dessa rackare.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Claudio, hjälp oss med deras riktiga adress, varifrån de begår bedrägerierna. De är inte reglerade. Tack för att du kommenterar IPCTrade (intelligens prime capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: IPC-handel (Intelligence Prime Capital)

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Sarah Munoz svar

    Jag investerade i icp intellegence prime capital och PS ger inte längre veckovinster och kan inte dras tillbaka

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Sara, tack för din kommentar om IPCTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 9. Cris svar

  Hej godmorgon hur mår du, jag har sett flera zoomsessioner av denna mäklare, de säger att de har allt lagligt, i zoomen visar de alla legaliseringar och den som kontaktade mig, herrn skickar mig informationen, genom zoom där anknytningarna förekommer i USA Kanada och Australien, arbetar med metatrade 4 där avkastningen på kapital kommer,
  Kan du ge mig mer information där jag kan kontrollera att de verkligen reglerar
  De har asic, msb och en kanadensare är baserad i Toronto, de driver en robot och ger ledarskapsbonusar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Cris, du kan läsa en recension om dem och kommentarer i denna länk: IPCTrade.

   Hälsningar.

 10. Gladys Torres svar

  Tack gode gud att jag såg detta innan det var för sent! Jag kastade nästan bort mycket av mina besparingar med IPCTrrade. Tack för informationen

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Gladys Torres, tack för att du kommenterar IPCTrade (Intelligence Prime Capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Thiago Grace svar

  Med denna publikation har jag lyckats få tillbaka min investering som dessa tjuvar inte ville återvända, evigt tacksam

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Thiago, Bra!!! Tack så mycket för att du meddelade oss, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läs din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

 12. manu svar

  tack så mycket för informationen om underrättelseverksamheten, de bjöd in mig att investera med dem, men jag ser dem inte som särskilt pålitliga nu när jag ser kommentarerna om dem. Vad kan du rekommendera som är pålitligt och säkert?

  tack så mycket välsignelser

   • Carol svar

    En fullständig bluff. Investera inte dessa människor är tjuvar. försiktig fara

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Carol, du har rätt, de är en bluff.

     Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej David, betala inte, skicka ingen dokumentation och skriv inte på något, backa betalningen om du har gjort den.

   Hälsningar.

   • joel svar

    De är verkligen en bluff, de får dig att betala för boten du ska använda, och förutom att sätta in minst $100.00 för kontooperationer. Det öppnar förmodligen affärer och ger dig veckovinst, men de tar ut det från ditt konto varje fredag. När du försöker ta ut det du har gjort i minst 1 dag, säger det till dig att det lägsta att ta ut är $20.00, vilket du aldrig kan ta ut eftersom de alltid tar ut pengarna från ditt konto. Så det är verkligen en bluff, jag rekommenderar att du inte investerar i detta bedrägliga företag som bara stjäl dina pengar.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Joel, tack för din kommentar om IPCTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 13. Jacinto Beltran svar

  de arbetar med robotar som inte fungerar, allt är en teater för att stjäla dina pengar, de anställde mig och jag såg inuti hur de fungerar, det är ett BEDRÄGERI!!!!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jacinto, hjälp oss med deras riktiga adress, varifrån de begår bedrägerierna. De är inte reglerade. Tack för att du kommenterar IPCTrade (intelligens prime capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: IPC-handel (Intelligence Prime Capital)

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. M svar

  God morgon, jag skulle vilja veta din åsikt om mäklaren "intelligens primärkapital" slår mycket med sitt erbjudande om automatiska bots och avkastning på mer än 30% per månad

  Jag kollar deras reglering och de säger att de har kanadensiska och amerikanska tillstånd, men inte de dagliga tillstånden från tillsynsmyndigheter som asic och andra för dessa typer av mäklare och ja, på deras huvudsida lägger de inte så stor vikt vid att exponera sina regler

  Jag väntar på din recension från dig, tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej M, allt är lögn, de är inte reglerade, be dem skicka länken till dig för att se om det är sant. Tack för att du kommenterar IPCTrade (intelligens prime capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Hillary Cruz svar

  Mina meddelanden har inte besvarats på flera dagar, HJÄLP!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Hilario Cruz, tack för att du kommenterar IPCTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.