Bux mäklare

IQ-BN kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren IQ-BN (även kallad iq-bn.com eller IQ Business Needs), är en mäklare av: CFD: er. Rekommenderas IQ-BN verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av IQ-BN. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi ger ut information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Mexiko 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av IQ-BN, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av planer eller konton.

Plattformarna att fungera som IQ-BN erbjuder är: vi tror att IQ-BNs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som IQ-BN tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

IQ-BN webbplats
IQ-BN webbplats

IQ-BN tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de ger inte riktigt mycket information, bara förklaringar ovanför IQ-BN: s aktiviteter.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om IQ-BN |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: iq-bn.com

Telefonnummer: (55) 8662 9648

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på IQ-BN <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att IQ-BN-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare och den bör ha en reglering om den verkligen är baserad i Mexiko, när vi letade efter andra recensioner om IQ-BN kunde vi inte hitta några, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Enligt meddelanden från kunder verkar IQ-BN vara kopplat till företag med ett negativt rykte som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp.Och Zantar investering. Vi föreslår försiktighet.

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IQ-BN? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

20 kommentarer om «IQ-BN: Betyg och kommentarer»

 1. anibal Campos svar

  Hälsningar, jag måste inkludera den juridiska och bokföringsstudien LARA LEGAL CORP, med ansvar för Mr. MAURICIO LARA, som har ansvaret i Costa Rica för att representera dessa banditer i juridiska och redovisningsfrågor, och också som utgör de företag som ska verka i nämnda Land. laralegalcorp .com
  Alla kan verifiera informationen på webbplatsen. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, tack så mycket för informationen om mäklaren. Något sätt att bekräfta denna information?

   hälsningar

 2. mariana svar

  dessa råttor är inte samma som svart kärna? bluffmäklaren? uppmärksamhet och vård

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariana, varför säger du detta om IQ-BN? Vi är intresserade av att veta mer om detta företags förbindelser med andra mäklare.

   hälsningar

 3. Maria Dos Santos svar

  Detta företag är en del av ett nätverk av bluffföretag som drivs av samma ägare, som har förskingrat i tio år i flera latinamerikanska länder.
  De kommer att presentera sig för dig som IQ-BN eller under ett annat namn (Pacific Alliance, Traynor, Herkz, OC Financial Corp, Herva International, Horus International, Value Corp, etc) och kommer att be dig att sätta in pengar i ett företag med ett annat namn , men ATT INGEN ÄR EN MÄLKARE med ett driftstillstånd. I slutändan är det samma ägare med flera frontföretag. INGEN av de företag där dessa brottslingar ber dig sätta in godkänns som en mäklare. Det är falskt. De investerar inte sina pengar någonstans. Efter ett tag (ibland upp till två år) försvinner de med det kapital du gav dem.
  Innan du sätter in dina pengar hos någon mäklare bör du som regel kontrollera på internet att de är godkända av tillsynsmyndigheter som FINRA, NFA, FSA, SFC etc. Besök regulatorernas sidor och leta efter företagsnamnet där. Det räcker inte att det är ett liknande namn (Pacific Alliance Capital är inte detsamma som Pacific Alliance Group). Dessa bedragare använder namn som liknar kända företag, alltid för att förvirra dig.
  Gör din forskning bra innan du börjar. Låt dig inte vägledas av vad personen som ringer till dig säger. Om mäklaren inte är reglerad, INVESTERA INTE. Tipsen på den här bloggen (rekommenderade mäklare) kan hjälpa dig mycket för att förhindra bedrägerier.
  Om du redan har lurats av dem, gå med i vårt kollektiva klagomål som körs i olika nationella och internationella polisinstanser. Vi kan vägleda dig om hur du gör det.
  Vi blev också lurade.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du delar all denna information om denna grupp av företag.

   hälsningar

 4. Mary Villanueva svar

  Så jag förstår inte vad IQ säger, du ringde mig och gav mig verkligen information och ekonomisk inducering, men du sa också att du kanaliserar en öppningskod i de viktigaste mäklarna i Europa, de sa till mig att mäklaren som uppfyller min profil är i Nordirland, ett visst OC-finansföretag, och att du kommer att tilldela en analytiker så att vi tillsammans med mig utvärderar och beslutar varje investering, där han sedan arbetar för mig under mitt skriftliga tillstånd ... nu säger du allt det och jag förstår inte vem jag ska tro ... inför tvivel och brist på förtydligande från dig föredrar jag att inte investera. Jag går i pension. Ring mig inte längre !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med IQ-BN. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Frågade de dig om pengar?

   hälsningar

 5. IQ-FÖRETAG svar

  Kära administratörer av rekommenderade mäklare, vi ser med förvåning att IQ-affärsinformation publiceras som verkar mer än ett klagomål eller en utstrykningskampanj. Vi begär att de innan de publiceras ska verifiera riktigheten av namnen på dem som kommenterar eftersom vi ser att samma anteckning nämner olika fall. IQ Business är inte släkt med någon av dessa människor och företag. IQ Business tillhandahåller FINANSIELL MARKNADSFÖRING och är INTE EN MÄLJARE så vi ber dig ta bort informationen från ditt mäklarforum. IQ Business drar inte till sig eller tar emot pengar från någon, i något land, det informerar bara och främjar finansiell kultur.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej IQ Business, för vi har fått meddelanden som nämner att IQ BN inbjuder dig att investera pengar genom mäklare och att de är kopplade till andra företag och mäklare. Vi tar inte bort information, du bör svara på problem eller tvivel, men informationen kan inte tas bort.

   hälsningar

  • lurat nummer 1000 svar

   betala tillbaka dina bluffkunder !!!! Jag hoppas att alla hamnar bakom galler !!! ondskefulla !! BEDRÄGARE !!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med IQ-BN. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

 6. Hannibal Campos svar

  Hälsningar, låt dig inte luras, det är samma nätverk av mexikanska bedragare som skapar parabaner av portföljföretag i Central- och Sydamerika ... de heter Oscar Abraham Carpio Gonzalez, Enrique Chávez Yáñez, Víctor Hugo Rodriguez Ceniceros, Rachel Murillo, Manlio Arellanos Gutierrez.
  Om du vill ha specifik information genom [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aníbal, kan du ge oss information som bevisar allt du nämner? Istället för att ge det via e-post privat. Om jag inte kollar dessa anslutningar mellan företag och personer du nämner.

 7. Santiago Brito svar

  Mitt namn är Santiago Brito, jag har fått telefonsamtal från ett brasilianskt riktnummer i en vecka, de insisterar på att jag investerar med dem genom Zantar Investment-mäklaren, med CDF och ETF-instrument, jag vet inte mycket om detta och de gör det vet inte mycket om det. metodiskt och didaktiskt förklarar hon för mig och de säger till mig att de har ansvaret för att kanalisera allt, det som verkar konstigt för mig är att de garanterar mig minst 18% av månadsvinsten utan provisioner och att minsta belopp att investera är 6 tusen dollar, det verkar vara en lotoo, och ursäkta mig om jag är okunnig men det här är något nytt för mig, kan någon vägleda mig om detta investeringsföretag är pålitligt?

  • Maria dos santos svar

   Fall inte i den här fällan, Santiago. Först ser det ut som om du gör stora vinster, men någon gång försvinner dessa bedragare med dina pengar. De agerar under alias och du får aldrig veta deras riktiga namn, så du kan inte spåra dem. De har utfört bedrägerier i Uruguay, Colombia, Panama, Costa Rica, Ecuador. Internationella brottsbekämpande myndigheter letar efter dem. Om du kan, rapportera dem.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Maria, vi är intresserade av denna information, kan du ge oss mer information om detta och ditt sätt att agera?

    • Lisbeth Hunter Salander svar

     I den här bloggen hittar du information om nätverket av bluffmäklare som detta företag ingår i brokersestafa.blogspot .com
     Om du redan har blivit lurad, här är tips som hjälper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rätt till.

     • Rekommenderade mäklare

      Tack för informationen Lisbeth.

      hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santiago, tack för att du delar din erfarenhet med IQ-BN. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om de är säkra alternativ, varken IQ BN eller Zantar investering De är reglerade alternativ, därför anser vi inte att de är säkra alls.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.