Annonsera med oss

IQ-BN kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren IQ-BN (Ă€ven kallad iq-bn.com eller IQ Business Needs), Ă€r en mĂ€klare av: CFD: er. Rekommenderas IQ-BN verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av IQ-BN. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi ger ut information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Mexiko 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av IQ-BN, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av planer eller konton.

Plattformarna att fungera som IQ-BN erbjuder Àr: vi tror att IQ-BNs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som IQ-BN tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

IQ-BN webbplats
IQ-BN webbplats

IQ-BN tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de ger inte riktigt mycket information, bara förklaringar ovanför IQ-BN: s aktiviteter.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om IQ-BN |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: iq-bn.com

Telefonnummer: (55) 8662 9648

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ IQ-BN <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att IQ-BN-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare och den bör ha en reglering om den verkligen Ă€r baserad i Mexiko, nĂ€r vi letade efter andra recensioner om IQ-BN kunde vi inte hitta nĂ„gra, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r ett "nytt" företag. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Enligt meddelanden frÄn kunder verkar IQ-BN vara kopplat till företag med ett negativt rykte som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp.Och Zantar investering. Vi föreslÄr försiktighet.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IQ-BN? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

20 kommentarer om «IQ-BN: Betyg och kommentarer»

 1. anibal Campos svar

  HÀlsningar, jag mÄste inkludera juridik- och redovisningsföretaget LARA LEGAL CORP, ansvarig för MAURICIO LARA, som Àr ansvariga i Costa Rica för att representera dessa banditer i juridiska och redovisningsfrÄgor, och ocksÄ vilka som utgör företagen att verka i nÀmnda Land. laralegalcorp .com
  Alla kan verifiera informationen pÄ webbplatsen. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anibal, tack sÄ mycket för informationen om mÀklaren. NÄgot sÀtt att bekrÀfta denna information?

   hÀlsningar

 2. mariana svar

  dessa rÄttor Àr inte samma som svart kÀrna? bluffmÀklaren? uppmÀrksamhet och vÄrd

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariana, varför sÀger du detta om IQ-BN? Vi Àr intresserade av att veta mer om detta företags förbindelser med andra mÀklare.

   hÀlsningar

 3. Maria Dos Santos svar

  Detta företag Àr en del av ett nÀtverk av bluffföretag som drivs av samma Àgare, som har förskingrat i tio Är i flera latinamerikanska lÀnder.
  De kommer att presentera sig för dig som IQ-BN eller under ett annat namn (Pacific Alliance, Traynor, Herkz, OC Financial Corp, Herva International, Horus International, Value Corp, etc) och kommer att be dig att sĂ€tta in pengar i ett företag med ett annat namn , men ATT INGEN ÄR EN MÄLKARE med ett driftstillstĂ„nd. I slutĂ€ndan Ă€r det samma Ă€gare med flera frontföretag. INGEN av de företag dĂ€r dessa brottslingar ber dig sĂ€tta in godkĂ€nns som en mĂ€klare. Det Ă€r falskt. De investerar inte sina pengar nĂ„gonstans. Efter ett tag (ibland upp till tvĂ„ Ă„r) försvinner de med det kapital du gav dem.
  Innan du sÀtter in dina pengar hos nÄgon mÀklare bör du som regel kontrollera pÄ internet att de Àr godkÀnda av tillsynsmyndigheter som FINRA, NFA, FSA, SFC etc. Besök regulatorernas sidor och leta efter företagsnamnet dÀr. Det rÀcker inte att det Àr ett liknande namn (Pacific Alliance Capital Àr inte detsamma som Pacific Alliance Group). Dessa bedragare anvÀnder namn som liknar kÀnda företag, alltid för att förvirra dig.
  Gör din forskning bra innan du börjar. LÄt dig inte vÀgledas av vad personen som ringer till dig sÀger. Om mÀklaren inte Àr reglerad, INVESTERA INTE. Tipsen pÄ den hÀr bloggen (rekommenderade mÀklare) kan hjÀlpa dig mycket för att förhindra bedrÀgerier.
  Om du redan har lurats av dem, gÄ med i vÄrt kollektiva klagomÄl som körs i olika nationella och internationella polisinstanser. Vi kan vÀgleda dig om hur du gör det.
  Vi blev ocksÄ lurade.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar all denna information om denna grupp av företag.

   hÀlsningar

 4. Maria Villanueva svar

  SÄ jag förstÄr inte vad IQ sÀger, du ringde mig och gav mig verkligen information och ekonomisk inducering, men du sa ocksÄ att du kanaliserar en öppningskod i de viktigaste mÀklarna i Europa, de sa till mig att mÀklaren som uppfyller min profil Àr i Nordirland, ett visst OC-finansföretag, och att du kommer att tilldela en analytiker sÄ att vi tillsammans med mig utvÀrderar och beslutar varje investering, dÀr han sedan arbetar för mig under mitt skriftliga tillstÄnd ... nu sÀger du allt det och jag förstÄr inte vem jag ska tro ... inför tvivel och brist pÄ förtydligande frÄn dig föredrar jag att inte investera. Jag gÄr i pension. Ring mig inte lÀngre !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med IQ-BN. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? FrÄgade de dig om pengar?

   hÀlsningar

 5. IQ-FÖRETAG svar

  KĂ€ra administratörer av rekommenderade mĂ€klare, vi ser med förvĂ„ning att IQ-affĂ€rsinformation publiceras som verkar mer Ă€n ett klagomĂ„l eller en utstrykningskampanj. Vi begĂ€r att de innan de publiceras ska verifiera riktigheten av namnen pĂ„ dem som kommenterar eftersom vi ser att samma anteckning nĂ€mner olika fall. IQ Business Ă€r inte slĂ€kt med nĂ„gon av dessa mĂ€nniskor och företag. IQ Business tillhandahĂ„ller FINANSIELL MARKNADSFÖRING och Ă€r INTE EN MÄLJARE sĂ„ vi ber dig ta bort informationen frĂ„n ditt mĂ€klarforum. IQ Business drar inte till sig eller tar emot pengar frĂ„n nĂ„gon, i nĂ„got land, det informerar bara och frĂ€mjar finansiell kultur.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej IQ Business, för vi har fÄtt meddelanden som nÀmner att IQ BN inbjuder dig att investera pengar genom mÀklare och att de Àr kopplade till andra företag och mÀklare. Vi tar inte bort information, du bör svara pÄ problem eller tvivel, men informationen kan inte tas bort.

   hÀlsningar

  • lurat nummer 1000 svar

   betala tillbaka dina bluffkunder !!!! Jag hoppas att alla hamnar bakom galler !!! ondskefulla !! BEDRÄGARE !!

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med IQ-BN. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

 6. Anibal Campos svar

  HÀlsningar, lÄt dig inte luras, det Àr samma nÀtverk av mexikanska bedragare som skapar parabaner av portföljföretag i Central- och Sydamerika ... de heter Oscar Abraham Carpio Gonzalez, Enrique Chåvez Yåñez, Víctor Hugo Rodriguez Ceniceros, Rachel Murillo, Manlio Arellanos Gutierrez.
  Om du vill ha specifik information genom [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aníbal, kan du ge oss information som bevisar allt du nÀmner? IstÀllet för att ge det via e-post privat. Om jag inte kollar dessa anslutningar mellan företag och personer du nÀmner.

 7. Santiago Brito svar

  Mitt namn Àr Santiago Brito, jag har fÄtt telefonsamtal frÄn ett brasilianskt riktnummer i en vecka, de insisterar pÄ att jag investerar med dem genom Zantar Investment-mÀklaren, med CDF och ETF-instrument, jag vet inte mycket om detta och de gör det vet inte mycket om det. metodiskt och didaktiskt förklarar hon för mig och de sÀger till mig att de har ansvaret för att kanalisera allt, det som verkar konstigt för mig Àr att de garanterar mig minst 18% av mÄnadsvinsten utan provisioner och att minsta belopp att investera Àr 6 tusen dollar, det verkar vara en lotoo, och ursÀkta mig om jag Àr okunnig men det hÀr Àr nÄgot nytt för mig, kan nÄgon vÀgleda mig om detta investeringsföretag Àr pÄlitligt?

  • Maria dos santos svar

   Fall inte i den hÀr fÀllan, Santiago. Först ser det ut som om du gör stora vinster, men nÄgon gÄng försvinner dessa bedragare med dina pengar. De agerar under alias och du fÄr aldrig veta deras riktiga namn, sÄ du kan inte spÄra dem. De har utfört bedrÀgerier i Uruguay, Colombia, Panama, Costa Rica, Ecuador. Internationella brottsbekÀmpande myndigheter letar efter dem. Om du kan, rapportera dem.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Maria, vi Àr intresserade av denna information, kan du ge oss mer information om detta och ditt sÀtt att agera?

    • Lisbeth Hunter Salander svar

     I den hÀr bloggen hittar du information om nÀtverket av bluffmÀklare som detta företag ingÄr i brokersestafa.blogspot .com
     Om du redan har blivit lurad, hÀr Àr tips som hjÀlper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rÀtt till.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Tack för informationen Lisbeth.

      hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Santiago, tack för att du delar din erfarenhet med IQ-BN. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om de Àr sÀkra alternativ, varken IQ BN eller Zantar investering De Àr reglerade alternativ, dÀrför anser vi inte att de Àr sÀkra alls.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *