✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i IQ Option. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om IQ Option och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatseu.iqoption.com – iqoption.es
???? företaget*Europe Ltd och IQOPTION LTD
⚖️ regleringCySEC – Ej reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressCypern och Saint Vincent och Grenadinerna.

⚠️ IQ Option ägs av Europe Ltd och företaget IQOPTION LTD ligger på Cypern och Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av IQ Option, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

IQ Option webbplats

IQ Option tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av produkter som IQ Option erbjuder, nyheter om finansiella händelser av intresse, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer än detta.

Lista över telefonnummer

+54 115 173 7455 (Argentina) | +56 442 045 012 (Chile) | 01800 519 0167 (Colombia) | (+357) 825808 25 (Cypern) | +34 90 086 16 12 (Spanien – Gratis) |+34 91 123 87 48 (Spanien – Madrid-pris) | +44 20 8068 0760 (Londonkurs) | +44 80 0069 8644 (England)

???? IQ Option slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED IQ Option.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag som är beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen om du skulle skadas. (St. Vincent och Grenadinerna)Det vill säga, du kommer inte att kunna göra anspråk på någon om någon olycklig händelse inträffar såsom plötslig förlust av dina pengar eller att företaget läggs ner.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av IQ Option

uppdateringar

Nyheter om IQ Option:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från IQ Option-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”6915″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av IQ Option.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av IQ Option

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar IQ Option

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera IQ Option?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är IQ Option en bluff – är det en bluff?

Vi anser att IQ Option är ett osäkert företag: det är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna, det är inte reglerat, vi har fått ett stort antal klagomål. Kort sagt, det verkar vara ett mycket osäkert alternativ för oss.

Är IQ Option pålitligt?

Nej. IQ Option är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Den har ingen reglering. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från IQ Option?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till IQ Option?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

22 kommentarer om «Är IQ Option en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Leo.Perg. svar

  God morgon, jag har försökt ta ut mina pengar i mer än 2 månader, jag är från Peru. De ger mig ingen lösning. De svarar inte på mina meddelanden. Jag tror att jag har blivit lurad. Jag skulle vilja veta om du kan anmäla det.

  Jag har kontaktat en sakkunnig advokat och han har sagt till mig att de inte har några regler och att de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna, vilket är en plats som företag väljer att lura, eftersom lagen i mitt land nästan inte kan göra något emot dem. Jag är väldigt orolig, jag skulle vilja veta om det finns något sätt att få tillbaka mina pengar.

  Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Leo, det är en mäklare som lurar alla sina kunder. Tack för din kommentar om IQ Option. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. elena svar

  Uttag av pengar IQ-alternativ

  Iq option-plattformen vill blockera mig Jag förstår inte varför om all min information är verifierad och finns i mitt namn samt de elektroniska plånböckerna allt finns i mitt namn hjälp snälla jag behöver ta ut mina pengar och mina inkomster som jag har inte brutit mot någon av dina policyer hjälper

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Elena, tack för din kommentar om IQ Option. Vi tror att IQ OPTION-mäklaren är mycket osäker. Vi rekommenderar verkligen att arbeta med andra typer av mäklare, såvida de inte är reglerade, baserade i säkra länder, har ett gott rykte på internet osv.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *