Kommentarer till IQMETATRADE

I denna avdelning vi analyserar mäklaren IQMETATRADE (även kallad iqmetatrade.com), är en Forex- och binärmäklare. Rekommenderas verkligen IQMETATRADE för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på IQMETATRADE. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det bör noteras att webbplatsen IQMETATRADE inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande kunder.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: BO TradeFinancials Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Cypern och USA. Även om det är baserat i USA bör det regleras av tillsynsmyndigheten i det landet och detta verkar inte hända, vilket får oss att tvivla på den verkliga basen för IQMETATRADE. Och om dess reglering på Cypern tillhör det ett annat företag, vilket också får oss att tvivla på dess bas på Cypern. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner att de regleras på Cypern med förordning 216/13, men när vi kontrollerar denna förordning noterar vi att den inte nämner iqmetatrade.com. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av IQMETATRADE, vi noterar att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Premiumkonto, Guldkonto, VIP-konto och Corp-konto Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto- Minsta 500 $ insättning, 25% bonus, juniormäklare, utbildningscenter på nivå 1.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, bonus på 35%, verkställande mäklare, utbildningscentrum nivå 1 och 2, utbildning 1 till 1 av 1 timme, handelssignaler.

Guldkonto: minsta initiala insättning på 3.500 50 $, 1% bonus, verkställande mäklare, utbildningscentrum nivå 3 till 1, utbildning 1 till 3 av 3 timmar, handelssignaler, XNUMX riskfria operationer.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 10.000, 75% bonus, verkställande mäklare och analytiker, utbildningscentrum nivå 1 till 4, utbildning 1 till 1 av 7 timmar, personliga handelssignaler, 5 riskfria operationer.

Corp-konto: minsta initiala insättning på $ 15.000 100, 1% bonus, verkställande mäklare och analytiker, komplett utbildningscenter, 1 till 10 obegränsad utbildning, personliga handelssignaler, XNUMX riskfria affärer.

IQMETATRADE kontotyper
IQMETATRADE kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som IQMETATRADE erbjuder är: vi tror att IQMETATRADEs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som IQMETATRADE tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

IQMETATRADE webbplats
IQMETATRADE webbplats

 

IQMETATRADE tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om IQMETATRADE |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: iqmetatrade.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på IQMETATRADE <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget IQMETATRADE är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när vi letar efter andra recensioner om IQMETATRADE har vi hittat mestadels negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IQMETATRADE? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *