I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i IRONEFX. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om IRONEFX och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsironefx.com
???? företaget*Okänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-post[e-postskyddad]
📈 PlattformIroneFX Web Trader
📌 AdressOkänd

⚠️ IRONEFX nämner inte vilket företag det tillhör, det finns inga registreringsdata från det. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av IRONEFX, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
básica€ 250
silver€ 10.001
Guld€ 20.001
Platina€ 100.001
Diamante€ 200.001

Information på webben

IroneFX webbplats

IRONEFX ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, livediagram, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+ 34-937370340

???? IRONEFX slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED IRONEFX.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om IRONEFX:

datumUppdatering – nyheter
kan 2021Klagomål mot IRONEFX av FSMA.
Oktober 2021Klagomål mot IRONEFX av CNMV.
Oktober 2022Klagomål mot IRONEFX av CNMV.

Användarrecensioner

Vad tycker du om IroneFX? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med IRONEFX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av IRONEFX

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar IRONEFX

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera IRONEFX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är IRONEFX en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att IRONEFX är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är IRONEFX pålitligt?

Nej. IRONEFX är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från IRONEFX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till IRONEFX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «IroneFX: Betyg och kommentarer»

 1. maribel floden svar

  Det finns en cnmv-rapport som säger att ironefx är bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maribel Rivera, tack för att du kommenterar IroneFX. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Cari svar

  DE FRÅGAR MIG OM MYCKET PENGAR FÖR ATT RITTA JAG FÖRSTÅR ​​INTE DET, ÄR DU BEDRAD?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cari, tack för din kommentar om IroneFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.