Kommentarer till JAFX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren JAFX (även kallad jafx.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas JAFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om JAFX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det JAFX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: JAFX LTD. Det nämns också att betaltjänsterna utförs av JAFX EOOD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna (JAFX LTD) samt Skottland (JAFX EOOD).

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det nämns inte att vara reglerat, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som JAFX erbjuder, noterar vi att det erbjuder bara 1 typ av konto.

JAFX-konto: med låg latens, hävstång upp till 1: 500, inga rekvisiter, minsta handelsstorlek på 0,01 parti, $ 4 provision per parti, spridning från 0,4, säkring är tillåten.

Du kan se ännu fler funktioner om JAFX-mäklarkontotyperna i följande bild:

JAFX-kontotyper
JAFX-kontotyper

den plattformar att fungera som JAFX erbjuder är: den populära MT4.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för handlare som JAFX tillhandahåller på sin webbplats.

JAFX webbplats
JAFX webbplats

JAFX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ja, inte mycket, några grundläggande förklaringar om MT4-plattformen, det pratar också lite om Bitcoin, inte mycket mer än det.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om JAFX 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: www.jafx.com

📞 Telefonnummer: +44 20 3519 7974 (UK) | +61 39 1115 706 (Australien)

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi granskar JAFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på JAFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget JAFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: vi har hittat mest negativa kommentarer på internet, det är en OREGULERAD mäklare och uppenbarligen är den på något sätt associerad med iMarketsLive, och dess "harmoniska skanner" är ett automatiserat system som inte verkar pålitliga för oss. ingenting. Utöver detta har den en bas i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna). Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet ⛔ : Enligt kundmeddelanden är JAFX nära kopplad till iMarketsLive, oklanderliga mäklare som anklagas för att bedra hundratals människor.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om JAFX? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

18 kommentarer om «JAFX: Betyg och kommentarer»

 1. Francisco svar

  hej vänner, vet någon vad som var från jafx-plattformen, sidan laddas inte, inte heller låter den mig gå till support

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om JAFX. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. rardcup svar

  jag kommer från Italien hej. Kan du hjälpa mig att översätta? / rardor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Rardcup: ”Hej, jag är från Italien. Kan du hjälpa mig att översätta? "

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Rardcup, vad menar du med att hjälpa översättningen?

 3. AV svar

  den harmoniska skannern är inte ett automatiskt verktyg pPELOTUDO

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej POR, vi har inte förstått ditt meddelande om JAFX.

   Hälsningar.

 4. Santiago Osorio svar

  Den värsta upplevelsen att kunna ta ut pengar, inte alls pålitlig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santiago, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med JAFX, vad du nämner om den här mäklaren är verkligen sorgligt. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem? Vad händer när du försökte dra dig tillbaka?

   Hälsningar.

 5. Arglis Gonsalves svar

  Det säger mig att min e-post är ogiltig när jag bara placerade första bokstaven, i så fall hur skulle jag göra det ???

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Arglis, vi har inte förstått ditt meddelande.

   Hälsningar.

 6. ronjacque0atgmaildotcm svar

  Jag hade en fruktansvärd upplevelse med den här mäklaren, det var svårt att få ett uttag efter många försök. Jag var tvungen att anställa ett återvinningsföretag för att få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   ronjacque0atgmaildotcm: "Jag hade en fruktansvärd upplevelse med JAFX, det var väldigt svårt att få tillbaka pengarna, jag var tvungen att anställa ett kapitalåtervinningsföretag för att få tillbaka dem."

   • Rekommenderade mäklare

    Hej ronjacque0atgmaildotcm, tack för att du delar din erfarenhet med JAFX med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget? Kan du förklara mer om hur du fick tillbaka ditt kapital?

    En hälsning.

    --------------

    Hej ronjacque0atgmaildotcm, tack för att du delade din erfarenhet med JAFX med oss ​​... Kommer du ihåg hur du "stötte på" den här mäklaren? Kan du utarbeta mer om återvinning av dina pengar?

    Bäst…

 7. Alejandro M. svar

  Hej God dag, jag kontaktades precis av Financika för en registrering som jag gjorde på webben efter att ha sett en annons, idag fick jag ett samtal från en mycket vänlig men mycket insisterande rådgivare att det var dags att göra en minsta investering på 200 USD för min förmögenhet Jag har inte ens dem för tillfället, men han var mycket insisterande på att jag skulle göra det med hjälp av ett kreditkort, vilket på samma sätt för min förmögenhet som jag inte har medel för att genomföra nämnda operation, han gick med på att tala om ett par dagar för att bekräfta tillgången på investeringar eftersom om jag hade för avsikt att göra det, men jag har för vana att först undersöka i forum och andra för att lära mig mer om allt inom detta område av investeringar på grund av samma okunnighet.
  Vad kan du berätta om IMarketsLive-plattformen som i Mexiko växer som skum och det enda jag hittat just nu i MLM-forum är att det är en Ponsi- eller pyramidformstruktur eftersom de lovar stora vinster genom att bjuda in eller rekrytera fler människor att komma in på plattformen, men det talas aldrig om vinst från handel.

 8. Fran svar

  Harmonic Scaner automatiserat system ??
  Så som jag ser det är skannern inte ett automatiserat system, det är ytterligare ett verktyg som du kan få mycket nytta av att veta hur du använder det, naturligtvis måste du leta efter några sammanflöden för att välja väl de signaler som detta verktyget tillhandahåller.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fran, det är ett automatiserat verktyg och JAFX är också en icke-reglerad mäklare, vi föreslår försiktighet, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.