TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren JC Capital Markets (även kallad jccapitalmarkets.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas JC Capital Markets verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om JC Capital Markets ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är JC Capital Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: JC Capital Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna, det nämner också USA, men vi tror att detta är falskt eftersom det inte regleras där.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av JC Capital Markets, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkontot, Swap Free-kontot och Platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, spridning från 0.0 punkter, hävstång upp till 500: 1, skalning tillåten, säkring tillåten, provision på $ 7 per parti.

Byt gratis konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, spridning från 1.0 punkter, hävstång upp till 500: 1, skalning tillåten, säkring tillåten, inga provisioner.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, spridning från 1.0 punkter, hävstång upp till 500: 1, skalning tillåten, säkring tillåten, inga provisioner.

 

JC Capital-kontotyper
JC Capital Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som JC Capital Markets erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som JC Capital Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

JC Capital webbplats
JC Capital Markets webbplats

JC Capital Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara en ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om JC Capital Markets|

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: jccapitalmarkets.com

Telefonnummer: + 44 203-129-3397

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av JC Capital Markets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på JC Capital Markets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att JC Capital Markets-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letar efter recensioner om JC Capital Markets hittade vi inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare, ingen meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV JC Capital Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom SEC JC Capital Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till SEC: s varning juni 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått flera meddelanden från kunder som försäkrar det JC Capital Markets är nära kopplad till Experia Markets.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om JC Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

20 kommentarer om «JC Capital Markets: Rating och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Flavia, försök få tillbaka dina pengar, tack för att du kommenterar Experia Markets (de är samma JC Capital Markets SCAMMERS), den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner , verksamheten är inte riktig De sätter inte ut pengarna på marknaden, de visar bara upp dem och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller dem. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Du kan läsa vår recension här: https://brokersrecomendados.com/experia-markets-comentarios/
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 1. Clara svar

  De är bedragare litar inte på dem

  De lurade mig och de bryr sig inte ens om att svara på mina meddelanden om mina uttag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Clara, de bryr sig inte om någonting, nu kallar de sig Experia Markets, DENNA MÄKLARE ÄR VERKLIGEN BEDRÄGER, DENNA MÄKLARE FÖR ATT SE ATT ALLT KOMMER TILL ATT DU FÖRSÖKER ATT FÅ DINE PENGAR TILLBAKA, DÅ FÅR DE ATT TAPA ALLT mäklare JC Capital Markets är verkligen en SCAM, JC Capital Markets har haft många klagomål och CNMV, (Financial Regulator of Spain) har meddelat dem om att de var ett bedrägeri (se CNMV-länk). De returnerar inte pengarna till sina kunder, det rekommenderas inte att investera pengar i en mäklare UTAN REGLERING.
   Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte finns, för att fortsätta med sin SCAM rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
   Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Alexis svar

  God morgon, du är bedragare. I telefonen berättar de att de negativa kommentarerna om dem är falska eller skapas uppfunnna av tävlingen, men de är verkligen tjuvar

  När du har lagt in pengar är det omöjligt att ta ut 🚨👮‍♂️🤷⛔️⚠️☣️☢️

  De är bedragare, de borde alla sitta i fängelse 🚨🚨🚨⛔️⛔️⛔️Lita inte på det här företaget, det är en bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alexis, DENNA MÄKLARE ÄR VERKLIGEN ett bedrägeri, den här mäklaren får det att se att allting går tills du försöker få tillbaka dina pengar, då får de dig att förlora ALLT, JC Capital Markets -mäklaren är verkligen en bluff, JC Capital Markets har haft många klagomål och The CNMV, (Financial Regulator of Spain) har meddelat dem om att de är ett bedrägeri (se CNMV-länk). De returnerar inte pengarna till sina kunder, det rekommenderas inte att investera pengar i en mäklare UTAN REGLERING.
   Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte finns, för att fortsätta med sin SCAM rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
   Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Recensent svar

  Hej vänner, här är en video av jc kapitalmarknader, där jag också visar att det inte är en säker mäklare och att det är en SCAM: https://youtu.be/nFWcPl2qiLs

  Akta dig för oreglerade mäklare, 99,9% av dem är bedrägerier.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej granskare, DENNA MÄKLARE ÄR VERKLIGEN ett bedrägeri, den här mäklaren får det att se att allting går tills du försöker få tillbaka dina pengar, då får de dig att förlora ALLT, JC Capital Markets -mäklaren är verkligen en SCAM, JC Capital Markets har haft många klagomål och The CNMV, (Financial Regulator of Spain) har meddelat dem om att de är ett bedrägeri (se CNMV-länk). De returnerar inte pengarna till sina kunder, det rekommenderas inte att investera pengar i en mäklare UTAN REGLERING.
   Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte finns, för att fortsätta med sin SCAM rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
   Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 4. 123 svar

  allt är en lögn för mig det har gått väldigt fel

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej 123, det har hänt många, DENNA MÄKLARE ÄR VERKLIGEN BEDRÄGER, DENNA MÄKLARE FÖR ATT SE ATT ALLT KOMMER TILL ATT DU FÖRSÖKER ATT FÅ DINE PENGAR TILLBAKA, DÅ FÅR DE ATT DU Tappar ALLT, JC Capital Markets mäklare är verkligen en SCAM, JC Capital Markets har haft många klagomål och CNMV, (Financial Regulator of Spain) har meddelat dem om att de var ett bedrägeri (se CNMV-länk). De returnerar inte pengarna till sina kunder, det rekommenderas inte att investera pengar i en mäklare UTAN REGLERING.
   Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte finns, för att fortsätta med sin SCAM rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
   Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Felix Matamoros svar

   De slet mig också kan aldrig dra tillbaka någonting.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Felix, nu kallar de sig Experia Markets, DENNA MÄKLARE ÄR VERKLIGEN ett bedrägeri, det får det att se att allting går tills du försöker få tillbaka dina pengar, då får de dig att förlora allt, JC Capital Markets mäklare är verkligen en bluff, JC Capital Markets har haft många klagomål och CNMV, (Financial Regulator of Spain) har meddelat dem om att de var ett bedrägeri (se CNMV-länk). De returnerar inte pengarna till sina kunder, det rekommenderas inte att investera pengar i en mäklare UTAN REGLERING.
    Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte finns, för att fortsätta med sin SCAM rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
    Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 5. Viviana Leon Cordero svar

  Hej, mitt namn är Viviana, jag har läst alla kommentarer och samma sak hände mig och andra vänner när kontraktet upphörde, han bad oss ​​sätta in ytterligare tusen dollar för att få vinsten, en av mina vänner betalade beloppet av pengar och när han gick till banken för att ta ut dem hade jag ingenting, de hade tömt kontot, jag investerade $ 1000 och jag hade en vinst på $ 24000, de pengarna finns kvar eftersom jag inte betalade vad den här personen frågade oss och han försvann. Och det värsta är att dessa $ 1000 lånades och jag är fortfarande skyldig dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Viviana, DENNA MÄLKARE ÄR VERKLIGT BEDRÄGERI, DENNA MÄLKARE GÖR DET ATT ALLT GÅR TILL ATT DU FÖRSÖKER ATT FÅ DIN PENGAR TILLBAKA, DAN FÅR DE ATT TAPA ALLA, JC Capital Markets-mäklaren är verkligen en SCAM, JC Capital Markets har haft många klagomål och klagomål för att vara bedrägeri och inte återlämna pengarna till sina kunder, rekommenderas det inte att placera pengar i en mäklare utan regler.
   Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte existerar, för att fortsätta med sin SCAM, rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
   Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Paty svar

  God morgon, kan du hjälpa mig med företaget JC Capital Market ... är det reglerat eller inte ... och om det är ett bra alternativ att investera

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paty, DENNA MÄLKARE ÄR VERKLIGT BEDRÄGERI, DENNA MÄLKARE GÖR DET ATT ALLT GÅR TILL ATT DU FÖRSÖKER ATT FÅ DIN PENGAR TILLBAKA, DÅ FÅR DE ATT TAPA ALT , JC Capital Markets-mäklaren är verkligen en SCAM, JC Capital Markets har haft många klagomål och anklagelser för att vara bedrägeri och inte returnera pengar till sina kunder, det rekommenderas inte att investera pengar i en mäklare UTAN REGLERING.
   Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte existerar, för att fortsätta med sin SCAM, rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
   Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. Franklin Zavala svar

  Hej, jag är Franklin Zavala, jag har ett konto och jag har genererat 5000 dollar, jag vill ta ut och min rådgivare bad mig sätta in skattebetalningen från USA och även från mitt land, det gjorde jag redan och jag fick aldrig uttag. Det verkar för mig att det är en bluff.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franklin, DENNA MÄLKARE ÄR VERKLIGT BEDRÄGERI, DENNA MÄLKARE GÖR DET ATT ALLT GÅR TILL ATT DU FÖRSÖKER ATT FÅ DIN PENGAR TILLBAKA, DÅ FÅR DE ATT TAPA ALT , JC Capital Markets-mäklaren är verkligen en SCAM, JC Capital Markets har haft många klagomål och anklagelser för att vara bedrägeri och inte returnera pengar till sina kunder, det rekommenderas inte att investera pengar i en mäklare UTAN REGLERING.
   Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte existerar, för att fortsätta med sin SCAM, rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
   Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 8. Edwin Soledispa Soledispa svar

  Hej mitt namn är Edwin Soledispa Jag är från Ecuador Jag har ett dåligt konto Jag har genererat 26.674 6000 Jag vill ta ut 750 dollar och de säger till mig att för att ta ut måste jag betala en skatt på 750 dollar jag säger åt honom att dra av det från min pensionering och de säger till mig att jag inte vet att jag kanske måste betala dem först och det verkar vara en bluff för att om jag betalar XNUMX och då får jag inte mitt uttag som krav om jag kommer från ett annat land så gör det det verkar inte bedrägligt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hola Edwin, INTE ATT DET LIKER DET, JC Capital Markets-mäklaren är verkligen en SCAM, JC Capital Markets har haft många klagomål och anklagelser för att vara bedrägeri och inte returnera pengar till sina kunder, det rekommenderas inte att investera pengar i en mäklare UTAN REGLERING.
   Denna mäklare ber dig många gånger om mer pengar så att du betalar skatt som inte existerar, för att fortsätta med sin SCAM, rekommenderar vi att du inte skickar eftersom du kommer att tappa ALT.
   Om du är en av dem som påverkas av denna mäklare på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten vi har på webben eller kolla in den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *