Bux mäklare

Kommentarer om Juan Vidal

I denna avdelning vi analyserar mäklaren John Vidal (kallas även juanvidal.es)Är en online investeringskurs. Rekommenderas verkligen Juan Vidal att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Juan Vidal ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos denna "akademi" (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Juan Vidal ⚠️ ett säkert företag? Kan vi lita på det här företaget? Är de en pålitlig akademi? Allt detta och mer i denna recension om detta företag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Företaget, nämner att vara en del av: Juan Vidal.

 

✅ När det gäller din läge, är nämner att vara baserad på Spanien.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av företaget: de nämner ingenting om att vara reglerade, vilket får oss att tro att det är ett oreglerat företag.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Juan Vidal, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.


La plattform att fungera som Juan Vidal erbjuder är: han nämns inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Juan Vidal tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Juan Vidals webbplats
Juan Vidals webbplats

Juan Vidal tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: endast information om de tjänster han erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om John Vidal |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: juanvidal.es

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Juan Vidal. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på John Vidal <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget John Vidal är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en av de många kurser som finns i överflöd på internet som inte erbjuder något utöver det vanliga, det vill säga för ett mycket högt pris erbjuder de material som enkelt kan hittas gratis på internet, dessutom Dessa kurser fungerar vanligtvis tillsammans med bedrägliga mäklare eller de kan till och med vara sig själva. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Juan Vidal? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

3 kommentarer om «Juan Vidal: Betyg och kommentarer»

 1. Fabi svar

  God morgon alla. Har någon investerat eller gjort Juan Vidals kurser? I princip ser de attraktiva ut men jag skulle vilja kunna prata med någon som gör dem för att få mig att tvivla eftersom jag vanligtvis är ganska misstänksam mot dessa saker om kurser och handelshögskolor

  Jag skulle vilja att någon skulle dela med sig av sin erfarenhet till mig eller om de faktiskt har haft vinster som de säger

 2. Adrian svar

  God morgon vänner, tack så mycket för all information jag nådde Juan Vidal för några tillkännagivanden, tack så mycket jag kommer att ta hänsyn till det ni nämner om denna kurs

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adrian, tack för att du skriver, lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.