I det här avsnittet kommer vi att berätta om du ska investera i JuegosONCE. Vi analyserar denna bookmakers webbplats. Vi observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra bookmaker såsom plats, företaget som det tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VID TIDEN FÖR ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ BLÄFF. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ANDBANK och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsjuegosonce.es
???? företaget*EN GÅNG
⚖️ regleringDGOJ
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressJosé Ortega y Gasset gatan 18, Madrid

JuegosONCE ägs av företaget ONCE ligger i Madrid, Spanien.

Information på webben

JuegosONCE webbplats

JuegosONCE ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

911253412

Tillgängliga spel

 • Bingo Online
 • blackjack online
 • online roulette
 • online slots

Betalningsmetoder?

VISA eller MasterCard kreditkort och Paypal

välkomstbonus

För tillfället har vi inte hittat välkomstbonusar.

Säkerhets Regulation

DGOJ

???? JuegosONCE slututvärdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: det är ett företag där vi inte har märkt tecken på bedrägeri. Vi föreslår också försiktighet.

Även om vi inte har hittat några dåliga recensioner, negativa kommentarer eller andra tecken på bluffföretag, råder vi dig alltid att vara försiktig i investeringsvärlden och med dina pengar! Det skadar aldrig att vara försiktig och undersöka företaget på egen hand!

uppdateringar

Nyheter om JuegosONCE:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2023För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

Vad tycker du om JuegosONCE? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med JuegosONCE.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av JuegosONCE

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar JuegosONCE

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera JuegosONCE?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är JuegosONCE en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att JuegosONCE är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är JuegosONCE pålitlig?

Nej. JuegosONCE är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) den har ingen reglering / den har en mycket osäker reglering 3) Det är en relativt ny bookmaker utan ålder. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från JuegosONCE?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är GamesONCE en bluff? Åsikter från 2023»

 1. valentino svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentino, tack för att du skrev om JuegosONCE. Detta casino har fått många klagomål från våra användare, många anser att det är en BLUFFÄR. Det rekommenderas inte att skicka pengar, de gör erbjudanden och kampanjer eftersom de bara vill få ut mest pengar från dig, algoritmerna är designade så att du förlorar dina pengar, snabba uttag fungerar bara med små belopp, om de är större gör de det är väldigt svårt för dig att ta ut dina pengar.

   Om för att ta ut dina pengar ber de dig att göra fler procedurer eller upprepa de du hade gjort, var försiktig, det är ett tydligt tecken på att de vill hindra dig från att ta ut dina pengar och fortsätta spela för att förlora allt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra personer som spelar med detta företag.

   Kommer du ihåg var du såg deras reklam för första gången?

   Om du tror att du har blivit lurad eller att du har känt dig lurad, för att få tillbaka dina pengar, gör det med vår CHAT eller med FORMULÄRET på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.