✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

saftiga fält recensioner

Analys på JuicyFields

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera saftiga fält (kallas även med namnet: juicyfields.io), Det är en Crowd Growing Company (investering i cannabis). Rekommenderas JuicyFields verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om JuicyFields ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är JuicyFields en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Juicy Fields har varit föremål för bluffanklagelser från vissa kunder som investerat i sin medicinska marijuanaodling. Försiktighet rekommenderas när du investerar med dem.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ JuicyFields nämner att vara en del av Juicy Grow GmbH.
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Tyskland.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att JuicyFields inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: JuicyFields är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av JuicyFields, i det här fallet hittade vi ingen information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som JuicyFields använder är: proprietär plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som JuicyFields tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

saftiga fält webbplats
JuicyFields webbplats

JuicyFields tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information saftiga fält

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: juicyfields.io
 • 📞 Telefonnummer: +49 163 228 0740 | +49 302 556
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade JuicyFields. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på saftiga fält

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att JuicyFields-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag råder vi dig att vara försiktig: (1) det är ett olagligt företag (inte behörigt att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), (2) vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fällor. (3) Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor. (4) Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Var mycket försiktig med dessa typer av företag. vi rekommenderar det inte.

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 MFA läggs till i JuicyFields till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till AMF: s varning i juli 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i augusti 2022 BAFIN läggs till i JuicyFields till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BAFINs ⚠️ Varning för augusti 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i augusti 2022 MFA lagt till igen till JuicyFields till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till AMF: s varning i augusti 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: I Spanien har företaget lurat många användare. Länk till artikeln i El Confidencial. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

[demokrati id=”1414″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

29 kommentarer om «JuicyFields: Betyg och kommentarer»

 1. ANONYM svar

  Hej, de fördöms av BAFIN, vad kan jag göra?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om JuicyFields. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. BAFIN (tyska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och vilseledande av deras kunder (Se länk BAFIN).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. david guld svar

  Hej, de tar redan bort telegramkanalerna och de sociala nätverken från juicyfields, de lurade oss vänner... du måste erkänna det

  Ska vi gå efter ledarna och polisanmäla dem eller vad gör vi? låt oss inte låta dem råna oss

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej David, vi har varnat dig i flera månader. Tack för din kommentar om JuicyFields. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se AMF -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 3. PAUL svar

  AMF har anmält dem, jag tänker inte investera med dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej PAULO, tack för att du kommenterar JuicyFields. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem, för att de inte har regleringen för att utföra sin verksamhet (Se AMF -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 4. Juan Diaz svar

  De har redan förekommit i tidningarna här i Spanien, vänner, de kommer inte längre att tillåta att något dras tillbaka, FÖRSIKTIGT

  https://elpaisfinanciero.com/un-exit-scam-de-manual-el-caso-juicy-fields-en-detalle/

  Låt oss se om vi hittar de ansvariga för saftiga fält, initiativtagarna, cheferna... Enligt vad de säger här https://elpaisfinanciero.com/exclusiva-individuos-rusos-son-los-responsables-de-juicy-fields-segun-glanse/ ägarna verkar vara ryssar

  Quiten har du mer information? Vi kan inte låta oss råna så lätt, de låter mig inte dra mig undan

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, vi måste sprida nyheten, vi har varnat för det länge. Tack för din kommentar om JuicyFields. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *