✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför NO deberías invertir en Kacapital Emporium. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. A continuación te mostraremos información esencial sobre Kacapital Emporium y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Grundläggande information

🌐 webbplatskacapitalemporium.com
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Kacapital Emporium no menciona de quien es propiedad, la empresa no menciona donde ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Ahora pasamos a analizar los tipos de cuenta que ofrece Kacapital Emporium, en este caso, observamos que ofrece 4 diferentes tipos de cuenta:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$250
Professional$10000
Företag$30000
business plus$100.000

Information på webben

Sitio web de Kacapital Emporium

Kacapital Emporium proporciona una explicación básica sobre los productos financieros que ofrece, noticias y análisis del mercado, calendario económico, calculadora de activos, realmente no mucho más que esto.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Valoración final de Kacapital Emporium ????

Slutligen, och med några få ord, nuestra recomendación es: NO INVIERTAS CON Kacapital Emporium.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Novedades sobre Kacapital Emporium:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2023Recibimos una gran cantidad de mensajes de clientes de Kacapital Emporium que aseguran no poder retirar su capital.
kan 2023Denuncia contra Kacapital Emprium de parte de CNMV.

Användarrecensioner

[demokrati id=”620″]

Vad är din åsikt? Te invitamos a colaborar con nosotros y votar. También puedes dejar un comentario sobre tu experiencia con Kacapital Emporium.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Cómo Reclamar Dinero estafado por Kacapital Emporium

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Cómo Denunciar a Kacapital Emporium

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

¿Cómo puedo denunciar a Kacapital Emporium?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Kacapital Emporium en bluff – är det en bluff?

Sí. Creemos que Kacapital Emporium es Scam. Hemos recibido mensajes de clientes que mencionan no poder retirar su capital, esto sumado a otras características muy negativas de la empresa.

Är Kacapital Emporium pålitlig?

No. Kacapital Emporium no es confiable, es una empresa muy poco segura: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

¿Cómo recuperar dinero de Kacapital Emporium?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

¿Hay alternativas (recomendadas) a Kacapital Emporium?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Kacapital Emporium en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Gregory svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Gregorio, gracias por escribir sobre Kacapital Emporium . En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *