Bux mäklare

KapitalEU kommentarer I denna avdelning vi analyserar mäklaren CapitalEU (kallas även kapitaleu.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas KapitalEU verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅ ➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om KapitalEU ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är KapitalEU ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag. Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte. ✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte. ✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av KapitalEU noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Avancerat konto, Expertkonto, VIP -konto och Islamiskt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto. Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, flytande spread, ingen förskottsbetalning, inga insättningsavgifter, personlig kontorådgivare, endast aggregeringsläge, personlig bonuspolicy. Avancerat konto: 25% swaprabatt, flytande spread, ingen provision på förhand, inga insättningsavgifter, personlig kontorådgivare, säkring tillåten, tillgång till utbildningsverktyg, e-postmeddelanden om marknadsuppdatering, personlig bonuspolicy. Expertkonto: 45% swaprabatt, flytande spread, ingen provision på förhand, inga insättningsavgifter, Seniorkonsultrådgivare, tillåten säkring, tillgång till utbildningsverktyg, e-postmeddelanden om marknadsuppdatering, personlig bonuspolicy, livenyhetsuppdatering, personlig insättningspolicy, erfaren avancerad handelskonsult. VIP-konto: förhandlingsbart swaprabatt, förhandlingsbart spread, ingen förskottsprovision, inga insättningsavgifter, seniorkonsultrådgivare, tillåten säkring, tillgång till utbildningsverktyg, e-postmeddelanden om marknadsuppdatering, personlig bonuspolicy, uppdatering av levande nyheter, policy personlig förvaring, erfaren avancerad handelskonsult, -Till en handel, expertutbildning, personlig träning. Islamiskt konto: ingen spread spread, inga provisioner på förhand, inga offertar, inga dolda kostnader, 100% realtidsmarknadskörning, personlig bonuspolicy.
KapitalEU -kontotyper
KapitalEU -kontotyper
I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek. La plattform att fungera som KapitalEU erbjuder är: plattform CapitalEU. Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som KapitalEU tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
KapitalEU: s webbplats
KapitalEU: s webbplats
KapitalEU tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, marknadsdata, aktieanalysator, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om CapitalEU |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. webbplats: kapitaleu.com Telefonnummer: Spanien +349 10036541 | Österrike +43720360531 | Schweiz +4127508763 E-post: [e-postskyddad] Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om KapitalEU. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på CapitalEU <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CapitalEU är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är en klart olaglig mäklare, de avslöjar inte dess plats, vilket företag det tillhör och naturligtvis är det inte reglerat av någon myndighet. När du letar efter recensioner om CapitalEU Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. ⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV CapitalEU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning ⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FMA (Österrike) CapitalEU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till FMA-varningen maj 2021 ⚠️ ⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade BaFin (Tyskland) till CapitalEU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till BaFins varning för november 2021 ⚠️ ⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade FSMA (belgisk regulator) till CapitalEU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till FSMA: s varning från november 2021 ⚠️

Uppmärksamhet ⛔: i januari 2022 har FSMA återigen varnat för CapitalEU som ett bedrägligt finansiellt företag, för att ha agerat utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FSMA januari 2022 -varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.
Vad tycker du om KapitalEU? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

54 kommentarer om «KapitalEU: Betyg och kommentarer»

 1. Vit svar

  Denna mäklare dök upp denna månad på FSMA:s svarta lista, de utreds för alla bedrägerier som begåtts

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Blanche, tack för din kommentar om KAPITALEU. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. BURKE V svar

  Die BaFin hat sie schließlich denunziert, sie stehen auf der schwarzen Liste, davon werden sie nicht verschont bleiben

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Burke, tack för din kommentar om KapitalEU. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Bafin (tyska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Maikel ramis svar

  God eftermiddag, jag heter Maikel, jag hade oturen att lägga mina pengar i händerna på denna kriminella grupp av bedragare som heter Kapilaeu, när de fångade dig och de inte kan få tag i dig mer, svarar de inte eller lämnar tillbaka din pengar, många telefoner och bedragare utgör denna grupp. Min rekommendation, rapport, vet någon ditt säte?. Enligt min åsikt tror jag att de ingriper med falska namn, jag litar på att polisen hittar dem och placerar dem där denna typ ska vara. Ursäkta mitt sätt att säga saker, men de har inget annat kval.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maikel, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. leo svar

  God morgon, tack för dina kommentarer, jag bekräftar åsikterna som säger att kapitaleu är en bluff, de har också stulit mig, de tillät mig aldrig att dra mig tillbaka

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. agustin svar

  Utan några nyheter. Den tysta för svar, de har tagit ut ett annat samhälle som verkar agera likadant.
  Var försiktig så att du inte återfaller.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, har du namnet?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.