Annonsera med oss

KapitalEU kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren KapitalEU (kallas även kapitaleu.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas KapitalEU verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om KapitalEU ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är KapitalEU ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av KapitalEU noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Avancerat konto, Expertkonto, VIP -konto och Islamiskt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, flytande spread, ingen förskottsbetalning, inga insättningsavgifter, personlig kontorådgivare, endast aggregeringsläge, personlig bonuspolicy.

Avancerat konto: 25% swaprabatt, flytande spread, ingen provision på förhand, inga insättningsavgifter, personlig kontorådgivare, säkring tillåten, tillgång till utbildningsverktyg, e-postmeddelanden om marknadsuppdatering, personlig bonuspolicy.

Expertkonto: 45% swaprabatt, flytande spread, ingen provision på förhand, inga insättningsavgifter, Seniorkonsultrådgivare, tillåten säkring, tillgång till utbildningsverktyg, e-postmeddelanden om marknadsuppdatering, personlig bonuspolicy, livenyhetsuppdatering, personlig insättningspolicy, erfaren avancerad handelskonsult.

VIP-konto: förhandlingsbart swaprabatt, förhandlingsbart spread, ingen förskottsprovision, inga insättningsavgifter, seniorkonsultrådgivare, tillåten säkring, tillgång till utbildningsverktyg, e-postmeddelanden om marknadsuppdatering, personlig bonuspolicy, uppdatering av levande nyheter, policy personlig förvaring, erfaren avancerad handelskonsult, -Till en handel, expertutbildning, personlig träning.

Islamiskt konto: ingen spread spread, inga provisioner på förhand, inga offertar, inga dolda kostnader, 100% realtidsmarknadskörning, personlig bonuspolicy.

KapitalEU -kontotyper
KapitalEU -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som KapitalEU erbjuder är: plattform KapitalEU.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som KapitalEU tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

KapitalEU: s webbplats
KapitalEU: s webbplats

KapitalEU tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, marknadsdata, aktieanalysator, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om KapitalEU |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: kapitaleu.com

Telefonnummer: Spanien +349 10036541 | Österrike +43720360531 | Schweiz +4127508763

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om KapitalEU. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på KapitalEU <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget KapitalEU är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är en klart olaglig mäklare, de avslöjar inte dess plats, vilket företag det tillhör och naturligtvis är det inte reglerat av någon myndighet. När du letar efter recensioner om KapitalEU Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV KapitalEU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FMA (Österrike) KapitalEU till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen maj 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om KapitalEU? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

50 kommentarer om «KapitalEU: Betyg och kommentarer»

 1. Maikel Ramis svar

  God eftermiddag, jag heter Maikel, jag hade oturen att lägga mina pengar i händerna på denna kriminella grupp av bedragare som heter Kapilaeu, när de har fångat dig och de inte kan få dig längre, de varken svarar eller returnerar dina pengar, många telefoner och bedragare utgör denna grupp. Min rekommendation, rapport, känner någon till ditt säte?. Enligt min åsikt tror jag att de ingriper med falska namn, jag litar på att polisen kommer att hitta dem och placera dem där denna ilk ska vara. Oroa mitt sätt att säga saker, men de har inget annat kval.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maikel, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. leo svar

  God morgon, tack för dina kommentarer, jag bekräftar åsikterna som säger att kapitaleu är en bluff, de har också stulit mig, de tillät mig aldrig att dra mig tillbaka

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. agustin svar

  Utan några nyheter. Den tysta för svar, de har tagit ut ett annat samhälle som verkar agera likadant.
  Var försiktig så att du inte återfaller.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, har du namnet?

   Hälsningar.

 4. Agustin svar

  Från och med idag, utan att få någon betalning
  Återuppringningsoperatörer arbetar parallellt med andra bedragare.
  Var försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. KEMA svar

  De är tjuvar, när du ber om återvinning av pengar lämnar de dem blockerade och lämnar aldrig tillbaka dem, om du har något kvar på ditt konto stjäl de det från dig med regelbundna tills det är tomt. De debiterar dig transaktionsavgifter och sedan på natten gör de andra avgifter.
  När du är med vinster låter det dig inte få pengarna tillbaka, det blockerar DE ÄR NÅGRA SINS GOLFOS

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej CHEMA, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Ruben svar

   De är bedragare, tjuvar och allt man vill ha mindre seriösa människor, de har också rånat mig på mer eller mindre samma sätt.
   Låt oss se om det finns något sätt att rapportera dem.

 6. Agustin svar

  Jag är mycket glad över att se att min observation har tjänat ett syfte.
  Var försiktig, jag skulle våga säga att de har skapat ett annat parallellt företag. Jag kommer att fortsätta rapportera.
  De ringer mig med viss visshet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, vad heter det andra företaget?

   hälsningar.

 7. Agustin svar

  Jag är mycket glad över att se det, min observation har tjänat något

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Ruben svar

   De är bedragare, tjuvar och allt man vill ha mindre seriösa människor, de har också rånat mig på mer eller mindre samma sätt.
   Låt oss se om det finns något sätt att rapportera dem.

 8. Real svar

  tack vare dina kommentarer kommer jag inte att investera tack så mycket

  Jag föll nästan för bluffen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Real, vi är glada att ha räddat dig, tack för att du skrev.

   hälsningar.

 9. Agustin svar

  Jag får fortfarande ingen betalning. Inte investera är ren bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, tyvärr är slutet på historien alltid densamma, de behåller dina pengar och du får inte längre tillbaka dem, men vi kan hjälpa dig. Tack för att du delar din upplevelse med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. Agustin svar

  Igår skickade jag ett e -postmeddelande där jag hävdade min investering plus påstådda vinster och, säger de, en agent kommer att ringa mig.
  Jag säger till dem att få mig att följa det skriftligt och ingenting
  Till framtida investerare gör det inte genom VISA, de upptäcker inte bedrägeri

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, tyvärr är slutet på historien alltid densamma, de behåller dina pengar och du får inte längre tillbaka dem, men vi kan hjälpa dig. Tack för att du delar din upplevelse med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. Suresh svar

  Hej, god morgon, jag vill gratulera och tacka den här sidan rekommenderade mäklare för denna typ av analys och även till alla som har lagt sina erfarenheter att tack vare att jag läste den idag har jag bestämt mig för att inte investera med dem
  Jag har inte öppnat kontot än men jag skulle göra det idag så jag tackar igen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Suresh, tack för att du skrev, vi är glada att få denna typ av kommentarer som din, det ger oss mycket uppmuntran att fortsätta kämpa mot dessa bedragare.

   Hälsningar.

 12. Francisco svar

  De tidigare kommentarerna visar redan vilken typ av karaktärer vi har att göra med, jag betalade dem 500 euro för att testa, de försökte manipulera mig, för att investera cirka 80.000 20 euro och hävdade att denna siffra var idealisk för att få stora fördelar, eftersom deras regler bara investerar de XNUMX% av pengarna som erhållits, resten, väntar på goda resultat, enligt min mening är det en kriminell komplott dedikerad till bluffen, eftersom jag inte vill att någon annan ska falla in i gangsternätverk, jag har lagt det i händerna av advokater, nej både när det gäller beloppet, snarare för obetydlighet av dessa element, namn som de agerar med:
  Först ingriper en mycket vänlig dam som knappt talar spanska.
  andra.- Michaelbaks
  tredje.- PhiliphKoch
  Fjärde.- Tilldelar dig din handledare Alexander
  Telefonerna använder de från Spanien, från Österrike, väl från vilket land som helst. För att ta pengarna utan problem, för att ge information, be om data, en efter en, bankadress, slump med kontonummer. Ensidiga skrifter skickar dig 4 eller 5 och de vidarebefordrar dem till dig om och om igen, efter tre månader meddelar de utgången till dig? Det betyder att om du ber om avbokning och kontoutdrag kommer de att skicka dig ett nytt förnyelsebrev med ett slutdatum år 2027. Jag kommer inte att tröttna på dem längre, notera bra. Och fördöma.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tyvärr är slutet på historien alltid densamma, de behåller dina pengar och du får inte längre tillbaka dem, men för det kan vi hjälpa dig. Tack för att du delar din upplevelse med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 13. Agustin svar

  Det är en riktig bluff, investerar garanterad förlust. Jag betalade med VISA och de kallas också andana, de är inte beredda att upptäcka dessa bedrägerikort.
  Öga mot plåstret

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, tack för att du kommenterar KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 14. kapitaleues bluff svar

  🐀🐀 kapitaleu är en bluff 🐀🐀

  lita inte på dem

  de är tjuvar

  Jag och min kusin blev lurade stora

  mer än 10.000 XNUMX euro är bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tyvärr är slutet på historien alltid densamma, de behåller dina pengar och du får inte längre tillbaka dem, för det har vi hjälp i dessa fall. Tack för att du delar din upplevelse med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. ALBA svar

  Hej allihopa. I slutet av januari 2021 överförde jag 10.000 16.000 euro till KapitalEu, med motsvarande bonus. Jag väntade på att de nödvändiga operationerna skulle utföras för att uppfylla villkoren för att kunna återintegrera mig. När dessa operationer väl hade gjorts med mycket bra resultat begärde jag en återbetalning på XNUMX XNUMX euro.
  Överraskande nog avbröts återbetalningen och de började göra fler operationer än vanligt och motmarkera på ett sådant sätt att "de tvingades förnya bonusen." Dessa operationer utfördes efter min begäran om ersättning. med det enda syftet att orsaka en situation som motiverar ensidig förnyelse av nämnda bonus.
  Vad de inte räknade med var att marknaden vände sig till förmån och från att förlora 17.000 2.000 euro tjänade jag 4.000 XNUMX euro. Jag utnyttjade denna situation för att stänga alla mina positioner, varmed bonusen också stängdes med en straff på XNUMX €.
  Jag begärde att kontot skulle upphävas och att hela kapitalet skulle återlämnas till vad Morena Mauri ringde mig för att berätta att straffet var högre än vad de hade debiterat mig och att om jag ville att situationen skulle blockeras skulle det vara nödvändigt för mig att skicka dem 5.000 € mer.
  För närvarande väntar jag på en ny ursäkt som de kommer att ge mig för att jag inte har lämnat tillbaka mina pengar.
  Jag har skärmdumpar av de olika verksamheterna, efterlevnaden av bonusarna, straffbeloppet för bristande efterlevnad av bonusen, ....
  Jag kommer att hålla dig informerad med slutet av denna situation, som jag för närvarande betraktar som obehaglig och väntar på att inte behöva kvalificera den som en bluff.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ALB, tyvärr är slutet på historien alltid densamma, de behåller dina pengar och du får inte längre tillbaka dem, för det har vi hjälp i dessa fall. Tack för att du delar din upplevelse med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. Ayan Varela Casals svar

  Jag heter Ayan Varela Casals (spansk medborgare), jag skriver till dig eftersom jag vill att alla ska veta att KapitalEU är en fullständig bluff, jag började arbeta med dem den 18 februari med en investering på 2050 euro och de gav mig en bonus på 1000 euro, förmodligen Med villkoret att inte ta ut pengarna på 3 veckor skickade de mig ett dokument för att underteckna att jag var tvungen att uppfylla en handelsvolym på 30000 3 euro och jag skrev på det på grund av min okunnighet på aktiemarknaden, kort sagt, när jag efter tre veckor begärde mina pengar, berättade Morena Mauri (den största bedragaren) att det inte kunde göras för att inte följa handeln, kort sagt begärde jag att mina pengar skulle tas ut på plattformen och avstå från bonusen och vinsten, för att åtminstone återställa min investering visar det sig att jag var tvungen att vänta 7 arbetsdagar som var uppfyllda igår och idag när jag granskar plattformen, ser jag att de fungerar utan mitt tillstånd och att återkallelsen av min investering avvisades, jag vill rapportera dessa bedragare, jag har ett bra samtal bada med Morena, bilder på all extraktion och mejlen och whatsapp av allt är process

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ayan, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 17. esteban garrido svar

  Från den första dagen MORENA MAURI kommer hon att försöka lura dig, hon är väldigt snäll och artig tills du skickar pengarna.
  De ljuger mer än de pratar och rånar dig uppenbart.
  Tänk inte ens på att skicka dem ett öre. Det är ett företag av tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esteban, du måste rapportera, du måste stämma men framför allt måste du återkräva pengarna, prata med vår CHAT för att ta reda på vilka alternativ det finns, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 18. Alexander svar

  Mitt klagomål vid Uccle polisstation (Bryssel) registrerades under det verbala processnumret: BR.20.L4.003814 / 2021.

  På denna tyska webbplats (finanzsache .com / kryptowaehrungen / bitcoin / betrug /) som kan översätta med Google finns det många som gör samma sak med KapitalEU.

  Polisanmäl dem!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandro, du måste rapportera, du måste stämma men framför allt måste du återkräva pengarna, prata med vår CHAT för att ta reda på vilka alternativ det finns, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 19. Alexander svar

  En betrodd källa har bekräftat för mig att kapitaleu.eu-webbplatsen är falsk och att de ställer in den för att göra denna bluff. Den här källan berättar för mig att visualiseringen av webbplatsen förmodligen var fiktiv och det är möjligt att det aldrig gjordes några investeringar i cryptomenda. Jag förlorade investeringskapitalet på € 10 000, min partner € 5000, min far € 3000, min bror € 2000 och min mormor € 1000.
  Detta hände mig och min familj idag, 10 februari 2021. Vi gjorde investeringarna i november månad.

  Bedrägeriet handlar om att ta offrens pengar för att göra investeringar som kanske eller inte är verkliga. Sedan lägger de in de förluster som de har på kontot för "företaget" på ditt konto och de stänger dem just nu för att tillskriva förlusten till offret. Istället stjäl de det investerade kapitalet plus den vinst som genereras, som kanske eller inte kan vara verklig.

  bedragareinformation:

  [e-postskyddad]

  "Eduardo Blanco"
  +41 265087038
  +44 1614514822
  +44 2080893728
  [e-postskyddad]

  "Morena Mauri"
  +41 265087052
  +44 7869701678
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandro, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Alexander svar

   Det är mycket viktigt att alla som blivit lurade rapporterar det.
   Mitt klagomål vid Uccle polisstation (Bryssel) registrerades under det verbala processnumret: BR.20.L4.003814 / 2021.

   På den här tyska webbplatsen säger många att de har gått igenom samma sak och många rapporterar redan till myndigheterna. De kan översätta det med Google -översättaren, och polisen i Spanien kommer ändå att ha sina översättare.

   Fördöma!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Alejandro, du måste rapportera, du måste stämma men framför allt måste du återkräva pengarna, prata med vår CHAT för att ta reda på vilka alternativ det finns, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 20. yolanda lopez svar

  Idag ringde de mig för att jag bad om information, jag har inte tecknat ett kontrakt, men om de har mina 250 euro, kan jag be dem att lämna tillbaka det till mig? De har inte investerat ännu, berätta för mig hur du följer

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yolanda, försök att inte underteckna någonting, skicka inte dokumentation och ber ditt kortbolag eller din bank att ta tillbaka de betalningar som gjorts. Tack för att du delar din upplevelse med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 21. John svar

  God natt jag är väldigt ledsen över att de har lurat oskyldiga människor som bara vill växa ekonomiskt, som tur är har jag läst deras vittnesmål eftersom de kallar mig MYCKET INKISTENT för att öppna mitt konto !!! tack och lov har jag kommit till dessa kommentarer innan jag skickade pengar !!! Jag uppskattar åsikterna som vänner har räddat mig från en god huvudvärk !! Jag var på väg att investera en stor mängd kapital med dem !! av någon anledning trodde jag att de var ett pålitligt företag! Tack än en gång för ditt arbete med att informera och till de människor som tog sig tid att dela med sig av sina erfarenheter här i forumet! Skål!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej John, vi är alltid glada att veta att vi har kunnat hjälpa någon och när du berättar för oss, tack för att du delar din erfarenhet med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 22. Anonym svar

  Jag har investerat mer än 15.000 XNUMX euro, med förmodade vinster och från en dag till en annan har kontot varit i rött, negativt. De ger inte förklaringar, förmodligen opererade de med bara en procentandel av mitt kapital, och de vet inte hur de ska förklara för mig då hur det är att förmodligen allt har gått förlorat. Allt luktar väldigt illa, jag är väldigt nervös, jag vet inte vad jag ska göra. Jag ber om din hjälp, jag måste få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, försök att få tillbaka dina pengar genom vår chatt. Tack för att du delar din upplevelse med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 23. Gustavo svar

  Hemsk mäklare. De lurade mig 24500 XNUMX euro. Som en dår blev jag lurad av hans goda vinstutsikter.
  Mitt konto tömdes och jag kan inte få tillbaka något.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gustavo, försök att få tillbaka dina pengar genom vår chatt. Tack för att du delar din upplevelse med KapitalEU. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *