Bux mäklare

Keyfunder recensioner

Analys av nyckelfinansierare

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Nyckelfonder (kallas även med namnet: keyfunders.io), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Keyfunders verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Keyfunders ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Keyfunders en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Keyfunders nämner att vara en del av Paramount Holdings LLC.
 • Angående din plats, företaget är baserat i St. Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Keyfunders inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Keyfunders är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av KeyfundersI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Konto Básico: minsta initiala insättning $250, välkomstbonus 5% – 10%, dedikerad kontoansvarig, anpassad handelsplånbok, inga provisioner, hävstång upp till 1:200, 24/5 support, negativt saldoskydd.
 • Konto först: minsta initiala insättning $2.500, Support dygnet runt, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, professionella webbseminarier, prisvarningar och mer.
 • Företagskonto: minsta initiala insättning på $250, välkomstbonus 5% - 10%, dedikerad handelsexpert, detaljerad ekonomisk plan, diskuterbara rörliga provisioner, hävstångseffekt upp till 1: 400, 24/5 support, negativt balansskydd.

La plattform att fungera som Keyfunders använder är: KF Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Keyfunders tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

webbplats för nyckelfinansierare
Keyfunders webbplats

Keyfunders tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Nyckelfonder

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

Du kanske undrar varför vi granskar nyckelfinansierare. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Nyckelfonder

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Keyfunders-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Keyfunders? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

113 kommentarer om «Keyfunders: betyg och kommentarer»

 1. gabriela svar

  KEYFOUNDERS ÄR EN TOTAL LÖGN! De lurade mig 3670 EURO... ..

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gabriela, tack för att du kommenterar Keyfunders. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Bert svar

   Hej Gabriel, jag har blivit lurad 96000 och polisen har bett mig att alla som blivit lurade av den mäklaren skriver till [e-postskyddad] och förklara vad som hände. Tanken är att alla som drabbats av denna bluff samlas i ett tillräckligt stort antal så att rättsväsendet inte avfärdar fallet som det sker nu och därför inte kan polis och interpol ingripa. Om du känner någon som drabbats, skriv till det mejlet eller till mitt [e-postskyddad] Och jag ska kontakta polisen. Jag antar att de kommer att säga till dig att det är mycket viktigt att lämna in ett klagomål till polisen och om inte kommer de att förklara hur man gör det. Tack. United kommer vi att återfå det de har lurat oss och de kommer inte att fuska längre. Tack.

  • Bert svar

   Hej Grabiela, jag heter Bert, lurad på €100000 XNUMX ca Polisen letar efter de som är drabbade så att domaren inte avvisar ärendet. Polisnumret är [e-postskyddad] och min [e-postskyddad]
   Förenade får vi tillbaka våra pengar
   tack

 2. Francisco svar

  Hej alla, min kommentar handlar om Keyfunders .io eller .co
  De är verkligen försiktiga bedragare, de erbjuder dig investeringar med hög avkastning och webben är fiktiv: du tittar på ditt konto och saldo och du kan handla, men allt du ser är falskt. Saldot som dyker upp finns inte ens där, de har tagit det för att öppna med din data i andra kontoplattformar och investera. De frågar och frågar dig, och när du vill ta ut pengar börjar problemet, prövningar och du har förlorat allt.
  Jag tar mycket skada av dessa bedragare: Sara och Stela, de regleras inte av någon kontrollenhet.
  Jag letar efter de som berörs av Keyfunders att gå med oss ​​och vidta rättsliga åtgärder från Spanien och försöka få tillbaka våra pengar.

  De ringer mig nu (i oktober), sedan juli har de försvunnit; Och nu säger de till mig att de utreds och att de måste lämna tillbaka pengarna till alla kunder eftersom deras kommersiella licens har spärrats eftersom en grupp arbetare (mäklare) i företaget har agerat illa och tagit kundernas pengar och de har placerat den i en företagsplånbok eller handväska där pengarna som togs från alla kunder finns och den är krypterad; Men för detta måste du skapa ett konto på en säker plattform (Bitpanda; Simplex .com;) och skicka 3% av alla pengar som de returnerar till dig (investering + intäkter) och göra en koppling med plånboken som känner igen att det är du och Blockchain-systemet överför automatiskt alla pengar till dig.

  Det här luktar mer av samma sak för mig. Måndag 18-10-2021 ringer de mig igen för att genomföra operationen.

  Kan någon upplysa mig om detta? Tack

  Jag har varit från 18-10-21 till idag 26-10-21 och gett dem jämnt och udda, bett om alla typer av information och att de ackrediterar sig ordentligt DNI, kopia av licensen som dragits tillbaka av den upphandlande organet, etc. De är inte ackrediterade och endast De insisterar på att de betalar tillbaka kunderna för att få tillbaka sin licens och är här för att hjälpa till att återhämta sig. Jag säger till dem att om det inte finns någon risk att de lägger 3% (7700 10.000 €), och jag kommer mycket gärna att returnera dem när mina pengar finns på mitt konto och även med en bonus (upp till 31 05 €). De vägrar lägga någonting, det kan de inte göra eftersom pengarna på konton och plånböcker är blockerade; Och jag säger till dem att om de är blockerade, hur ska de lämna tillbaka pengarna och att de stoppar dem i fickan. Jag har fått dem att berätta för mig varför organisationer reglerades: CYSEC, BAFIN och CNMV. Jag har redan berättat för dig att med avseende på CNMV publicerade jag den 21/XNUMX-XNUMX ett varningsmeddelande där det stod att varken Keyfundefs, eller Paramaunt Holding LLC, eller några mäklare som arbetar med dem är, och inte heller har de tillstånd att arbeta i Spanien.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om Keyfunders. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Bert svar

   Hej Francisco, jag heter Bert, lurade på €100000 XNUMX ca. Polisen letar efter de som är drabbade så att domaren inte avvisar fallet. Polisnumret är [e-postskyddad] och min [e-postskyddad]
   Förenade får vi tillbaka våra pengar
   tack

 3. Fatima svar

  Keyfunders en total bluff, de har lurat mig 6300 ​​XNUMX €, de lovar dig framgångsrika vinster, och när du säger att dra ut svarar ingen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fatima, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Bert svar

   Hej, Fatima, jag heter Bert, lurad av ca 100000 XNUMX € Polisen letar efter de drabbade så att domaren inte avvisar ärendet. Polisnumret är [e-postskyddad] och min [e-postskyddad]
   Förenade får vi tillbaka våra pengar
   tack

 4. Bert svar

  Bedrägeri som begicks av Federico Santini & cols och KeyFunders.io tidigare, KeyFunders.co som jag tror fungerar som ett omslag. Jag hade cirka 50000 1000 euro att investera och var nyfiken på kryptovalutor. Jag sökte på Internet och en viss Amàlia Smithz berättade för mig, (jag har hennes WhatsApp aktiv men hon svarar inte på mina frågor ...?) Att investera 40000 € och betala med mitt kreditkort. Så det gjorde jag. Hon berättade att hon redan hade investerat i bitcoin på en plattform och att hon förde mig vidare till sin utmärkta rådgivare Federico Santini från KeyFunders.io Denna milaneser talar mycket flytande spanska och sa åt mig att köpa en bitcoin. Jag sa till honom att jag inte kunde eftersom det var värt 1000 1 euro. Han sa att en investering på 2 inte var värt det. Han ringde mig flera gånger om dagen och förklarade erbjudanden om att köpa 1/4 Bitcoin, till och med en 5000/XNUMX som en investerare lämnade och att det var en unik operation att inte missa och att han skulle lägga till en välkommen% för XNUMX € som skulle fördubblas direkt ... och därmed, ringde och ringde, var jag övertygad med löftet att han skulle garantera det investerade kapitalet om något hände och att jag annars kunde återkräva pengarna bara genom att berätta för honom ... etc, etc ..
  Först 5000, sedan 10000 50000, och det var så jag fick pengar…. När jag försökte få tillbaka pengarna sa han till mig att om han nådde 10000 21 skulle han ha GOLD -kontot och att han skulle vara helt skyddad inför den engelska statskassan, han bluffade till och med om han inte accepterade att vi skulle lämna honom och att han skulle skicka mig pengarna och vinsterna från tillbaka ... Och jag kom tillbaka, vilken idiot slutade med att bita i kroken och svalde dem hela .... Sedan sa han till mig att ladda ner en KeyFunders -app och registrera mig och att där skulle jag se mitt kapital och hur vinsten redan fördubblade dessa huvudstäder ... Jag behåller appen och du kan fortfarande se hur långt vi kom när jag stod upp och sa att jag ville samla in förmånerna. Inga problem, sa han, inga problem alls. Sedan uppfanns det att det hade varit en kollaps av bitcoin och att du var tvungen att betala för att rädda det ... Ytterligare 157000 XNUMX och så vidare tills jag sa nog. Sedan tog han esset ur ärmen och berättade för mig att jag var tvungen att betala XNUMX% av det totala beloppet, vilket enligt honom och appen som han manipulerade uppnådde XNUMX XNUMX euro.
  Jag hade inte längre några pengar och jag sa att jag inte kunde betala de 30000 15000 euro. Inga fler samtal, mejl, svar från WhatsApp, etc., etc. Dessa belopp visas alltid i appen. Till slut sa han till mig att inte oroa mig för att han var storslagen och att han skulle lägga hälften av fickan och att han skulle lämna tillbaka den till honom när han samlade in pengarna. Återigen svalde jag "Jag är äcklad" och jag skickade 5000 16000 euro igen, allt var redan ordnat, det var i mitten av juli förra året och jag skulle få pengarna inom kort. Några. Dagarna gick och jag fick ingenting. Sedan uppfanns det att om jag lade till ytterligare 16000 kunde vi åka på semester med full ficka ... Ytterligare en lögn. Han åkte på semester och jag fick sitta och vänta på pengarna. Jag svarar inte på några av mina samtal, sms, whapp, etc. När han kom tillbaka från kor i september sa han att han inte visste vad som hade hänt och att det visade sig att ECB nekade honom hans del av biståndet och att han inte kunde göra någonting. XNUMX XNUMX euro saknades. Sedan kommer ett samtal från en viss Silvia Johnson som påstår sig vara från Barclays och att ECB har gett henne i uppdrag att meddela mig att jag och ingen annan måste betala de jävla XNUMX XNUMX.
  Jag tror inte det och hon berättar att hon kommer att bevilja mig till den 15 september för att betala ... Jag säger till henne att jag inte tror det och sedan får hon mig att skicka ett papper enligt henne där de beskriver alla belopp i € och i BP och summan som ska betalas. Det konstiga med detta mejl: Marianna.papad[e-postskyddad] är att rollen bara är Barclays, inget omnämnande av henne eller ECB ... ??
  I slutändan tror jag också det och skickar 16000 till myntbasen för att göra betalningen med garantier. En till trasslig. Pengar som sätts in i myntbasen måste gå till KeyFunders och därifrån till Barclays. Når inte. Jag får ett samtal fredag ​​före den här veckan från den här Johnson som berättar att Santini har stulit de 16000 29 från mig och har rymt och att de enligt henne och hennes advokater har fördömt honom och hans plattform som säger att han inte vet någonting och att tjuven vet inte Hon har presenterat för att arbeta ... Så, hon säger till mig genom att tappa att hon går in utan att be om tillstånd som en garanti för hennes äkthet och att hon ser vad som hände, och tillåter mig till den 16000: e i den aktuella månaden att betala de 442080 442030 € som hon använde innan hon ringde till mig en telefon som har de första numren + 16000…. liknande multipeln + XNUMX ... som används av tjuven och som är omöjliga att kontakta. Den enda jag har kontaktat är den som påstår sig vara Johnsons sekreterare, Rachel som ringde mig en annan dag på uppdrag av, för att VARNA MIG att jag måste betala XNUMX igen med myntbas för att få tillbaka pengarna ??? Hon talade också en mycket flytande spanska, nästan som Johnson. Efter några dagar ringer jag alla tefs och den enda som svarar är Rachels men en man svarar med en accent som liknar tjuven och nyfiket, innan jag kommer till henne hör jag att hon säger "hon frågar om Barclays" .. . Om det är från Barclays, det uppringda numret som saknar dig så mycket? Rachel säger att hon är Johnsons sekreterare och att på mitt insisterande kommer hon att kontakta mig igen och ge mig sitt e-postmeddelande ...
  J berättar för mig samma sak och att det var hon som kontaktade Papadopoulos och att hon skickade mig rollen som Barclays ... ??? Jag förväntade mig att det skulle vara åtminstone ECB .... ???
  J: n insisterar på sin integritet och skickar mig på mitt påstående ett svartvitt foto av ett Barclays -kort .... ?? och han tillägger att han skickar det till mig för att jag är en så bra person och för allt som har hänt och att han är väldigt ledsen ...
  Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag har lyckats samla de 16000 XNUMX men jag tror inte längre på något alls. Imorgon kommer jag att ifrågasätta J men de är väldigt smarta och jag är säker på att de kommer att ha ett svar på allt tills de får mer pengar. Jag tror att hon är i förbindelse med tjuven och att de är omättliga och väldigt jävla, skrupelfria, med ingenting annat än pengar, pengar pengar ...
  Vad jag gör? Tack.
  Bert
  .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Bert, tack för din kommentar om Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Josef Maria svar

   Den där killen Federico lurade mig också för mer än €100.000 72000. Han är i chock med Sibel från KEYFUNDERS. Han låtsades vara en Coinbase-tekniker och efter att ha satt in €16000 16000 sa han till mig att han hade fryst dem för jag vet inte vad och för att låsa upp dem var han tvungen att skicka €117000. Jag bad om ett lån och skickade det till adressen som moster Sibel gav mig. Det visade sig att det inte var rätt och att han skulle få tillbaka allt genom att skicka 10 12000 € på nytt. Han återvände för att fråga vänner och andra om summan av det beloppet och jag sa åt honom att göra transaktionen med Anydesk. Det gjorde han men han berättade för mig att Coinbase stänger mitt konto och för att vara säker på att vi fick tillbaka allt skulle vi skicka det till Kraken. Han satte mig i kontakt med en falsk Kaken-support som berättade att han redan hade fått €10 117000 från Coinbase Ireland och att det hölls av säkerhetsskäl. Att det fanns ett behov av att göra en insättning på 157000 %. Totalt att jag samlade €10 4000 så gott jag kunde och skickade dem att jag kunde återfå dem efter XNUMX dagar som äkthetsförsäkring eller något liknande. När jag återvände för att kräva återbetalning av alla mina pengar, svarade han att eftersom Bitcoin hade stigit på sistone hade den inte längre €XNUMX XNUMX utan €XNUMX XNUMX och att du var tvungen att slutföra de XNUMX%, vilket skulle vara cirka XNUMX XNUMX mer. Det som gjorde mig misstänksam och jag upptäckte att fällan var att kommunicera med ett Kraken-fanmail och det var säkert samma Federico eller Sibel som låg bakom. Så jag gick till Mossos för att anmäla honom.

 5. Maria Teresa svar

  God kväll, det är en bluff, chefen skickade mig uttalanden och allt och vad jag tjänade dagligen, han bad mig om 500 euro för att skicka mig pengarna från Europas Bank för provisioner och finans, de berättade för mig att det kom på onsdagen direkt, och jag var inte ingenting har kommit. Chefen heter Giorgino

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej María Teresa, allt är en lögn men du kan återställa det från vår chatt, dessa mäklare killar returnerar aldrig pengarna, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Bert svar

   Hej Maria Teresa, jag heter Bert, lurad på €100000 XNUMX ca Polisen letar efter de som är drabbade så att domaren inte avvisar ärendet. Polisnumret är [e-postskyddad] och min [e-postskyddad]
   Förenade får vi tillbaka våra pengar
   tack

 6. Juan Jose Gonzalez svar

  Detta är resultatet av ett påstående från keyfunders SCAM
  Vi bekräftar mottagandet av ditt e -postmeddelande för att ange att den enhet som det hänvisar till, keyfunders, saknar tillstånd från National Securities Market Commission att verka i Spanien. Vilket innebär att det är en "finansiell bar", 
  Tigger om förlåtelse för trubbigheten, du har blivit av med de pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan José, du kan få tillbaka det från vår chatt, dessa killar från mäklaren returnerar aldrig pengarna, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Bert svar

   Hej Juan José González, jag är Bert lurad av ca 100000 XNUMX € Polisen letar efter personer som är drabbade så att domaren inte avvisar fallet. Polisnumret är [e-postskyddad] och min [e-postskyddad]
   Förenade får vi tillbaka våra pengar
   tack

 7. Kristus svar

  SIBEL NAMN
  TELEFON +44 7868 81 74 84
  KEYFUNDERS PLATFORM
  SCAMMERS, EFTER EN TID
  JAG ÄR OMÖJLIGT ATT FÅ tillbaka mina pengar
  SÖK9 SÄTTET ATT BORTTAGA MIN
  PENGAR, HÄR HAR HAR OOMFÖLJAT, ... LÅT INTE LJUTS AV DENNA SINVERSER SOM SPELAR MED Människor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej risto, du kan få tillbaka det från vår chatt, dessa killar från mäklaren returnerar aldrig pengarna, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Bert svar

   Hej Risto, jag heter Bert, lurad på €100000 XNUMX ca Polisen söker efter de som är drabbade för att domaren inte ska avskriva ärendet. Polisnumret är [e-postskyddad] och min [e-postskyddad]
   Förenade får vi tillbaka våra pengar
   tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.