Kommentarer om Keyfunders

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Nyckelfonder (kallas även keyfunders.io), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Keyfunders verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Keyfunders ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det nyckelfonder ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Paramaunt Holdings LLC.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Keyfunders, märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Grundläggande konto, premiumkonto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, välkomstbonus 5% - 10%, dedikerad kontoansvarig, mAnpassad handel onedero, inga provisioner, hävstångseffekt upp till 1: 200, 24/5 support, negativt balansskydd.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $2.500, remissbonus 5% - 10%, dedikerad finansiell rådgivare, ekonomiska planeringssessioner, rörliga provisioner, hävstångseffekt upp till 1: 300, 24/5 support, negativt balansskydd.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $250, välkomstbonus 5% - 10%, dedikerad handelsexpert, detaljerad ekonomisk plan, diskuterbara rörliga provisioner, hävstångseffekt upp till 1: 400, 24/5 support, negativt balansskydd.

 

Keyfunders kontotyper
Keyfunders kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Keyfunders erbjuder är: plattform KF WebTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Keyfunders tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Keyfunders webbplats
Keyfunders webbplats

Keyfunders tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Nyckelfonder |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: keyfunders.io

📞 Telefonnummer: + 43720883305

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Keyfunders. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Nyckelfonder <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Nyckelfonder är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom hittar vi många när vi letar efter recensioner om Keyfunders som är negativa och har kul med denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Nyckelfonder till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Keyfunders? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

99 kommentarer om «Keyfunders: Betyg och kommentarer»

 1. gabriela svar

  ¡KEYFOUNDERS ES UNA MENTIRA TOTAL! a mi me estafaron 3670 EUROS…..

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Gabriela, gracias por comentar sobre Keyfunders. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Francisco svar

  Hej alla, min kommentar handlar om Keyfunders .io eller .co
  De är verkligen försiktiga bedragare, de erbjuder dig investeringar med hög avkastning och webben är fiktiv: du tittar på ditt konto och saldo och du kan handla, men allt du ser är falskt. Saldot som dyker upp finns inte ens där, de har tagit det för att öppna med din data i andra kontoplattformar och investera. De frågar och frågar dig, och när du vill ta ut pengar börjar problemet, prövningar och du har förlorat allt.
  Jag tar mycket skada av dessa bedragare: Sara och Stela, de regleras inte av någon kontrollenhet.
  Jag letar efter de som berörs av Keyfunders att gå med oss ​​och vidta rättsliga åtgärder från Spanien och försöka få tillbaka våra pengar.

  De ringer mig nu (i oktober), sedan juli har de försvunnit; Och nu säger de till mig att de utreds och att de måste lämna tillbaka pengarna till alla kunder eftersom deras kommersiella licens har spärrats eftersom en grupp arbetare (mäklare) i företaget har agerat illa och tagit kundernas pengar och de har placerat den i en företagsplånbok eller handväska där pengarna som togs från alla kunder finns och den är krypterad; Men för detta måste du skapa ett konto på en säker plattform (Bitpanda; Simplex .com;) och skicka 3% av alla pengar som de returnerar till dig (investering + intäkter) och göra en koppling med plånboken som känner igen att det är du och Blockchain-systemet överför automatiskt alla pengar till dig.

  Det här luktar mer av samma sak för mig. Måndag 18-10-2021 ringer de mig igen för att genomföra operationen.

  Kan någon upplysa mig om detta? Tack

  Jag har varit från 18-10-21 till idag 26-10-21 och gett dem jämnt och udda, bett om alla typer av information och att de ackrediterar sig ordentligt DNI, kopia av licensen som dragits tillbaka av den upphandlande organet, etc. De är inte ackrediterade och endast De insisterar på att de betalar tillbaka kunderna för att få tillbaka sin licens och är här för att hjälpa till att återhämta sig. Jag säger till dem att om det inte finns någon risk att de lägger 3% (7700 10.000 €), och jag kommer mycket gärna att returnera dem när mina pengar finns på mitt konto och även med en bonus (upp till 31 05 €). De vägrar lägga någonting, det kan de inte göra eftersom pengarna på konton och plånböcker är blockerade; Och jag säger till dem att om de är blockerade, hur ska de lämna tillbaka pengarna och att de stoppar dem i fickan. Jag har fått dem att berätta för mig varför organisationer reglerades: CYSEC, BAFIN och CNMV. Jag har redan berättat för dig att med avseende på CNMV publicerade jag den 21/XNUMX-XNUMX ett varningsmeddelande där det stod att varken Keyfundefs, eller Paramaunt Holding LLC, eller några mäklare som arbetar med dem är, och inte heller har de tillstånd att arbeta i Spanien.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om Keyfunders. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Fatima svar

  Keyfunders en total bluff, de har lurat mig 6300 ​​XNUMX €, de lovar dig framgångsrika vinster, och när du säger att dra ut svarar ingen

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fatima, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Bert svar

  Bedrägeri som begicks av Federico Santini & cols och KeyFunders.io tidigare, KeyFunders.co som jag tror fungerar som ett omslag. Jag hade cirka 50000 1000 euro att investera och var nyfiken på kryptovalutor. Jag sökte på Internet och en viss Amàlia Smithz berättade för mig, (jag har hennes WhatsApp aktiv men hon svarar inte på mina frågor ...?) Att investera 40000 € och betala med mitt kreditkort. Så det gjorde jag. Hon berättade att hon redan hade investerat i bitcoin på en plattform och att hon förde mig vidare till sin utmärkta rådgivare Federico Santini från KeyFunders.io Denna milaneser talar mycket flytande spanska och sa åt mig att köpa en bitcoin. Jag sa till honom att jag inte kunde eftersom det var värt 1000 1 euro. Han sa att en investering på 2 inte var värt det. Han ringde mig flera gånger om dagen och förklarade erbjudanden om att köpa 1/4 Bitcoin, till och med en 5000/XNUMX som en investerare lämnade och att det var en unik operation att inte missa och att han skulle lägga till en välkommen% för XNUMX € som skulle fördubblas direkt ... och därmed, ringde och ringde, var jag övertygad med löftet att han skulle garantera det investerade kapitalet om något hände och att jag annars kunde återkräva pengarna bara genom att berätta för honom ... etc, etc ..
  Först 5000, sedan 10000 50000, och det var så jag fick pengar…. När jag försökte få tillbaka pengarna sa han till mig att om han nådde 10000 21 skulle han ha GOLD -kontot och att han skulle vara helt skyddad inför den engelska statskassan, han bluffade till och med om han inte accepterade att vi skulle lämna honom och att han skulle skicka mig pengarna och vinsterna från tillbaka ... Och jag kom tillbaka, vilken idiot slutade med att bita i kroken och svalde dem hela .... Sedan sa han till mig att ladda ner en KeyFunders -app och registrera mig och att där skulle jag se mitt kapital och hur vinsten redan fördubblade dessa huvudstäder ... Jag behåller appen och du kan fortfarande se hur långt vi kom när jag stod upp och sa att jag ville samla in förmånerna. Inga problem, sa han, inga problem alls. Sedan uppfanns det att det hade varit en kollaps av bitcoin och att du var tvungen att betala för att rädda det ... Ytterligare 157000 XNUMX och så vidare tills jag sa nog. Sedan tog han esset ur ärmen och berättade för mig att jag var tvungen att betala XNUMX% av det totala beloppet, vilket enligt honom och appen som han manipulerade uppnådde XNUMX XNUMX euro.
  Jag hade inte längre några pengar och jag sa att jag inte kunde betala de 30000 15000 euro. Inga fler samtal, mejl, svar från WhatsApp, etc., etc. Dessa belopp visas alltid i appen. Till slut sa han till mig att inte oroa mig för att han var storslagen och att han skulle lägga hälften av fickan och att han skulle lämna tillbaka den till honom när han samlade in pengarna. Återigen svalde jag "Jag är äcklad" och jag skickade 5000 16000 euro igen, allt var redan ordnat, det var i mitten av juli förra året och jag skulle få pengarna inom kort. Några. Dagarna gick och jag fick ingenting. Sedan uppfanns det att om jag lade till ytterligare 16000 kunde vi åka på semester med full ficka ... Ytterligare en lögn. Han åkte på semester och jag fick sitta och vänta på pengarna. Jag svarar inte på några av mina samtal, sms, whapp, etc. När han kom tillbaka från kor i september sa han att han inte visste vad som hade hänt och att det visade sig att ECB nekade honom hans del av biståndet och att han inte kunde göra någonting. XNUMX XNUMX euro saknades. Sedan kommer ett samtal från en viss Silvia Johnson som påstår sig vara från Barclays och att ECB har gett henne i uppdrag att meddela mig att jag och ingen annan måste betala de jävla XNUMX XNUMX.
  Jag tror inte det och hon berättar att hon kommer att bevilja mig till den 15 september för att betala ... Jag säger till henne att jag inte tror det och sedan får hon mig att skicka ett papper enligt henne där de beskriver alla belopp i € och i BP och summan som ska betalas. Det konstiga med detta mejl: [e-postskyddad] är att rollen bara är Barclays, inget omnämnande av henne eller ECB ... ??
  I slutändan tror jag också det och skickar 16000 till myntbasen för att göra betalningen med garantier. En till trasslig. Pengar som sätts in i myntbasen måste gå till KeyFunders och därifrån till Barclays. Når inte. Jag får ett samtal fredag ​​före den här veckan från den här Johnson som berättar att Santini har stulit de 16000 29 från mig och har rymt och att de enligt henne och hennes advokater har fördömt honom och hans plattform som säger att han inte vet någonting och att tjuven vet inte Hon har presenterat för att arbeta ... Så, hon säger till mig genom att tappa att hon går in utan att be om tillstånd som en garanti för hennes äkthet och att hon ser vad som hände, och tillåter mig till den 16000: e i den aktuella månaden att betala de 442080 442030 € som hon använde innan hon ringde till mig en telefon som har de första numren + 16000…. liknande multipeln + XNUMX ... som används av tjuven och som är omöjliga att kontakta. Den enda jag har kontaktat är den som påstår sig vara Johnsons sekreterare, Rachel som ringde mig en annan dag på uppdrag av, för att VARNA MIG att jag måste betala XNUMX igen med myntbas för att få tillbaka pengarna ??? Hon talade också en mycket flytande spanska, nästan som Johnson. Efter några dagar ringer jag alla tefs och den enda som svarar är Rachels men en man svarar med en accent som liknar tjuven och nyfiket, innan jag kommer till henne hör jag att hon säger "hon frågar om Barclays" .. . Om det är från Barclays, det uppringda numret som saknar dig så mycket? Rachel säger att hon är Johnsons sekreterare och att på mitt insisterande kommer hon att kontakta mig igen och ge mig sitt e-postmeddelande ...
  J berättar för mig samma sak och att det var hon som kontaktade Papadopoulos och att hon skickade mig rollen som Barclays ... ??? Jag förväntade mig att det skulle vara åtminstone ECB .... ???
  J: n insisterar på sin integritet och skickar mig på mitt påstående ett svartvitt foto av ett Barclays -kort .... ?? och han tillägger att han skickar det till mig för att jag är en så bra person och för allt som har hänt och att han är väldigt ledsen ...
  Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag har lyckats samla de 16000 XNUMX men jag tror inte längre på något alls. Imorgon kommer jag att ifrågasätta J men de är väldigt smarta och jag är säker på att de kommer att ha ett svar på allt tills de får mer pengar. Jag tror att hon är i förbindelse med tjuven och att de är omättliga och väldigt jävla, skrupelfria, med ingenting annat än pengar, pengar pengar ...
  Vad jag gör? Tack.
  Bert
  .

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Bert, tack för din kommentar om Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Maria Teresa svar

  God kväll, det är en bluff, chefen skickade mig uttalanden och allt och vad jag tjänade dagligen, han bad mig om 500 euro för att skicka mig pengarna från Europas Bank för provisioner och finans, de berättade för mig att det kom på onsdagen direkt, och jag var inte ingenting har kommit. Chefen heter Giorgino

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej María Teresa, allt är en lögn men du kan återställa det från vår chatt, dessa mäklare killar returnerar aldrig pengarna, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Juan Jose Gonzalez svar

  Detta är resultatet av ett påstående från keyfunders SCAM
  Vi bekräftar mottagandet av ditt e -postmeddelande för att ange att den enhet som det hänvisar till, keyfunders, saknar tillstånd från National Securities Market Commission att verka i Spanien. Vilket innebär att det är en "finansiell bar", 
  Tigger om förlåtelse för trubbigheten, du har blivit av med de pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan José, du kan få tillbaka det från vår chatt, dessa killar från mäklaren returnerar aldrig pengarna, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. risto svar

  NAMN SIBEL
  TELEFON +44 7868 81 74 84
  KEYFUNDERS PLATFORM
  SCAMMERS, EFTER EN TID
  JAG ÄR OMÖJLIGT ATT FÅ tillbaka mina pengar
  SÖK9 SÄTTET ATT BORTTAGA MIN
  PENGAR, HÄR HAR HAR OOMFÖLJAT, ... LÅT INTE LJUTS AV DENNA SINVERSER SOM SPELAR MED Människor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej risto, du kan få tillbaka det från vår chatt, dessa killar från mäklaren returnerar aldrig pengarna, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 8. Antonio svar

  Låt ingen lämna sina pengar till dessa tjuvar. Jag blev kontaktad av en viss Evelyn eftersom jag registrerade mig via en annons. detta hände mig med den förmodade mäklaren. Stella Maris. Hon är charmig, du kan prata med henne när du vill, hon övertygar dig om allt, hon skickar falska intyg, nyheter, kontrakt .... Nätet verkar som att allt är lagligt och korrekt, det insisterar på att du lägger in mer pengar tills hon ser att du inte har mer, sedan låter hon dig ta ut den vinsthög du har, men det uttaget når aldrig ditt konto, men alla pengar, plus de påstådda provisionerna, du tar slut på dem. Naturligtvis, när du väl har gjort pengarna kan du inte kontakta henne eller företaget.
  Jag har kontaktat MyChargeBack för att se hur jag har det. KEYFUNDERS är skrupelfria maffian.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, dessa mäklarkillar betalar aldrig tillbaka, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 9. jose svar

  Det är autentiskt en bluff, jag började med 500 euro och sedan sa de till mig att de hade en stor möjlighet, jag skrev in 5000 euro och när jag sa till dem att jag ville ta ut (enligt dem) 7939 XNUMX euro satte de sig in i en aggressiv plan att stänga mitt konto och jag väntar på vad? ... En riktig bluff Estella Maris hp som är testamente och pretentiös är helt enkelt en bedragare, vart kan jag gå?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, dessa mäklare killar betalar aldrig tillbaka, tack för att du kommenterar Keyfunders.

   Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • Nuria svar

    Några bedragare, 3250 € Jag vill ta ut och det är omöjligt och idag kan jag inte längre ange mitt konto, det sätter en sida som inte hittades.
    Har någon kunnat komma in så sent?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Nuria, dessa killar från mäklaren returnerar aldrig pengarna, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

 10. Nataly svar

  Bra.
  Jag började med 500 euro. När jag nådde 1000 euro bad jag att ta ut 250 för att se om uttaget var verkligt. Jag kunde dra tillbaka det xro omedelbart min chef berättade om ett projekt på några dagar och höga vinster. Fördelarna har verkligen varit mycket höga. Frågan är att för att kunna ta ut det måste jag betala ett högt belopp, 9000 ca.
  Någon har en liknande erfarenhet som kan vägleda mig. Allt verkar lite konstigt för mig och jag är rädd för att betala de pengarna och då kan jag inte ta ut förmånerna
  Vad jag gör???

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nataly, du bör backa in betalningarna själv om du kan, de lurar dig så att du faller in i det, tanken är att få 9.000 av dessa och de kommer aldrig att returnera något till dig. Dessa mäklare killar betalar dig aldrig tillbaka, tack för att du kommenterar Keyfunders.

   Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • risto svar

   Jag började med dem för 2 månader sedan och jag har bett om att få ta ut mina pengar och jag har väntat i mer än 3 veckor, personen jag jobbar med heter Sibel, de ringer med prefix +44 från England och eftersom jag har bett om min pengar redan jag tar inte telefonen, jag går in och ser mitt konto med beloppet men jag ser inte sättet att återhämta mig, det värsta är att jag sätter in en god vän till mig och han är i samma situation, .. vart kan vi gå för att göra anspråk?

 11. Toñi svar

  Vad ska du göra när de ringer dig för att ge dig instruktioner om hur du tjänar pengar? Hur kan jag få tillbaka de investerade € 250? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Toni, du måste vända betalningarna själv, i din bank, vi ringer inte per telefon, vi kommer att försöka lösa eventuella frågor här.

   Hälsningar.

 12. Toni svar

  Ange € 250 men jag har en fråga som oroar mig mycket, kan du göra något med alla mina uppgifter, kontonummer eller telefonnummer?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Toni, jag rekommenderar att du byter kreditkort för tillfället, så att de ger dig ett med ett annat nummer.

   Hälsningar.

   • Toni svar

    Tack, de kommer att ringa mig igen för att förmodligen hjälpa mig och ge mig instruktioner om hur det fungerar, vad kan jag göra? Och hur kan jag få tillbaka dessa € 250 tack

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Toni du måste ta tillbaka betalningar, dessa killar hackar din telefon och skickar aldrig tillbaka dina pengar, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

   • Toni svar

    De kommer att ringa mig för att ge mig instruktioner om hur det fungerar, vad ska jag göra och hur kan jag återkräva 250 €? Tack

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Toni, du måste vända betalningarna själv, i din bank, vi ringer inte per telefon, vi kommer att försöka lösa eventuella frågor här. Dessa mäklare killar hacka din telefon och returnerar aldrig dina pengar, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

 13. Gregori ferre svar

  De är tjuvar, skriver in 250 euro i sin plattform, att mellan provisioner och andra går de till 265 euro, för att se det och att jag inte kunde investera där jag ville, vilket enligt dem om jag kunde, men på ett annat sätt, begära att de ger mig tillbaka beloppet, de har kopplat bort kontot och tar inte längre telefonen
  NEFASTO SOM AGENTER, OM DE ÄR.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gregori, se upp! Din telefon är hackad och dina pengar returneras aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 14. Luis Javier svar

  Vad David säger är som det är. Synden är att jag var sen med den här datorn och de lurade mig € 1900. De säljer dig som du driver och i slutändan lurar de dig. Deras enda mål är att få så mycket pengar från dig som möjligt utan några skrupler. De bryr sig inte om att du är en sjuk person som behöver pengar för att äta. Lägg inte ett öre är en SCAM. Om någon vet om pengarna som betalats med VIsa kan återvinnas, berätta det för mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luisjavier, din telefon är hackad och dina pengar returneras aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • John Jesus svar

    Hej, jag har blivit lurad av det här företaget som heter Keyfunders, de fick mig att tro att det genererade vinster och att med en annan investering skulle det öka marginalen mycket mer och som en dåre föll jag i deras fälla när jag bad dem ta ut förmåner de sa till mig att låsa upp de pengar jag var tvungen att göra en insättning för att betala deras provisioner och så att jag kunde ta ut eller avbryta det konto där det fanns ett förmodat saldo på € 4952 när jag gjorde insättningen blockerade de min kontakt och stängde mitt konto och jag har inte längre tillgång till kontot eller de medel som fanns i det och efter inträdet för att förmodligen låsa upp pengarna behöver jag inte ens äta. Jag kommer att lämna in ett klagomål men jag har lite hopp.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Juan, de hackar din telefon och returnerar aldrig dina pengar, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

 15. Roco svar

  Hej vänner, tack för era kommentarer, ni ringer mig för att öppna ett konto med 250, de har ringt mig mer än 15 gånger på en dag,

  Jag ska berätta att du kan ta det i rumpan

  De räddade mig för att jag skulle sätta in, tack

 16. JUANMIVI svar

  Tack vare denna plattform insåg jag bedrägeriet, jag undersökte i FCA och de var inte auktoriserade och de hade gjort ett kontrakt för deras räkning när de bestämde sig för att förlora inkomsten, de insisterade på att lämna tillbaka det till mig via en app som heter anydesk och att det finns var inget annat sätt att göra det åtgärd som nekar mig eftersom de med den här applikationen kommer in på dina personliga konton, genom att inte ge samtycke sa de till mig att deras advokater skulle ringa mig, jag har inte undertecknat något mitt misstag var att låta dem komma in på mina konton även om jag redan har gett del till min bank, A TAL JACKSON, ÖVERVAKARE ANGUELA, ANNA FÖRSTA KONTAKT, MÅNGA RINGAR MED TELEFON VARJE DAG MED HIGHNIGHT 4420 OCH WASSAP ÄNDRAR KONFEKTIVT I NUMMER

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JUANMIVI, ladda inte ner någonting, de hackar din telefon och returnerar aldrig dina pengar, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 17. ethan svar

  Lägg inte en krona i detta företag, en kollega till mina systrar rekommenderade detta företag till mig när han fick ett arv, undersökte det och bombades med samtal, främst en man vid namn Ivan och Laurence, betalade initialt 10,000 10.000 pund för vad han trodde var en åtgärd på lång sikt, men i verkligheten handlade kollegan med pengarna i utländsk valuta och fick "tips" från personalen på marknadskuben, hans företagsadress är en lägenhet i Bulgarien, efter den första betalningen fick han många samtal från Ivan säger att han behövde lägga andra 40.000 XNUMX så att du kan spara det belopp du har lagt in, de sa att du hade gjort mycket vinst, hur som helst har du lagt XNUMX XNUMX pund från ditt arv och kan inte få tillbaka ett öre, jag 'har pratat med dem personligen och Ivan bara han skrattade och sa att han inte skulle få något i gengäld, vi har anmält detta brott till blockchain-chargeback på protonmail com som hjälpte för en vecka sedan, nu undersöker de det, lita inte på detta företag. en massiv bluff !! Jag vet att det var dumt att göra det för deras räkning, men till deras försvar är de mycket övertygande.
  ------------------
  Lägg inte en krona på detta företag, mina systrars kollega rekommenderade detta företag när hon kom in i något arv, hon tittade på det och bombades med samtal, främst en man som heter Ivan och Laurence, hon betalade inledningsvis in 10,000 10,000 pund till vad hon trodde var ett långsiktigt lager men i verkligheten handlade kollegan pengar på valutor och fick "tips" från marknadens kubpersonal, deras företagsadress är en lägenhet i Bulgarien, efter den första betalningen fick hon många samtal från Ivan som sa att hon måste lägg in ytterligare 40,000 XNUMX så att hon kan spara det belopp hon har lagt in, de sa att hon hade gjort mycket vinst, hur som helst, klipp en lång historia kort hon har lagt in XNUMX XNUMX pund av sitt arv och kan inte få en enda krona tillbaka, jag ' har pratat med dem personligen och Ivan skrattade bara och sa att hon inte skulle få något tillbaka, vi har anmält detta brott till blockchain-chargeback på protonmail com som hjälpte för en vecka sedan. dessen massiv bedrägeri !! Jag vet att det var en dum sak att göra för hennes räkning men till hennes försvar är de mycket övertygande.
   

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ethan, ladda inte ner någonting, din telefon är hackad och dina pengar returneras aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.
   ------------
   Hej ethan, ladda inte ner någonting, din telefon är hackad och dina pengar returneras aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 18. ivan svar

  God eftermiddag, kommentar, att kayfanders hanterar olika konton, enligt investeringsprojekten har jag och min partner inte investerat i kryptovalutor, om inte ett specifikt projekt, det av olja, sanningen är en relativt viktig summa, på lång sikt en ungefär ett år, är någon av er i samma situation? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ivan, som om du vill sätta det till fem år eller ett sekel är det värdelöst om de, som vi kan se, inte lämnar tillbaka pengarna, det verkar som om du arbetar för dem.

   Hälsningar.

   • ivan svar

    Ok, kan du förtydliga, vem är det? Eller vem är du REKOMMENDERADE MÄKLARE? Tack

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Ivan, vi är en grupp på mer än 10 personer som har omfattande beprövad arbetslivserfarenhet inom finanssektorn, som täcker sektorer som private banking, investeringsfonder, forex, cfds, futures, optioner och kryptovalutor bland många andra. Vi har också specialister på MIFID I och II och advokater som är experter på mäklarregler på internationell nivå ... etc, jag skulle kunna utarbeta mycket mer i min förklaring men jag vill inte tröttna på användare. Men hej, om din fråga är om vi vet vad vi pratar om, är mitt svar ja, jag kan försäkra dig och Keyfunders är en SCAM, om du inte redan vet.

     Hälsningar.

   • Toni svar

    Jag har också gett dig mitt ID -bankkort och mitt telefonnummer och en inkomst på 250 €, är det möjligt att du kan göra något med den informationen? Kan du svara mig?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Toni, de är tjuvar, bedragare och uppenbarligen kan du inte lita på dem, avbryta kortet och be om ett nytt med ett annat nummer. Försök att dra tillbaka betalningarna.

     Hälsningar.

 19. Daniel svar

  Hej, jag insåg att de är bedragare och jag passerar dem men de slutar inte ringa mig från tusen olika nummer:

  +930 309 603 XNUMX
  +44 20 3097 7823
  +962 786 942 XNUMX
  +960 408 502 XNUMX
  +44 20 3097 7642

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, pengar återbetalas aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Yamil svar

   Hej Daniel, de ringer mig också från några av dessa nummer, vad heter de personer (bedragare) som ringer dig?

   Tack

 20. Ana svar

  Om du ber om uttag av pengar slutar bluffhundar att svara

  vi måste alla samlas och rapportera nyckelfonder för blufftjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, pengar återbetalas aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 21. rida svar

  God eftermiddag, jag lade med € 250 för dem för en vecka sedan, jag angav att jag ville dra tillbaka det och de satte inga hinder, de sa till mig att om 7 dagar skulle jag ha det på mitt konto igen. Jag har väntat i 10, jag försöker kontakta dem och de svarar inte på mig eller svarar på någonting.

  var försiktig de är bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej rida, pengar återbetalas aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 22. glans svar

  god morgon jag går med i listan över personer som lurats av nyckelfonder

  efter att ha läst dessa kommentarer tidigare har jag åtminstone läst dem i tid eftersom jag skulle skicka några tusen, åtminstone har jag bara tappat 250

  lita inte på dem, de är bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luci, vi är glada att vi kunde rädda dig och tackar så mycket för att du delar med dig av denna utmärkta nyhet.

   Hälsningar.

  • rida svar

   hej luci
   du har inte försökt hävda det via polisen

 23. luis svar

  Har de lurat mig också? Jag investerade 2000 euro flera gånger, med 250, sedan 1000, och sedan fick de mig att lägga ytterligare 1000 i en portfölj som heter coinbase, och inom en minut hade de tagit 1000: n till sin plattform, utan mitt samtycke att ta bort den från myntbasen. Sai att jag inte tror att jag kommer att kunna ta ut en enda euro.
  Sent men jag luras inte längre tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, gav du dem dina åtkomstkoder till din Coinbase -plånbok? De betalar aldrig tillbaka pengarna, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • ramona svar

    De sa till mig att lägga en app och jag gjorde det, förmodligen var det för att göra det bättre för mig och för att kontrollera kontot och allt gick till skit, dessa tjuvar är ett bedrägeri ...

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Ramona, ladda inte ner någonting, din telefon är hackad och dina pengar returneras aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

  • ivan svar

   God eftermiddag, kommentar, att kayfanders hanterar olika konton, enligt investeringsprojekten har jag och min partner inte investerat i kryptovalutor, om inte ett specifikt projekt, det av olja, sanningen är en relativt viktig summa, på lång sikt en ungefär ett år, är någon av er i samma situation? Tack

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Ivan, som om du vill sätta det till fem år eller ett sekel är det värdelöst om de, som vi kan se, inte lämnar tillbaka pengarna, det verkar som om du arbetar för dem.

    Hälsningar.

 24. FERNANDO svar

  de returnerar aldrig pengarna du sätter in. DE ÄR SCAMMERS

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FERNANDO, pengar återbetalas aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 25. Leo ortega svar

  Om du ber om uttag av pengar slutar de svara på dig

  De visar dig intäkter och det är deras krok så att du litar på dem och skickar dem mer pengar INTE GÖR DET !!!!

  de kommer säkert att berätta att min kommentar är från tävlingen eller att de är lögner

  okej tro mig inte

  försök bara ta ut pengarna så ser du att jag inte ljuger för dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leo, pengar återbetalas aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 26. DIANA svar

  Hej, jag heter en man som heter Max Johansen (+447503670037), då lovade en man Giorgio Toretta (+447868790147) mig stora summor pengar jag investerade och nu berättar de för mig att handelsbolaget gick i konkurs.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej DIANA, pengar återbetalas aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 27. Carlos svar

  Jag har blivit lurad, jag kom in 250 euro med nyckelfonder och samma dag ville jag ta ut det och nu svarar det inte och de galna människorna får inte göra någon operation eller något ... Bedragare förlorade pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, pengar återbetalas aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 28. Sergio matas svar

  God eftermiddag
  De lurade mig € 280, de kontaktade mig via en Facebook -annons med kryptovaluta, en tjej ringde mig först när jag inte kunde delta i henne och sedan en annan (+44 20 3097 5662 och +44 20 3095 2281) de är mycket uthålliga i slutändan jag blev övertygad och deltog av en viss Madison (+34 634 166 728) av wuasa, sedan förde de mig till min finansiella rådgivare en viss Michael Masson (+44 7909 385540) mycket uthållig, där jag fick nya inkomster, han ringde mig på en avtalsgrund för att se hur de investerade pengarna steg, vilket steg 10 euro om dagen och utnyttjade det för att övertala mig att lägga mer, detta gjorde mig misstänksam och det var när jag såg din hänvisning till dem, därifrån försökte jag ta ut pengarna och du returnerar dem inte, du svarar inte längre på mina meddelanden
  Hälsningar och tack för varningen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergio, pengar återbetalas aldrig, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 29. HJÄLP svar

  HEJ TILL MANUEL ALVAREZ MARTIN SOM SÄGER I SINE KOMMENTARER ATT HAN KAN BORTTAGA PÅ 3 DAGAR BORT BORT VÄNLIGEN SIG TILL MIG HUR DU GÖR DET

  De ber mig att sätta in ett belopp för att kunna ”låsa upp” borttagningen av mina pengar. DET LÅTER MYCKET MYCKET MYCKET, MEN DENA KOMMENTARER .. DET LUKTAR ATT DE SKAMMAR MIG.

  MANUELL VÄNLIGEN Tala om för mig hur du har kunnat dra tillbaka din så att du kan rädda mig från att förlora tusentals euro. DU SKULLE HJÄLPA MIG MYCKET.

  TACK JÄTTE MYCKET BUDDY.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej HJÄLP, Manuel Alvarez kommentar är sannolikt FALSK, de returnerar aldrig någonting, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 30. J. Carlos svar

  god eftermiddag, de kontaktade mig för bitcoin era (btc-era .com) de är inte ärliga. De lovar att du kommer att tjäna tusentals med några hundra euro.

  Enligt min mening är de lögnare och jag skulle aldrig investera eller lita på dem .... Jag hoppas att du tar dig tid att undersöka dessa företag innan du skickar pengar till dem. Bitcoins webbplats var till exempel redan känd för att vara en bluff

  God kväll

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej J. Carlos, de returnerar aldrig någonting, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • rosa svar

   god morgon j. Carlos tack så mycket för att de också kontaktade mig via samma webbplats wbe du nämner, jag visste inte att det var bluff

   Tack så mycket för varningen och i stort tack alla för era kommentarer om detta företag

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Rosa, tack för att du skrev och kommenterade, jag är glad att du kunde rädda dig själv, de är SCAMMERS.

    Hälsningar.

 31. Manuel Alvarez Martin svar

  Hej, du har sett dessa kommentarer efter att jag har investerat, jag bad direkt om uttag av mina pengar.
  Men på tre dagars arbete gav de mig mina pengar tillbaka, nu vet jag inte om jag kan lita på det eller inte ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, du har haft mycket tur, lita inte på, de returnerar aldrig någonting, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 32. Aguirre svar

  thecryptoengine .net: de kontaktar dig härifrån de är tjuvar de lovar att tjäna dig miljoner med jävla bitcoin men lita inte på dem de är tjuvar, keyfunders är en bluff. inte mer inte mindre, var försiktig med dessa skurkar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aguirre, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 33. Leo svar

  God morgon till mig de ringer mig också (de är envisa och tunga på telefonerna) för att öppna ett konto med $ 250

  Jag skulle vilja veta hur jag kan få dem att sluta ringa mig. Jag har redan bett dem på ett bra sätt att sluta stör mig och de verkar inte förstå det. Eller vad kan man göra?

  De kallar mig varje dag så tung

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leo, de bryr sig inte om vad du säger, deras mål är att få dig att investera ja eller ja, om de inte lurar ett minimum av kunder per månad blir de avskedade, det är därför de är envisa och på grund av uppdraget betala dem. Blockera telefonerna eller svara och säg att du är någon annan och att du inte ens har tillräckligt att äta, säg till dem att låna dig pengar att äta, kanske på så sätt kommer de att skriva ner dig som fattig och inte ringa längre.

   Hälsningar.

 34. John pineda svar

  För tillfället har två olika personer kontaktat mig som frågade mig att investeringen var minst 250 euro, vilket jag inte har lagt på deras rader än för att jag först ville se om det var en bluff eller inte

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jhon, om du investerar de 250 kan du ge upp dem för förlorade, du kommer inte att se dem igen. Tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 35. Yuli Heredia svar

  Hej, jag har investerat i KeyFunders i 3 veckor, det är den bästa plattformen som finns. Du kan också ta ut pengarna på 48 timmar ...

  - FALSK KOMMENTAR SKRIVEN AV MÄKLARENS ARBETARE FÖR ATT LADDA -

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yuli, jag hoppas att alla aktiva kunder försöker ta ut sina pengar och se vad som händer, Yuli INGEN TROR PÅ DIG men tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 36. José Manuel svar

  God eftermiddag, jag lade med € 250 för dem för en vecka sedan, jag angav att jag ville dra tillbaka det och de satte inga hinder, de sa till mig att om 7 dagar skulle jag ha det på mitt konto igen. Jag har väntat i 10, jag försöker kontakta dem och de svarar inte på mig eller svarar på någonting.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José Manuel, tack för att du kommenterar Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • Pepe svar

    Hej, de lurade mig € 250 och sedan ytterligare € 250. Låt mig inte lura dig med bra ord. När de säger att de behöver ett annat kort för att returnera pengar, säg inte någon information om ett annat kort, de kommer att lura för att samla in mer pengar. De ljuger bedragare. Mäklaren skickar inte meddelanden från whatsup, de svarar inte på meddelanden, de avvisar oseriösa samtal.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Pepe, tack för din kommentar om Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

   • John svar

    Tack så mycket för det arbete du gör, det hjälper oss mycket, i den första kontakten jag hade fick det mig nästan inte att tala, och det var så insisterande att jag misstro, som en platsfråga, jag ville mig att investera, jag blev nervös och fattade därmed inga beslut.
    Tack för informationen.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Giovanni, för ingenting, ett nöje att kunna hjälpa så många som dig som tar emot samtal från dessa bedragare varje dag.

     Hälsningar och lycka till.

 37. David och gonzalez svar

  Det har gjort mig orolig för att jag inte kan ta ut pengar, de har undanhållit dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, tack för att du frågade om Keyfunders. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *