✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet av rapporten kommer vi att utvärdera om Kings Live Trade är ett företag vi kan lita på eller om det är osäkert. Se till att kolla in vår fullständiga analys för en fullständig förståelse!

Vår webbplatsutvärdering involverade en detaljerad analys av varje komponent, där vi undersökte de viktigaste egenskaperna att beakta när vi väljer en kvalitetsmäklare, inklusive dess plats, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Kings Live Trade och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatskingslivetrade.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Kings Live Trade LTD 
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-10-16
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Kings Live Trade ägs av Kings Live Trade LTD.

Plats: ⚠️ Trots att de hävdar att de är baserade i USA, kanske informationen från företaget inte är helt korrekt.

Efter noggrann granskning har vi fastställt att det finns flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Kings Live Trade?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Kings Live Trade är en: mäklare kryptovaluta.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

kingslivetrade hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Kings Live Trade-webbplatsen, som är kingslivetrade.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Kings Live Trade Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är alarmerande; Den nämner inget om dess reglering. Vilka konsekvenser har detta? Vi står inför en mäklare utan någon reglering. Vilka konsekvenser kan detta få? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Detta betyder att om mäklaren har bedrägliga avsikter, kommer du sannolikt inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du interagerar med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan reglering eller skydd!

???? Kings Live Trade slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Kings Live Trade och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som USA, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Kings Live Trade presenterar sig som en kryptovalutamäklare och säger sig vara belägen i USA, en plats känd för sin säkerhet. Det finns dock en stark misstanke om att denna information kan vara falsk och användas för att vilseleda potentiella kunder. Bristen på transparens kring dess reglering är oroande, eftersom företaget inte ger detaljer om någon typ av tillsyn, vilket tyder på bristande tydlighet och allvar i verksamheten.

Det är viktigt att notera att Kings Live Trade har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Denna situation indikerar behovet av att utöva extrem försiktighet när man överväger någon typ av affärsrelation med detta företag. Frånvaron av reglering, i kombination med regulatoriska klagomål, utgör allvarliga risker för investerare, som kan möta potentiella ekonomiska förluster och exponering för oetiska eller bedrägliga affärsmetoder.

🚨🚨 Slutsats: Med tanke på de angivna skälen drar vi slutsatsen att detta företag är oseriöst och osäkert. Det är absolut nödvändigt att fortsätta med försiktighet inför många oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Kings Live Trade News:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Kings Live Trade finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Kings Live Trade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Kings Live Trade

Om du har varit föremål för en bluff och behöver veta hur du får tillbaka dina pengar rekommenderar vi att du läser vår FAQ-sektion för vägledning.

Hur man rapporterar Kings Live Trade

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål av någon anledning, hittar du det bästa sättet att göra det i avsnittet FAQ nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Kings Live Trade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Kings Live Trade?

Du bör kontakta ditt lands finansiella tillsynsmyndighet baserat på din plats. Om du har ytterligare frågor, lämna oss en kommentar här så ger vi dig nödvändig vägledning.

Är Kings Live Trade pålitlig?

Nej. Kings Live Trade är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Kings Live Trade påstår sig vara baserat i USA, ett land känt för sin säkerhet, även om det finns allvarliga tvivel om sanningshalten i detta påstående, möjligen utformat för att vilseleda kunderna. Dessutom tyder bristen på information om dess reglering på att företaget verkar utan tillsyn, vilket tyder på en påtaglig brist på transparens och seriositet. Viktigt är att företaget har varit föremål för klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Extrem försiktighet rekommenderas när man överväger någon typ av finansiell verksamhet med denna enhet.

Hur får man tillbaka pengar från Kings Live Trade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Kings Live Trade: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. María svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger dig av min egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tack för att du skrev om Kings Live Trade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *