✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatskingswealthexchangefx.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressStorbritannien (Storbritannien).
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-07-15
FöretagstypUtbyte av kryptovaluta.

King's Wealth är ett företag som har en anmärkningsvärd brist på transparens genom att inte avslöja sin företagstillhörighet. Vi är särskilt oroade över att även om det nämns att vi befinner oss i Storbritannien, finns det indikationer på att denna information kan vara falsk. Denna typ av otydlighet väcker farhågor om företagets legitimitet och trovärdighet.

Vad är King's Wealth?

Efter att ha genomfört en analys av företagets hemsida kan vi dra slutsatsen att King's Wealth fungerar som en valutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Kings Wealth-webbplats 1

Här visar vi dig en skärmdump av King's Wealth-webbplatsen, som är kingswealthexchangefx.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 14049254

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*Kungens förmögenhetsförordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

King's Wealth Även om det påstår sig vara föremål för reglering i Storbritannien, har vi funnit att detta påstående saknar solid grund. Bristen på tillräcklig information för att stödja detta uttalande leder till att vi ifrågasätter sanningshalten i dess regelefterlevnad. Denna diskrepans mellan det anförda och avsaknaden av konkreta bevis tyder på ett möjligt försök från företagets sida att skapa en missvisande uppfattning om tillförlitlighet.

Det är viktigt att vara försiktig när du har att göra med organisationer som inte tillhandahåller verifierbara bevis på att de följer regelverket, eftersom detta kan tyda på ogenomskinliga och potentiellt riskfyllda affärsmetoder.❗

???? slutlig bedömning av King's Wealth ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos King's Wealth och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

King's Wealth presenterar sig som en handelsplattform som tillhandahåller valutatjänster (valuta). Den påstår sig vara baserad på en förment säker plats, Storbritannien. Våra misstankar är dock att denna information kan vara felaktig och användas i syfte att lura kunder. Dessutom har vi observerat en bristande insyn i dess reglering, eftersom den saknar nyckelinformation i detta avseende.

Slutligen är det viktigt att notera att denna börs nämner på sin hemsida att ha en lönsamhet som vi anser vara helt falsk på grund av de extremt höga nivåerna den erbjuder.

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

King's Wealth News:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot King's Wealth av finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med King's Wealth.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av King's Wealth

Om du letar efter vägledning om hur du kan få tillbaka ditt kapital om du har blivit utsatt för en bluff, inbjuder vi dig att läsa vår FAQ-sektion nedan. Du hittar detaljerad information och användbara tips för att hantera denna situation på ett så effektivt sätt som möjligt.

Hur man rapporterar King's Wealth

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till King's Wealth?

Självklart! Det finns mycket bättre och säkrare alternativ på marknaden. Vi rekommenderar att du utforskar vår lista över de bästa mäklarna för att hitta ett pålitligt alternativ som passar dina investeringsbehov: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera King's Wealth?

Rapporteringsprocessen kan variera beroende på var du befinner dig. Vi föreslår att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du ska gå vidare. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen lämna en kommentar till denna recension så hjälper vi dig gärna.

Är King's Wealth pålitlig?

King's Wealth saknar den transparens som behövs för att bygga investerarnas förtroende. Bristen på information och tydlighet kring dess verksamhet och reglering tyder på att det inte är ett pålitligt företag att göra investeringar.

Hur får man tillbaka pengar från King's Wealth?

Om du funderar på att få tillbaka ditt kapital från King's Wealth rekommenderar vi att du läser vår detaljerade guide om processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag. I den hittar du konkreta steg och användbara tips för att starta proceduren effektivt. här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Kings Wealth: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Thiago svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago, tack för att du skrev om Kings Wealth. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *