Kiplar kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Kiplar (kallas även av namnet: kiplar.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Kiplar för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Kiplar ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det kiplar ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

Kiplar nämner att vara en del av: Kiplar LTD.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Kiplar är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Kiplar noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton : Initieringskonto, Grundkonto, Avancerat konto, Professionellt konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $250, hävstång upp till 1: 400, tStationär och mobil rading, utbildningscenter, prisvarningar, inga provisioner.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $2.500, hävstång upp till 1: 400, maximal orderstorlek 10,00, kontohanterare, anpassad handelsstrategi, utbildningscenter, prisvarningar, lote mikro (0,01).

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $25.000, hävstång upp till 1: 400, personlig portfölj, exklusiv journalanalys, marknadsundersökningsverktyg, rörliga eller fasta priser, utbildningscenter, prisvarningar, lote mikro (0,01).

Professionellt konto: minsta initiala insättning på $100.000, tillåten täckning (säkring), fasta priser, personlig portfölj, exklusiv journalanalys, utbildningscenter, prisvarningar, marknadsundersökningsverktyg, lote mikro (0,01).

VIP-konto: låga fasta priser, negativt balansskydd, tillåten täckning, marknadsundersökningsverktyg, exklusiv journalanalys, utbildningscenter, prisvarningar,ote mikro (0,01).

.

 

Kiplar -kontotyper
Kiplar -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Kiplar erbjuder är: MT5-plattform y KIP Trader.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Kiplar tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Kiplar webbplats
Kiplar webbplats

Kiplar ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Kiplar 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: kiplar.com

📞 Telefonnummer: + 18194860127

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Kiplar. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Kiplar ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Kiplar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett företag som är registrerat på en mycket farlig plats för dessa aktiviteter på grund av bristen på regler, dessutom hittar vi ett stort antal när vi letar efter mer information om Kiplar av Neg recensioneraktiva. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 CONSOB tillagd Kiplar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillsattes AMF Kiplar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF: s varning i juli 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 CONSOB tillagd Kiplar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Kiplar? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Kiplar: Betyg och kommentarer»

 1. Gustavo svar

  Konsolen har redan klagat, jag hoppas att de alla går i fängelse, jag har tappat allt eller snarare, de har tagit allt från mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gustavo, tack för att du kommenterar Kiplar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *