Kommentarer frÄn Crypshield

I denna avdelning vi kommer att analysera Crypshield-mÀklaren, Àr en forex-, cfds- och kryptovalutamÀklare. Rekommenderas Crypshield verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att företaget inte har webbplatsen pÄ spanska, Àven om vi har fÄtt meddelanden frÄn spansktalande personer, sÄ vi har ocksÄ beslutat att genomföra granskningen.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Trilogy Capital Systems LTD .

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom den inte nĂ€mner nĂ„got om dess reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Crypshield, vi noterar att de erbjuder 4 olika kontotyper: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP-konto.

Bronskonto- Minsta 1.000 10.000 $ insÀttning, daglig marknadsöversikt, videohandledning, XNUMX XNUMX $ lekpengar att öva pÄ

Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, daglig marknadsöversikt, videohandledning, webinarier och seminarier, kontoansvarig, daglig premiumanalys, premium kundsupport

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 10.000 3 USD, daglig marknadsöversikt, videohandledning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundsupport, XNUMX-pip fast standardspridning

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 3, daglig marknadsöversikt, videohandledning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, daglig daglig analys, premium kundsupport, fast standardspridning pÄ 2 punkter, XNUMX eller fler personliga mÀklare

Du kan se mer information om Crypshield-kontotyperna i följande bild:

Crypshield-kontotyper
Crypshield-kontotyper

Du kan se bilden i full storlek genom att göra Klicka hÀr.

den plattformar att fungera som Crypshield erbjuder Àr: den populÀra MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Crypshield tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Crypshield webbplats
Crypshield webbplats

Crypshield ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, i gratis e-bok, egentligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Crypshield

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: crypshield.com

Telefonnummer: + 442033935637

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Crypshield <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att Crypshield-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: de ger vĂ€ldigt lite information om dem, vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. Dessutom, nĂ€r vi försökte hitta andra vĂ€rderingar om företaget, kunde vi inte för att hitta nĂ„got, vilket skulle indikera att det Ă€r ett ”nytt” företag.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Crypshield? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

47 kommentarer om «Crypshield: Betyg och kommentarer»

 1. Angie svar

  God morgon vÀnner, jag försökte mybackback för att fÄ tillbaka mina pengar och om de kunde göra det var de mycket effektiva, jag rekommenderar det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angie, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Lerjord svar

  De kontaktade mig med detta tef -nummer. +1 312-766-4288, nÀr jag öppnade mitt konto med 300 euro, kontaktade en viss David Wilking (min kontoansvarige) mig, en tvÄngssann lögnare, jag försökte övertyga mig sjÀlv om att investera mer pengar med förmodat höga vinster flera gÄnger. men jag sa till honom att tjÀna sin lön med vad han hade att tills jag inte sÄg resultat och kunde ÄterstÀlla mitt kapital skulle jag inte investera en euro till. De ringer mig inte lÀngre eller svarar pÄ mina mejl. teff. kontakta 44 2033935640 y441519470463.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marga, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 3. ERMEC svar

  Eftersom jag har bett att ta ut mina pengar, som förmodligen var snabba uttag, men jag har vÀntat i mer Àn en mÄnad och de ger mig inte ens förklaringar till varför jag inte kan ta ut. Dra dina egna slutsatser. MÀnniskor som Victor, Martin

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ermec, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 4. TONY svar

  Till Crypshield Management.

  Och sedan augusti 2019, genom medling av Yeritza Mora, med colombiansk nationalitet, och Miguel Garcia. De har tagit mig frÄn mitt bankkonto vid flera tillfÀllen, alla pengar

  Det hade jag pÄ kontot .och han sa att han skulle returnera mina pengar till mig varje mÄnad men hittills. Jag har inte fÄtt nÄgot .och jag tror att de inte Àr vad de sa till mig att de skulle ha ansvaret för ger mig fördelarna med de investeringar som de hade. arian personligen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tony, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du siffror, e-postmeddelanden frÄn Crypshield?

   hÀlsningar

 5. NĂșria svar

  De kontaktade mig med dessa namn och telefonnummer: Guillermo Torres, Anastasia
. Allt fiktivt antar jag. Samt telefonnummer
  +31 682581488
  +34 603308077
  +44 1519470463
  +34 681269939 och andra
  All hjÀlp för att fÄ tillbaka pengarna kommer att belönas

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej NĂșria, tack för att du delar all denna information om Crypshield. Vi rekommenderar ocksĂ„ att du kontaktar ifnancoer-tillsynsmyndigheten i ditt land, varifrĂ„n skriver du till oss?

   hÀlsningar

 6. Denis svar

  det Àr bluff !!! De ringer till dig tills du investerar och nÀr du investerar försvinner de som skurkar med Crypshield
  Jag investerade 200 dollar, vad kan jag göra? Jag vill fÄ tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Denis, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? FrÄn vilket land kommer du frÄn?

   hÀlsningar

 7. Nuria svar

  Hej, jag var övertygad som en idiot av Crypshields att be om en kredit pÄ 23000 30000 att nÀr jag har betalat kommer det att vara minst XNUMX XNUMX. Total bluff. Jag prövade en gÄng om CNMV och jag tror att de anklagelser jag gjorde inte nÄdde dem. Vad jag kan göra?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nuria, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad kan göras? Att vara ett företag utan reglering Àr mycket svÄrt att göra nÄgot, kontakta CNMV, kanske en advokat ocksÄ Àr en bra idé.

   hÀlsningar

 8. Carlos Sala Parra svar

  Jag har blivit lurad 600 €, jag lĂ€mnar min mobil hĂ€r +34 658 50 50 sĂ„ att nĂ„gon som jag som blivit lurad kan kontakta mig för att veta vart jag ska gĂ„ för att rapportera denna crypshield -mob, snĂ€lla, vem vet vad jag ska göra i dessa fall dĂ€r du gör en Ă„terbetalning och de inte ens ringer dig igen eller svarar pĂ„ mejl, jag vet inte vad jag ska göra och jag behöver € 38 för att sĂ€tta in dĂ€r denna publik Ă€r, snĂ€lla hjĂ€lp mig nĂ„gon som lĂ€ser den hĂ€r kommentaren och sĂ„ bland flera vet vi vad vi ska göra

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om du Àr frÄn Spanien Àr det en bra idé att kontakta CNMV. Du kan ocksÄ kontakta din bank om det inte har gÄtt mÄnga dagar för att se om nÄgot kan göras, till exempel om du inte kÀnner igen avgifterna.

   hÀlsningar

 9. jose Àngel ortiz svar

  Jag lade omkring 3800 euro med dem och jag, som Àr advokat, kunde inte ÄterhÀmta mig! Jag ger upp! Jag förlorade mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 10. felius svar

  Var försiktig med dessa tjuvar, jag blev kontaktad av nÄgra mÀnniskor som kallas förmodligen Yimmi Vaes och Anastacia, nÄgra taskiga karibiska mÀnniskor, förmodligen frÄn Puerto Rico och Dominikanska republiken, jag vet inte hur de har lyckats fÄ mig att lita pÄ dem men jag kan ta ut mina pengar, allt lÄter som svindel

  Se upp för dessa tjuvar, de har inga problem att ta dina pengar, jÀvla jÀvlar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Felius, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • Carlos Sala Parra svar

   Hej felius, hÀr Àr min whatsapp sÄ att du kan kontakta mig och se vad vi gör med den hÀr mobben, den som ser detta meddelande kan ocksÄ kontakta mig

   whatsapp: +34 658 50 50

 11. Alondra Abigail svar

  Jag slutar göra men de tog redan pengarna jag Àr orolig att de fortfarande ber mig om data men jag har inte lÀngre det sista beviset pÄ ljuset som de kan som hjÀlper mig att ÄterfÄ mina pengar se sÄ mycket kommentarer om bluffar jag blir orolig att de tar honom utomlands

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alondra, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Du bör kontakta din bank om du har lÀmnat mycket personlig och kÀnslig information.

   hÀlsningar

 12. Daniel svar

  Jag investerade i crypshiel ett belopp pÄ 200 euro, och det Àr nu 863 men de lÄter mig inte bÀra det.
  Bortsett frÄn att behandlingen var hemsk, lite utbildning, samtal med en aggressiv attityd för att han skulle investera mer och mer, och nÀr jag sa nej tog de inte det bra.
  Jag har skickat e-postmeddelanden till dig i mer Àn en vecka och sagt att du inte ska göra fler investeringar, att jag vill ta ut kapitalet frÄn kontot och stÀnga det.
  Han ringde till mig den första dagen dÄ han skickade mejlet sÄ att jag kunde stanna, och framför min vÀgran sa han att han skulle lÀgga pÄ mig och ringa mig om nÄgra minuter. Han ringde mig inte igen, han svarar inte pÄ mejlen, ingenting alls.

  Vad jag kan göra? Var ska jag rapportera detta?

  Jag trÀffade dem genom att googla och de kontaktade mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield och för din information. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du försökt att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande? FrÄn vilket land skriver du till oss (för att rekommendera en lösning)?

   hÀlsningar

 13. Walter svar

  Precis nÀr jag skulle engagera mig med dem. I god tid

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Walter, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 14. JD svar

  Jag har fĂ„tt pĂ„gĂ„ende samtal frĂ„n dessa mĂ€nniskor, de pratar om investeringar pĂ„ olika marknader, vinster pĂ„ 50% pĂ„ en vecka, uttag pĂ„ en sida av dem, rĂ„d osv ..., jag har granskat den hĂ€r sidan och jag inser det stora antalet kommenterar negativ som finns, jag har sagt till dem att jag inte Ă€r intresserad och att de inte ringer till mig igen, men de insisterar varje vecka, idag fick jag till exempel 10 samtal frĂ„n 2 personer, en frĂ„n en advokat frĂ„n Martin och den andra frĂ„n en Kvalitetsperson som heter VĂ­ctor Perez. De kommer trötta tillbaka med sĂ„ mycket samtal. Enligt vad jag kan se Ă€r de ett bluffföretag som bara vill ha dina pengar ... som inte har nĂ„gon aning om vad han föreslĂ„r och att de tar dina pengar och inte svarar dig igen. Jag FÖRESLÅR till alla mĂ€nniskor som har fĂ„tt samtal frĂ„n dessa mĂ€nniskor att avstĂ„ frĂ„n att göra nĂ„gra investeringar eller skicka pengar till ligor, det ses att det Ă€r nĂ„gra rökförsĂ€ljare som ska lura dig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JD, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? NÀr de ringer till dig, frÄga dem om deras reglering och berÀtta för dem att du bara investerar med reglerade företag eller spelar in samtalen.

   hÀlsningar

 15. Nuria svar

  Hej, jag har blivit lurad med en stor summa pengar, de fick mig att be om ett lÄn, de har försvunnit och jag betalar krediten. De Àr verkligen skurkar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nuria, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 16. Mario svar

  Tack för den hÀr sidan. De ringer till mig frÄn Crypshield och letar efter lite information som jag stötte pÄ den hÀr sidan.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mario, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information, sÄsom nummer, kontaktnamn, e-post.

   hÀlsningar

 17. Candida ros Garcia rÄg svar

  Hej, jag började med dem i augusti och sanningen Àr att de inte har löst nÄgonting Ät mig heller, jag behöver ÄterstÀlla mina $ 200 abeses, jag lÀgger e-post, de ringer till mig och bara i abladas tar de det sÀger de mig att de Ànnu inte har gjort operationen eftersom ekonomin har kollapsat för de euro som Àr för mycket basket hjÀlper mig snÀlla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Candida, tack för att du delar din erfarenhet med Crypshield, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Om uttag, berÀtta för dem att du inte vill investera dina pengar, att du vill ta ut dem. Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 18. Maria Jesus Villa svar

  Hej, jag Àr en av de lurade, jag har vÀntat sedan juni och juli pÄ att fÄ tillbaka förmÄner, som de har undanhÄllit och jag har inte bara gÄtt in.
  Ibland ringer de stÀndigt förestÀller jag mig att för att försöka fÄ lite mer pengar och sÀga att jag inte har konversationen slutar.
  NÀr jag ber om en förklaring till varför jag inte fÄr det som redan Àr ordnat för att komma in i mig, finns det inget övertygande svar och sÄ fortsÀtter vi.
  Jag har rapporterat det. Om de nÀr som helst följer kommer jag att dra tillbaka klagomÄlet, men om inte, kommer jag att fortsÀtta, jag kommer att se om jag kan fÄ nÄgot.
  Var mycket försiktig för alla som Àr intresserade.
  Hemsk upplevelse

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypshield, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   Betyder det att du ber om uttag av pengar och de ber dig om mer pengar?

   HĂ€lsningar.

 19. Alexander Ortega svar

  Hej, mycket dÄligt drag med det hÀr företaget, jag gjorde en investering med dem och det har gÄtt mer Àn en mÄnad och jag har inte fÄtt mina förmÄner. De lovade mig att om en vecka senare skulle jag fÄ mina inkomster med mitt kapital och ingenting. De kontaktade mig via en annons pÄ nÀtet och dÀrifrÄn slutade de inte ringa mig, ocksÄ nÀr jag gjorde affÀren med dem, dÀrifrÄn slutade de ringa mig varje dag ...

  SÄ dÄligt!

  Hur kan du hjÀlpa mig att Ätminstone Ätervinna mitt kapital.

  Tack!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alexander, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypshield ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Hos en vanlig mÀklare ber du om uttaget och det blir effektivt. Kanske borde du kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrÄn? Du kan ocksÄ försöka kontakta dem frÄn ett nytt nummer eller e-post.

   HĂ€lsningar.

 20. wilmer monteza contreras svar

  Jag vill att CrypShield ska skicka mig mitt kapital och min vinst men tyvĂ€rr i mer Ă€n 3 eller 4 mĂ„nader vill de inte göra det. PĂ„ sistone har jag pratat med en av dem, men jag kan fortfarande inte ha en normal och positiv dialog eftersom de ber mig om ekonomiskt stöd pĂ„ ett konto. Mitt telefonnummer Ă€r 996430554. KAN DU HJÄLPA MIG? TACK !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Wilmer, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypshield ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? Att bli ombedd för pengar för att ta ut pengar Àr ett tecken pÄ en möjlig bluff, akta dig.

   HĂ€lsningar.

 21. Ana svar

  Hej, en agent för detta Crypshield-företag ringer till mig med privat nummer och jag har aldrig varit intresserad av mÀklare eller denna typ av verksamhet. De sÀger att de har mitt telefonnummer för en annons och de slutar inte bry mig. Skulle du veta hur jag kan rapportera dem sÄ att de slutar ringa mig? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypshield, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske?

   Vi tror att om du sÀger till dem att du inte har tid eller pengar kommer de att sluta ringa dig ...

   HĂ€lsningar.

 22. FRANCISCO VILLANUEVA FERNÁNDEZ svar

  Jag önskar att ha kontakt med CrypShield, (FÖR ATT ÅTERSTÄLLA VINSTER), men tyvĂ€rr i mer Ă€n 5 eller 6 mĂ„nader har jag inte kunnat tillfredsstĂ€lla det, förutom andra samtalspartners med mĂ„nga svĂ„righeter att normalisera. PĂ„ senare tid har jag pratat med en av dem, men jag kan fortfarande inte ha en normal och positiv dialog eftersom jag varken via telefon eller online Ă„terstĂ€ller dialogen med den hĂ€r mannen. (Jag har andra namn som inte har uppfyllt sina formella löften om att fylla pĂ„ de intĂ€kter som de sa att jag skulle ha för lĂ€nge sedan.)
  mitt telefonnummer Ă€r 602576995 KAN DU HJÄLPA MIG? TACK !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypshield, det Àr verkligen sorgligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   Försök att kontakta dem frÄn ett nytt e-postmeddelande eller telefon och berÀtta för oss, men lÄt oss berÀtta att allt redan lÄter vÀldigt dÄligt ...

   HĂ€lsningar.

 23. yovany villacob svar

  Jag öppnade ett konto hos dem och dÀrifrÄn svarar de inte pÄ mejl eller telefon eller nÄgot och mina pengar Äterspeglas inte i mitt konto hos dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yovani, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypshield, det Àr verkligen sorgligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *