Annonsera med oss

Kommentarer om eToro

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren eToro (kallas Ă€ven etoro.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen eToro att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ eToro. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

âžĄïž I det hĂ€r avsnittet hittar du: Ă„sikter om eToro âœ…, hĂ€vdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det eToro ⚠ en sĂ€ker mĂ€klare? ⛔ Kan vi lita pĂ„ det hĂ€r företaget? ✅ Kan vi ta ut vĂ„ra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: eToro (Europe) Ltd., eToro (UK) Ltd., eToro (Australia) AUS Capital Pty Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i Australien, Cypern och Storbritannien.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att den regleras i Australien av ASIC, i Europa av CySEC och i Storbritannien av FCA.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av eToro kan vi se att webbplatsen bara erbjuder en typ av konto detaljhandel och ett konto professionell.

 

La plattform att fungera Vad eToro erbjuder Àr: plattform eToro.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som eToro tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

EToro webbplats
EToro webbplats

eToro tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, nyheter och analyser, information om företaget, förklaringar av grundlÀggande koncept, FAQ -avsnitt, till och med anstÀllningserbjudanden.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

🟱 Annan information om eToro 🟱

 

âŹ‡ïž Vi lĂ€mnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjĂ€lv. âŹ‡ïž

🌏 Webbplats: etoro.com

📞 Telefonnummer: +357 25262100 (Europa) | +44 02038687213 (Storbritannien) | 1-800 778 439 (Australien)

📧 E-post: kontakt frĂ„n webbplatsen (avsnittet "kundtjĂ€nst")

 

>>> Bedömning pÄ eToro <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget eToro Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021 ⭐

 

Efter att ha undersökt lite mer kan vi sÀga att det Àr en mÀklare som man kan lita pÄ, eftersom: det Àr en reglerad mÀklare i tre olika jurisdiktioner, det vill sÀga den Àr föremÄl för mycket strikt tillsyn; Det rekommenderas framför allt för oerfarna anvÀndare eftersom dess attraktiva plattform Àr mycket lÀtt att anvÀnda, och om vi söker efter andra recensioner pÄ internet ser vi bara recensioner och positiva kommentarer som, nöjda, helt rekommenderar denna mÀklare. Slutsats: det verkar vara en sÀker mÀklare.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om eToro? Vad har du haft för erfarenhet?

eToro Àr en plattform med flera tillgÄngar som erbjuder bÄde investeringar i aktier och kryptotillgÄngar samt handel med CFD.

Observera att CFD Àr komplexa instrument och löper stor risk att snabbt förlora pengar pÄ grund av hÀvstÄngseffekt. 67% av detaljhandelns investerarkonton förlorar pengar nÀr de handlar CFD: er med denna leverantör. Du mÄste övervÀga om du förstÄr hur CFD fungerar och om du har rÄd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

Tidigare resultat Àr inte en indikation pÄ framtida resultat. AffÀrshistoriken som presenteras Àr mindre Àn 5 hela Är och kanske inte rÀcker som grund för ett investeringsbeslut.

Kopiahandel Àr en portföljhanteringstjÀnst som tillhandahÄlls av eToro (Europe) Ltd., som Àr auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission.

Att investera i kryptotillgÄngar Àr inte reglerat i vissa EU -lÀnder och Storbritannien. Inget konsumentskydd. Ditt kapital Àr i fara.

eToro USA LLC erbjuder inte CFD: er, gör inga framstÀllningar och tar inget ansvar för riktigheten eller fullstÀndigheten av innehÄllet i denna publikation, som har utarbetats av vÄr partner med hjÀlp av offentligt tillgÀnglig information som inte Àr entitetsspecifik om eToro.

Annonsera med oss

2 kommentarer om «eToro: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Luis Mayordomo svar

  Sedan den 26 december har jag utstÄtt en riktig mardröm och den totala bristen pÄ kundservice frÄn eToro. Jag anser att mer Àn tvÄ mÄnader efter att jag skickat mina pengar och dussintals meddelanden ger de mig rÀtten och vissheten, eller att de antingen Àr de sÀmsta cheferna i vÀrlden, eller att tjuvar har kidnappat mina pengar, trots att de redan har Den 30 december meddelade de mig via e -post att mitt konto var verifierat och att jag kunde komma Ät min portfölj.
  Den 4 januari fick de pengarna frÄn min överföring. Och mÀrkligt, nÀsta dag, den 5 januari, berÀttar de att mitt konto har blockerats. Sedan det datumet har jag klagat vid mÄnga tillfÀllen, du har till och med ringt mig per telefon för att bekrÀfta min identitet, vilket indikerar att jag hade svarat rÀtt pÄ dina frÄgor och att de omedelbart skulle lÄsa upp kontot. Vilket de aldrig har gjort!
  DÀrefter har jag lÀmnat in otaliga fordringar pÄ grund av att jag inte har tillgÄng till mitt konto och inte kan fÄ tillbaka mina pengar. Vilket Àr det enda jag vill, eftersom jag vill fortsÀtta med eToro, mycket mindre investera. Efter min erfarenhet anser jag att de inte Àr att lita pÄ.
  Under tiden, och under dessa tvÄ mÄnader, har flera kravÀrenden öppnats och stÀngts av mig. Alla dessa Àrenden har avslutats utan att ge nÄgon förklaring, situationen ska ha lösts. Vilket Àr en lögn. Jag har upp till fem Àrenden avslutade pÄ det hÀr sÀttet.
  Det har nÄtt det absurda att fÄ svar i tvÄ exemplar, ett som berÀttar för mig att de har mycket arbete och att de kommer att svara mig inom kort, och ett andra meddelande, samtidigt som sÀger att ansprÄksnumret Àr stÀngt eftersom hÀndelsen har blivit löst.
  DÀrefter berÀttar de för mig att för att ÄterkrÀva mina medel, öppna en incident i deras kundservice som besökare. Jag fick ocksÄ ett telefonsamtal och efter att ha svarat pÄ deras frÄgor sa de till mig att allt var korrekt. Den 28 januari bad de mig igen om ett selfie -foto, som jag tidigare hade skickat, vilket jag gjorde samma dag. Den 29: e bekrÀftar de att de har fÄtt och accepterat selfiefotot. De berÀttar ocksÄ för mig att jag nu kan gÄ till min portfölj. Men till min förvÄning Àr min portfölj fortfarande lÄst och jag har inte tillgÄng till mina medel.
  Efter denna situation har jag skickat in mÄnga andra ansprÄk genom din kundservice som besökare. Eftersom de har avslutat alla ansprÄk som löst, utan att nÄgonsin ha besvarat mina pÄstÄenden.
  Min Äsikt om eToro Àr den mest negativa, och jag kommer att indikera detta för min advokat för motsvarande rÀttsliga ÄtgÀrder.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juan Luis, tack för att du delar din erfarenhet med eToro. Denna mÀklare brukar inte ha mÄnga klagomÄl

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *