Annonsera med oss

Kommentarer till IX INVERSORS

I denna avdelning vi analyserar mäklaren IX INVESTERARE (även kallad ixinversors.com), är en Forex- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas IX INVERSORS verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om IX INVERSORS ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är IX INVERSORS ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av IX INVERSORS, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

 • La plattform att fungera som IX INVERSORS erbjuder är: inte nämnt, de kommer sannolikt att använda en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som IX INVERSORS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

IX INVERSORS webbplats
IX INVERSORS webbplats

IX INVERSORS tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om IX INVESTERARE |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: ixinversors.com y ix-inversors.net

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av IX INVERSORS. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på IX INVESTERARE <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget IX INVESTERARE är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom, när vi letar efter recensioner om IX INVERSORS, hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare . Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom CNMV IX INVESTERARE till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IX INVERSORS? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

49 kommentarer om «IX INVERSORS: Betyg och kommentarer»

 1. Moses svar

  Jag är intresserad av att veta om det finns en plattform som Antares eller trustinvestering där du lägger pengarna och han bara fungerar, som Antares eller trustinvestering eller xifra. Ovbio att detta reglerade, jag är från Mexiko. Hälsningar och tack för din uppmärksamhet

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Moises, alla de du namnger är bedrägerier, du kan inte lita på någon av dem. Om du vill utvärdera andra alternativ, kolla den här länken: LEDANDE

   Hälsningar.

 2. Ximena svar

  Man är verkligen besviken över att investera pengar där det inte är känt varifrån de kommer eller vad de gör, de är faktiskt en del av ett gäng bedragare som vet hur man når ut och övertygar människor tills de uppnår sitt mål och försvinner spårlöst. .. lämnar till investerare utan pengar och utan svar, att inte lita på eller investera är den bästa lösningen innan man ångrar och erkänner hur sent det är att ångra det.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ximena, det är sant, det är en PONZI-typ SCAM, i slutändan stjäl de allt från dig.

   hälsningar

 3. Malu svar

  Hej, jag är Malu Marcelonio och jag letar efter ett tryggt företag att investera i, förutom att vara mäklare, vilken annan verksamhet som är bra att investera i och vilka företag som är säkra. Tack

 4. Aida gutierrez svar

  Jag har inte fått mina betalningar, dessa fuskare är bedrägerier

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aida, tack för att du kommenterar IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. POnZI Bedrägeribekämpning svar

  saker som de är, har där jag börjar, ja jag börjar med att skicka samma skit till alla dessa GILS av IXINVERSOR som är ett bedrägeri och att även andra gör det bra och talar dåligt om projektet haha ​​de från IX borde inte vara levande sedan människor Så det är att föredra att de är under jorden, jag känner igen henne från hennes mamma, jag gör ingen karriär, jag gjorde bara en liten investering och jag återhämtade mig inte och de stal allt och vinster, och du har rätt att säga att det är en bluff, du lurar dina arbetare som har patetiska liv och är förlorare, det finns inget positivt i IX, de går åt helvete, dessa jävlar vill manipulera oss och lägga POSITIVA KOMMENTARER PÅ DE SOCIALA NÄTVERKEN OCH INTERNET, INGENTING MER FALSKT, ATT PROJEKT IX INVESTERARE ÄR BEDRÄGER OCH BEDRAR, DE ÄR EN PANDA FÖR ATT SKAMA ÖGON, DÄRFÖR JAG BARA KOMMENTERA SOM KONSUMENT ELLER INVESTERARE INGET MER OCH VARFÖR JAG KAN OCH JAG HAR MIN RÄTT ATT SKICKA DEM FÖR ATT TA ASS USELESS OF FUCK, HAA OCH DEN SOM ISO DENNA INLÄGG SPARAS, DET ÄR STORT JA UDA ATT DE BERÄTTAR OM DENNA SVINDIGHET OCH UPPMANAR Människor att stanna borta från denna bedrägeri.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antifraud, tack för att du kommenterar IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Solange svar

  Jag har ingen bra erfarenhet av dem. De kontaktade mig efter registrering, tre månader senare har de redan gjort mig besviken eftersom vinsterna erbjuds i kryptovalutor och de ber mig vänta på att priset ska stiga? Jag måste återställa min investering just nu, jag rekommenderar den inte, jag kan inte hitta dess fysiska plats, eller i vilket land den ligger, jag tänker inte ge upp. De är varken tydliga eller pålitliga.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Solange, tack för att du kommenterar IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. rossig smal svar

  och vilken plattform då de säger är laglig, att investera i det då

 8. Juanra svar

  Sanningen är att jag är väldigt missnöjd med IX Investor och mer nu när de har listats som en bluff i CNMV.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juanra, tack för att du kommenterar IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägerier och inte regleras (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/
   Hälsningar.

 9. Jacinta svar

  Jag tror att ix-investerare fungerar bedrägligt, och de kan inte lita på, invester inte.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jacinta, du har helt rätt, de av IX INVERSORS vill stjäla pengar från ärliga arbetare, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för att du kommenterade IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. Laura svar

  Skaparna av denna IX INVERSORS ponzi -bluff får pengar från investerare, med en mycket liten del av de pengarna betalar de en procent till investerare. När bedragarna bestämmer sig för att de springer iväg med investerarnas ackumulerade pengar, det är så alla ponzi -bedrägerier fungerar. Ju längre ponzi -pyramiden varar, desto fler bedragare samlar mer pengar för att stjäla. bedragare rapporterar aldrig vilken dag de kommer undan med dina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laura, mycket väl förklarad, lyckligtvis finns det människor som du som snabbt inser hur dessa IX-INVÄNDARE vill stjäla pengar från ärliga arbetare, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. Nestor Lopez svar

  dessa företag lovar dig vinst så att du kan lägga in pengar och dina vänner, men de är tomma löften

  när du behöver få betalt gör de inte det

  lita inte på dessa pyramidföretag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nestor, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Lorenzo svar

  God morgon, tack så mycket för analysen av ix -investerare, jag var på väg att investera med dem eftersom de verkligen hade talat bra till mig, men jag vet också att det finns många bedrägerier och tyvärr kan du inte lita på alla företag utan att först göra en att han inte ens nämner sin plats gör mig lugn

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lorenzo, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 13. Elvis vallejo svar

  Jag har redan varit i detta företag IX Investors i en månad, och jag återhämtade inte min investering, vinsten betalas med bitcoins i teorin, och eftersom bitcoins har kollapsat dessa dagar kan jag inte säga att jag har gjort det bra, de gör det inte vill betala mig tills det kommer upp, det är ett personligt vittnesbörd.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elvis, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. Maria Vergara svar

  Inverse ix är en opålitlig plattform, jag är medlem och det har misslyckats med mig ... ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. Mario Andres svar

  Den har ett pyramideschema ,,, Jag skulle rekommendera dig att vara försiktig

  Om du inte vet var du lägger pengarna, borde du inte lägga dem ... då gråter man för att de lurades eller för att de inte kan ta ut sina pengar ... det är för att de går dit de inte vet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Jamiro ponce svar

    Ytterligare en PONZI MULTILEVEL, de ger dig smulor och dårarna som investerar tror att de har upptäckt guld, de vill inte inse att de luras, som många andra i många bedrägerier, även några dårar skriver i forum för att försvara företaget de ge förmodligen spektakulära avkastningar, men INGENTING AV DET ÄR SANT, de betalar dig med dina pengar eller med dem som går in och när inga fler dårar kommer in i verksamheten faller och du förlorar dina pengar, ALLA TAPAD AV ATT TROR DE DOMARNA. Gud har satt vår hjärna i våra huvuden SÅ ATT DET PERFORMERAR en funktion ... ANVÄND DET OCH TÄNK !!!!

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Jamiro, tack för att du kommenterar IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 16. Pedro Vermudez svar

  Jag är en investerare i ix investerare och jag rekommenderar det inte till någon, det är inte transparent, det är inte känt var de kommer ifrån eller var de är, jag vill komma ut nu !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 17. Luis svar

  god dag dessa tjuvar erbjuder dig "automatiska investeringar", de ger dig 300% avkastning på 200 dagar ... OK .... De lägger inte ens var de befinner sig, automatiserade investeringar, omöjliga avkastningar ... Om du vill bli lurad, gå vidare vän

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 18. Raul svar

  ix-investerare? snarare ix-bedrägerier, de lägger inte ens var de finns på webben eller så här, så är bluffpirater 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

  🏴‍☠️🏴‍☠️ ix-investerare ljuger tjuvar 🏴‍☠️🏴‍☠️

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raúl, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Pedro Vermudez svar

   Ix investerare är ett dåligt företag, det är inte en bra investering, det ses att det är en bluff ... de är tjuvar

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Pedro, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du förlorar alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
    Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 19. David svar

  God morgon, de markerar mig också för att investera med dem. Jag skulle vilja om någon hade verklig erfarenhet med dem att kommentera här så det hjälper mig att bestämma, det vill säga jag vill investera pengar och tjäna pengar men jag vill inte bli lurad . Jag vill att du ska ge mig ett tydligt svar på om ix iinvestors är tillförlitliga.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, INVESTERA INTE, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du kommer att förlora alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 20. Gabriel svar

  Det är definitivt en bluff, de lyckades få mig att sätta det jag hade och när jag frågade tillbakadragandet lämnade de alla, ingen svarade på mina samtal, de lämnade mig ensam jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för din information om IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Jesus Raúl Cruz Rodríguez svar

   Ix inverosr är den bästa investeringsplattformen och om det regleras av en mäklare, gör lite mer forskning

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jesus, du har fel, även nätet är farligt, det är inte säkert, INVESTERA INTE, de ljuger och manipulerar, de regleras inte och du kommer att förlora alla pengar du skickar. Tack för din kommentar till IX INVERSORS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
    Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/ix-inversors-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *