Annonsera med oss

KontoFX Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar KontoFX-mÀklaren, Àr en CFD-mÀklare, sÀrskilt kryptovalutor. Rekommenderas verkligen KontoFX för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: NTMT Transformatic Markets OU.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Estland och Ungern

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom de inte nĂ€mner nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av KontoFX, vi noterar att det erbjuder Tre typer av konton: Self-Trading Account, Self-Trading Account och the Social Trading Account.

Autohandelskonto- Handla pÄ egen hand, analytikechef, support dygnet runt, tillgÄng till resurscenter, livewebinarier, 24-till-1-utbildning, daglig marknadsanalys, exklusiva evenemang.

Auto-handel konto (2)- Autodrivet konto, analytikechef, support dygnet runt, tillgÄng till resurscenter, livewebinarier, 24-till-1-utbildning, daglig marknadsanalys, exklusiva evenemang.

Den tredje och sista typen av konto Àr Socialt handelskonto- Handlade kontokopiering av framgÄngsrika handlare, Àven kallad Social Trading, analytikechef, support dygnet runt, tillgÄng till resurscenter, livewebinarier, 24 till 1 utbildning, daglig marknadsanalys, exklusiva evenemang

Du kan se Ànnu fler funktioner om KontoFX-mÀklarkontotyperna (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

KontoFX kontotyper
KontoFX kontotyper

den plattformar att fungera som KontoFX erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som KontoFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

KontoFX webbplats
KontoFX webbplats

KontoFX tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika resurserna som Àr möjliga att handla med KontoFX, levande grafiska digitala valutor, ordlista, förklaring av grundlÀggande begrepp i handeln, ekonomisk kalender, ocksÄ ett avsnitt med nyheter finansiella, men pÄ engelska.

Bitcoin Investor - Profitguidance.com

Bitcoin Investor - Profitguidance.com
Bitcoin Investor - Profitguidance.com

Enligt meddelanden frÄn KontoFX -klienter anvÀnder KontoFX bedrÀglig reklam som erbjuder omöjlig avkastning, vilket Àr fallet med Bitcoin Investor.

 

CRYPTO Soft - Profitguidance.com

 

The Crypto Soft - Profitguidance.com
Crypto Soft -webbplatsen - Profitguidance.com

Enligt meddelanden frÄn KontoFX-klienter anvÀnder KontoFX bedrÀglig reklam som erbjuder omöjliga avkastningar, vilket Àr fallet med The Crypto Soft.

 

Livetelegraph.com - Nyheter om Miguel Bosé

 

Livetelegraph.com webbplats
Livetelegraph.com webbplats

Enligt meddelanden frÄn KontoFX-klienter anvÀnder företaget bedrÀglig reklam för att locka till sig nya kunder, sÄsom denna (falska) nyheter frÄn livetelegraph.com

VĂ€rlden - Bitcoin vinst

 

World-webbplatsen
World-webbplatsen

 

Webbplats för Bitcoin Profit
Webbplats för Bitcoin Profit

 

HÀr Àr ett exempel, mottaget frÄn en anvÀndare i Spanien, dÀr han nÀmner att han kom till en webbsida genom en annons som nÀmner att han Àr frÄn El Mundo (en spansk tidning), men om vi mÀrker webbadressen kommer vi att mÀrka att den Àr inte riktigt tidningssidan El Mundo, utöver detta riktade den nyheten honom till Bitcoin Profit-webbplatsen, som efter att ha registrerat sig bjöd in honom att göra insÀttningar hos KontoFX. Observera att de nÀmner omöjliga vinster och avkastningar.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Övrig information om KontoFX

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.kontofx.com/?lang=es# Uppdaterad: www.kontofx.io

Telefonnummer: + 44 1217263858

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad] Uppdaterad: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att KontoFX-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i Estland och Ungern, CNMV (den spanska finansiella tillsynsmyndigheten) har utfÀrdat en varning mot KontoFX. Den anvÀnder ocksÄ vilseledande och bedrÀglig reklam, vilket ger omöjlig avkastning.

 

Baserat pÄ feedback frÄn kunder verkar KontoFX vara ansluten till mycket ansedda mÀklare som Olympia Markets, Olympius Global, Uppprofx y ProuFX. Vi föreslÄr extrem försiktighet.

 

Uppdatering mars 2020: enligt kundÄterkoppling, de nya mÀklarna Confixfinancial y WDC Markets Àr ocksÄ relaterade till KontoFX.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om KontoFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

86 kommentarer om «KontoFX: Betyg och kommentarer»

 1. Mario svar

  Jag hade turen att lita pĂ„ det hĂ€r företaget, precis som du. Jag blev uppenbart sliten. Han har mycket dĂ„lig hĂ€lsa. NĂ€stan alla mina besparingar var stulna. Men jag bestĂ€mde mig för att prova, bara för att se om det fungerade eller om nĂ„got kunde uppnĂ„s och till min förvĂ„ning kunde jag fĂ„ cirka 80% av mina pengar tillbaka minus min Ă„terbetalningsprovision som mĂ„ste betalas nĂ€r jag fĂ„r tillbaka pengarna . Mitt rĂ„d Ă€r att det fungerar och det Ă€r vĂ€rt ett försök. Jag kan tala för mig sjĂ€lv och om det fungerade. 

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mario, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. elena svar

  God morgon, DU ÄR SCAMMERS, RAUL REYES, ANTONIO ROLDAN, SAMUEL ROS OCH EN SÅNN ALEJANDRA, lita INTE pĂ„, nĂ€r jag godkĂ€nner transaktionen frĂ„n min bank ringer jag dig och skriver till kontofx .com, kontofx .inf,[e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .online. + 447402738708. + 442038077883, + 4420387754.Emilerna kommer tillbaka till min mail och telefoner svarar inte, Detta och cctmark .com.Lita inte pĂ„ dessa mĂ€nniskor som behöll mina pengar !! Bicont verficacion Kontofx, Kntofx, cctmarket. com, de Ă€r samma tvĂ„ företag i förklĂ€dnad, vargar i fĂ„rklĂ€der.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elena, tack för att du delar din erfarenhet med KontoFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Varför nÀmner du det CCT-marknaden Àr de samma som KontoFX?

   hÀlsningar

 3. Antonio svar

  De Àr bedragare med rÀnder ... och du kan se dem lÄngt ifrÄn ... men nÀr du har gjort en insÀttning finns det inget sÀtt att fÄ tillbaka den.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med KontoFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 4. TITO svar

  De har förstört mig började Brianl och nÄgra till bland dem en viss MARCO BATISTA I SATTE ett smeknamn

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tito, tack för att du delar din erfarenhet med KontoFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 5. Manuel Bretones Luque svar

  Mi nombre es Manuel Bretones Luque, me han estafado poco (1043 €), pero es una estafa.
  Jag har URL: erna kontofx.es och kontofx .eu om nÄgon tror att jag kan lÀgga till nÄgot annat för att misskreditera dessa bedragare, berÀtta för mig sÄ ska jag försöka jobba pÄ det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med KontoFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 6. Jesus Martin Huete Quiroga svar

  God morgon Cristina Sanchez HĂ€lsningar

  Jag kan inte komma Ă„t sidan KONTOFX .IO ??

  och svarar inte pÄ mina e-postmeddelanden?

  SnÀlla svara mig nÄgot?

  eller ber vi redan om allt?

  Det gick inte att leverera till dessa mottagare eller grupper:
  Christina Sanchez ([e-postskyddad] .netto)
  Meddelandet levererades inte. Trots upprepade försök att leverera meddelandet har mottagarens e-postsystem vÀgrat att acceptera en anslutning frÄn e-postsystemet.
  Kontakta mottagaren pÄ annat sÀtt (till exempel via telefon) och be dem berÀtta för din e-postadministratör att deras e-postsystem verkar avvisa anslutningar frÄn e-postservern. VÀnligen ange detaljerna om felet som visas nedan. Endast mottagarens e-posthanterare kan ÄtgÀrda problemet.
  För e -postadministratörer
  Ingen anslutning kunde upprÀttas eftersom mÄldatorn aktivt har nekat anslutningen. Detta intrÀffar vanligtvis nÀr du försöker ansluta till en tjÀnst som ligger pÄ fjÀrrvÀrden, det vill sÀga att inget program körs pÄ servern. Mer information och felsökningstips finns i den hÀr artikeln: go.microsoft .com / fwlink /? LinkId = 389361
  Diagnostisk information för administratörer:
  Genererar server: BN3NAM01HT015.mail.protection.outlook .com
  Mottagande server: BN3NAM01HT015.eop-nam01.prod.protection.outlook .com
  [e-postskyddad] . Net
  11/8/2019 5:49:45 - Server pÄ BN3NAM01HT015.eop-nam01.prod.protection.outlook .com returnerade '550 5.4.316 Meddelande upphörde, anslutning nekad (Socket felkod 10061)'
  11-8-2019 5:39:42 - Server pÄ kontofx .net (2a00: f940: 2: 4: 2 :: 10b4) returnerade '450 4.4.316 Anslutning vÀgrade [Message = Socket error code 10061] [LastAttemptedServerName = kontofx .net] [LastAttemptedIP = 2a00: f940: 2: 4: 2 :: 10b4: 25] [SN1NAM01FT035.eop-nam01.prod.protection.outlook .com] (Socket error code 10061) '
  Ursprungliga meddelandehuvuden:
  Mottagen: frÄn BY2NAM01HT015.eop-nam01.prod.protection.outlook .com
  (2a01:111:e400:7e42::502) by
  FrĂ„n: JESUS ​​MARTIN HUETE QUIROGA
  Till: Christina Sanchez
  Ämne: Re: Kontakt
  TrÄd-Àmne: Kontakt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av KontoFX, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Clau, tack för dina kommentarer.

 7. gimenez svar

  Det verkar som om de öppnade en ny med namnet proufx.com, kan nÄgon bekrÀfta detta?

  LĂ„t oss se om vi alla arbetar tillsammans mot dessa bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gimenez, samma som de har berÀttat om Uprofx, vi rekommenderar att du gÄr igenom analys pÄ Proufx.

   HĂ€lsningar.

 8. Markos8 svar

  HallÄ

  BerÀtta att vi redan Àr mer Àn 25 drabbade i en grupp och att polisen redan har utvecklat en ganska stor utredning. De finns i Estland, Storbritannien, Spanien och Tyskland.

  Det finns flera polisstyrkor som arbetar, faktiskt, ALLA sidorna stÀngdes, som ni vet för nÄgra dagar sedan, och nu fungerar de under andra namn.
  De har redan all information om företag bakom, konton utomlands etc.

  De Àr samma personer frÄn: KontoFX-UPROFX-OLYMPIA MARKETS och nu LIBRA MARKETS. Samma bedragare.

  Ju fler mÀnniskor vi Àr, desto mer kommer de att uppmÀrksamma oss. Skriv till mig:

  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack sÄ mycket för all denna information om KontoFX.

 9. viktiga data svar

  Uppenbarligen Àr personen som skapade hela denna bluff en viss Petar Borislavov Zlatkov du kan lÀsa mer hÀr, det verkar som att elconfidencial .com / tecnologia / 2019-07-22 / uprofx-scam-espanoles-chiriinguito-Financiera-fintech_2129995 / Det verkar ocksÄ att vara att detta företag Àr ett systerbolag till uprofx

 10. Marcos1986 svar

  Hej, jag heter Marcos och jag har blivit lurad av UproFx och av KontoFX, som Àr samma kriminella organisation. De ringde mig utan att veta var de fick telefonnumret frÄn, men efter att ha pratat med polis och advokater kommenterade de att dessa bedragare har databaser och kundlistor som de vidarebefordrar till varandra.
  I början, med investeringarna, hade jag fördelar, men nÀr jag ville ta ut en del av medlen började jag dra mig, först att om tvÄ veckor skulle de vara tillgÀngliga, och dÀrmed har vi varit 2 mÄnader.

  Vi har redan gjort ett klagomĂ„l, en annan drabbad person och jag, och de berĂ€ttar att KontoFX -sidan hanteras av samma bedragare som UproFx uprofx .com och Ă€garen och hjĂ€rnan bakom Ă€r densamma: PETER BORISLAVOV. Polisen berĂ€ttade att de ocksĂ„ var desamma som excyptoplace .com, ezcryptoplace .com. Och företaget som driver allt kallas NTMT Transformatic Markets och har sitt hemvist i Estland, Ă€ven om de ocksĂ„ anvĂ€nder adresser och har vĂ€xlar (detta Ă€r kĂ€nt av nĂ„gon drabbad) i Ungern, pĂ„ adressen: Northside Business Centers, 2: a och 4: e vĂ„ningen, BC91 Kontorsbyggnad, VĂĄci Ășt 91, Budapest 1139, Ungern

  Om Konto, nÀr vi rapporterar till CNMV (samtidigt som UPROFX) sÀger de oss att det redan finns meddelanden som sÀger att de Àr en ekonomisk chiringuito: https://www.fca.org.uk/search-results?search_term=kontofx%20ezcrypto%20place%20ez%20crypto%20place . Dessutom, enligt den estniska adressen dÀr den Àr registrerad, berÀttar advokaterna med vilka vi diskuterade frÄgan att andra sidor som Àr dedikerade till onlinebedrÀgerier fungerar i den riktningen, till exempel coincall .com och att dessa sidor redan rapporteras och Àr kriminalförfaranden hÀr i Spanien. De Àr ocksÄ desamma som Olympia Markets bedragare

  Bedragare anvÀnder helt klart falska namn som Leon Goldin, Christina Sanchez. Felipe Hernandez, Diana Mendoza, Raul Ray och Eduardo Blanco, vilken del Àr samma personer som i de andra bedrÀgerierna. De Àr en kriminell organisation som Àgnar sig Ät detta! som anvÀnder en sida och nÀr de brÀnner den, öppnar de en till och fortsÀtter med samma sak (ibland anvÀnder de till och med samma namn), sÄ samarbete mellan de drabbade Àr mycket viktigt, för att samla in maximalt antal bevis (eftersom i i vissa fall kan de anvÀnda en mobil eller en telefon som kan hittas, en personlig e -postadress eller bankkontot dÀr överföringen sker)

  Vi skapade ett e-postmeddelande för att vara i kontakt med fler offer: [e-postskyddad] .co och dÀrmed kunna samarbeta och fortsÀtta ge information till polisen. Kontakta oss om du befinner dig i den hÀr situationen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Om du har annan information som du tror kan hjÀlpa investerare ber vi dig att offentliggöra den. Och vi önskar dig lycka till med att ÄterstÀlla ditt kapital.

   HĂ€lsningar.

 11. Joaquin gazquez svar

  Hej alla, om det finns nÄgon kommentar till kontofx har de skrivit det sjÀlv, varför jag rekommenderar att du skickar ett meddelande till den hÀr adressen [e-postskyddad]. de Àr professionella bedragare.
  Jag har skruvats av 5 bitcoin varken jag rapporterar eller klagar, för dumt att lita pĂ„ vissa individer. mitt namn Ă€r. JGR VÄNLIGEN KONTOFX, DE ÄR NÅGRA BEDRÄGARE OCH FÖR ATT BLI LEVANDE. SCAMMER NUMMER 1 ÄR EN TAL TONY CASTILLO MED TELEFONEN +442039616348 I LONDON.
  OCH MAGINENS VAD JAG ÖNSKAR DIG, FÖR HELA FAMILJEN. OCH FÖR DEN SOM SPENDADE ALLA PENGARNA PÅ. VAD JAG VILL, FÖR OM DET ÄR VAD JAG VILL

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joaquín, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 12. VIKTIGT MEDDELANDE svar

  var försiktig eftersom de Àr samma rÄttor frÄn kayafx, de Àr alla kriminella

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej MEDDELANDE, tack sÄ mycket för informationen om KontoFX.

   HĂ€lsningar.

 13. Antares svar

  Vet nÄgon om det finns nÄgon grupptalan mot detta företag? De har lurat mig 5.000 euro. Allt bra och trevligt tills jag försökte ÄterhÀmta 2.000. SÄ de sÀger att jag har ingripit i deras investeringsmekanism och allt kapital kommer att gÄ förlorat om jag inte bidrar med 5.000 euro mer.
  Jag har vÀgrat och en viss Leon Goldin har fyllt mig med förolÀmpningar och förolÀmpningar. Efter det sÀger han att han kommer att överge mitt konto och allt kapital kommer att gÄ förlorat.
  Efter att ha sett vad jag har sett pÄ internet föredrar jag att förlora 5.000 euro Àn de 10.000 som jag skulle förlora genom att spela deras spel men jag vill rapportera dem.
  Eftersom jag redan Àr en skÄllande och upprepad förövare har jag registrerat alla telefonsamtal och WhatsApp-samtal. Jag tycker att det Àr tydligt och rakt fram, men jag ensam kan inte agera lagligt mot dem.
  SÄ om nÄgon kÀnner till en grupptalan skulle jag uppskatta det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antares, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med KontoFX, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   Vi hoppas att om det finns nÄgon kollektiv ÄtgÀrd kommer de att kontakta dig. FrÄn vilket land kommer du frÄn?

   HĂ€lsningar.

 14. Rafael Conde Diaz Saavedra svar

  BRA EFTERMIDDAG, MITT NAMN ÄR RAFAEL OCH JA, JAG ÄR OCH PIQUE, NÄR JAG SÄGER ANNONCERING OM AMANCIO ORTEGA OCH EN JOURNALIST SOM HAR INTERVJUDAT HAN, GÖR TESTEN OCH FÖLJANDE SÄTTAR DET ATT JAG HAR FÅTT PENGAR INTE EN FÅ IDÉER SOM jag gick in 250 € och efter nĂ„gra veckor sĂ„g jag att jag tjĂ€nade 10%, sĂ„ jag gick in ytterligare 250 €, och jag pratade mycket ofta med en sĂ„dan brian, nu pĂ„ lördag gör jag en moskĂ© och gör en Ă„terbetalning pĂ„ 500 € och inget NU, I DAG SKRIVDE DENNA HERREN MIG EN E-POST FÖR ATT HAN RINGADE MIG MEN JAG KOMMER KOMMUNERA, OCH JAG HAN HAN SOM ALLTID FÖR ATT RINGA MIG, OCH JAG SÄG ATT HAN HAR 275 € BLOCKAD I MIN BANK FÖR INSAMLING AV DET UTAN MIN TILLÅTELSE Jag försöker ringa min bank LĂ„t oss se hur jag kan sluta med den hĂ€r operationen, men jag Ă€r rĂ€dd för att det inte blir svĂ„rt, de har ditt kortnummer och de blockerar belopp vid varje gĂ„ng. LĂ„t oss se vad jag fĂ„r

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Vi förblir uppmÀrksamma pÄ din situation.

   HĂ€lsningar.

   • Rafael Conde Diaz Saavedra svar

    BRA ETT MIDDAG IGEN, I DAG HAR JAG GÅNT TILL POLISKOMMISSIONEN OCH JAG HAR LAGAT IN EN KLAGA MED ALLA DOKUMENT ATT JAG ANSAMLADE, JAG FÖLJDE JAG Gick TILL MIN BANK FÖR ATT PRÖVA ATT PRESENTERA KLAGAN OCH DOKUMENTATIONEN DEM 275 € VECKAN SOM KOMMER, FÖR ATT SE VAD HÄNDER, HAR DENNA HERREN I SLUTEN KALLA MIG ALLTID, ETT LITT ÄNDRAD FÖR JAG HAR BETALT ATT TA TILL PENGAR PÅ MITT KONTO, UTAN ATT SÄGA NÅGOT TILL HAN, SÅ HAR JAG SÄTT ATT JAG PÅ MITT KONTO NÄR JAG VILL TOTALT ATT JAG BEGÅR HEM ATT ÅTERBETALA BELOPPINKOMSTEN OCH SÅ LYCKLIG, HÄR BERÄTTADE MIG ATT FÖRST JAG MÅSTE TA BORT ÅTERTAGNINGSBESTÄLLNINGEN PÅ MITT KONTO FRÅN KAPITALEN OCH ATT HAN STUDERAR SITUATIONEN SÅ Det skulle ta, och han berĂ€ttade mig redan att jag inte var den enda kunden och att han inte kunde berĂ€tta för mig, jag berĂ€ttade för honom, hör att du har varit hĂ€r lĂ€nge, sĂ„ du mĂ„ste veta mer eller mindre hur lĂ€nge, EN DAG, EN VECKA ELLER ÖVRIGT, DET VET ALLTID Han vĂ€rmte upp och jag sa till honom att jag skulle skratta Ă„t honom, dĂ„ HAN BERÄTTADE MIG ATT I KVÄLD (I GÅR) HÄR SKULLE SÄGA MIG NÅGOT, OCH DAT JAG FÖRSTÅR ​​INTE RINGAR JAG MIG, FÅR JAG UPP FRÅN SÄNGEN KL. 23,50 OCH BEDJAGE ATT TA BORT PENGARNA PÅ MITT KONTO, OCH SOM JAG FÖRESTÄLLER MIG, I DAG JAG HAR INTE HAN RINGAT MER, INTE TROR jag att han kommer, om jag har nyheter igen kommer jag redan att informera dig om de Ă€r bra eller dĂ„liga, hĂ€lsningar till alla och se vad som hĂ€nder

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Rafael, för vi Àr uppmÀrksamma pÄ dina kommentarer om huruvida du kan dra tillbaka eller inte.

     • Rafael Conde Diaz Saavedra

      Tack och lov har jag lyckats fÄ tillbaka allt mitt investerade kapital, jag vet inte om det var pÄ grund av de hot jag gav rapportering till civiltjÀnstemannen om cyberbrott, till den nationella polisen eller min bank, faktum Àr att jag har Ätervunnit min pengar och jag har raderat dem var som helst pÄ min dator, förutom att jag har Àndrat mitt checkkonto och mitt kreditkort. Jag hoppas att du har tur, hÀlsningar

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Rafael, tack sÄ mycket för att du kommenterar din erfarenhet av KontoFX hos oss. Vi Àr glada över din situation.

  • Araceli svar

   Godnatt. Jag kÀnner mig ocksÄ rippad. Jag har investerat en stor summa pengar och jag Àr redan rÀdd för eftersom jag bestÀmde mig för att fÄ tillbaka de har de redan försvunnit och visar inte nÄgra tecken pÄ liv. Jag skulle vilja att du nÀmner stegen som ska följas för att fÄ tillbaka pengarna. Tack sÄ mycket . Jag hoppas att det gÄr bra för mig. Min e-postadress Àr ... Om du vill kontakta mig. [e-postskyddad]. jag heter Araceli

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Araceli, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

    Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-post, vÀldigt lite allvarligt frÄn KontoFXs sida vad du nÀmner.

    HĂ€lsningar.

 15. Juan m svar

  titta pÄ videon, de förklarar ocksÄ att kontofx inte Àr en bra mÀklare youtube .com / titta? v = SzzJVq_O7nc

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för informationen och videon.

   HĂ€lsningar.

 16. Ester svar

  HallÄ

  Jag har lÀst kollegornas kommentarer och jag tror att jag Àr en till av sÄ mÄnga lurade, det verkar som om de inte kommer att lÀmna tillbaka pengarna heller, för 3 dagar sedan, jag Ängrade att den andra gjorde det. Jag ska rapportera dem eller försöka rapportera dem. Jag har lagt 250e tb de ber mig om fler dokument och jag kan inte fÄ pengarna. Jag sÄg annonsen pÄ Facebook. Kan du berÀtta vem jag ska kontakta för att klaga? , Jag bor i Spanien-Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ester, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Om hur du rapporterar bör du göra det med den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, om du Àr frÄn Spanien, dÄ sedan CNMV.

   HĂ€lsningar.

   • Javier Lopez svar

    Hej vÀn, vi Àr i samma situation, först mÄste du rapportera bluffen till polisstationen, jag kommer ocksÄ att prova det pÄ CNMV Àven om det inte Àr en registrerad mÀklare dÀr, och sedan till din bank, kallas proceduren Äterkrav , om de verifierar att det Àr en bluff Kreditkortet kan returnera investeringen du gjort (sök pÄ internet efter information eftersom de sÀger Ät dig att göra det), det Àr dÀr du ska tillhandahÄlla skÀrmdumpar och polisanmÀlan.
    Jag hoppas att du har tur eftersom jag ska börja det nu ... ..

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack för informationen, uppmÀrksamhet pÄ Javiers information.

 17. DAVID VENTURA MORCILLO svar

  God eftermiddag,
  Jag har just investerat 300 € och jag kan inte gĂ„ in pĂ„ den hĂ€r sidan för att se min investering.
  Om det Àr en bluff, vet jag inte hur kÀnda personer som visas pÄ den hÀr webbplatsen inte rapporterar det.
  Jag hoppas att jag inte har tappat bort min investering eftersom det skulle vara första och sista gÄngen jag gör det hÀr.
  HÀlsningar till oss alla som Àr inblandade i denna frÄga.
  Obs: Jag skickar data som jag skriver in det hÀr Àmnet för.
  KĂ€ra David Ventura Morcillo,

  Vi vill vÀlkomna dig till KontoFX!

  Innan du börjar handla mÄste du verifiera ditt konto. Detta kan enkelt göras pÄ fem minuter och vi rekommenderar att du anvÀnder din mobila enhet för bekvÀmlighet.

  Verifieringsförfarandet slutförs genom att tillhandahÄlla den specifika dokumentationen nedan:

  Ett undertecknat insÀttningsdeklaration (DOD) - Vi kommer att ge dig en lÀnk till ett sÄdant uttalande i ett separat e-postmeddelande, dÀr du kan underteckna det online. Om du inte har fÄtt lÀnken, klicka hÀr för att ladda ner PDF-formulÀret.
  Hur kan du skicka dokumentationen till oss?

  Vi rekommenderar att du skickar in dokumentationen med vÄr mobilapplikation.
  Alternativt kan du skicka den begÀrda informationen till oss pÄ [e-postskyddad].

  Tveka inte att besöka vÄr KYC-policysida för mer detaljerad information om verifieringsförfarandet.

  Viktig information:

  Om kontot inte verifieras inom fyra arbetsdagar inaktiveras det tillfÀlligt med fonderna intakta.

  UttagningsförfrÄgningar behandlas endast pÄ fullstÀndigt verifierade konton.

  Vi följer de strÀngaste reglerna för att förhindra bedrÀgeri och penningtvÀtt samt för att skydda integriteten pÄ ditt företagskonto. DÀrför krÀver vi att alla vÄra kunder följer verifieringsförfarandet.

  Om du har nÄgra frÄgor eller problem angÄende proceduren, tveka inte att kontakta oss via e-post, chatt eller via telefon.

  VÀnliga hÀlsningar,
  Efterlevnadsavdelning
  P: +441217263858
  E: [e-postskyddad]
  W:

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX, vilka kÀnda personer hÀnvisar du till? MÄnga av dessa företag anvÀnder falska nyheter, de berömda personerna som vi antar att du pratar om, ja, vad de sÀger Àr inte sant, det Àr en nyhetshistoria som uppfanns för att locka kunder.

   HĂ€lsningar.

 18. miguel svar

  Efter att ha lÀst alla kommentarer ser jag att bruksanvisningen Àr densamma för alla oss som har blivit lurade. Jag vill bara sÀga att jag Àr en av dem som luras av dessa killar, jag hoppas att innan man investerar mÀnniskor letar efter kommentarer pÄ nÀtet och beslutar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX, det Àr verkligen sorgligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 19. Antonio Gutierrez svar

  Tja, jag heter Antonio och eftersom vi alla litar pÄ det hÀr och det hÀnde mig som alla andra, jag blev sötad i början dÄ de ululerade mig tills jag gjorde ett lÄn, en viss Marcus lurade pÄ mig och jag förlorade allt, de lurade mig med 3750 euro, det vill sÀga herrar, de Àr tikarsöner. Först sötar de dig att du vinner och sedan ger du mer och sedan faller du och du faller som jag och jag har tappat allt jag hoppas att de rapporterar dem till denna fasad av att göra bedrÀgerier Jag Àr ledsen men detta borde inte fortsÀtta sÄ hÀr om de kunde rapporteras. Men eftersom man inte vet hur det Àr att göra det frÄgar vi inte, vi kan bara sÀga upp oss tack för att vi lÀste min berÀttelse

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX, det Àr verkligen sorgligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 20. Fernando CC svar

  Hej, de Ă€r SCAMMERS. Jag började med € 250 med Diana Mendozas p
 ta. Den första mĂ„naden jag gjorde flera insĂ€ttningar, upp till 1000 €, hade jag en vinst pĂ„ 370 €. Sedan började jag lita pĂ„ och satte in upp till € 3000, vilket var vanförestĂ€llande.
  NÀr jag ville göra ett tillbakadragande, var allt slagit och missat, och de gick förbi mig med en viss Leon som storstikens son sjönk mitt konto.
  Om jag har 3630 2097 euro, lÀmnar jag det pÄ XNUMX XNUMX euro pÄ en enda dag.
  Senare ville jag ta bort den men den goda Diana Mendoza gav mig besked att jag skulle fÄ tillbaka den.
  Just nu har jag öppna affĂ€rer och jag kan inte ta ut dem och varje dag ser jag att jag förlorar € 250 eller mer .... Jag har inte lĂ€ngre nĂ„got hopp om att fĂ„ tillbaka mina pengar, jag önskar bara att de skulle fĂ„ngas och att de skulle lĂ€gga ett bra paket ... eller se dem som lökarna (hĂ€ngande och med tarmen pĂ„) ⚕

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för informationen om KontoFX, vi Àr mycket ledsna för vad som hÀnder med dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihÄg hur du först kom över KontoFX?

   HĂ€lsningar.

   • Javier Lopez svar

    Detta företag har reklam pÄ Instagram, jag investerade ocksÄ Àven om de returnerade tvÄ smÄ insÀttningar till mig. Jag planerar inte att investera mer och nÀr jag vill ÄterhÀmta pengarna helt kommer jag att berÀtta för dig, med skÀrmdumpar och telefoninspelningar som jag har sparat, om de i slutÀndan lurar mig som de som skriver, jag planerar att rapportera dem men jag mÄste vÀnta lite lÀngre.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Javier, vi vÀntar pÄ om du kan dra tillbaka allt. Har du lÀnken till Instagram-reklam för alla fall? Kommer du ihÄg namn pÄ personer du har arbetat med pÄ KontoFX?

     HĂ€lsningar.

     • Javier Lopez

      Jag arbetar med Diana Mendoza, hennes telefonnummer börjar med +44 som ska vara i London, jag har inte sett den annonsen igen, folk hoppar av glÀdje eftersom de ser sina automatiska konton och sÄdant, om jag ser det kommer jag lÀgg det hÀr.

    • Javier Lopez svar

     Om de sliter mig just nu ... Jag vet hur de fungerar, de tjÀnar dig pengar tills du slutar sÀtta in pengar, sedan skickar de dig vidare med en annan partner och jag kommer att öppna en hel del operationer och naturligtvis de tappa inte pengar eftersom handeln Àr verklig om inte att de investerar i kryptovalutor som slutar pÄ .m som har mycket höga swappar och de inaktiverar dig frÄn att kunna stÀnga dem, jag har kontaktat dem men de hÀnvisar mig inte till nÄgon som kommer att ringa mig imorgon sÄ Àter de resten av pengarna bytet.
     De av er som har investerat ber om nÄgra av era pengar och stannar hela dagen med att komma in pÄ sitt konto och du kommer att se hur du inte ens kan öppna operationer, göra skÀrmdumpar för att de kommer att Àndra sidan och rapportera varför pengarna inte gÄr förlorade i vÀska, skriv in den http://www.kontofx.io (som just Àndrade sidan) för att kunna rapportera dem.
     Om den hÀr webbplatsen tillÄter mig kan jag ladda upp skÀrmdumparna sÄ att du kan se

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej igen Javier och tack för all information om KontoFX, vi beklagar verkligen. Om att ladda upp skÀrmdumpar kan du ladda upp dem till webbplatser som imgur .com / upload och sedan dela lÀnkarna till varje bild hÀr.

 21. Pvh svar

  God morgon, du ska ha tvÄ veckors provperiod för att vÀlja eller avgöra om du vill fortsÀtta med det eller inte, vÀl efter 4 dagar och be om dokument och ha allt de har bett om fortsÀtter de att sÀga att kontot inte har varit verifierad och De fortsÀtter att be om mer av samma sak, jag bestÀmde mig igÄr kvÀll efter att ha pratat med rÄdgivaren att Diana Mendoza utsÄg mig och sÄg att jag inte var sÀrskilt övertygad om att ta ut mina pengar, min förvÄning idag Àr att de skickar mejl till mig och ber om vissa dokument som de redan har och nÀr jag sÀger till dem att jag inte vill fortsÀtta begrÀnsar de mitt konto och de berÀttar ingenting för mig om att returnera pengarna, vad mÄste jag göra Ät det? AnmÀlan om datorbrott? Jag undrar om de inte ens vill vÀnta med att validera kontot för att sÀtta in de pengarna, för att ta ut dem om jag vill att de fortsÀtter att ljuga och ber om dokumentation, jag hoppas att jag kan fÄ tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pvh, tack för informationen om KontoFX, vi Àr mycket ledsna för vad som hÀnder med dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... Vad du ska göra, kanske du bör söka juridisk rÄdgivning, Ä andra sidan, om du nÀmner var du kommer ifrÄn, kommer vi att berÀtta vilken som Àr den finansiella tillsynsmyndigheten i din Land.

   HĂ€lsningar.

 22. EDUARDO JOSE PEREZ TORRES svar

  Jag har tappat 21000 XNUMX euro med dem, de Àr bedragare och fuskar dÄrar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över KontoFX? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

 23. Jesse svar

  Hej, kan du ge mig rĂ„d 

 Jag gjorde en transaktion pĂ„ 250, banken blockerade först transaktionen, sedan blev den effektiv. (Jag förestĂ€ller mig att jag redan förlorat mina pengar) De ringer till mig och skickar meddelanden som sĂ€ger att jag mĂ„ste klicka pĂ„ en lĂ€nk sĂ„ att jag kan börja tjĂ€na pengar, men jag vill inte svara pĂ„ samtalen eller slĂ„ pĂ„ lĂ€nken ... . Jag vet inte om det Ă€r för att stjĂ€la mina data ... men hur fĂ„r jag tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesse, tack för din feedback, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över KontoFX? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss. Om hur du fÄr tillbaka pengarna, som du kommer att se i kommentarerna, Àr du inte den enda med detta problem. Det Àr dÀrför vi alltid rekommenderar att du arbetar med reglerade mÀklare.

   HĂ€lsningar.

 24. Manuel svar

  De kontaktade mig idag eftersom jag begÀrde information om krypton, dÀr Bill Gates kommer att investera mycket pengar, Bitcoin Evolution, jag vet inte om det kommer att vara en falsk. Men eftersom jag har varit pÄ marknaderna i 3 Är, om jag kÀnner till mÄnga "finansiella barer", har jag vid minut 1 trÀngt in i dem.
  Jag gÄr ingen hundra dit, leta efter lösningsmedel och reglerade mÀklare, sÄsom Interactive Brokers, Swuisquote, Admiral Market, GKFX etc ...
  INFORMERA INNAN snĂ€lla. Jag snubblade pĂ„ binĂ€ra optioner först, jag hade ingen aning om det, jag lĂ€rde mig ... I dag har de Ă€ntligen redan förbjudits. SĂ„ ingen binĂ€r och naturligtvis mycket trĂ€ning innan du sĂ€tter en € i nĂ„gon mĂ€klare, du kommer att förlora den 100% SÄKER.
  Jag vill att min erfarenhet ska tjÀna de nya - nybörjare.
  Salu2.
  PS: Ah, jag vill inte ha mÀklarinlÀgg eller nÄgot, okej? Avsikten uppskattas men jag behöver inte den.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för din kommentar, och du har mycket rÀtt i vad du sÀger ... Bara om du kommer att ha den hÀr sidan av Bill Gates du pratar om?

   HĂ€lsningar och bra handel.

 25. Laura svar

  Jag skulle vilja veta om de har bett dig om en kopia av ditt ID, kort och en faktura ??? Och vad har du gjort ???

  • John svar

   Jag har gÄtt tre mÄnader sedan jag öppnade kontot och lÀmnade min information ... och jag har Ànnu inte fÄtt vad som finns kvar pÄ kontot, tack och lov att jag bara investerade 250 euro .... Hur som helst, jag Àr trött pÄ samtal frÄn London frÄn olika mÀklare som inte löser nÄgot för mig. I slutÀndan lever dessa mÀnniskor pÄ duper som vi, det verkar som om fÄ fÄr tillbaka pengarna ... .. Och det som gör mig ont Àr att banker och master-kort tvÀttar hÀnderna ... De Àr inte mer Àn bara vit krage bedragare.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Juan, tack för dina kommentarer, vi Àr mycket ledsna för vad du nÀmner, om du har ett namn eller en webbplats för de andra mÀklarna som ringer dig, snÀlla nÀmn det för oss, sÄ vi gör recensioner om dessa företag ... Kommer du ihÄg hur hittade du KontoFX i första hand?

    HĂ€lsningar.

 26. Raquel svar

  https://livetelegraph.com/la-vida-despues-de-declararse-en-bancarrota/?a1=esmigualg27pcal143&b2=esmigualg27pcal1433&fbclid=IwAR38vOOyV6Yt_Wi6IO0tJLudGXirRLmcbUKsLM78sz1TDlgoNQ0Yw8GW8xw

  Det har kommit till mig via facebook, med en nyhet frÄn miguel bosé som rekommenderar honom att sÀga att han har vunnit tvÄ miljoner euro och att han berÀttar om det pÄ tve

  Jag har hackat och gjort en insÀttning pÄ 250 euro, jag ber att de skickar tillbaka mig dÄ och ser
  Det vÀnds inte eftersom sidan ensam skulle göra det ...
  Hur som helst, jag ska berÀtta om jag fÄr tillbaka dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Raquek, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX med oss, vi kommer att uppdatera recensionen.

   HĂ€lsningar.

 27. Àngel svar

  För mig Àr de professionella bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, varför sÀger du det? Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av KontoFX?

   HĂ€lsningar.

 28. anonym svar

  De ringde mig först frÄn kayafx och sedan frÄn kontofx, uppenbarligen av misstag, men de bytte ocksÄ namn, som om de som ringde hade tvÄ identiteter för vart och ett av företagen, i alla fall rekommenderar jag dem inte

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Anonym", först, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX med oss. Bara om du kommer ihÄg hur du först hittade KontoFX?

   HĂ€lsningar.

 29. Florentino Gonzalez svar

  Jag var nyfiken pÄ deras reklam och de gör det enkelt att öppna ett konto (De ber om alla dina bankkortuppgifter) för att investera i kryptovalutor. Kraven för att validera det, förstÄelsen med e-postmeddelanden ibland pÄ engelska och telefonsamtal för att kommunicera med mÀklaren (i mitt fall Diana) fick mig att reflektera och begÀra Äterinförande av pengarna som de returnerade till mig pÄ tvÄ dagar nÀr nödvÀndiga dokument skickades. Det hÀr Àr min senaste erfarenhet, jag kan inte veta vad som skulle ha hÀnt om pengarna hade investerats.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Florentino, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du först hittade detta investeringsbolag?

   HĂ€lsningar.

   • Florentino Gonzalez svar

    Jag anslöt mig till KontoFX genom att lÀsa en nyhet pÄ rtve-webbplatsen med hÀnvisning till Elon Musk. Det var 26 oktober och jag vill komma ihÄg att han sa att han lÀmnade Tesla och planerade att fortsÀtta med investeringsstudier i kryptovalutor dÀr han kunde skÀra vinster frÄn stora investerare för att vÀnda dem pÄ smÄ. Den vÀlkÀnda KontoFX-annonsen lÀste de nyheter som verkade som science fiction.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Florentino, tack för informationen ... Om du kan skicka oss lÀnken till denna nyhet som du nÀmner.

     HĂ€lsningar.

 30. carlos svar

  profitguidance .com / es / bitcoininvestor /? utm_source = ho_1083 & utm_medium = none & utm_content = & source = ho_1083 & offer_id = 52 & aff_id = 1083

  vÀnner kontaktade mig hÀrifrÄn, en viss bitcoin-investerare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar den hÀr informationen om KontoFX och för att du delar din erfarenhet. Vi har uppdaterat betyg och recension om mÀklaren.

   En hÀlsning.

 31. Alberto svar

  Jag har vÀntat i mer Àn 3 veckor pÄ att de ska returnera pengarna som jag satte in 250 euro och ingen sÀger nÄgonting eller svar. Jag har skickat flera mejl och ringt per telefon. Det finns en viss Diana Mendoza och en viss León som har behandlat mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX med oss, det Àr riktigt dÄligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren ... Kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har annan information om företaget som du tycker Àr lÀmpligt att dela, vÀnligen gör det.

   En hÀlsning.

 32. Carla svar

  God eftermiddag, dagen jag satte in € 250, och under de första dagarna var de vĂ€ldigt uppmĂ€rksamma .. men nu vill jag ha tillbaka pengarna, och ingen svarar mig, varken via telefon eller e-post, ... Den förmodade Diana Mendoza att försvinna frĂ„n kartan. Jag Ă€r vĂ€ldigt arg .. gĂ„ en massa bedragare, ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carla, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med KontoFX med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade den hĂ€r mĂ€klaren? Hur lĂ€nge har du vĂ€ntat? Det lĂ„ter vĂ€ldigt dĂ„ligt vad du nĂ€mner.

   En hÀlsning.

 33. Jorge s svar

  Hej vÀnner, tack för recensionen, de kontaktade mig i mitt fall genom en annons som heter cryptosoft, jag lÀmnar lÀnken profitguidance .com / es / cryptosoft / access.html? Name = Pedro + S% C3% A1uroina & email = jijodebuta% 40gmail .com & thanksyou_url = http% 3A% 2F% 2Fwww.profitguidance.com% 2Fes% 2Fcryptosoft% 2Faccess.html & email_link = http% 3A% 2F% 2Fwww.profitguidance.com% 2Fes% 2Fcryptosoft% 2Faccessraccess.html & list_idnel & Tradingot funnelding metod & list_id = & Tradingot funnelding metod & list_id = & Tradingot funnelding metod & list_id = & Trading funnel_idnel + Method & user_lang = LANGUAGE

  tack, rÀdda mig vÀnner

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack sÄ mycket för att du delar den hÀr informationen om KontoFX med oss, reklamen Àr verkligen vilseledande och bedrÀglig, de vinster de erbjuder Àr helt klart omöjliga att uppnÄ. Vi lÀgger till det i recensionen. Om du har nÄgon annan information om KontoFX, vÀnligen dela den med oss.

   En slaudo.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *