Bux mäklare

Kommentarer om Kripto Future

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Krypto framtid (kallas även av namnet: kriptofuture.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen Kripto Future för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Kripto Future ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Kripto Future ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.
 
✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.
 
✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Kripto Future är en oreglerad mäklare. ⛔
 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Krypto framtid, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Kripto Future erbjuder är: nämns inte, tydligen använder de en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Kripto Future tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Kripto Future-webbplatsen
Kripto Future-webbplatsen

Krypto framtid ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, lite information om de tjänster du erbjuder och din investeringsmetod, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Krypto framtid 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: kriptofuture.com | kriptofuture.info

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Kripto Future. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Krypto framtid <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Krypto framtid är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022
 
❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett "spök - offshore" och inte särskilt transparent företag, som inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis), och saknar reglering och tillsyn; Letar du efter mer information om Kripto Future har vi hittat recensioner som varnar om detta företag. ❌

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Krypto Framtid till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Krypto Framtid upprätthåller en nära relation med PLC Ultimate, en mäklare med ett uselt rykte och med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 
Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.
 

Vad tycker du om Kripto Future? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

36 kommentarer om «Kripto Future: Betyg och kommentarer»

 1. Melly svar

  Gracias por la informacion, deseo reportar que KripFiture es una ESTAFA, EL AÑO PASADO INVERTIMOS CERCA DE 50 PERSONAS AL INICIO IVA BIEN LUEGO DESAPARECIERON HASTA AHORA que conchudamente volvlieron a reaparecer con diferente dominio de red, YO LES ESCRIBI POR MI DINERO QUE GRACIAS A DIOS NO FUE MUCHO PERO IGUALMENTE ME DUELE…
  LYSSNA INTE PÅ DEM…..REVÄLDA DEM….

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola MELLY, gracias por comentar sobre Kripto Future. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. YADI svar

  Vad sägs om att det helt och hållet är en STOR BLUFFÄR snälla FALL INTE som jag gjorde, jag investerade alla mina besparingar och väl framtiden för mina barns utbildning och jag lyckades inte dra ut NÅGOT! Och om något är väldigt tydligt för mig så är det att det är bättre att ha dina pengar säkra på en bank (även om avkastningen den ger dig är väldigt liten) men det är väldigt säkert.

  Vänligen cirkulera många företag där de erbjuder dig 1.5 daglig nettoinkomst men bakom dessa bluffföretag finns det många ledare för EX KRIPTP FUTURE som:
  * Yerson Saucedo
  * Yeison Saucedo
  * Osvaldo Ramirez
  * Jeffer Rivera
  * Floranci Flores
  De som lovar dig stor avkastning, ALLT ÄR LÖGN är detsamma

  Osvaldo Ramirez: speciellt den här personen som påstår sig vara mexikan, författare och professor vid ett prestigefyllt universitet! det har du inte!!!!!! Han är bara en bedragare med ansiktet som en affärsman.

  De är ett par clowner som spelat och leker med vår framtid.

  De jag nämnde ovan var cheferna här i Mexiko och de var förmånstagarna. Jag ser på din instagram och facebook livet för miljonärer som levde med våra egna pengar. RESOR, MAT, KLÄDER, restauranger etc….

  och de indikerar bara att de kommer att återbetala våra PENGAR till oss... bara göra vår plåga längre.

  så EYE där de placerar sina tillgångar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej YADI, tack för att du kommenterar Kripto Future. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Helena Sanchez svar

  Jag investerade 500 USD i maj och de betalade, jag gjorde mina uttag varje vecka trots att jag var tvungen att betala mer skatt för att få tillbaka pengarna allt eftersom. I slutet av juni investerade jag $800 USD mer, och det var då allt började förändras. Från en produktion på $1.3 till $1.7 USD per dag, började den sjunka till $0.7 och $0.9 USD per dag när jag redan hade investerat mer pengar, vilket redan började lukta illa för mig. Totalt hade han två bots, en för $300 USD som inom 200 arbetsdagar skulle returnera $900 USD och en för $1000 USD som skulle returnera $3000 USD. Från $300 USD kunde jag aldrig ta ut något, och från $1000 USD. Jag lyckades ta ut drygt 500 USD. I oktober lämnade samordnarna WhatsApp-gruppen utan att ge några förklaringar, och informerade oss bara om ändringar i uttagspolicyn, att plånboken måste ändras på grund av "fel" i betalningssystemet. Jag gjorde allt de sa, och sidan meddelade att senast den 1 november skulle uttag vara reglerade på ett allmänt sätt, men så var inte fallet. Den 01 november hade jag $350 USD att ta ut mellan båda kontona, 48 timmar har gått och det säger mig bara att de väntar på godkännande. Jag hade undersökt plattformen, jag upptäckte att det var folk från Bitwork som marknadsför den och jag funderade på att investera, eftersom jag känner folk från Bitwork som hade arbetat med den här typen av sida tidigare och det hade fungerat för dem. Jag hade aldrig gjort investeringar i nätverksmarknadsföring, just för att de vanligtvis är bedrägerier, den här gången vågade jag bara för att jag kände folk från Bitwork, men till slut blev vi alla lurade. Om du kollar på internet, Jeffer Rivera, som är den enda lokaliserade grundaren, i Bolivia precis i oktober när plattformen började sluta betala, lämnade de in en stämningsansökan för Bedrägeri. Vad jag har fått reda på så tog mannen ut alla pengar från Kripto Future-fonderna och flydde med sin familj. Om du letar efter honom på hans sociala nätverk har han blockerade kommentarer och han har inte skrivit på länge. Tyvärr tog jag en chans på detta system och slutade med att förlora $800 USD. De $1300 2000 USD som investerats i bitcoin på dessa datum, vid det aktuella datumet med uppgången den hade förra månaden, skulle ha blivit $XNUMX XNUMX USD för mig. Lärdomen av allt detta är tydlig, utöver att investera eller inte i pyramidspel, det finns redan några som Anway som fungerar för dig. Det är inte att investera i företag som inte har ett rykte, inte vet något om sin jurisdiktion, inte har information om sina ägare, inte har tillgång till ett skadesystem och viktigast av allt, inte investera i något som du inte kan laglig kontroll. I slutändan är ingen ansvarig för dina pengar och risken tas av dig. Jag tillbringade ett års arbete för att samla in pengarna med mycket ansträngning eftersom jag tänkte investera dem i kryptovalutor, jag tog ett dåligt beslut och jag förlorade det. Nu måste jag börja om från början.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Helena, tack för att du stöttar oss och tack för att du kommenterar Kripto Future. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Jesus svar

  Jag investerade i kripto future Men de säger att de betalar mig under veckan, men pengarna når mig aldrig, är det normalt?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jesus, tack för att du stöttar oss och tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Brian svar

  De är råttor, de stjäl dina besparingar ... kom ifrån dem !!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Brian, tack för att du stöttar oss och tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. lulu svar

  DET ÄR EN PYRAMID, DU BJUDER Människor OCH DE GER DIG 3% BERÖRD PÅ PAKETET SOM DE STARTAR OCH DÄRFÖR JAG INTE GILLAR DET

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lulu, tack för att du stöttar oss och tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. lulu svar

  När du investerar i bitcoin måste du betala provision ??? Jag investerade knappast i detta företag, en plan på 50 usd och 10 dollar mer i provision är det här bra ?, Och jag kommer inte att göra det igen, tyvärr undersökte jag inte tidigare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lulu, tack för att du stöttar oss och tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Anibal svar

  god morgon tack! Jag var på väg att gå in i kapital men jag ser att det är slöseri med tid och pengar. tack alla för att du delar med dig av din upplevelse

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, tack för att du har detaljerat att skriva.

   Hälsningar.

 9. Marito svar

  Tack vare migos för dina kommentarer, jag var på väg att sätta in men lyckligtvis bestämde jag mig för att leta efter lite information om företaget innan jag gjorde det ... Tack vare dig som lämnat dina kommentarer har de sparat mig några hundra dollar. Tack allihopa!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marito, tack för att du skrev och gav oss dessa goda nyheter.

   Hälsningar.

 10. Grape svar

  Hej alla, jag gick med i whatsapp -gruppen för detta företag KRIPTOFUTURE via en länk på Facebook för att lära sig mer om deras verksamhet. Sedan skrev en viss Carlos Gonzáles (+51936770269) till mig för att övertala mig att gå med i hans företag med en investering som jag passade bäst, det var från 50 dollar till 12 tusen dollar investering. Lyckligtvis undersökte jag först och jag blev inte lurad, tack så mycket för att du hjälpte oss att inte bli rånade och att de förutom pengar tar bort vår önskan att växa ekonomiskt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Uva, tack för att du stöttar oss och tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • jorge svar

    Det är en stor bluff, var försiktig, de betalar inte när du ber om vinst

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Jorge, tack för att du stöttar oss och tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

    • Francisco svar

     Jag ger dig all anledning, de är en bluff, lägg inte en börda på detta bedrägeri.

  • Adrian svar

   Jag blev också uppringd av samma person som du namn, jag vet inte om det är ett riktigt namn eller inte

   i alla fall bästa steget att investera med kripto future, tack så mycket för rekommendationen

 11. Alan svar

  god eftermiddag, tack för analysen om kripto framtida vänner

  jag tackar dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alan, tack för att du skrev.

   Hälsningar.

 12. Vitaliy svar

  Jag har investerat € 300 och € 50 av misstag och sidan har returnerat € 50 som tar ut € 5 skatt. Jag ville bara se om de betalade så det verkar som att det lönar sig för tillfället ...

  Att investera 300 € varannan dag ger mig en vinstinkomst på 2 till 1,3%, vilket skulle vara mellan 3 och 2 €. Och jag går för € 5 och så snart den når € 30, vilket är min investering, tar jag ut.

  Kan du rekommendera en sida med reglerade mäklare tack, där det inte kan finnas någon bluffmanöver.

  Tack på förhand, min rekommendation om Kriptofuture-sidan är att du investerar de pengar som du redan ger upp för förlorade, eftersom det är en högriskplattform och kan försvinna när som helst och förlora alla dina pengar.

  Med vänliga hälsningar Vitaliy.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ignacio, bättre att bränna pengarna innan du lägger dem i den här mäklaren, tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Ignacio svar

  Jag har blivit lurad och jag känner en annan person som också har påverkats av dem, jag letar efter en lösning, jag väntar på ditt svar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ignacio, tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Eliud svar

   Hej Ignacio, kan du berätta mer om det här snälla, jag gick precis in på denna sida och investerade 300 USD.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Eliud, tack för att du stöttar oss och tack för att du kommenterar Kripto Future. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Justino pari svar

    En vän jag kände presenterade mig för kripto framtida verksamhet, jag vet inte om jag ska investera eller inte.Nu ser jag att det finns negativa kommentarer, jag vet inte vad jag ska tycka om företaget.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Justino, de är specialister på manipulation, så att du engagerar dig, då klämmer de på dig och lurar dig och senare svarar de dig inte längre, operationerna gör dem inte, men om de ser det, måste du verkligen tänka om det?

     Lycka till med ditt beslut.

  • Cinet svar

   Hur länge var du i det företaget och kan du ge mer information

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.