Annonsera med oss

KRONOSINVEST Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren KRONOSINVEST, Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas KRONOSINVEST verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ KRONOSINVEST ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi vill tro att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag. Det bör noteras att KRONOSINVEST-webbplatsen Àr pÄ engelska och inte har en spansk version, men pÄ grund av meddelanden frÄn spansktalande mÀnniskor kommer vi ocksÄ att göra en granskning av företaget.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att de Ă€r baserade i: de nĂ€mner att man följer estniska lagar, vi tror att det kan hittas i Estland, Ă€ven om de aldrig uttryckligen nĂ€mner att ha kontor eller plats i Estland. Det Ă€r inte riktigt klart var det Ă€r baserat. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom KRONOSINVEST inte nĂ€mner absolut nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av KRONOSINVEST, vi noterar att de erbjuder 4 (vi tar inte hĂ€nsyn till det islamiska kontot) olika typer av konton: Standart-kontot, Premium-kontot, VIP-kontot och Super VIP-kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standart-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, belöningspoÀng, 50 olika handelsinstrument, inga kontoavgifter, inga uttagsavgifter, investeringsstrategier och mer.

Premiumkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, belöningspoÀng, 70 olika handelsinstrument, inga kontoavgifter, inga uttagsavgifter, investeringsstrategier och mer, kundsupport 5 dagar i veckan 24 timmar, telefonsupport.

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 20.000, belöningspoÀng, 100 olika handelsinstrument, inga kontoavgifter, inga uttagsavgifter, investeringsstrategier och mer, kundsupport 5 dagar i veckan 24 timmar, telefonsupport.

Super VIP -konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000, belöningspoÀng, 100 olika handelsinstrument, inga kontoavgifter, inga uttagsavgifter, investeringsstrategier och mer, kundsupport 5 dagar i veckan 24 timmar, telefonsupport.

KRONOSINVEST kontotyper
KRONOSINVEST kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som KRONOSINVEST erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som KRONOSINVEST tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

KRONOSINVEST webbplats
KRONOSINVEST webbplats

 

KRONOSINVEST tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade (vi pÄminner om att webbplatsen inte har en spansk version): förklaring om de produkter som KRONOSINVEST erbjuder, förklaring av grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden, en del levande grafik, marknadsöppning och stÀngningstider, nÄgra investeringsstrategier, verkligen inte mycket mer ...

 

ogilart.com (förmodligen spansk underjordisk bank)

 

ogilart.com / kronosinvest.co
ogilart.com / kronosinvest.co

 

 

ogilart.com / kronosinvest.co 2
ogilart.com / kronosinvest.co 2

 

Enligt meddelanden frÄn KRONOSINVEST kunder anvÀnder mÀklaren falsk marknadsföring, i detta fall frÄn en webbsida https://ogilart.com/la-tesoreria-espanola-tiembla?gclid=CjwKCAjwzdLrBRBiEiwAEHrAYv4O1_PzVE-r1_6trPWnfeypppLOBanwDvDestIcBanDvPwDcBwDvPWnfeypppNwDwDvPWnfeyCPtPNwDwDvPDestBoxDcBwDvPWnfeyCPtNwDwDvDestBanwPvPwDcBanDestBanwpNwpDVeBuPKDestBanwPvPwDtv7O8_PzVE-rXNUMX_XNUMXtrPWnfeyCPtinaBWDVDestIcBuDpLeBuNwpNwDcPPeNwPdCpWpNwpwdCpPzVESt hur du kan tjÀna pengar, men nyheten Àr falsk.

 

The Country - Risto Mejide - KRONOSINVEST

 

VĂ€rlden - Risto Mejide - KRONOSINVEST
VĂ€rlden - Risto Mejide - KRONOSINVEST

Enligt meddelanden frÄn KRONOSINVEST-klienter anvÀnder mÀklaren falsk reklam, i detta fall frÄn en webbplats elpais.money/economia/la-ultima-inversion-de-risoto-mejide/ dÀr det nÀmns att en offentlig person frÄn Spanien (Risto Mejide ) pÄstÄs ha investerat i Bitcoins.

 

Bitcoin vinst - KRONOSINVEST 

 

Bitcoin vinst - KRONOSINVEST
Bitcoin vinst - KRONOSINVEST

Enligt meddelanden frÄn KRONOSINVEST -klienter anvÀnder mÀklaren falsk reklam, i det hÀr fallet frÄn en webbsida es.btcprofitnow.webbplats dÀr det nÀmns att du kan tjÀna en stor summa pengar med Bitcoins.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om KRONOSINVEST

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: kronosinvest.co, kronos-invest.cc y kronosinvestit.co

Telefonnummer: hittades inte

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Feedback om KRONOSINVEST <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att KRONOSINVEST -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr inte klart var det Àr baserat, det Àr en oreglerad mÀklare, nÀr vi letar efter andra utvÀrderingar om detta företag kunde vi inte hitta nÄgon, vilket fÄr oss att tro att det Àr ett företag "nytt". De nÀmner ocksÄ att de har en mycket bra poÀng pÄ TrustPilot (webbplats dÀr anvÀndare betygsÀtter företag) men nÀr vi letade efter KRONOSINVEST pÄ TrustPilot mÀrkte vi att bilden Àr falsk, det finns inga poÀng pÄ KRONOSINVEST pÄ Trustpilot.

 

Av dessa skĂ€l tror vi att KRONOSINVEST inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering september 2019: CONSOB (Italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har varnat för Kronosinvest

 

Uppdatera november 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för KRONOSINVEST

 

Uppdatering februari 2020: CONSOB (italiensk finansregulator) har varnat för KRONOSINVEST (igen)

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om KRONOSINVEST? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

79 kommentarer om «KRONOSINVEST: Betyg och kommentarer»

 1. Matias Ramirez svar

  Jag hade otur att lita pÄ dessa tjuvar, jag förlorade till och med pengar som inte var mina. Sedan kontaktade jag chatten och hÀnvisade till mychargeback. Jag hade verkligen ingen tro pÄ dem. Men jag bestÀmde mig för att prova, bara för att se om det fungerade eller om nÄgot kunde uppnÄs och till min förvÄning om det fungerade. Det Àr vÀrt ett försök. De kommer inte att förlora nÄgonting.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Matias, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. mau svar

  Hej, hon heter Sara Still, enligt henne, frÄn företaget Kronosinvest hennes sida kronosinvest, co
  Vi hade bestĂ€mt att prata pĂ„ fredag ​​och jag kan inte prata med henne, hon tar inte telefonen och svarar inte heller pĂ„ whatsaps, jag har investerat pengar och ville veta allting.

  en hÀlsning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mau, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om KRONOSINVEST lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 3. tor svar

  KRONOSINVEST.CC
  BegĂ€r en Ă„terbetalning pĂ„ 36000 euro, de svarade INTE 7 dagar sedan. ÄR PÅLITLIG ???

  Tack pÄ förhand

  • raul svar

   [e-postskyddad] Hej, jag bildar en grupp drabbade personer, efter hur lÀnge de har investerat om kapitalet fortfarande kan Ätervinnas. Jag blev lurad av dem och gjorde motsvarande klagomÄl och jag kunde fÄ tillbaka en del pÄ detta sÀtt och en annan var av mina advokater.
   Alla förfrÄgningar att bestÀlla.

   • Luis svar

    Hej, jag har skickat ett mejl till dig, tack sÄ mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tor, tack för att du delar din erfarenhet med KronosInvest. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Om det Àr pÄlitligt, om du lÀser vÄr recension kommer du att mÀrka att vi inte rekommenderar det, vi anser det (mÀklaren Kronosinvest) som osÀkert och till och med mycket farligt.

   hÀlsningar

 4. EFSTRATIOS svar

  God eftermiddag, jag skulle vilja att du meddelar mig om KRONOSINVEST-företaget Àr lagligt och vilken tillsynsmyndighet som övervakar det, eftersom jag inte har nÄgon kontakt med dem efter min investering, förutom via e-post och dessa mycket sÀllan, Àven nÀr jag försöker dra tillbaka dem , de tillÄter mig inte att vÀnta i dagar och mÄnader ... och de hÀnvisar mig pÄ obestÀmd tid till senare ... tack, jag vÀntar pÄ ett svar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Efstratios, tack för att du delar din erfarenhet med Kronosinvest. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Som vi nÀmnde i granskningen, KRONOSINVEST Àr en oreglerad mÀklare, den övervakas inte av nÄgon myndighet, och de har inte heller tillstÄnd att verka, dÀrför rekommenderar vi inte att investera hos dem, vi anser att det Àr mycket farligt.

   hÀlsningar

 5. Alexander svar

  Hej, jag har ocksÄ blivit lurad av det hÀr företaget. Scarlet Kruger började ocksÄ kontakta mig. Jag började ocksÄ med insÀttningen pÄ 250 och fick be om ett lÄn för att investera i kryptovalutor, sÀlja mig sjÀlv, vilket var ett mycket bra tillfÀlle. I sista minuten sa han till mig att vi inte skulle investera i det och att vi skulle fokusera pÄ andra marknader. Efter tvÄ veckor hade jag en förlust pÄ 47 tusen nÀstan hela kapitalet, sedan dess kontaktade en annan mÀklare mig varje vecka och motiverade Scarlets frÄnvaro för att hon var sjuk. I slutet ringer en mÀklare mig och berÀttar att hon kommer att fÄ tillbaka allt kapital och efter tvÄ veckor sÀger hon till mig att gÄ in pÄ kontot och jag ser att det finns vinster pÄ 80 tusen euro, att det jag mÄste göra Àr att skicka 15 tusen euro för att betala skatt och kunna frigöra kapital. Uppenbarligen litar jag inte lÀngre och jag stÄr kvar med ett lÄn och uppenbarligen utan pengar. Rekommenderar du att jag polisanmÀler det? Jag skickade ett foto pÄ mitt ID och mitt bankkort. Tack hoppas det hjÀlper nÄgon annan och om nÄgon kan hjÀlpa mig...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? FrÄn vilket land skriver du till oss?

   hÀlsningar

  • Santiago vicente aguila svar

   Jag har ocksÄ blivit lurad och med mycket pengar som jag visste, eftersom en ung dam (kallad Luna Mitchel) ringde mig pÄ min mobiltelefon och efter 3 mÄnader (jag rÄkade med en annan fru Lucia Ana Miller) nÄgra bedragare och varje gÄng Jag uppnÄdde mÄlet För dem att skicka pengarna till mig, uppstod alltid ett problem och jag var tvungen att lÀgga in mer pengar. Jag har anmÀlt dem till domstolen men de kan inte hitta ett sÄdant företag.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Santiago, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    hÀlsningar

  • Santiago vicente aguila svar

   Jag har ocksÄ blivit lurad och med mycket pengar som jag visste, för en kvinna ringde mig i telefon (ringde Luna Mitchel) och efter 3 mÄnader (jag hÀnde med en annan fru Lucia Ana Miller) nÄgra bedragare och varje gÄng jag uppnÄdde mÄlet För att de skulle kunna skicka pengarna till mig uppstod alltid ett problem och jag var tvungen att lÀgga in mer pengar. Jag har anmÀlt dem till domstolen men de kan inte hitta ett sÄdant företag, KRONOS INVESTI, investerar inte i nÄgra bedragare, Jag skulle vilja att vi skulle göra nÄgot mot dessa mÀnniskor, lita pÄ mig eftersom de lÀmnade mig fixa.

 6. KJorge svar

  Hej, jag har problem med Brocker som heter Gabriel som Àr frÄn kronosinvest eftersom efter att ha investerat tusentals euro har jag varit inkommunicado i mer Àn en mÄnad, han svarar inte eller nÄgot Àr inte som tidigare nÀr han ringde mig tvÄ gÄnger om dagen för att se om det finns en lösning pÄ detta problem tack

  Allt indikerar att de Ă€r bedragare, jag ber er om hjĂ€lp, det Ă€r desperat GABRIEL ÄR DITT NAMN

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 7. JOSE svar

  De Àr professionella bedragare. De tar alla pengar du ger dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 8. Jordi svar

  Bra, nÀr jag lÀste detta om dig efter att ha gjort en investering pÄ 750 euro, har jag ringt kreditkortservice telefonnummer och de har bekrÀftat att detta företag Àr listat som bedragare och om de inte returnerar pengarna efter att ha lÀmnat in ett klagomÄl i polisen kommer banken att ta ansvar för detta belopp och det ÄterlÀmnas. Jag har blockerats frÄn onlineoperationer av sÀkerhetsskÀl och ett annat kort har uppmanats att senare kunna avbryta det jag har drivit med dessa mÀklare.

  HĂ€lsningar!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jordi, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Intressant information om hur du fÄr tillbaka pengarna i Jordis kommentar.

   hÀlsningar

 9. Jag gÄr med i listan över lurade svar

  Jag har lÀst i det hÀr avsnittet flera kommentarer frÄn personer som har haft problem med kronos invest -mÀklare
  Kommentera att i mitt fall gjorde jag ett första bidrag av pengar som stÀndigt var i kontakt med en mÀklare av guasap som lÄter för dig eftersom det redan har nÀmnts av andra mÀnniskor scharlakansröd kruger, sedan gjorde jag ytterligare ett bidrag eftersom de lade till ett presentbelopp till ditt konto, dÄ berÀttar det dig att ladda ner metatrader 4-programmet och gÄ igenom det programmet
  Du jobbar med att köpa och sÀlja
  Visserligen hade jag vinster men vid den tiden kunde denna person inte fÄ mig att göra investeringar med större belopp, den guasap som vi vanligtvis pratade med nÀstan dagligen slutade fungera.

  Efter detta bestÀmde jag mig för att ta ut pengarna och det fanns inget sÀtt sÄ en annan mÀklare vid namn lucia milar ringde mig som ocksÄ ringde och berÀttade att jag var tvungen att betala dem en provision för uttag av vinsterna, som en dÄre förstod jag att det var normalt att betala en provision pÄ intÀkter och till slut gjorde jag det.
  FrÄn det ögonblicket har jag varit ALLT MER i en mÄnad och utan att fÄ nÄgra förmÄner.

  Jag har lyckats genom den sista telefonen att kontakta den förmodade Lucia Milar vid tvÄ tillfÀllen och hon sÀger mig lÀnge att det kommer till mitt konto Nu tar de inte lÀngre telefonen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej mig Sumo, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 10. Carles svar

  HallÄ. De Àr bedragare. Jag har gÄtt igenom en annons och samma dag som jag började handla ville jag ta ut pengar och det var allt kvackery men ingenting kan tas ut. Jag har spelat in konversationerna och e-postmeddelandena, men jag tror inte att det Àr till nÄgon nytta

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carles, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 11. Fernando svar

  Hej, god kvÀll, jag har skickat en kommentar till din sida i eftermiddag och jag har inte fÄtt nÄgot svar, jag inbillar mig att antingen har jag gjort det fel eller sÄ har de inte fÄtt det, men nÀr jag öppnar den hÀr sidan ser jag det, Jag ville tillhandahÄlla data frÄn mÀklarna som ett e-postmeddelande ([e-postskyddad]) namn pÄ samma Emilly Dean, WhatsApp-nummer 3579683991, jag hoppas att nÄgon kommer att anvÀnda denna information, tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   hÀlsningar

 12. Fernando svar

  Hej, jag tjĂ€nade 250 euro idag, och till en början var allt vĂ€ldigt trevligt, enligt henne (mĂ€klare) har jag till och med tjĂ€nat 28 euro pĂ„ cirka 15 minuter, men sedan började hon prata med mig om guldinvesteringar i Kina, investeringar 50000 5 euro pĂ„ 250 mĂ„nader kunde jag köpa ett hus, jag sa till honom att jag inte hade pengar att investera, att jag hade dessa 1000 euro och att han lekte med vinsten, och han har insisterat igen men nu med mindre pengar, han har berĂ€ttat för mig att Prova hĂ€rifrĂ„n till fredag ​​och investera XNUMX euro, och eftersom jag sa till dig att du inte har varit arg och du har ringt mig per telefon för imorgon, min frĂ„ga Ă€r imorgon kan jag avbryta investeringen i min bank, och avbryt investeringen. Av de mĂ„nga frĂ„gor jag kan stĂ€lla har jag WhatsApp-numret dĂ€r du kontaktade mig, jag uppmuntrar alla och tack

  erta

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Om du kan gÄ till banken sÄ snart som möjligt och kanske kan du vÀnda inkomsten.

   hÀlsningar

 13. Josue svar

  Jag började med nonsens genom att investera 250 € genom en annons i varumĂ€rket att det verkar vara en lögn, tidningen med mest upplag i SPANIEN sĂ€ljer falsk propaganda ... men pela Ă€r pela .... Det Ă€r det ögonblick som jag investerade allt besparingarna som jag hade sĂ„ att min dotter gĂ„r till universitetet nĂ€sta Ă„r och varje gĂ„ng de ber dig mer och mer och de kommer in i din dator med ditt tillstĂ„nd (app.anydesk) och de krypterar alla dina konton, villkor, insĂ€ttningar, etc ...

  Mellan mitt och vad jag har tjÀnat och de krediter som jag har bestÀllt har jag tjÀnat mer Àn 500.000 50.000 euro för att betala mer Àn XNUMX XNUMX skatter för statskassan i England och inte behöva citera till spanska men nÀr du tror att de kommer att ge det till dig mest, utan att ditt tillstÄnd Äterinvesterar och nÀr du tjÀnar mer returnerar de det inte förrÀn du betalar avgifterna för det, dÄ fÄr du aldrig pengarna tillbaka, oavsett hur mycket du har.

  Min mÀklare heter ALEX DOUGLAS, han talar spanska för subnormala investerare, han Àr som jag frÄn SPANIEN eller Sydamerika. Kontaktens telefonnummer kommer frÄn en vÀxel i RumÀnien eller Bulgarien och liknar det som en annan drabbad person har lagt: +35796 709 364 XNUMX ... ..

  Denna pseudobroker bor i London och utan min tillÄtelse investerar han dÀr han vill. Jag blev blÀndad av intÀkterna men nu vill jag sluta och de lÄter mig inte sluta. Om nÄgon visste var de ligger i London skulle de vara villiga att krossa huvudet. Med vÀnliga hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Josue, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du siffror, e-postmeddelanden? Om varumÀrkesannonsen Àr det förmodligen frÄn dessa webbplatser som lÄtsas vara en ansedd tidning, men det Àr inte riktigt varumÀrkeswebbplatsen, har du inte lÀnken till den hÀr annonsen Àn?

   hÀlsningar

 14. Carla svar

  God eftermiddag, om jag ocksÄ bekrÀftar alla versioner skrivna hÀr Àr de bedragare.
  Finns det inget sÀtt att göra nÄgot starkt och skydda investerare?
  Är det möjligt att efter sĂ„ mĂ„nga lurar de inte ens undersöker dig? de fortsĂ€tter att arbeta som om ingenting var.

  hÀlsningar,
  dior

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carla, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om att göra nÄgot, vara en oreglerad mÀklare Àr det verkligen svÄrt att uppnÄ nÄgot, frÄn vilket land skriver du till oss? Kanske Àr det en bra idé att kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land.

   hÀlsningar

   • Carla svar

    God middag.

    Tack sÄ mycket för ditt svar. Jag kontaktar dig frÄn Spanien men jag Àr italienare.
    Min kontakt heter Scarlet Kruger. Jag hade 3 telefonnummer:
    För telefonsamtal anvÀnde han: 0044 20 36700129 - England
    För wassap: 00357 96 731808
    Tidigare wassapnummer: 00357 96 136011

    Din e-postadress: [e-postskyddad]

    Ta dina pengar, investera och vad du tjÀnar behÄller de, de returnerar inte investeringen eller vinsterna. Det kommer en tid, det kommer att finnas sÀllsynta positioner som plötsligt stÀnger och berÀttar att allt investerat har gÄtt förlorat.

    EN HUVA MOT DEM:
    De fÄngar kunder genom att annonsera pÄ sociala medier med hjÀlp av kÀnda ansikten som sÀger att bankerna Àr trasiga och att de gör rika kunder pÄ nÄgra mÄnader.
    Jag insÄg att nÀr jag kommenterade dessa meddelanden och sa att företaget bakom (det visas inte i reklamen) heter KRONOSINVEST, för att vara försiktig eftersom de Àr bedragare, det gör mÀnniskor mycket kÀnsliga och jag ser att de blockerar mig frÄn att se deras annonser och kan inte kommentera.

    VÄNLIGEN, du gör det ocksĂ„, sĂ„ mĂ„nga mĂ€nniskor kommer att rĂ€ddas och jag ser att det stör dem.
    SNART; Om nÄgon med dessa uppgifter lyckas hitta var de Àr, vÀnligen dela den.
    Att de anmĂ€ler KRONOSINVEST -bluffar med namn och efternamn pĂ„ sina anstĂ€llda till polisen med all data de har. RIKTIGA SCAMMERS ÄR ÄVEN DE ANSTÄLLARE SOM TJÄNNAR MER OM DE BLICKAR MER.

    tack

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Carla, vi har svarat pÄ din andra kommentar.

     hÀlsningar

 15. Enrique Sånchez Muñoz svar

  KronosInvest, var försiktig med dem, de Ă€r dedikerade till att lura mĂ€nniskor, jag genom deras reklam som Ă€r klart vilseledande, med bilden av Fernando Alonso, vĂ„r stora idrottare, investerade jag 500 €, de genererade snabbt, teoretiskt sett, vinster till A nĂ„gra dagar föreslog de mig en stark investering, jag accepterade inte deras förslag och jag sa till dem att jag ville Ă„terstĂ€lla min initiala investering, de skjutit upp mig i 2 mĂ„nader och till slut har de avbrutit alla kommunikationsvĂ€gar med mig, lĂ€mnar mig isolerad och utan mina pengar, de Ă€r nĂ„gra skurkar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Har du bara en lÀnk till den annons du nÀmner av Fernando Alonso?

   hÀlsningar

 16. Carla svar

  Utan kriminella! inte att lita pÄ. De ber dig att lita pÄ dem och de sÀger bara lögner.

  Att nÄgon som kontrollerar dessa enheter att göra nÄgot, kan de inte fortsÀtta stjÀla frÄn mÀnniskor!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carla, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? FrÄn vilket land skriver du till oss?

   hÀlsningar

   • Carla svar

    God middag.

    Tack sÄ mycket för ditt svar. Jag kontaktar dig frÄn Spanien men jag Àr italienare.
    Min kontakt heter Scarlet Kruger. Jag hade 3 telefonnummer:
    För telefonsamtal anvÀnde han: 0044 20 36700129 - England
    För wassap: 00357 96 731808
    Tidigare wassapnummer: 00357 96 136011

    Din e-postadress: [e-postskyddad]

    Ta dina pengar, investera och vad du tjÀnar behÄller de, de returnerar inte investeringen eller vinsterna. Det kommer en tid, det kommer att finnas sÀllsynta positioner som plötsligt stÀnger och berÀttar att allt investerat har gÄtt förlorat.

    EN HUVA MOT DEM:
    De fÄngar kunder genom att annonsera pÄ sociala medier med hjÀlp av kÀnda ansikten som sÀger att bankerna Àr trasiga och att de gör rika kunder pÄ nÄgra mÄnader.
    Jag insÄg att nÀr jag kommenterade dessa meddelanden och sa att företaget bakom (det visas inte i reklamen) heter KRONOSINVEST, för att vara försiktig eftersom de Àr bedragare, det gör mÀnniskor mycket kÀnsliga och jag ser att de blockerar mig frÄn att se deras annonser och kan inte kommentera.

    VÄNLIGEN, du gör det ocksĂ„, sĂ„ mĂ„nga mĂ€nniskor kommer att rĂ€ddas och jag ser att det stör dem.
    SNART; Om nÄgon med dessa uppgifter lyckas hitta var de Àr, vÀnligen dela den.
    Att de anmĂ€ler KRONOSINVEST -bluffar med namn och efternamn pĂ„ sina anstĂ€llda till polisen med all data de har. RIKTIGA SCAMMERS ÄR ÄVEN DE ANSTÄLLARE SOM TJÄNNAR MER OM DE BLICKAR MER.

    tack

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Carla, tack för att du delar din erfarenhet med Kronosinvest. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

     hÀlsningar

 17. Maria svar

  Jag har ocksÄ blivit lurad av Kronos Invest.
  Jag satte in pengar och idag, för 2 gÄnger, har de lovat mig att om jag betalade skatt skulle jag kunna ta ut pengarna.
  NÀr pengarna vÀl kom in slutade de svara i telefon och post.
  Jag frÄgar, Àr det möjligt att skapa en plattform för de drabbade att se hur pengarna kan Ätervinnas?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Att bli ombedd att ta ut pengar Ă€r ett mycket dĂ„ligt tecken. PĂ„ en plattform av drabbade kan vi bara berĂ€tta att det Ă€r svĂ„rt att agera mot mĂ€klare utan reglering, som Ă€r fallet med KRONOSINVEST, hĂ€r Ă€r reglerings betydelse. Även om vi tror att om de gĂ„r med berörda kommer de att kunna ha större effektivitet i sina pĂ„stĂ„enden.

   hÀlsningar

 18. Jacobo svar

  Hej, jag Ă€r i samma situation som mĂ„nga, jag blev kontaktad av en annons via internet och jag föll som en dĂ„re. Jag investerade € 250 första gĂ„ngen och de ringde mig för att utföra operationer, först sa jag att allt gick bra, sedan investerade jag ytterligare € 1000 och min mĂ€klare som kallade sig Aline slutade ringa mig. Jag skrev mejl till kronosinvest -kontakten och jag fick alltid samma svar, vĂ€nta pĂ„ att bli uppringd av din mĂ€klare. En mĂ„nad senare ringer de mig igen, de tilldelar mig en annan mĂ€klare som jag arbetar med och det ger mig vinst, men nĂ€r jag vill ta ut pengarna kommer de inte. Jag vet inte hur jag ska fĂ„ tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jacobo, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad sÀger de till dig nÀr du nÀmner pension? Det lÄter fruktansvÀrt dÄligt.

   hÀlsningar

 19. Adam svar

  HallÄ

  Kronos har kontaktat mig via Aurum. De mÄste vara desamma.
  Annonsen var för thebitcoincode, en robot.
  NÀr jag betalar med visum kommer jag att krÀva det frÄn min bank, vi fÄr se vad som hÀnder ...

  För att undvika flera samtal per dag, blockera numren pÄ din mobil.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Adam, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om Aurum menar du Aurum Pro Finance?

   hÀlsningar

 20. lola svar

  Endast negativa kommentarer görs och de kallas för bedragare. Hur fortsÀtter de att fungera? Varnar de oss i pressen? PÄ tv? Alla dessa institutioner som ska sÀkerstÀlla vÄr sÀkerhet, vad gör de? Vem ska man tro?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lola, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 21. Alberto svar

  Hej, jag Àr i förhandlingar med en mÀklare men jag mÄste dröja för att försöka fÄ tillbaka mina pengar. Jag hoppas kunna göra det. Hon heter Lucía Miller och hon sÀger hela tiden till mig att lita pÄ henne. Jag har en insÀttning pÄ ett myntkonto, jag ska försöka fÄ tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad sÀger de exakt nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 22. MYRIAM svar

  Jag har inget sÀtt att ta bort ett konto som jag öppnade. Jag har skrivit en recension för nÄgra dagar sedan. Varje dag fÄr jag ungefÀr fem samtal frÄn olika lÀnder bara genom att skriva ett halvt namn och telefonnummer. Jag har berÀttat att jag har samtalen inspelade ett efter ett.
  DE BERÖVER ALDRIG MIG HUR MAN RADERAR KONTOET. Jag Ă€r galen och jag vet inte hur jag ska stĂ€nga detta konto.
  Jag frÄgar nÄgon att hjÀlpa mig eftersom det Àr en ohÄllbar situation.
  Öppna INTE nĂ„got konto. ÄR BEDRAG I VARJE REGEL.

  Jag tackar ditt samarbete för att hjÀlpa mig att stÀnga det. TACK.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Myiam, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Men om du sÀger till dem att du vill stÀnga ditt konto, vad sÀger de dÄ?

   hÀlsningar

 23. Myriam svar

  God morgon. Jag har just registrerat mig och de har skickat en lÀnk "velur island" och sedan ringde de mig frÄn den hÀr telefonen 919011249. Flickan identifierade sig inte med sitt namn. Efter samtalet var jag inte sÀrskilt lugn över vad jag skulle göra och nÀr jag sa till honom sa han att det hÀnde med hans chef och jag började redan tvivla. Han sa till mig att om jag investerade minst 250 euro skulle vinsten vara samma belopp.
  NÀr jag Àr i tvivel stannar jag stilla om det som hÀnder med mina kollegor i tidigare recensioner som jag just lÀst.
  Jag tar inga risker

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Myriam, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad sÀger du om Velur Island? Vi har inte förstÄtt.

   hÀlsningar

 24. Rafa svar

  Hej, invester inte en enda euro, du kommer inte att fÄ nÄgot tillbaka. Jag har lurats nÄgra tusen euro.

  Jag kÀnde dem genom en annons i Marca -appen. Jag kommer ihÄg att det fanns en spansk "skÄdespelare" i annonsen (jag kommer inte ihÄg namnet) och inom 30 sekunder efter att jag klickade och gav 4 data hade jag dem redan pÄ toppen .

  Min "rÄdgivare" var Olivia Palermo, telefon 357 96 324 434. De kan ocksÄ kontakta dig frÄn London eller andra internationella nummer.

  Om nÄgon vet hur de ska hantera dessa killar uppskattar jag dina kommentarer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafa, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

  • Myriam svar

   Hej Rafa: Jag kan inte stÀnga det kontot. Har du lyckats stÀnga den? Jag behöver nÄgon som hjÀlper mig

   • Rafa svar

    Hol Myriam, för nÀrvarande har jag inte ens försökt, just nu Àr jag intresserad av att det ska vara öppet men utan att fungera, förstÄs.

 25. Frank svar

  Hej, god dag, jag skulle vilja veta ett nummer för att kunna kontakta dig, tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Frank, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Du hittar kontaktmedlen pÄ KRONOSINVEST -webbplatsen.

   hÀlsningar

 26. Gema svar

  Hej, de har inte svarat mig sedan jag ÄtervÀnde till min bank en överföring som jag gjorde till dem eftersom det inte lÀngre gav mig en bra atmosfÀr. MÀklarna hette Joy, jag Àr rÀdd för att hon pratade med mig pÄ wapsa och jag har allt sparat och till och med telefonnumret till den första som besöker dig innan mÀklaren ringer dig, jag skulle vilja veta om jag kan fÄ tillbaka mina pengar, och de kommer att ringa dem och berÀtta för Q att telefonen Àr frÄnkopplad och innan om de fÄngar dem Àr de bedragaress eftersom jag har varit sedan onsdag utan att kunna prata med dem och jag vet inte vad jag ska göra för att stÀnga det kontot och jag hoppas att jag kan fÄ ett svar. Tack och hÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gema, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • Myriam svar

   Hej Gema, förlÄt för besvÀret. Lyckades du stÀnga kontot? De ringer mig fem gÄnger om dagen. Jag mÄste radera mina uppgifter och profilen tillÄter mig inte. Jag satte inte in nÄgot men det Àr sant att jag har det hÀr problemet.
   Jag hoppas att du har kunnat lösa din.
   Tack.

  • Vit svar

   Jag har blivit lurad av alla dessa taskiga företag, som Àr som cancer och som fortsÀtter att fungera ostraffat och ingen stÀnger chiringuito för dem eller sÄ konfiskerar de deras varor, egendomar, konton, för att betala de lurade, de fortsÀtter att verka ostraffat fungerar som lagliga finansiella företag och ingen gör absolut ingenting, det skÀms, men nÀr jag lÀser din kommentar och jag sÄg att glÀdjens namn dök upp sÄ tror jag att det Àr samma mÀklare som aurum pro tilldelade mig, det verkar som att det mÄste vara samma konglomerat av bedrÀgliga företag och att de verkar under ett annat namn, den hÀr damen kallas joy back, om jag tror att hon Àr samma person som kontaktade dig, i mitt fall var det mÀklaren som tilldelades mig i aurum pro, snÀlla gör TÀnk inte ens pÄ att investera, det Àr en annan bluff. Den hÀr damen, eller snarare den hÀr jÀvla jÀveln Àr den som tilldelade mig i detta finansiella företag, som jag hade oturen att sammanfalla med genom webbplatsen för cryptogenius, en programvara frÄn automatisk handel, och att nÀr jag vÀl satt in pengarna sÄ dök inte mjukvaran upp nÄgonstans och nÀr jag insÄg att jag blivit lurad ville jag ta ut min insÀttning samma dag som jag öppnade kontot, varpÄ hon svarade att det var inga, enl. för henne aktiverade jag metratadern men jag sÄg inte programvaran nÄgonstans eller hur jag gjorde nÄgon operation, jag ville ha automatisk handel, roboten som fungerar för dig men var osynlig, hon berÀttade att det var hon som tog hand om uttagen men 250 euro som jag satte dem jag har inte fÄtt tillbaka dem, inte bara det utan de har lÀmnat mig de 250 eurona i 19 euro och de vill inte lÀmna tillbaka det, en viss Vanessa ringde mig och sa till mig med hela sin frÀckhet att vi skulle jobba pÄ kontot och jag sa att jag inte ska nÀmna, att jag inte lagt ett öre mer i en mÀklare som hade fÄtt mig att förlora pengar och att jag under alla dessa mÄnader varken svarat pÄ mina mejl eller lÀmnat tillbaka pengarna . Men personligen det som irriterar mig mest Àr att vi har ett finansiellt eller tillsynsorgan som Àr vÀrdelöst, cnmw, vad som hÀnde med frimÀrkena och ingenting, det Àr bara ett dekorativt organ och som ger dig meddelanden om vissa mÀklare och sluta rÀkna, det Àr vad ditt arbete Àr begrÀnsat till, rÀttvisa i det hÀr landet Àr vad det Àr, lÄngsamt, korrupt och ineffektivt och framför allt det som irriterar mig mest Àr alla dessa företag bildas av turister, ring dig frÄn London, att hÀr finns inga reglerade mÀklare , med licenser, att spanjorer ger dig stöd, att företaget bestÄr av spanjorer, att de bara tjÀnar spanjorer och att de ger dig automatisk handel som gör att du tjÀnar pengar utan att du behöver göra nÄgot förutom att ta ut dina pengar nÀr du vill och omedelbart

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vi förstÄr din frustration med myndigheterna, hÀr Àr vikten av att bara arbeta med reglerade mÀklare med bra tillsynsorgan.

    Vi rekommenderar att du lÀmnar din erfarenhet i detta avsnittet om Aurum Pro Finance.

    hÀlsningar

 27. luras av kronosinvest svar

  de Àr bedragare mycket försiktiga

  Dessa kronos bluffproffs Àr

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Scammed, tack för att du delar din erfarenhet med Kronosinvest, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 28. Nelson rökt svar

  Jag vill investera, men jag kontrollerar mÀklarna och nÀstan alla rekommenderas inte. Vilken ger förtroende att investera? SnÀlla kan du hjÀlpa mig. HÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nelson, det finns mÄnga sÀkra alternativ, du kan leta efter reglerade i lÀnder som: Aaemania, Spanien, Frankrike, England, USA, vi betraktar dem som sÀkra alternativ.

   HĂ€lsningar.

 29. clau svar

  Hej till mig Jag har ocksÄ blivit kontaktad av dessa falska annonser frÄn den spanska banken eller det hemliga banksystemet, i alla fall har jag lÀst denna recension och sjÀlvklart kommer jag inte att ge dig ett öre nu. Dessutom vÀntar jag pÄ att samtalet idag ska slösa all tid jag kan pÄ dessa bedragare.

  tack för varningen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Clau, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Kronofxinvest, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, mejl eller telefonnummer?

   Var mycket försiktig, som du nÀmner anvÀnder de bedrÀgliga annonser, förutom att de Àr ett oreglerat företag.

   HĂ€lsningar.

 30. marianne svar

  Om det hjÀlper, tÀnkte jag investera med dem men eftersom de inte Àr auktoriserade i mitt land kommer jag inte att göra det, i alla fall försöker de kontakta mig frÄn [e-postskyddad] Isla Velur - Account Manager och [e-postskyddad] Raul Carrera - Account Manager

  Jag hoppas att det hjÀlper de drabbade

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marianne, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren?

   HĂ€lsningar.

 31. Carles svar

  Företag att undvika, med helt falska annonser

 32. Carles svar

  Hej min pappa föll nÀstan med dem för en falsk annons, och tack och lov har han visat mig och jag har sett det, för han var pÄ vÀg att investera. Annonsen i frÄga Àr ogilart .com / la-tesoreria-espanola-trembla? Gclid = CjwKCAjwzdLrBRBiEiwAEHrAYv4O1_PzVE-r1_6trPWnfeypppNpCkNoDtvkNJgLOb7iwASdbwEQAvBox

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carles, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Kronosinvest, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Vi kommer att lÀgga till detta i KRONOSINVEST -granskningen.

   HĂ€lsningar.

 33. JESUS svar

  Han Àr en elak mÀklare, jag Àr ny pÄ detta och jag har hittat den vÀrsta plattformen. Jag försöker fÄ tillbaka insÀttningen och ingen sÀger nÄgot till mig eller de kontaktar mig, bara en mÀklare som för mig bara Àr en charlatan kontaktar mig och inte löser nÄgonting för mig och sanningen Àr att jag inte vet hur jag ska fÄ tillbaka min insÀttning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *