KRONOSINVEST Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren KRONOSINVEST, är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas KRONOSINVEST verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på KRONOSINVEST ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag. Det bör noteras att KRONOSINVEST-webbplatsen är på engelska och inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande människor kommer vi också att göra en granskning av företaget.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: de nämner att man följer estniska lagar, vi tror att det kan hittas i Estland, även om de aldrig uttryckligen nämner att ha kontor eller plats i Estland. Det är inte riktigt klart var det är baserat. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom KRONOSINVEST inte nämner absolut något om att vara en reglerad mäklare, tyder allt på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av KRONOSINVEST, vi noterar att de erbjuder 4 (vi tar inte hänsyn till det islamiska kontot) olika typer av konton: Standart-kontot, Premium-kontot, VIP-kontot och Super VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standart-konto- Minsta initiala insättning på $ 250, belöningspoäng, 50 olika handelsinstrument, inga kontoavgifter, inga uttagsavgifter, investeringsstrategier och mer.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, belöningspoäng, 70 olika handelsinstrument, inga kontoavgifter, inga uttagsavgifter, investeringsstrategier och mer, kundsupport 5 dagar i veckan 24 timmar, telefonsupport.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 20.000, belöningspoäng, 100 olika handelsinstrument, inga kontoavgifter, inga uttagsavgifter, investeringsstrategier och mer, kundsupport 5 dagar i veckan 24 timmar, telefonsupport.

Super VIP -konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, belöningspoäng, 100 olika handelsinstrument, inga kontoavgifter, inga uttagsavgifter, investeringsstrategier och mer, kundsupport 5 dagar i veckan 24 timmar, telefonsupport.

KRONOSINVEST kontotyper
KRONOSINVEST kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som KRONOSINVEST erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som KRONOSINVEST tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

KRONOSINVEST webbplats
KRONOSINVEST webbplats

KRONOSINVEST tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade (vi påminner om att webbplatsen inte har en spansk version): förklaring om de produkter som KRONOSINVEST erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, marknadsöppning och stängningstider, några investeringsstrategier, verkligen inte mycket mer ...

ogilart.com (förmodligen spansk underjordisk bank)

ogilart.com / kronosinvest.co
ogilart.com / kronosinvest.co
ogilart.com / kronosinvest.co 2
ogilart.com / kronosinvest.co 2

Enligt meddelanden från KRONOSINVEST kunder använder mäklaren falsk marknadsföring, i detta fall från en webbsida https://ogilart.com/la-tesoreria-espanola-tiembla?gclid=CjwKCAjwzdLrBRBiEiwAEHrAYv4O1_PzVE-r1_6trPWnfeypppLOBanwDvDestIcBanDvPwDcBwDvPWnfeypppNwDwDvPWnfeyCPtPNwDwDvPDestBoxDcBwDvPWnfeyCPtNwDwDvDestBanwPvPwDcBanDestBanwpNwpDVeBuPKDestBanwPvPwDtv7O8_PzVE-rXNUMX_XNUMXtrPWnfeyCPtinaBWDVDestIcBuDpLeBuNwpNwDcPPeNwPdCpWpNwpwdCpPzVESt hur du kan tjäna pengar, men nyheten är falsk.

The Country - Risto Mejide - KRONOSINVEST

Världen - Risto Mejide - KRONOSINVEST
Världen - Risto Mejide - KRONOSINVEST

Enligt meddelanden från KRONOSINVEST-klienter använder mäklaren falsk reklam, i detta fall från en webbplats elpais.money/economia/la-ultima-inversion-de-risoto-mejide/ där det nämns att en offentlig person från Spanien (Risto Mejide ) påstås ha investerat i Bitcoins.

Bitcoin vinst - KRONOSINVEST 

Bitcoin vinst - KRONOSINVEST
Bitcoin vinst - KRONOSINVEST

Enligt meddelanden från KRONOSINVEST -klienter använder mäklaren falsk reklam, i det här fallet från en webbsida es.btcprofitnow.webbplats där det nämns att du kan tjäna en stor summa pengar med Bitcoins.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om KRONOSINVEST

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: kronosinvest.co, kronos-invest.cc och kronosinvestit.co

Telefonnummer: hittades inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Feedback om KRONOSINVEST <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att KRONOSINVEST -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är inte klart var det är baserat, det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra utvärderingar om detta företag kunde vi inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är ett företag "nytt". De nämner också att de har en mycket bra poäng på TrustPilot (webbplats där användare betygsätter företag) men när vi letade efter KRONOSINVEST på TrustPilot märkte vi att bilden är falsk, det finns inga poäng på KRONOSINVEST på Trustpilot.

Av dessa skäl tror vi att KRONOSINVEST inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering september 2019: CONSOB (Italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har varnat för Kronosinvest

Uppdatera november 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för KRONOSINVEST

Uppdatering februari 2020: CONSOB (italiensk finansregulator) har varnat för KRONOSINVEST (igen)

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om KRONOSINVEST? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

79 kommentarer om «KRONOSINVEST: Betyg och kommentarer»

 1. Matthias Ramirez svar

  Jag hade otur att lita på dessa tjuvar, jag förlorade till och med pengar som inte var mina. Sedan kontaktade jag chatten och hänvisade till mychargeback. Jag hade verkligen ingen tro på dem. Men jag bestämde mig för att prova, bara för att se om det fungerade eller om något kunde uppnås och till min förvåning om det fungerade. Det är värt ett försök. De kommer inte att förlora någonting.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Matias, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. mau svar

  Hej, hon heter Sara Still, enligt henne, från företaget Kronosinvest hennes sida kronosinvest, co
  Vi hade bestämt att prata på fredag ​​och jag kan inte prata med henne, hon tar inte telefonen och svarar inte heller på whatsaps, jag har investerat pengar och ville veta allting.

  en hälsning

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mau, tack för att du delar din erfarenhet med KRONOSINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om KRONOSINVEST låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 3. tor svar

  KRONOSINVEST.CC
  Begär en återbetalning på 36000 euro, de svarade INTE 7 dagar sedan. ÄR PÅLITLIG ???

  Tack på förhand

  • raul svar

   [e-postskyddad] Hej, jag bildar en grupp drabbade personer, beroende på hur länge de har investerat om kapitalet fortfarande kan återvinnas. Jag lurades av dem och gjorde motsvarande klagomål och jag kunde återhämta mig på detta sätt och ett annat av mina advokater.
   Alla förfrågningar att beställa.

   • Luis

    Hej, jag har skickat ett mejl till dig, tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tor, tack för att du delar din erfarenhet med KronosInvest. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Om det är pålitligt, om du läser vår recension kommer du att märka att vi inte rekommenderar det, vi anser det (mäklaren Kronosinvest) som osäkert och till och med mycket farligt.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.