✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Vi kommer att berätta om vi anser att Jupiter är ett säkert eller opålitligt företag i det här avsnittet. Var noga med att kolla in vår fullständiga analys för en fullständig förståelse!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om KryptoEU och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatskryptoeu.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämner att de finns på Platz der Republik D-40213 Frankfurt, Tyskland
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-03-06
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ KryptoEU anger inte sin företagstillhörighet. Denna brist på transparens kräver uppmärksamhet och försiktighet.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat i Tyskland, men vi tror att detta är falsk information.

Efter en noggrann analys har vi identifierat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är KryptoEU?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det KryptoEU är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

KryptoEU-webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av KryptoEU-webbplatsen, som är kryptoeu.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Företaget tillhandahåller inga kontaktmedel; Inget mejl eller telefonnummer. Vad innebär detta? Att de inte erbjuder kontaktformer är mycket misstänkt. Om något går fel kommer du inte att kunna kontakta dem. Låter ganska alarmerande, eller hur?

KryptoEU-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är mycket oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får oss att tänka på detta? Vi står inför en mäklare som inte är föremål för reglering. Vilka konsekvenser kan detta få? Det innebär att mäklarens kunder och deras medel inte backas upp av något skydd. Det betyder att om mäklaren agerar bedrägligt kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Vi rekommenderar att du är mycket försiktig när du har att göra med den här typen av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? KryptoEU slutbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos KryptoEU och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Tyskland, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

Förordning: Genom att inte erbjuda detaljer om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

KryptoEU är en kryptovalutamäklare. Företaget nämner att vara beläget i Tyskland, en plats som allmänt anses säker för finansiell verksamhet. Vi anser dock att detta påstående är falskt och att företaget försöker vilseleda kunder om sin verkliga plats.

Genom att inte erbjuda detaljer om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism. Dessutom har KryptoEU rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive BaFin (Federal Superintendency of Financial Supervision). Detta klagomål understryker behovet av extrem försiktighet när man överväger alla typer av investeringar med detta företag. Bristen på kontaktmedel och information om deras moderbolag tyder också på en tydlig brist på seriositet och transparens, vilket gör det ännu viktigare att vara försiktig när du interagerar med dem.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Det är tillrådligt att iaktta extraordinär försiktighet i närvaro av olika risktecken. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om KryptoEU:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot KryptoEU finansiell regulator BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med KryptoEU.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Rutiner för att kräva pengar lurade av KryptoEU

Om du har blivit lurad och vill veta hur du gör anspråk på ditt kapital, kan du hitta våra råd i FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar KryptoEU

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till KryptoEU?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera KryptoEU?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är KryptoEU pålitligt?

Nej. KryptoEU är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Företaget påstår sig vara beläget i Tyskland, en plats som anses säker, men vi tror att detta är falsk information för att lura kunder. Den ger inga detaljer om dess reglering, vilket tyder på bristande tydlighet och professionalism. Dessutom har det fördömts av finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive BaFin. Bristen på kontaktmedel och information om den enhet som den är en del av förstärker bristen på allvar och transparens. Var mycket försiktig när du handlar med detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från KryptoEU?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «KryptoEU: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Mary R. svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mari R., tack för att du skrev om KryptoEU. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *