Bux mäklare

Kuailian kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Kuailian (kallas även kuailiandp.com), är en kryptovaluta -mäklare. Kan Kuailian verkligen rekommenderas för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Kuailian ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det kuailian ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Kuailian APP OU.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Estland. 

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Kuailian noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Pro -konto och Elite -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto- Minsta initial insättning på $ 0, Kuailian -plattformsanvändning, licensköp, belöningar, rapportering.

Pro-konto: minsta insättning på $ 49.95, användning av Kualian-plattformen, köp av obegränsade SPU-licenser, belöningar, tillgång till snabbstatistik, tillgång till övervakning och Sandbox, Lite academy.

Elite-konto: minsta insättning på $ 249.95, användning av Kualian-plattformen, köp av obegränsade SPU-licenser, köp av obegränsade SPU HR-licenser, belöningar, tillgång till snabbstatistik, tillgång till övervakning och Sandbox, Lite academy.

Kuailian -kontotyper
Kuailian -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Kuailian erbjuder är: Kuailians egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Kuailian tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Kuailians webbplats
Kuailians webbplats

Kuailian tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några förklaringar av de produkter de erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp för investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Kuailian 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: kuailiandp.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Kuailian. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Kuailian <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Kuailian är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare när man letar efter recensioner om Kuailian Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Kuailian? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Kuailian: Betyg och kommentarer»

 1. Lurad svar

  Jag är mycket besviken på mig själv, jag litade på dem och de slutade med att lura mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du kommenterar Kuailian. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.