✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Kudos Capital Management. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Kudos Capital Management och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatskudoscm.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformOkänd
📌 Adress84 Eccleston Square, Pimlico, London, Storbritannien – Via GB Pioda 9, 6900 Lugano, Schweiz.

⚠️ Kudos Capital Management nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det och de publicerade adresserna motsvarar inte någon finansiell institution. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av Kudos Capital Management, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$500
Prime$2.000
VIP$20.000

Information på webben

Kudos hemsida

Kudos Capital Management ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+447418355723

???? Kudos Capital Management slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Kudos Capital Management.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av Kudos Capital Management

uppdateringar

Nyheter om Kudos Capital Management:

datum Uppdatering – nyheter
November 2022Kudos Capital Management har en relation med mäklare Blue Tiger Finance, LivingTradeFx, novared y Noventus, alla av dåligt rykte och med klagomål mot

Användarrecensioner

Vad tycker du om Kudos Capital Management? Vad har du varit med om?
 • Det är dåligt, jag rekommenderar det inte 76%, 35 avgivna
  35 avgivna 76%
  35 röster - 76% av alla röster
 • Det är bra, jag rekommenderar det 20%, 9 avgivna
  9 avgivna 20%
  9 röster - 20% av alla röster
 • Det är bra, normalt 4%, 2 avgivna
  2 avgivna 4%
  2 röster - 4% av alla röster
Totalt antal röster: 46
07/11/2022

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Kudos Capital Management.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Kudos Capital Management

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Kudos Capital Management

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Kudos Capital Management?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Kudos Capital Management en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Kudos Capital Management är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Kudos Capital Management pålitlig?

Nej. Kudos Capital Management är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Kudos Capital Management?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Kudos Capital Management?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

65 kommentarer om «Är Kudos Capital Management en bluff? 2023 recensioner»

 1. Jennifer svar

  JAG REKOMMENDERAR INTE Kudos Capital Management är en riktig bluff och för att återställa alla sidor ber du om en förskottsbetalning och hur den kommer att betalas om alla pengar är i Kudos. Jag fick INTE något. Min kommentar är offentlig och jag tror på kommentarerna baserat på erfarenhet.
  Namnen på Pedro López, Santiago Linares, Sofia Arellano och Fernando Camacho är inte riktiga. De arbetar för det här företaget. Jag var inlagd på sjukhus med mycket dålig känslomässig och psykisk hälsa när jag såg verkligheten av Kudos.
  Om det fanns ett riktigt företag som stödjer och samlar in i slutet av återställningsprocessen, skulle jag inte ha något emot att betala när jag återvinner 50 % och debitering där är giltig. Tråkigt att företag inte vet hur de ska förhandla om betalningen som ska återkrävas. Och Chase-banken fick teoretiskt sett överföringen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jennifer, DE HAR INGEN REGERING, de är en bedrägeri och om de hotar dig muntligt eller med brev med eventuella klagomål och kallelser, tro ingenting, det är så att du skickar mer pengar, det är allt en teater som denna mäklare lägger på för att skrämma dig och få dig att betala pengar som du aldrig kommer att se igen, denna mäklare är dedikerad till att lura och ljuga för alla kunder som kommer in på deras plattform, ingenting kommer att hända dig, tro dem inte, de vill bara stjäla från dig mer än de redan har stulit från dig och de använder vilken metod som helst för att få det.

   Tack för din kommentar om Kudos Capital Management. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.