✔️ Information granskad och uppdaterad i november 2023 av Author2 2author

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i KVB PRIME. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om KVB PRIME och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatskvbprime.com
???? företagetKVB Prime Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMT4 – Webbhandlare
📌 AdressVistra Corporate Services Centre, NPF-byggnad på bottenvåningen, Beach Road, Apia, Samoa

⚠️ KVB PRIME ägs av företaget KVB Prime Limited ligger i Samoa, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

KVB PRIME erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

KVB Primes webbplats

KVB PRIME ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, kampanjer, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

  • 400 - 886 - 7005

???? Slutbetyg av KVB PRIME ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED KVB PRIME.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om KVB PRIME:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

Vad tycker du om Digital Fx Options? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av KVB PRIME

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar KVB PRIME

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera KVB PRIME?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är KVB PRIME en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att KVB PRIME är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är KVB PRIME pålitlig?

Nej. KVB PRIME är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från KVB PRIME?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till KVB PRIME?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Författare2 2författare