Kviku kommenterar
 
I denna avdelning vi kommer att analysera Kviku (även kallad med namnet: kviku.com), är en mäklare av lån. Rekommenderas Kviku verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Kviku Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det kviku ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
❌ Kviku nämner att vara del av: Kviku Holding Ltd
 
❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Cypern.
 
❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Kviku den har ingen typ av reglering.
 

UPPMÄRKSAMHET: Kviku är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 
Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder Kviku, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Kviku erbjuder är: egen plattform.
 

Resurser | Hemsida

 
Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Kviku tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.
 

Kvikus hemsida
Kvikus hemsida

 
Kviku ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de tjänster som erbjuds av sidan, men inte mycket mer än så här.
 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Kviku 🌐

 
🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: kviku.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]
 

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Kviku. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

 

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

➡️ Betyg på Kviku ⬅️

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Kviku är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021
 
❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌
 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


 
Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 
Forget Glöm inte: en av de få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder, vid missförstånd eller problem, kan klaga. 📌
 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Kviku? Vad har du varit med om?

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Kviku: betyg och kommentarer»

 1. Ana svar

  De påstår sig vara en låneförmedlare, men nej, de är en katastrof !!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ana, tack för din kommentar om Kviku. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *