Kommentarer till Solutions Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Solutions Markets (även kallad solutionsmarkets.co), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Solutions Markets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Solutions Markets ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Solutions Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Kiqiwk Holdings Intl Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Brittiska Jungfruöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Solutions Markets, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Pro -konto och Expertkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1: 100, 0.6 pips spread, inga provisioner, 40% stop out limit, negativt balansskydd.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, hävstång upp till 1: 200, 0.4 pips spread, inga provisioner, 40% stop out limit, negativt balansskydd.

Expertkonto: minsta initiala insättning på $ 25.000, hävstång på upp till 1:30 eller 1: 200, spridning av 0.1 punkter, inga provisioner, stopp utgräns 40%, negativt balansskydd.

Solutions Markets kontotyper
Solutions Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Solutions Markets erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Solutions Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Solutions Markets webbplats
Solutions Markets webbplats

Solutions Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: räknare, marknadssammanfattningar, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Solutions Markets |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: solutionsmarkets.co

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Solutions Markets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Solutions Markets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Solutions Markets -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Brittiska Jungfruöarna) när man letar efter recensioner om Solutions Markets Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV Solutions Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FMA (Österrike) Lösningsmarknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FMA-varningen February️ från februari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB Lösningsmarknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Solutions Markets? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

26 kommentarer om «Solutions Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Amelia svar

  tack rekommenderade mäklare, tack för att du räddade så många människor, ditt arbete är ovärderligt, du undviker många bedrägerier!!! fortsätt så, vi måste stoppa dessa bedrägerier som Solutions Markets. TACK!!! TACK OCH TACK!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Amelia, tack för att du skriver, dina ord ger oss styrka att fortsätta arbeta och hjälpa så många människor att inte falla för dessa bedrägerier.

   Hälsningar.

 2. Adriana Herrera svar

  DET ÄR IMPONERANDE ATT DENNA SCAMMER BITCH KALLADE ADELA SCHULTZ KAN MANIPULERA KUNDER, Naturligtvis är dessa korruption redan utbildade till bedrägeri. MEN DET BETYDER INTE ATT VI ÄR DÅLAR SOM HAR SKADAT OSS, MEN ATT DET ÄR NORMALT, VI HONORERADE Människor MED NATURLIGHET TÄNKER ATT ANDRA ÄVEN ÄR KORREKT, DETTA ÄR NORMAL, DU KÄNNER INTE SKULDIG FÖR ATT VARA SKULDIG. SEDAN, SCAMMERS ÄR MÄNNISKOR SOM HAR ETT LÅGT SJÄLVSTÄLL, DE ÄR INTE SÄKER PÅ SIG SJÄLV SOM DE SÖKAR ATT TJÄNNA ETT LIVSTÄLLNING PÅ INTERNET, FÖR I FLERA BOLAG SOM DE AVVISAS INTE PÅ ATT VARA KONKUPP INTERNET SOM DE GÖR. DENNA TIEV ADELA KALLADE MIG TILL TELEFON FÖR ATT JAG ÅTGÅNGADE EN VIDEO OM KRYPTOKURENCI SOM KOMMER PÅ TYSKA, SÅ KALLADE DENNA SLUT MIG FÖLJA HAN FINANSIELLA TJÄNSTER, DET HÄR OTROLIGT KOMMER INTE OCH FÖRENADE KOMPETENS HELHETSKOMMUNIKÉ INTE HÄRLIGT KOMMER DET INSTITUTITET INTE HÄNDELSE KOMMER INTE OCH FÖRENADE KOMPONENTEN I DET ÄR DET INTE KOMMANDE TILL ENHETEN KOMMER INTE I KOMMANDE TILL ATT DET ÄR INTE KOMPONENTEN OM SKRIVNING OCH TAL. HON ÄR EN NÄSTA ILLFABET SOM ENDAST ÄR AVSÄTTAD ATT STÄLLA. [e-postskyddad]. Hon bad mig att ge henne min kreditkodskod. Han ville få förtroende hos mig genom att fråga mig om julfesten, vad ska jag göra för den goda natten, vem ska jag spendera med, vad ska jag göra för mat, etc. Senare insåg jag att den här skitiga personen ville manipulera mig väl, känna till mitt privata område, veta vem jag bor med, etc., för att göra sin makabra bluff. Bastard, jag satte in honom med mitt kreditkort $ 560, inget mer. Naturligtvis ville denna tjuv att jag skulle skicka henne tusen dollar eller tusen schweiziska franc, men i mitt sinne fanns det alltid tanken på att gå långsamt i affärer, inte investera mycket. Jag ville bara investera 300 franc, men sedan skickade jag mer pengar tills jag slutförde 560 USD.
  Det som stör mig mest och irriterar mig är den här mobbens handlingar, men någon kommer att stjäla allt de stal från dem, det är livets lag. Det står skrivet i bibeln att det du gör har sin konsekvens.
  Om någon som har blivit lurad vill kontakta mig med andra detaljer som jag inte kan ge här, kan de skriva till mig på: [e-postskyddad] Det vore bra att visa solidaritet bland alla drabbade och skriva ett brev till den engelska regeringen som förklarar denna situation.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ADRIANA, tack för att du delar din erfarenhet med Solutions Markets. Solutions Markets är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   OBS! De har meddelanden om bedrägeri från olika europeiska finansregulatorer:

   I januari 2021 lade CNMV (Spanien) till Solutions Markets på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. (Se länk)

   I februari 2021 lade FMA (Österrike) Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)

   I februari 2021 lade CONSOB Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • ADRIANA HERRERA GUZMAN

    Hej,
    Jag vet inte ditt namn men det spelar ingen roll. Jag vill svara på dina frågor, den rådgivare jag hade heter: Adela Schultz av engelskt ursprung, hon berättade att hon bor i England och hennes kontor finns också i England, hennes mejl är: [e-postskyddad]. Denna kvinna ringde mig för första gången i december 2020. Jag tittade på en video på internet, jag tror att många har sett den, den är på tyska, eftersom jag inte förstår detta språk, så jag lämnade den videon. Då kontaktade den mig för att erbjuda mig sina finansiella tjänster för att köpa kryptovalutor, etc. Den här skickade mig den här länken https://anydesk.com/en, med den här länken gav jag honom behörighet att ange min e -postadress och därifrån gick vi till en sida där vi skrev in mina uppgifter, mitt identitetskort etc., och han bad mig också om ett foto som innehåller köpsdeklarationen tillsammans med mitt kort av kreditera. Jag har hört detta från många människor som gör detsamma. När jag skickade henne pengarna lade hon alla pengarna på en Solutions Markets -sida och därifrån köpte vi bitcoins, sedan överförde hon dessa bitcoins till en PAYBIS -plånbok, och sedan berättade hon för mig att när bitcoin når priset på 55 tusen dollar, skulle hon aktivera min plånbok från köpläge till säljläge. Jag har väntat sedan december förra året på att min paybis -plånbok skulle aktiveras och ingenting är alltid detsamma, jag kan inte sälja eller få tillbaka mina bitcoins. Bedragaren svarar inte på telefonen eller svarar på mina mejl. Telefonnumret till denna bedragare är: +34960408928 eller +35796022042

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Herrera, det är många kunder som letar efter lösningar, vi försöker först och främst att sätta människors kommentarer så att potentiella investerare inte faller i fällorna för dessa mäklare som bedrar människor, senare, om du kan återställa chattens De hjälper dig att få det, om mängden är mycket låg kommer de säkert att ge dig någon form av alternativ lösning, men i slutändan är tanken att hjälpa människor.

    Hälsningar.

 3. William svar

  Jag investerade 1000USB och fick flera följeslagare
  Investera, allvarligt misstag denna man en viss Damian ringde mig varje dag och berättade att det fanns bra åtgärder att investera och detta kommer att fördubblas. 6 månader har gått och jag har aldrig haft kontakt med honom igen, inte heller svarade han på mejl, det är en total bluff ....

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej William, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Solutions Markets. Solutions Markets är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   OBS! De har meddelanden om bedrägeri från olika europeiska finansregulatorer:

   I januari 2021 lade CNMV (Spanien) till Solutions Markets på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. (Se länk)

   I februari 2021 lade FMA (Österrike) Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)

   I februari 2021 lade CONSOB Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Anna svar

  hej, tack för kommentarerna på lösningar marknader bättre då jag inte kommer att investera, jag var mycket nära att göra det

  tack alla för att du delade kommentarerna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej annea, tack för att du skrev till oss, det är ett nöje att kunna hjälpa till.

   Hälsningar.

 5. Ivan Filipov svar

  God eftermiddag,
  Jag är också i en liknande situation. DE ÄR EN SCAM. Tjejen jag hade att göra med heter Adela Shulz. Jag investerade inledningsvis 2250 euro, flickan gjorde rörelser tills de blev 11 tusen och något. Medan detta ringde mig 3-4 gånger i veckan visade han mig diagram över mina pengars rörelser etc. Vi skrev på WhatsApp. Jag bestämde mig för att dra tillbaka dem eftersom jag hade en dålig känsla för hela den här historien men han lät mig inte, han berättade att han hade inkluderat mig i en grupp kunder för köp av bitcoins med en "garanterad" försäljning i slutet av December 2020. Jag sa till honom att jag inte är intresserad och bara jag vill dra tillbaka mitt men det var omöjligt. Jag har inget annat val än att vänta för att se vad som händer. Flickan försvann till mitten av januari då hon skickade ett meddelande till mig om att installera Viber. Vi återhämtade kommunikationen med nyheterna om att bitcoin har stigit mycket, överträffat alla rekord och det är därför de inte har sålt något i december. Men eftersom jag redan hade sagt att jag vill ha mina pengar, pratade hon med sina chefer och hade tillstånd att sälja min bitcoin. Att en annan kollega som vi ska genomföra hela processen kommer att kontakta mig och sluta med att jag sätter in på mitt konto vad jag har tjänat in. På kort tid ringde min kollega Gerarld Jones till mig och sa samma sak och tillade att först måste jag betala skatterna och motsvarande provisioner, sedan skickar de till mig alla certifikat, kvitton och pengar. Jag frågade en vän som är ekonomisk här och han sa till mig att det till viss del är normalt men det finns alltid risk och beslutet är mitt. Jag bestämde mig för att ta en risk och jag hade fel. Efter att ha betalat olika belopp flera gånger av olika skäl under februari 2021 och inte fått pengar eller kvitton, låt den här mannen veta att jag inte kommer att betala något annat. Att jag skickade kvittona och de intjänade pengarna eller att de returnerar det jag har betalat som skatter och provisioner och att de behåller vad som tjänats, förmodligen. Killen blåste bort mig med sitt svar - okej, inga problem. Men sätt mig 5000 € för en månad och i slutet av månaden sätter jag in det du tjänade från tidigare, 5000 plus 2500 vinsten. Vilket ansikte !!!! Jag sa nej, killen började bli nervös, pressade mig osv. På två dagar fick han kontakt igen att bitcoin fortsätter att stiga och att den "sista" skattenivån redan har stigit. Och att jag måste betala det om jag vill få mina pengar. Jag bekräftade mitt beslut att inte betala något mer om han inte "balanserar" situationen för mig. Och sedan dess har nästan en vecka redan försvunnit. Flera gånger har jag försökt prata med tjejen, Adela, och ingenting. Jag hoppas först och främst att hjälpa andra att inte göra detta misstag. Och för det andra, om jag kan få tillbaka något skulle det vara bra. Hälsningar till alla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ivo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Solutions Markets. Solutions Markets är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   OBS! De har meddelanden om bedrägeri från olika europeiska finansregulatorer:
   I januari 2021 lade CNMV (Spanien) till Solutions Markets på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. (Se länk)
   I februari 2021 lade FMA (Österrike) Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)
   I februari 2021 lade CONSOB Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. Montse svar

  Någon har gjort ett klagomål i Spanien. Du vet om det kommer någonstans eller om vi redan kan lämna pengarna som förlorade. Jag söker information om lösningsmarknader för att klaga, vilket är vad mina advokater rekommenderar mig. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Montse, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Solutions Markets, att lämna in ett klagomål är bra, men att få tillbaka pengarna är en prioritet och en prövning, oavsett om du vill det eller inte, det tar minst 2 år och det garanterar inte att du får pengarna tillbaka. Solutions Markets är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Maria svar

   Jag har blivit lurad också. Hittills har jag inte fått någonting, varken vad jag investerat eller vad jag i teorin hade tjänat. Den tredje konsulten som ringde mig sa till mig att för att få pengarna måste jag först betala provisionen för hans tjänster. Och jag gjorde inte det och jag har fortfarande inte sett pengarna. Finns det ett sätt att få tillbaka det?

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Maria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Solutions Markets. Solutions Markets är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    OBS! De har meddelanden om bedrägeri från olika europeiska finansregulatorer:

    I januari 2021 lade CNMV (Spanien) till Solutions Markets på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. (Se länk)

    I februari 2021 lade FMA (Österrike) Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)

    I februari 2021 lade CONSOB Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 7. FRANK svar

  Det är en bluff, de målar allt väldigt trevligt men du investerar och de tröttnar inte på att be dig om mer investering för att förmodligen få bättre vinster men det starka är att när du bestämmer dig för att ta ut dina vinster kommer de med många ursäkter för dig, de öppnar till och med fler verksamheter utan ditt medgivande, de öppnar dem i motsatt riktning mot hur marknaden är och det är där du förlorar allt, sedan slutar de ringa dig och tar till och med bort användaren från deras plattform, min rådgivare sa att han hette Damian Barnes. DET ÄR EN BLUFF, INVESTERA INTE DINA PENGAR HÄR.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FRANK, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Solutions Markets, OM DU SKICKAR PENGAR FÖRLORAR DU DET !!!. Solutions Markets är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Lojala Cristina svar

   Olá o meu acessor tambem se chama Damian Barnes. Jag ska försöka misslyckas den senaste veckan och jag har inte fått det.
   Hur kan en situation lösas?
   ------------------
   hej min accessor kallas också Damian Barnes. Jag har försökt prata med honom i en vecka men jag kan inte.
   Hur kan en sådan situation lösas?

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Cristina, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Solutions Markets. Solutions Markets är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
    OBS! De har meddelanden om bedrägeri från olika europeiska finansregulatorer:
    I januari 2021 lade CNMV (Spanien) till Solutions Markets på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. (Se länk)
    I februari 2021 lade FMA (Österrike) Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)
    I februari 2021 lade CONSOB Solution Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET⛔(se länk)
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 8. Montse svar

  Hej, god morgon, jag skrev in 2250 euro på lösningsmarknadskontot i september 2020. Jag hoppas kunna öka intäkterna på kontot men min mäklare har inte låtit mig ta några av de intjänade pengarna och nu kontaktar han mig inte. Vad ska jag göra. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Montse, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Solutions Markets, OM DU SKICKAR PENGAR FÖRLORAR DU DET !!!. Solutions Markets är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 9. Daniel svar

  God morgon.
  Jag befinner mig i en situation som liknar Adrianas. De fortsätter att ringa mig och erbjuda mig bitcoin -plånboken med stor lönsamhet.

  Jag skulle vilja, om det kunde vara, att prata med Adriana om hon kunde lämna sitt mejl till mig, för att se hur händelser har utvecklats de senaste dagarna och för att lära mig mer om fallet på djupet.

  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Solutions Markets, OM du skickar pengar förlorar du det !!!. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 10. Adriana Herrera svar

  En dam från Solutions Markets har rekommenderat mig att köpa bitcoins. Bitcoins gick in i en elektronisk plånbok i mitt namn, men jag vet inte vilket lösenord han använde för att skapa den plånboken. Dessutom, i den plånboken som han öppnade, visas inte bitcoins, bara de två transaktionerna i dollar läcker OCH kundnumret tror jag, men ingenstans i den lyckliga plånboken finns motsvarigheten i bitcoins inte.
  Problemet nu är att jag inte kan ange mitt SOLUTIONS MARKETS -konto.
  Kan någon hjälpa mig och berätta vad jag kan göra?
  Tack.
  adriana

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adriana, tack för att du delar din erfarenhet med Solutions Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.