Annonsera med oss

Kommentarer till Land Brokers LLC
I denna avdelning vi kommer att analysera Markmäklare LLC (kallas även av namnet: landbrokersllc.com), är ett fondförvaltningsföretag specialiserat på fastighetssektorn. Rekommenderas verkligen Land Brokers LLC för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert företag? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Land Brokers LLC ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Land Brokers LLC ⚠️ ett säkert företag? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ Land Brokers LLC nämner att vara en del av: Land Brokers LLC (inga giltiga registreringsuppgifter)

 

❌ När det gäller din läge, företaget Det nämns att det är baserat i USA, men det är inte registrerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Land Brokers LLC är inte reglerat. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Markmäklare LLC, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Land Brokers LLC erbjuder är: det finns ingen information om detta.

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Land Brokers LLC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Land Brokers LLC webbplats
Land Brokers LLC webbplats

Markmäklare LLC ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Markmäklare LLC 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: landbrokersllc.com

📞 Telefonnummer:(+ 225) 304-4064 XNUMX XNUMX

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Land Brokers LLC. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Land Brokers LLC ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Markmäklare LLC är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Land Brokers LLC? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Land Brokers LLC: Betyg och kommentarer»

 1. Wake svar

  De har lurat mig, de vill inte ge mig de pengar jag ber om, jag letar efter hjälp, jag är en äldre person jag förstår inte mycket av detta

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Estela, tack för att du kommenterar Land Brokers LLC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *