✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om Lasbert är ett företag som vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Under vår webbplatsanalys inspekterar vi noggrant varje aspekt och undersöker de nyckelegenskaper som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare, såsom dess läge, moderbolag, reglering och rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Lasbert och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslasbert.ltd
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringOmnämnanden som regleras i European Financial Security (HE212857)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämnd för att vara belägen på River House, 48 – 60 High St, Belfast BT1 2BE, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-05-23
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Lasbert nämner inte vilket företag han tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Lasbert?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Lasbert är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
RÄTTEGÅNG€5000
BRONS€10.000
SILVER€20.000

Information på webben

LASBERT hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Lasberts webbplats, som är lasbert.ltd. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +447488886600

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Lasbert reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Sanningen är att här hittar vi verkligen ALARMANDE information. Detta företag nämner att vara reglerat i Europa men ger oss inte tillräckligt med information för att verifiera att denna förordning är verklig. Detta får oss att tro att företaget försöker lura oss om sin reglering. Var mycket försiktig med dessa typer av företag!

???? Lasberts slutbedömning ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Lasbert och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Företaget hävdar att det är reglerat i Europa, vilket vi anser vara säkert, men vi tror att denna information är falsk. Det verkar vara ett företag som försöker lura oss om dess verkliga reglering.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Lasbert är en kryptovalutamäklare som, enligt sina uttalanden, är belägen på en plats som anses säker som Storbritannien. Vi anser dock att denna information är falsk och används för att vilseleda kunder om dess verkliga plats. Företaget säger sig vara reglerat i Europa, vilket till en början kan verka som en garanti för säkerhet, men det finns skäl att misstänka att denna förordning är obefintlig eller förfalskad. Denna brist på transparens och möjliga bedrägeri om dess verkliga reglering väcker allvarliga tvivel om Lasberts tillförlitlighet.

Det är viktigt att notera att Lasbert har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority. Detta understryker ytterligare behovet av att vara försiktig när man överväger interaktion med detta företag. Vidare nämner bolaget inte vilken enhet det ingår i, vilket speglar en tydlig brist på seriositet och transparens.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl anser vi att detta företag saknar seriositet och trygghet. Det är viktigt att vara mycket försiktig inför de många oroande tecken det uppvisar. 🚨🚨

uppdateringar

Lasbert nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Lasbert finansiell tillsynsmyndighet FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Lasbert.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Lasbert

Om du har blivit lurad och letar efter information om hur du gör anspråk på dina pengar, kan du hitta våra råd i FAQ-sektionen nedan.

Instruktioner för att lämna in ett klagomål mot Lasbert

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Lasbert?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag anmäla Lasbert?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Lasbert pålitlig?

Nej. Lasbert är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: Lasbert påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att denna information är falsk och försöker vilseleda kunder. Företaget säger sig också vara reglerat i Europa, något vi anser vara säkert, men vi misstänker att denna förordning är fiktiv. Dessutom har det rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive Belgiens FSMA, som manar till extrem försiktighet. Otydligheten om den enhet som den tillhör och dess uppenbara brist på seriositet och transparens är ytterligare skäl att vara försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Lasbert?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Lasbert: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. JesusCr svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JesúsCr, tack för att du skriver om Lasbert. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *