Kommentarer till Latin American Advisers Group

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Latin American Advisers Group (även kallad LA Advisers Group), är en FUTURES -mäklare. Rekommenderas verkligen Latinamerika Advisers Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: USA.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting alls på sin webbplats, allt tyder på att det är ett oreglerat företag.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Latin American Advisers Group, noterar vi att det inte riktigt ger information om att ha olika typer av konton.

den plattformar att fungera som Latinamerika Advisers Group erbjuder är: de nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Latin American Advisers Group tillhandahåller på sin webbplats.

Latin American Advisers Groups webbplats
Latin American Advisers Groups webbplats

Latinamerikanska rådgivargruppen tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: De tillhandahåller egentligen inte resurser eller verktyg för handlare eller intressenter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Latin American Advisers Group

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.laadvisersgroup.com

Telefonnummer: +1 845 582, +1760 1 och +845 582 1761 (den sista är Whatsapp)

E-post: tillhandahålls inte

>>> Värdering på latinamerikanska rådgivargrupp <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Latin American Advisers Group är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de nämner inte vilket företag de tillhör, de nämner ingenting om att vara reglerade, vilket indikerar att det är ett oreglerat företag när de försöker hitta andra utvärderingar eller kommentarer om företaget Det var inte omöjligt för oss att absolut inte hitta något, vilket skulle tyda på att det är ett ”nytt” företag.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Latin American Advisers Group? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

10 kommentarer om «Latinamerikanska rådgivargrupp: Betyg och kommentarer»

 1. Humberto Fernandez svar

  För att uppdatera mitt ärende. För närvarande är jag med personalen i styrelsen för Latinamerikanska rådgivargruppen för att försöka stänga hemtransporten av pengarna. Det uppstod problem sedan bankchefen beordrade att hemtransporten skulle utföras av en enda bank.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Humberto, tack för att du delar din erfarenhet med Latin American Advisers Group, eftersom vi hoppas att du får dina pengar tillbaka, för vår del har vi fått olika meddelanden från kunder med problem med uttag av pengar.

   Hälsningar.

 2. Edward V. svar

  total bluff! De ligger inte i USA utan i ett land i Centralamerika. De fick mig att skicka pengar till ett konto i USA till ett företag som inte har något med sidan att göra.

  Min slutsats: även om jag inte förlorade mycket eller 1 EURO värt med dem, det är ren bluff eller plattform de har, var mycket försiktig

  Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Latin American Advisers Group, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Varför säger du att de är en bluff men samtidigt säger du att du inte har bett om ens 1 euro?

   Hälsningar.

 3. Humberto Fernandez svar

  Det finns en institution som är känd som internationell bank, eftersom jag har att göra med en Herr Bernie Scott som anger att han arbetar för internationell bank genom finansmarknader ???

  Jag gick in med latin genom kampanjer i digitala medier, de angav mig den juridiska identifieringen och att den har kontor i USA, Bolivia och Costa Rica

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Humberto, har du webbplatsen för denna "internationella bank"?

 4. Humberto Fernandez svar

  Dessa herrar anger att de ger ett tillbehör, men om de gör ett misstag är det direkt investerarens fel.

  De har inget ord eller följer avtal trots att de skickas och godkänns direkt av General Management och styrelsen. Jag förstår att en del av auktoriseringen av detta är någon vars namn är Joffre Hernandez.

  De försöker dölja information för internationella banker, eftersom de internationella bankerna får varningar börjar problemen.

  Jag försöker åtgärda problemet med att repatriera pengarna direkt med någon från den internationella banken på finansmarknaden och Latin skyller bara på investeraren för de problem som är kortfattade.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Humberto, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Latin American Advisers Group. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand?

   Hälsningar.

 5. Humberto Fernandez svar

  Dessa herrar gör många misstag för att utföra sitt arbete som påverkar investeraren.

  Lita inte på dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Humberto, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Latin American Advisers Group, det är verkligen smärtsamt vad du nämner om denna mäklare. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Vilka misstag menar du? Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.