Bux mäklare

Kommentarer om LBLV

I denna avdelning vi analyserar mäklaren LBLV (kallas även lblv.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen LBLV att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om LBLV ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det LBLV ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: LBLV Ltd och BVH Capital LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern och Seychellerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: de nämner att vara en FSA -reglerad mäklare på Seychellerna.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av LBLV noterar vi att den erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Nybörjarkonto, grundkonto, Premier -konto, Elite -konto, Elite Plus -konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på $5.000, lägsta parti 0.01, variabel spridning, islamskt konto, mobilhandel, kontoansvarig, 24 -timmars dedikerad assistans.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $25.000, lägsta parti 0.01, variabel spridning, islamskt konto, mobilhandel, kontoansvarig, 24 -timmars dedikerad assistans.

Premier-konto: minsta initiala insättning på $50.000, lägsta parti 0.01, variabel spridning, islamiskt konto, mobilhandel, kontoansvarig, 24 -timmars dedikerad assistans, ekonomiska nyheter.

Elite-konto: minsta initiala insättning på $100.000, lägsta parti 0.01, fast spread, islamiskt konto, mobilhandel, kontoansvarig, 24 -timmars dedikerad assistans, ekonomiska nyheter, teknisk analys.

Elite Plus -konto: minsta initiala insättning på $250.000, lägsta parti 0.01, fast spread, islamiskt konto, mobilhandel, kontoansvarig, 24 -timmars dedikerad assistans, ekonomiska nyheter, teknisk analys, konto i privat EU -bank.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $1.000.000, minimumparti 0.01, fast spread, islamiskt konto, mobilhandel, kontoansvarig, 24 -timmars dedikerad assistans, ekonomiska nyheter, teknisk analys, konto i privat EU -bank, personlig bankir.

LBLV -kontotyper
LBLV -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som LBLV erbjuder är: LBLV Trader -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som LBLV tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

LBLV-webbplats
LBLV-webbplats

LBLV tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, nyheter, analys, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om LBLV 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: lblv.com

📞 Telefonnummer: + 18886041711

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på LBLV. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på LBLV <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget LBLV är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om LBLV hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om LBLV? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

8 kommentarer om «LBLV: Betyg och kommentarer»

 1. jesus Escobar svar

  Hallå! Jag har blivit lurad av 2 företag, ett heter tradingnetwork.co.De ringde mig och efter att ha gjort min insättning ringde de mig aldrig, jag ringde och skrev och ingen svarade mig. Vad jag kan göra ?
  det andra företaget heter lblv .com dessa är mer fräcka de tog mina pengar på en gång, jag kontaktade mina 3 förmodade kontoansvariga och fick inget svar.
  Vad ska jag göra för att få tillbaka mina pengar? Tack så mycket..

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesus, du är i tid för att få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet med LBLV. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den i början eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Gabriel svar

  Jag heter Gabriel Pezoa Tapia och jag har haft en dålig erfarenhet av det här företaget. Sanningen är att de först är supersamarbetspartners men det varar ett par veckor, sedan när jag bad dem att lära mig hur man får del av min vinst , de sa till mig att det inte var möjligt än. och därifrån ringde de aldrig igen förrän jag gjorde ett krav via chatt och som svar berättade de att jag hade förlorat alla pengar och att de flera gånger försökte kontakta mig för att varna mig att jag förlorade investeringen och eftersom jag förmodligen inte svarade dem så förlorade jag investeringen och de rådde mig att ändra mitt telefonnummer (det verkar vara ett galet argument men det är vad de sa till mig) så att de kan se hur allvarligt LBLV är Förlorat kapital skadar mig inte så mycket som att bli behandlad som en idiot som ger mig den typen av argument.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, du är i tid för att få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din upplevelse med LBLV. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Platshållarbild för Cristina Chicaiza svar

    Hej ... På grund av den svåra ekonomiska situation som vi går igenom investerade jag i denna mäklare 7450 XNUMX dollar utan att inse att det skulle vara bluff, de ber bara om pengar, de fuskar på ett sådant sätt att de övertygar dem nu Jag är med skulder i banken och de vill inte ge ett öre till motsatsen vem som ska sätta in mer. Snälla hjälp mig, jag är desperat eftersom jag måste betala banken, jag tänkte att med verktyget kunde jag betala. Dessa människor har inget hjärta eller samvete. De kommenterar inte det misstaget jag gjorde

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Cristina, du är i tid för att få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din upplevelse med LBLV. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 3. Alfred svar

  Dålig erfarenhet har lämnat mig utan pengar eftersom jag har anförtrott allt åt dem, de vägrar att ge mig det, jag söker hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alfredo, tack för att du delar din erfarenhet med LBLV. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.