Annonsera med oss

LDQFX Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar LDQFX-mäklaren, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas LDQFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av LDQFX ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag. Det bör noteras att LDQFX-webbplatsen är på engelska.

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Trust Company Complex och LQD Limited.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att äga en reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som LDQFX erbjuder, noterar vi att de erbjuder fyra olika kontotyper: mikrokontot, guldkontot, ECN-kontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 20, STP, hävstång upp till 1: 500, utbildningsmaterial tillgängligt ...

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, STP, hävstång upp till 1: 300, utbildningsmaterial tillgängligt ...

ECN-konto- Minsta initiala insättning på $ 500, STP, hävstång upp till 1: 300, utbildningsmaterial tillgängligt ...

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 25.000, STP, hävstång upp till 1: 100, utbildningsmaterial tillgängligt ...

LDQFX-kontotyper
LDQFX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som LDQFX erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som LDQFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

LDQFX webbplats
LDQFX webbplats

 

LDQFX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som LDQFX erbjuder, några live-diagram, informativa avsnitt, några utbildningsvideor, ekonomisk kalender, bland andra verktyg ...

 

Annan information om LDQFX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.lqdfx.com/en/

Telefonnummer: + 44 2035988261

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Värdering på LDQFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att LDQFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra recensioner eller betyg på LDQFX hittade vi mestadels negativa betyg.

 

Av dessa skäl tror vi att LDQFX inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om LDQFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *