Annonsera med oss

Kommentarer om Leeds Trades
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Leeds handlar (kallas även av namnet: leedstrades.co.uk), är ett fondförvaltnings- och andra finansiella tjänsteföretag. Rekommenderas Leeds Trades verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Leeds Trades ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Leeds Trades ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ Leeds Trades nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, företaget Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Leeds Trades är inte reglerat. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Leeds Trades, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av planer: Grundplan, Regelbunden plan och Platinumplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundplan: minsta initiala insättning på $300, 10% dagligen, 75% varje vecka, remissbonus, omedelbara uttag, kapitalskydd.

Vanlig plan: minsta initiala insättning på $1.000, 12% dagligen, 85% varje vecka, remissbonus, omedelbara uttag, kapitalskydd.

Platina Plan: minsta initiala insättning på $5.000, 14% dagligen, 95% varje vecka, remissbonus, omedelbara uttag, kapitalskydd.

 

Leeds Trades kontotyper
Leeds Trades kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Leeds Trades erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Leeds Trades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Leeds Trades webbplats
Leeds Trades webbplats

Leeds handlar ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Leeds handlar 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: leedstrades.co.uk

📞 Telefonnummer: + 44 7862 077817

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Leeds Trades. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Leeds Trades ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Leeds handlar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Leeds Trades? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Leeds Trades: Betyg och kommentarer»

 1. Renzo svar

  Jag kan inte ta bort någonting jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Renzo, tack för din kommentar om Leeds Trades. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *