✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Leotradez. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Därefter kommer vi att visa dig viktig information om Leotradez och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsleotradez.com
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformWebbhandlare
📌 Adressnämner det inte

⚠️ leotardez nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av Leotradez, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$0
Mini$0

Information på webben

Leos hemsida

Leotradez ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+34910039869

 +525599902841

???? Slutlig utvärdering av Leotradez ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Leotradez.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av Leotradez

uppdateringar

Nyheter om Leotradez:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Leotradez-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Juli 2023Klagomål mot Leotradez de CNMV.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Leo? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Leotradez.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Leotradez

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Leotradez

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Leotradez?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Leotradez en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Leotradez är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Leotradez pålitlig?

Nej. Leotradez är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Leotradez?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Leotradez?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

54 kommentarer om «Är Leotradez en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Fernando svar

  Liksom du föll jag i Leotradez, det är en bluff. 1200 100000 dollar, enligt hans namn, Antony Paolo, med en mycket övertygande colombiansk accent, han ringde mig en dag, min första insättning var 100000 15 chilenska pesos, han ringde mig igen, jag satte 170000 1500000 till, ja, det säger mig att vi hade vinster. Han erbjöd en aipont 1000000 eller något liknande för 1000000 1000000 dollar i sitt företag, om jag bidrog med 3600 100 1000000 dollar mer, sa jag till honom att han inte gjorde det ha mer pengar, han gjorde mig misstroende och att han skulle sätta in allt på mitt konto, vilket han trodde mig, jag sa till honom att nej, jag hade pengar, ja eller en annan dag ringde han mig igen med mycket auktoritet som vi hade fått vinster så en dag sa jag att jag skulle vänta på att han skulle ringa mig och han ringde mig antar att han redan hade pratat med mig med sina lögner och fick mig att sätta in 1200000 chilenska pesos han berättade en historia att i veckan som kriget bröt ut Israel och Hamas, mina pengar hade tjänat ungefär 1200000 XNUMX dollar, det var de goda nyheterna, men jag har dåliga nyheter för dig, det säger mig att kriget kommer att sluta omedelbart, de mäktiga länderna kommer att ingripa, så vi hade precis en mycket förlust på grund av det, alla åtgärder går ner. fritt fall om de gick under en viss nivå, det vill säga XNUMX, alla pengar gick förlorade, här kommer utpressningen om jag inte satte in XNUMX XNUMX dollar mer, Jag riskerade att förlora allt som jag vägrade låta honom förlora till, jag bryr mig inte, jag sa till honom att jag inte planerar att fortsätta förlora mina pengar. pengar som har kostat mig att tjäna medan du stjäl dem från dig och när du ser att jag inte skulle bidra med mer, mycket snällt sa du hejdå till mig XNUMX jag förlorade jag säger det många kommer säga hur dum du är jag kommer upp ändå för jag gjorde det var genom att söka på Google efter något investeringsalternativ jag har pengar på banken som inte tjänar så mycket då man vet att sedlar kommer att försvinna och jag är emot moderniteten jag föredrar traditionella sedlar jag är redan äldre jag skulle inte vilja ha kontroll eller digitala pengar och det misstaget har kostat mig XNUMX chilenska pesos hoppas det har Någon serverar dem och de faller inte som jag, säger han hejdå

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fernando, flera kunder har kunnat återhämta sig genom oss. Tack för att du kommenterar Leotradez. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Paul svar

  jävlar...
  LEO tradez Jag tror att de hypnotiserade mig eftersom jag aldrig trodde på det här. Och jag föll. 24500 XNUMX euro utöver banklånet…. Och se, ING-banken varnade mig (det var därför de hypnotiserade mig) och jag kunde inte lyssna på dem.
  Så jag vet inte om jag kommer att återhämta mig något men tror inte på någon... De är väldigt bra på det de gör

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo, flera kunder har kunnat återhämta sig genom oss. Tack för att du kommenterar Leotradez. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Jordi Plan

    Leotradez är en bluff!
    Dessa mäklare är inte auktoriserade av CNVM.
    Efter att ha pratat med CNVM informerade de mig om att denna mäklarfirma inte är auktoriserad att verka. Att jag inte tog telefonsamtalet de ringde till mig.
    Jag gick till min bank och förklarade mitt fall, de såg väldigt tydligt att det var en bluff.
    Jag fick höra att företaget var baserat i Nigeria. något som fick banken att misstänka att det var ovanligt.
    Banken bad mig om alla papper eller skärmdumpar där de kunde se operationerna jag hade utfört med Leotradez.
    Lyckligtvis har banken en avdelning som analyserar dessa bedrägerier och de bestämde sig för att avbryta investeringen som jag hade gjort på 250 euro.
    Jag blev räddad tack vare att jag kunde agera snabbt och rapportera det till min bank.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Jordi, flera kunder har kunnat återhämta sig genom oss. Tack för att du kommenterar Leotradez. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 3. Andrea Chavez svar

  Tack så mycket! Jag kunde återfå det jag förlorade tack vare dig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andrea, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. Andres svar

  De ger inte tillbaka min vinst, rena ursäkter, de är bedragare!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andres, tack för att du kommenterar Leotradez. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Osvaldo R. Gigena svar

  Tack för att du är någonstans där jag har sett dig eftersom jag har begärt telefonnummer till leohandlare och jag håller på att få pengar dragna från mig och tack vare dig kommer jag att avbryta det för länge sedan, en viss blockchain lurat mig och det är metoden Vad använder de för att locka folk med behov?I mitt fall har de tagit en förmögenhet från mig för min lilla pension och normalt är det samma metod.De ringer att de kan göra en liten investering och att det kommer att ge bra vinster.De talar mjukt och med mycket empati och du tror.Att de är lagliga företag, det sårar mig mycket att regeringen inte gör något för att straffa dessa människor för att de skulle behöva agera som påverkas och fånga dem på något sätt av Interpol eller på något sätt som lagen har tillgång till.
  Jag skulle ha många fler kommentarer men det skulle vara väldigt omfattande.Jag rekommenderar bara att ett samtal som inte har möjlighet att återvända kommunikation normalt är en bluff.Jag tycker att om det är ett företag så ska det ha telefonnummer och adress så att du kan kontakta dem utan ytterligare besvär.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Osvaldo, tack för att du kommenterar Leotradez. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.