Bux mäklare

Kommentarer om Leveraqe Capital Markets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Leveraqe kapitalmarknader (kallas även leveraqe.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Leveraqe Capital Markets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Leveraqe Capital Markets ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Leveraqe Capital Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Leveraqe Capital Markets Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens regler: FSA | Financial Services Authority.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Leveraqe Capital Markets, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på 500 USD, upp till 1: 500 hävstång, 2 pip-spridning.

Guldkonto- Minsta 15.00 dollar inledande insättning, upp till 1: 500 hävstång, 1 pip spread, med telefonhandel, fondförvaltning.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 200.000 1, hävstång upp till 500: 0, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

Leveraqe Capital Markets kontotyper
Leveraqe Capital Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Leveraqe Capital Markets erbjuder är: MT4 -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Leveraqe Capital Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Leveraqe Capital Markets webbplats
Leveraqe Capital Markets webbplats

Leveraqe Capital Markets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om produkterna de erbjuder, handledning om handel, kalendrar och ekonomiska räknare, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Leveraqe kapitalmarknader 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: leveraqe.com

📞 Telefonnummer: + 442 038-078-670

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Leveraqe Capital Markets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Leveraqe kapitalmarknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Leveraqe kapitalmarknader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en mäklare med misstänkt reglering, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när man letar efter recensioner om Leveraqe kapitalmarknader Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Leveraqe Capital Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Leveraqe Capital Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Lurad svar

  God morgon, hur får jag tillbaka mina pengar? Jag blir lurad

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du kommenterar Leveraqe Capital Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.