Bux mäklare

LexingtonPlus recensioner

Lexington Plus recension

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera LexingtonPlus (kallas även med namnet: lexingtonplus.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Lexington Plus verkligen för investeringar? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Lexington Plus ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Lexington Plus en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Lexington Plus nämner inte vilket företag det tillhör.
 • ❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Singapore.
 • ❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Lexington Plus inte är reglerad på något sätt.

UPPMÄRKSAMHET: Lexington Plus är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Lexington Plus erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

 • Micro-konto: minsta initiala insättning € 5.000, kundtjänst, provision 1%.
 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning € 10.000, kundtjänst, provision 0.85 %, kontoansvarig.
 • Avancerat konto: minsta initiala insättning € 20.000, kundtjänst, utbildningsprogram, kontoansvarig.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning € 50.000, kundsupport, utbildningsprogram, kontoansvarig, handelssignaler.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning € 100.000, kundsupport, utbildningsprogram, kontoansvarig, handelssignaler.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning € 200.000, kundsupport, utbildningsprogram, kontoansvarig, handelssignaler.

La plattform att fungera som Lexington Plus erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Lexington Plus tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

LexingtonPlus webbplats
Lexington Plus webbplats

Lexington Plus tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information LexingtonPlus

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: lexingtonplus.com
 • 📞 Telefonnummer: +61383757341 | +442039365456 | +43720117031 | +14378871019
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Lexington Plus. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på LexingtonPlus

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Lexington Plus-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 FCA lagt till Lexington Plus till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till varningen FC️ FCA maj 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Lexington Plus? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Lexington Plus: Betyg och recensioner»

 1. Celia Valera svar

  Lexington plus dök upp på FCA:s lista över bluffmäklare

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Celia Valera, tack för att du kommenterar Lexington Plus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.