I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i LFNA. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om LFNA och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslfnai.com
???? företagetFINANSIELL FRIHET NA – INTERNATIONELL
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformnämner det inte
📌 AdressColombia 

⚠️ LFNA ägs av FINANSIELL FRIHET NA – INTERNATIONELL, företaget den ligger i Colombia, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera vilka typer av konton som LFNA erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

LFNA:s webbplats

LFNA ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

 • +57 315 ​​217 9257 (Whatsapp)

???? Slutbedömning av LFNA ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED LFNA.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av LFNA

uppdateringar

LFNA nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2021Klagomål mot LFNA från finansiell tillsynsmyndighet: SBS (Peru).

Användarrecensioner

Vad tycker du om LFNA? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med LFNA.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av LFNA

Hur man rapporterar LFNA

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera LFNA?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är LFNA en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att LFNA är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är LFNA pålitlig?

Nej. LFNA är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från LFNA?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till LFNA?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

61 kommentarer om «Är LFNA en bluff? 2023 recensioner»

 1. Ana svar

  Något i mig sa till mig att det här företaget inte var något för mig och jag stannade inte med den taggen så jag undersökte och jag är förvånad över att det är en bluff. Tack gode gud förstod jag före allt. Gud välsigne dig mycket

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana, det är en glädje för oss att sådana som du skriver till oss, människor som har undersökt och sett att de höll på att ta sig in i lejonets håla.

   Hälsningar.

 2. Maria 34 svar

  Hallå. Dessa oreglerade företag lämnar nästan aldrig tillbaka dina pengar, genom återvinningstjänsten kunde jag få tillbaka en stor del av dem. Tack för att du håller bloggen uppdaterad. Hälsningar från Colombia.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mari 34, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du passerar kortet, du hittar dem alla på vår hemsida, läs recensionen och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. yoel svar

  Hej, jag är ny på LFNA men de aktiverade inte mitt konto. Jag tror att de lurade mig här i Peru

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yoel, tack för din kommentar om LFNA. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.