✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget LFNA är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om LFNA och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslfnai.com
???? företaget*FINANSIELL FRIHET NA – INTERNATIONELL
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformNämner inte
📌 AdressColombia
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 19 februari 2019
FöretagstypDigital marknadsföringsutbildning

företaget: ⚠️ LFNA tillhör LIBERTAD FINANCIERA NA – INTERNATIONAL

Plats: LFNA nämner att den ligger i Colombia, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. ||| Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är LFNA?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det LFNA är en: utbildningssystem för digital marknadsföring.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

LFNA:s webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av LFNA:s webbplats, som är lfnai.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022.

Kontakt: telefonnummer och e-post

1) Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +57 315 ​​217 9257

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*LFNA-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

LFNA är en webbplats och ett företag som erbjuder investeringsutbildning och affiliate-marknadsföring. Till skillnad från en mäklare är deras fokus på utbildning snarare än direkt förmedling. Därför behöver det inte reglering av en mäklare.

???? Slutbedömning av LFNA ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos LFNA och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: Det är en webbplats som inte behöver regleras eftersom den inte är en mäklare

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall SBS, Perus tillsynsmyndighet). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

LFNA har identifierats av finansiella tillsynsmyndigheter, såsom SBS i Peru, som att ha pyramidformiga egenskaper, vilket medför finansiella risker. Denna struktur, där rekrytering av andra för att få förmåner uppmuntras, väcker farhågor om dess hållbarhet och transparens. Dessutom, även om LFNA presenterar sig själv som en Colombia-baserad kurs, kan uppfattningen om säkerhet i detta land skapa oro. Det är viktigt att närma sig all inblandning med företaget med försiktighet på grund av dessa varningar och överväganden.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om LFNA:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot LFNA finansiell tillsynsmyndighet SBS

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Video om ekonomisk frihet

Användarrecensioner

Vad tycker du om LFNA? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med LFNA.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av LFNA

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar LFNA

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till LFNA?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera LFNA?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är LFNA pålitlig?

Nej. LFNA är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess förmodade placering i Colombia skapar osäkerhet och brist på transparens. När du ser hemsidan och dess ålder är det ett nytt företag, genererar detta förtroende för dig? Utöver detta har företaget tydligt pyramidala egenskaper och varningar från tillsynsmyndigheter. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från LFNA?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

108 kommentarer om «LFNA: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Frank G svar

  Tack för hjälpen. Jag fick tillbaka min investering tack vare denna analys

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Franco, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Juliana Lopez svar

   Vad måste jag göra för att tjäna pengar?

 2. Marianela svar

  De säger åt dig att sätta in 75 sulor i början, jag pratar om Peru och sedan kommer de att ge dig strategier så att du får meddelanden varje dag och du kan även tjäna ytterligare 75 sulor och därmed en kedja men informationen verkar misstroende eftersom det är ingen tjänst inblandad

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marianela, tack för att du kommenterar LFNA. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Fabian svar

  Jag väntar fortfarande på uttaget av mina pengar, återbetalningen och de lyssnar inte på mig. De har skamligt stöd som inte svarar på deras kunders meddelanden. En hemsk upplevelse. Jag rekommenderar dem inte.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fabián, tack för att du kommenterar LFNA. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Försiktig svar

  Tacksam för informationen. Jag hittade erbjudandet på denna länk. Lyckligtvis gör jag alltid min research först.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Precavida, du måste alltid vara uppmärksam och övervaka och granska väl innan du investerar någonstans.

   Hälsningar.

 5. Dariana svar

  Hej, god kväll, jag fick precis ett inlägg på Instagram där en tjej föreslog att få dig att tjäna pengar väldigt enkelt, hon ber om ditt telefonnummer och e-post och skickar sedan en video till dig som förklarar att du måste göra en investering och systemet som hanterar tillämpningen av ekonomisk frihet.

  Flickan dyker upp på instagram som: Sorany Duarte.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dariana, tack för din kommentar om LFNA. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. stephanie diaz svar

  Hej, god kväll, hur kan jag få tillbaka mina pengar, LFNA-företaget lurade mig och min vän, hur kan jag få tillbaka mina pengar, de fick mig att annonsera och jag vann inga pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Estefany, om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Fatima Navarro svar

  God morgon, hur rapporterar jag detta företag? Jag registrerade mig igår jag förstår inte systemet så bra och en rådgivare lämnade mig sin WhatsApp och hon svarar inte och jag har konversationerna

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fatima, men har du blivit lurad eller vad hände?

  • Ana svar

   Hej Fatima, Ana hälsar dig, jag ville bara veta om detta förmodade företag som jag tycker är en bluff.

   • Melani

    God eftermiddag, de säger att det är lagligt och de visade mig fortfarande en sida och det verkar som om det är det, varför kan du berätta det för mig?

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Melani, om du vill kan du skriva sidan till oss, men alla användare har berättat för oss att alla dokument de får är falska och länkarna också. Var väldigt försiktig.

    Hälsningar.

   • Mary

    En tjej kontaktade mig, hon sa till mig att hon skulle stötta mig och när jag sa till henne att hjälpa till slutade hon bara svara mig

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Maria, de hjälper ingen, de vill bara lura dig på pengar, de gör alltid samma sak, om du inte längre har pengar så att de kan stjäla från dig, de slösar inte bort sin tid med dig, det är så dessa bedragare är.

    Hälsningar.

 8. Geraldine svar

  Tack gode gud för att jag gick för att undersöka det här företaget, vilket får dig att se väldigt trevlig på hur man lurar folk och lura dem, men lyckligtvis är jag alltid misstroende och först jag får reda på det, försöker jag hitta information för att se om det verkligen är värt att integrera eller nej! Tack så mycket för informationen som Gud välsigne dig...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Geraldine, vi är glada att du har varit smart och har verifierat informationen innan du investerar, du har räddat dig själv från att ha den värsta tiden i ditt liv. Tack för att du skriver och kommenterar.

   Hälsningar.

 9. Celia tuanama amasifuen svar

  Jag är på väg att arbeta med dem på WhatsApp, hon säger till mig att det är säkert och jag kan tjäna pengar och de kommer att sätta in mig på mitt bankkonto. Sanningen är att jag är osäker, jag vet inte om det är tillförlitligt eller bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Celia, tack för din kommentar om LFNA. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • yailyn mer svar

   Hej, jag blev precis en del av det här företaget och jag läser kommentarerna, flickan som förmodligen är rådgivaren har inte svarat mig, och de har inte heller tipsat mig, som de har sagt, jag investerade 20 dollar för ett förmodat kontor på en plattform, jag har bevis

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Yailyn, bevisen på att du kan ha spelar väldigt liten roll för dem, de kommer att försöka få ut mer från dig och du kommer aldrig att kunna återställa något, du bör vara försiktig eftersom deras mål är att lura dig.

    Hälsningar.

 10. Milagros svar

  Jag har fångar och ljud men jag vet inte hur jag skickar dem på det sättet att fångstningarna har en länk där jag får information från företaget om dess laglighet och laglighet av pengar från handelskammaren, rättegångsintyg, enstaka företagsregistrering intyg, advokatbevis .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Milagros, tack för din kommentar om LFNA. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.