✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget LFNA är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om LFNA och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslfnai.com
???? företaget*FINANSIELL FRIHET NA – INTERNATIONELL
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformNämner inte
📌 AdressColombia
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 19 februari 2019
FöretagstypDigital marknadsföringsutbildning

företaget: ⚠️ LFNA tillhör LIBERTAD FINANCIERA NA – INTERNATIONAL

Plats: LFNA nämner att den ligger i Colombia, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. ||| Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är LFNA?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det LFNA är en: utbildningssystem för digital marknadsföring.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

LFNA:s webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av LFNA:s webbplats, som är lfnai.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022.

Kontakt: telefonnummer och e-post

1) Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +57 315 ​​217 9257

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*LFNA-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

LFNA är en webbplats och ett företag som erbjuder investeringsutbildning och affiliate-marknadsföring. Till skillnad från en mäklare är deras fokus på utbildning snarare än direkt förmedling. Därför behöver det inte reglering av en mäklare.

???? Slutbedömning av LFNA ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos LFNA och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: Det är en webbplats som inte behöver regleras eftersom den inte är en mäklare

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall SBS, Perus tillsynsmyndighet). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

LFNA har identifierats av finansiella tillsynsmyndigheter, såsom SBS i Peru, som att ha pyramidformiga egenskaper, vilket medför finansiella risker. Denna struktur, där rekrytering av andra för att få förmåner uppmuntras, väcker farhågor om dess hållbarhet och transparens. Dessutom, även om LFNA presenterar sig själv som en Colombia-baserad kurs, kan uppfattningen om säkerhet i detta land skapa oro. Det är viktigt att närma sig all inblandning med företaget med försiktighet på grund av dessa varningar och överväganden.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om LFNA:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot LFNA finansiell tillsynsmyndighet SBS

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Video om ekonomisk frihet

Användarrecensioner

[demokrati id=”1298″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med LFNA.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av LFNA

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar LFNA

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till LFNA?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera LFNA?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är LFNA pålitlig?

Nej. LFNA är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess förmodade placering i Colombia skapar osäkerhet och brist på transparens. När du ser hemsidan och dess ålder är det ett nytt företag, genererar detta förtroende för dig? Utöver detta har företaget tydligt pyramidala egenskaper och varningar från tillsynsmyndigheter. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från LFNA?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

114 kommentarer om «LFNA: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. En klubba svar

  Jag har sett att de "rekryterar" tjejer på Tik Toks med fraser som "du är en söt tjej och du vill köpa dina egna saker? Jag ska lära dig hur du använder dessa två appar" och de lär ut "officiell LFNA" och " japp".

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Chupetin, de använder dem för att lura kunder, det är tråkigt men det är så det är.

   Hälsningar.

 2. Juan Robado svar

  De manipulerar plattformen och resultaten och i slutändan ger de dig aldrig dina pengar tillbaka, det är ett bedrägeri, vi måste anmäla dessa bedragare, de är tjuvar!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för din kommentar om LFNA. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *