I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du ska INTE investera i LHB. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om LHB och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslhb-investments.com
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMeta 4
📌 Adressnämner det inte

⚠️ LHB nämner inte vem som äger den, företaget nämner inte var ligger, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av LHB, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

LHB:s hemsida

LHB ger en kort förklaring om de tjänster de erbjuder, marknadens grunder, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutbedömning av LHB ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED LHB.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om LHB:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Vi får ett stort antal meddelanden från LHB-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om LHB? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av LHB.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av LHB

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man anmäler LHB

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla LHB?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är LHB en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att LHB är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är LHB pålitlig?

Nej. LHB är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från LHB?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till LHB?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

13 kommentarer om «Är LHB en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Noe Manrique Perez Mancia svar

  LHB – Investering….Det är en bluff hittills jag har aldrig kunnat ta ut 11,000.00 14 tusen dollar.. hinder och hinder och fler hinder som jag aldrig kunde ta ut. JAG KOM IGEN DEN 2021 OKTOBER 2022...JAG VILLE TA UT KONTANTER I FEBRUARI 26. DE ARBETADE MINA AKTIER TILL 2022 APRIL 11,000.00...Från det ögonblicket till dags dato fick jag inte eller fortsatte att operera eller arbeta på min lilla investering. Lhb-investeringar är skyldiga mig att dejta XNUMX XNUMX tusen dollar utan att debitera dem för sömntiden för mina investerade aktier

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Noe, tack för att du skriver om LHB-INVESTERINGAR. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. SIXTUS svar

  God morgon, kan du ge mig information om LHB-INVESTERINGAR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej SIXTO, det är en ny webbplats och allt verkar nyskapat, en typisk struktur inrättad för att lura kunder, du kan läsa information i följande recension: LHB INVESTERINGAR.

   Hälsningar.

 3. Gustavo svar

  Hej, jag kommer från Peru och med det jag läser blev jag redan lurad, och jag satte in 200 dollar igår och de säger till mig att för att få en återbetalning för ett problem som jag har haft, att jag sätter in 50 dollar till och att en finansiell rådgivare kommer att ge mig tillbaka och idag kommer de att ringa mig och jag säger till dem att de är bedragare, snälla hjälp mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gustavo, tack för din kommentar om LHB. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Miguel Angel Barrenada svar

   DE ÄR FAKE! Tänk inte ens på att investera med dem, för de är väldigt pratsamma eller choro, men de kommer ALDRIG att ge dig tillbaka INTE EN CENT av vad du SAMLADE på dem, eftersom du trodde att det var en laglig investering, men det är ETT SANT BEDRÄGERI.
   Var inte uppmärksam på dem, och säg adjö, för nu, till vad de stal från dig.

 4. Andrea svar

  Idag var jag i kontakt med det företaget och allt är mycket bedrägeri. Jag frågade personen som ringde mig ungefär 3 gånger, han berättade att en viss Mariano Rodriguez var från Spanien (att de var i hela Europa och att deras huvudkontor var i Schweiz. Och några saker i alla fall) han berättade inte exakt för mig och också undvek mina konkreta frågor; vem som var ägare, kontakt telefonnummer, och ingenting, allt avleddes hit och avleddes dit, kort och gott, tur att det finns sådana här platser där man kan få information som hjälper dem. Tack så mycket för förtydligandet.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andrea, tack för din kommentar om LHB. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Diana Quiros svar

  Det här företaget är mycket bedrägligt, de insisterar på att du investerar med dem och sedan tar de allt från dig!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diana Quiros, tack för din kommentar om LHB. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Mildredi Acosta Ramirez svar

   Hur är det möjligt att så många människor lurar människor samtidigt? Jag säger detta eftersom en spanjor kontaktade mig, sedan satte de mig via en finansiell rådgivare som heter Leonardo García, sedan med en annan rådgivare Iván Rodriguez, sedan Leonardo igen och till sist Jesús Artiaga tre spanjorer och en uruguayansk dessa när jag investerade
   250 dollar senare bad de mig att investera
   250 till men jag var misstänksam och berättade för dem
   Att jag först behövde göra ett uttag
   Och om de verkligen visade mig
   Fraktporten och du kan hämta
   100$ till Colombia. Jag skulle vilja veta om detta
   De gör det för att kunna fortsätta lura
   Eller finns det något verkligt sällskap på vers
   Med detta namn och var den ligger

   • carmen vazquez

    Hej, ingen vän, det är en ren bluff, tyvärr gör vi den andra insättningen på 250 usd men nu ber vi om ett uttag för en nödsituation för familjen och de säger till mig att för att ta ut från vår egen investering måste vi göra en ny insättning på 250 usd för att göra pappersarbetet för uttag men han sa redan till mig i en väldigt oförskämd ton….. du går igenom flera finansiärer, de fick mig att ladda ner en applikation som heter Skype där jag kunde kommunicera med dem, jag avslöjar namnen på de råttorna ….. den första som besökte mig Det var en viss Mauricio Hernandez R. Senare förmedlade de mig till en viss Ivan Rodriguez som de säger att de hade slut på motvilja med tanke på att han arbetade dåligt med kontona, om vi får se varandra de är rena chotis en annan som man tror på dem, sedan skickade de mig till en viss Juan Sanches som alla mycket vänligt informerade dig om ditt konto och till sist en viss Nelson Rubio. Det gör mig inte orättvis att de utnyttjar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.