I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Libertex. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Libertex och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslibertex.com – libertex.org
???? företagetIndikation Investments Ltd.
⚖️ regleringCySEC
📧 E-mail address[e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 och MetaTrader 5
📌 Adress10 Agiou Athanasiou, Ksenos Building, våning 6 och 7, 4105, Limassol, Cypern

⚠️ Libertex ägs av bolaget Indication Investments Ltd ligger på Cypern, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Libertex erbjuder inte olika konton att driva.

Information på webben

Libertex hemsida

Libertex ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, utbildningssektion, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+357 22 025 100

???? Slutlig värdering av Libertex ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Libertex.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Libertex:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2021Klagomål mot Libertex av CySEC.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Libertex? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Libertex.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Libertex

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man anmäler Libertex

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla Libertex?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Libertex en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Libertex är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Libertex pålitlig?

Nej. Libertex är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Libertex?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Libertex?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

17 kommentarer om «Libertex: Betyg och kommentarer»

 1. Sebastian svar

  Hej, jag vill veta om libertex-mäklaren är pålitlig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sebastian, vi har en recension om denna mäklare här: Libertex.

   Hälsningar.

 2. Hector Saul Rivas svar

  Det visade sig att jag kontaktade en mäklaragent, jag vet inte om det är reglerat eller inte, och han sa till mig att jag först skulle investera 200 USD, för att sedan växa skulle jag sätta in beloppet 5,000 XNUMX USD, jag hade problem ( skyddsmekanism) med banken mitt betalkort och till slut godkände de mig att betala ut från mitt kort och upp till det ovannämnda beloppet.

  Mäklaren som heter mihaela de libertex, nämnde att vi borde göra investeringar och att vi skulle få en avkastning på 50 %, det vill säga ytterligare 2,000 9,000 USD och hon tog mig i handen eftersom jag inte hade någon erfarenhet och på skärmen visade hon mig att min investering hade ökat till XNUMX XNUMX USD.

  Plötsligt sa han till mig att för att fördubbla den summan borde vi investera i petroleum (olja). Plötsligt nästa dag när jag kollade mitt konto stod det tyvärr på noll. Han berättade för mig en oväntad rörelse och återinvesterade sedan 1,300 2,300 USD för att återvinna förlusten, sedan växte investeringen till 2,000 XNUMX USD och sedan sa han till mig att investera de pengarna i bitcoin och sedan efter några minuter berättade han för mig att priset hade rasade. och samma historia att han för att återhämta sig skulle behöva investera cirka XNUMX XNUMX USD och då sa jag till honom att jag inte kunde och att jag inte hade några pengar. Han startade mig så mycket att jag trodde att det var en bluff, för att få mig att förlora.

  Enligt förordningen tror jag att det är på Cypern där det finns lite reglering. Hans mail är [e-postskyddad]

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Héctor, det är samma Libertex som vi har en recension av (Libertex) på vår hemsida eller snarare är det en klon som utger sig för att vara dem, det är roligt varför mejlen från libertex som jag känner till hamnar på @libertex.com, kan du kolla och se till att vi pratar om samma mäklare, gör du har hemsidan? Låt oss veta så att vi kan hjälpa dig bättre

   hälsningar

  • Kevin svar

   Alternativet att bryta i min libertex försvann. Hur kan jag lösa det???

 3. Alejandra svar

  Hur är det med libertex är det pålitligt?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alejandra, vi har en Libertex recension på denna länk: Libertex.

   Hälsningar.

 4. Andrew svar

  Hej, är libertex-plattformen reglerad? Av någon verifierad enhet?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andrés, vi har en recension om denna mäklare här: Libertex

   Hälsningar.

 5. sandra svar

  Hej, kan du hjälpa mig, är Libertex en säker mäklare att investera? Eller Placetrade?? Någon åsikt om dem? Och om xlntrade har du referenser?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sandra, vi har en recension av var och en av dem, du behöver bara lägga in namnet i sökmotorn på Home of our website och recensionen kommer att dyka upp där du också kan se kommentarer.

   Hälsningar.

 6. Pineda svar

  Libertex är en fullständig bluff, det de lägger där kommer de att förlora säkert !!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pineda, tack för att du delar din erfarenhet med Libertex. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. De arbetar med flera licenser men för många länder använder de den från Saint Vincent och Grenadinerna och det är inte ens en licens. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.
   Du kan läsa en recension om dem här: Libertex
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 7. Bayerska svar

  Det är inte bluff lastardes .com.ec / brokers-forex / libertex /

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bayer, tack för att du delar din erfarenhet med Libertex. Denna mäklare är en SCAM. De arbetar med flera licenser men i många länder använder de en från Saint Vincent och Grenadinerna och det är inte ens en licens. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 8. German svar

  Hej, jag skulle uppskatta det om du berättar mer detaljerat hur jag kan få tillbaka de stulna pengarna, tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej tyska, tack för att du delar din erfarenhet med Libertex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.