Kommentarer till LICEX

I denna avdelning vi kommer att analysera LICEX -mäklaren, är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen LICEX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på LICEX ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag. Det bör noteras att webbplatsen är på engelska och utan en spansk version, men vi har fått meddelanden från spansktalande kunder, på grund av detta har vi också gjort en recension om LICEX.

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: nämner det inte.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om någon reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som LICEX erbjuder, noterar vi att de egentligen inte ger någon information om att ha olika planer eller kontotyper, som vanligt i företag av denna typ.

den plattformar att fungera att LICEX -erbjudanden är: vi tror att (eftersom det inte är specificerat) LICEX: s egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som LICEX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

LICEX webbplats
LICEX webbplats

 

LICEX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om några av de produkter som LICEX erbjuder, några live -diagram, kort förklaring av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer än detta ...

 

Annan information om LICEX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: licex.io

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: tillhandahålls inte

 

>>> Värdering på LICEX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att LICEX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det nämner inte vilket företag det tillhör, det nämner inte var det är baserat, det är en oreglerad mäklare när man letar efter andra recensioner eller utvärderingar om LICEX , vi hittade nästan ingenting, vilket vi Det tyder på att det är ett "nytt" företag.

 

Av dessa skäl anser vi att LICEX inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Uppdatering augusti 2019: CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har utfärdat en varning mot LICEX.

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om LICEX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «LICEX: Betyg och kommentarer»

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

      Hej Marcos, tack så mycket för informationen om LICEX, vi fortsätter att uppdatera recensionen.

      Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *