✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Life Miner. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Life Miner och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslifeminer.tech
???? företagetPaula Giudices livsgruvarbetare – Ruc: 7610190-8
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformLife Miner
📌 AdressMontecarlo Industrial Park, Hernandarias, Alto Paraná / PY

⚠️ Life Miner är baserad i Paraguay, en farlig plats på grund av bristen på regler och tillsyn. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Life Miner erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

life miner webbplats

Life Miner ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Final Life Miner Rating ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Life Miner.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Life Miner:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”8701″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Life Miner

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Life Miner

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Life Miner?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Life Miner en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Life Miner är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Life Miner pålitlig?

Nej. Life Miner är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Life Miner?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Life Miner?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

7 kommentarer om «Är Life Miner en bluff? Åsikter»

 1. Mary Ayala svar

  Para mi esos comentarios no estan acordes a la realidad, porque hasta donde yo se y mis retiros jamas me han dejado de llegar, pagas bien rapido y ni le descuenta nada , le llega a su billetera intacto. Estoy muy satisfecha.
  ATTE.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Mary, no se si conoces el formato de las estafas con esquema PONZI, una estafa con esquema Ponzi funciona de la siguiente manera:

   Promesa de altas ganancias: El estafador promete a los inversionistas rendimientos inusualmente altos en un corto período de tiempo.
   Pago con dinero de nuevos inversores: En lugar de generar beneficios genuinos, el estafador usa el dinero de los nuevos inversores para pagar a los inversores iniciales.
   Apariencia de éxito: Al ver los primeros pagos, los inversores creen que la inversión es legítima y recomiendan a más personas.
   Colapso inevitable: El esquema se mantiene solo mientras haya nuevos inversores. Cuando el flujo de nuevos fondos se detiene, el esquema colapsa y la mayoría de los inversores pierde su dinero.

   Denna cykel av att attrahera pengar och betalningar fortsätter tills det inte finns tillräckligt med nya investerare för att upprätthålla de utlovade betalningarna, vilket resulterar i betydande förluster för de flesta deltagare.

   Hälsningar.

 2. Thiago svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago, tack för att du skrev om Life Miner. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • gabriela svar

   Investera inte...det är en annan av de många bedrägerierna som finns...idag lovar de dig himmel och jord och sedan försvinner de helt enkelt.

   • Alex

    Pilas!! Det är en bluff, den som är ansvarig för att sprida denna bluff med allas frälsare är en viss Efrain Diaz, han gör alltid samma sak, han lanserar plattformar som efter ett tag försvinner med alla dina pengar. Jag berättar det av egen erfarenhet. Jag förlorade mer än 3000 usd på en sådan plattform som heter E Bot. Om någon vet vad som kan göras som att vidta rättsliga åtgärder, kan du kontakta mig på detta forum.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Alex, de är bedragare, rättsliga åtgärder kommer att kosta dig mycket tid och pengar och kommer att få ett osäkert slut, men om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *