Annonsera med oss

Linuscryptofx kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren linuscryptofx (även kallad linuscryptofx.net), är en mäklare för (vi tror, ​​eftersom de inte anger det) kryptovalutor. Är linuscryptofx verkligen rekommenderat för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på linuscryptofx. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att ha en bas i: förmodligen England, men om de är verkliga borde de ha regleringen av den engelska regulatorn, och detta händer inte, vilket får oss att tvivla på linuscryptofx bas. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av linuscryptofx, märkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: startkontot, premiumkontot och det exklusiva kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Startkonto- Minsta initial insättning på $ 300, support.

Premiumkonto- Minsta initial insättning på $ 2.000, support.

Exklusivt konto- Minsta initial insättning på $ 10.000, support.

Linuscryptofx kontotyper
Linuscryptofx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som linuscryptofx erbjuder är: vi tror att linuscryptofx egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som linuscryptofx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Linuscryptofx webbplats
Linuscryptofx webbplats

linuscryptofx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, inte mycket annat egentligen.

 

| Annan information om linuscryptofx |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: linuscryptofx.net

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på linuscryptofx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att linuscryptofx -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, det ger väldigt lite information om företaget, när vi letar efter recensioner om linuscryptofx vi inte kunde hitta något som får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om linuscryptofx? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *