✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Lionsbit

I denna avdelning vi kommer att analysera Lionsbit -mäklaren, är en kryptovaluta -mäklare (som Bitcoin, Litecoin, Dodgecoin eller någon annan valuta av detta slag).

Mäklaren nämner att vara en del av TW capital LTD samt YFX Capital-mäklaren, här kan du läsa information om YFX Capital.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på Marshallöarna. Även om de också nämner företaget paguas ou, som är baserat i Estland, så mäklarens bas skulle vara på Marshallöarna eller Estland.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, Samma sak händer med platsen för mäklaren, det är två olika regler, TW Capital Ltd nämner att det är reglerat på Marshallöarna och paguas ou nämner att det är reglerat i Estland, det bör noteras att vi inte kunde hitta regleringen av antingen företag.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Lionsbit, märkte vi att den erbjuder 3 olika typer: (vi var tvungna att översätta informationen, eftersom den här delen av webben är på spanska) Silverkontot, Guldkontot och Platinumkontot.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 2.500, fast och rörlig räntespread, fast från 1 pip och variabel från 0,5 pips, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek på 0,1 lot, 30% bonus när du öppnar ett konto, uttag i 3- 5 arbetsdagar.

Det följs av Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000 0,7, fast och rörlig räntespread, fast från 0,5 pips och variabel från 0,1 pips, hävstång per order, minsta handelsstorlek på 40 lot, 3% bonus när du öppnar ett konto, uttag på 5-XNUMX arbetsdagar .

Den sista typen av konto är Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 25.000 0,4, fast och rörlig räntespread, fast från 0,3 pips och variabel från 0,1 pips, hävstång per order, minsta handelsstorlek på 60 lot, 2% bonus när du öppnar ett konto, uttag på XNUMX arbetsdagar.

Du kan se ännu fler funktioner om Lionsbit -mäklarkontotyperna i följande bild:

Lionsbit -kontotyper
Lionsbit -kontotyper

den plattformar att fungera som Lionsbit erbjuder är: Sirix.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Lionsbit tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Lionsbit -webbplats
Lionsbit -webbplats

Lionsbit tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av olika handelskoncept som grundläggande analys, teknisk analys, förklaring av instrument som kryptovalutor, de har också en sektion med analysvideor (även om de är på engelska), inte mycket mer än så.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Lionsbit

Nyheter i media (från Dominikanska republiken) om Lionsbit

En video i en nyhetssändning (från Dominikanska republiken) som talar om Lionsbit -företaget, som nämner många drabbade och en möjlig bluff från detta företag, vi rekommenderar att du tittar på det.

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.lionsbit.com/es/

Telefonnummer: + 34-91 0479 719 (Spanien)

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikttycker vi att Lionsbit -företaget är pålitligt? Vi tror inte, eftersom det tillhör samma företag som YFX Capital en mäklare med ett mycket negativt rykte, vi rekommenderar inte Lionsbit.

Utöver detta har vi fått hundratals meddelanden från missnöjda kunder (som kan ses i form av kommentarer i slutet av detta avsnitt, som nämner problem med uttag eller med kommunikation med mäklaren.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”85″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

200 kommentarer om «Lionsbit: Betyg och kommentarer»

 1. Katherina svar

  Hallå. Jag blev lurad av Lionbit 2018, jag tittade på vad Bitcoins skulle investera något. De kontaktade mig per telefon. Den första inkomsten var 200 euro, sedan bad de mig om mer. Och när jag inte hade mer bad de mig om ett lån på 14.000 5.000 euro från min bank, vilket de beviljade. De beviljade mig inte 15 XNUMX euro för min mors och pappas begravning, med papper, styrkande dokument och studier. På XNUMX minuter gav de det till honom utan papper eller studier. Förmodligen förlorat allt.
  Nu har jag blivit kontaktad per telefon av några personer som säger att de arbetar för CNMV, och att de är behöriga att lämna tillbaka investeringen till de som berörs av Lionsbit, efter att de har publicerat kontona. VAR FÖRSIKTIG ÄR EN ANNAN SCAM, tror jag av Lionsbit själva eller människor som känner dem från den data de har. Mitt konto har tömts ....

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Katherina, ja, de är från samma grupp och kontor av bedragare, du kan få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Lionsbit -mäklaren. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Javi svar

  God eftermiddag, jag blev lurad, en summa som jag skäms över att nämna. Efter att ha blivit lurad litade jag inte på någon, det är väldigt svårt att lita på igen och jag förstår det fullt ut om samma sak händer dig. Du känner dig misstänksam och dum. Men jag fick modet och kontaktade killarna vid mychargeback. Jag litade inte på dem, men de förklarade processen för mig. I grund och botten är det att bevisa för banken eller kreditkortet att du blev lurad, de vet vad de gör och de är experter på att berätta allt du måste göra för att verifiera att det var bedrägeri och för att kunna vända betalningen. DET FUNGERADE FÖR MIG OCH JAG SKA FÅ TILLBAKA EN STOR DEL AV PENGARNA ATT DENNA LIONSBIT STOLNA FRÅN MIG.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javi, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. FERBETOR svar

  denna mäklare är en SCAM och den mest bittra sidan av nätverket Jag rekommenderar det inte till någon de är helt enkelt några
  inbrottstjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FERBETOR, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl? Hur länge har du väntat på uttag?

   Hälsningar.

 4. María svar

  God eftermiddag
  Jag kan inte bekräfta att de är samma företag, men medan jag fortfarande var i kontakt med Obsbit en dag ringde jag till ett nummer som Obsbit tidigare hade ringt mig. När de svarade mig berättade de att de var från Lionsbit, att jag hade fått fel telefonnummer, men dagen innan hade de ringt mig från Obsbit dagen innan ... lite konstigt ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit, för mycket nyfiken på vad du nämner om Lionsbit och Observera.

   Hälsningar.

 5. María svar

  bra
  Jag har lurats av Obsbit, som ser ut som om de är desamma som Lionsbit.
  Jag skulle vilja att de skulle ladda upp YouTube-videorna igen som du nämner i kommentarerna om du har dem. Jag har sett den som du har lagt från rekommenderade mäklare, och du har bekräftat mina misstankar om att de fungerar från Dominikanska republiken. Nu skulle jag vilja veta om vi kan göra något från Spanien, även om jag ser det väldigt svårt.
  tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl? Varför säger du att de är samma personer som Obsbit?

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för informationen, varför nämner du att det är samma personer?

   Hälsningar.

 6. José svar

  NY BLUFF

  TACK TILL JOURNALISTEN NURIA PIERA DE THE IS COVERING CHIRINGUITOS LIKE LIONSBIT I DOMINICAN REPUBLIC.

  HÄR lämnar jag länken till NOTÍCIA
  youtu .be / bY9Xcsq9aUo

  MEN DET VIKTIGASTE OM DENNA NYHETER ÄR ATT DET TALAR OM ETT MYCKET VIKTIGT STEG.

  VAD SKA DOMINIKANSKA REPUBLIKENS RÄTTIGHET GÖRA MED DETTA FALL AV SCAMS?

  EN FRÅGA SOM VI ALLA FRÅGAR OCH ENLIGT RAPPORTEN ATT INFORMATIONEN SKALL GIVAS TILL OSS SNART.

  NÄR JAG HAR DET SKA JAG ÖVERLADDA DET.

  MEN JAG UNDERLÄGGER OCKSÅ ....

  VAD GÖR DEN SPANSKA RÄTTSLIGHETEN MED ALLT VISNING DET HAR?

  VAD Väntar du på att agera?

  DET ÄR KLAR ATT SENARE DET ÄR MER SÅ BERÖRT VI BLIR.

  OCH DU SOM PÅVERKAS
  HAR DU ALLTID Agerat?

  ELLER TÄNDER DU ATT BERÄTTA MIG ATT DU INTE VÅR ATT DE STÅLAR OCH LÅTAR I DITT ANSIKT?

  SÅ TILL MIG OCH MÅNGA JA.

  ANVÄND OCH ANMÄL DITT FALL FRÅN MYNDIGHETERNA.

  DU KAN inte gå ostraffad.

  RÄTTVISA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack för informationen, om du märker att vi redan hade delat videon i samma avsnitt om Lionsbit.

   Hälsningar.

  • Lurad svar

   Jag har blivit lurad av Obsbit, de har stulit en enorm summa pengar från mig. Jag har fördömt, men jag har inte hört något annat, jag har inte blivit varnad, så de gör ingenting, det verkar som att de inte bryr sig alls. Om du vet vad mer vi kan göra, berätta för mig, jag är desperat, de har förstört mitt liv, jag vet inte hur jag skulle kunna luras av dessa oförutsägbara saker, men hej, vi måste gå vidare ...
   Jag vet inte om vi skulle kunna få något genom att gå in i en grupptalan, kanske de skulle lyssna på oss, men jag vet inte hur jag ska göra.
   Har någon pratat med en advokat? Jag pratade med en advokatbyrå i Barcelona för en tid sedan, och de sa till mig att det skulle vara mycket svårt att få tillbaka pengarna, och att jag var tvungen att betala cirka 3.000 euro i förskott för alla pappersarbete, så jag började inte med procedurer eftersom jag inte har de pengarna.

 7. Maria Teresa svar

  Hej Ana, jag vill gärna dela med dig av din erfarenhet eftersom vi blivit lurade av Ángel Miquea själv. Det här är min post [e-postskyddad].

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *