Kommentarer om Lionsbit

I denna avdelning vi kommer att analysera Lionsbit -mÀklaren, Àr en kryptovaluta -mÀklare (som Bitcoin, Litecoin, Dodgecoin eller nÄgon annan valuta av detta slag).

MÀklaren nÀmner att vara en del av TW capital LTD som mÀklaren YFX Capital, hÀr kan du lÀsa information om YFX Capital.

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad pĂ„ Marshallöarna. Även om de ocksĂ„ nĂ€mner företaget paguas ou, som Ă€r baserat i Estland, sĂ„ mĂ€klarens bas skulle vara pĂ„ Marshallöarna eller Estland.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, Samma sak hĂ€nder med platsen för mĂ€klaren, det Ă€r tvĂ„ olika regler, TW Capital Ltd nĂ€mner att det Ă€r reglerat pĂ„ Marshallöarna och paguas ou nĂ€mner att det Ă€r reglerat i Estland, det bör noteras att vi inte kunde hitta regleringen av antingen företag.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Lionsbit, mĂ€rkte vi att den erbjuder 3 olika typer: (vi var tvungna att översĂ€tta informationen, eftersom den hĂ€r delen av webben Ă€r pĂ„ spanska) Silverkontot, Guldkontot och Platinumkontot.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 2.500, fast och rörlig rÀntespread, fast frÄn 1 pip och variabel frÄn 0,5 pips, hÀvstÄng upp till 1: 400, minsta handelsstorlek pÄ 0,1 lot, 30% bonus nÀr du öppnar ett konto, uttag i 3- 5 arbetsdagar.

Det följs av Guldkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 0,7, fast och rörlig rÀntespread, fast frÄn 0,5 pips och variabel frÄn 0,1 pips, hÀvstÄng per order, minsta handelsstorlek pÄ 40 lot, 3% bonus nÀr du öppnar ett konto, uttag pÄ 5-XNUMX arbetsdagar .

Den sista typen av konto Àr Platinakonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000 0,4, fast och rörlig rÀntespread, fast frÄn 0,3 pips och variabel frÄn 0,1 pips, hÀvstÄng per order, minsta handelsstorlek pÄ 60 lot, 2% bonus nÀr du öppnar ett konto, uttag pÄ XNUMX arbetsdagar.

Du kan se Ànnu fler funktioner om Lionsbit -mÀklarkontotyperna i följande bild:

Lionsbit -kontotyper
Lionsbit -kontotyper

den plattformar att fungera som Lionsbit erbjuder Àr: Sirix.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Lionsbit tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

Lionsbit -webbplats
Lionsbit -webbplats

Lionsbit tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av olika handelskoncept som grundlÀggande analys, teknisk analys, förklaring av instrument som kryptovalutor, de har ocksÄ en sektion med analysvideor (Àven om de Àr pÄ engelska), inte mycket mer Àn sÄ.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om Lionsbit

 

Nyheter i media (frÄn Dominikanska republiken) om Lionsbit

En video i en nyhetssÀndning (frÄn Dominikanska republiken) som talar om Lionsbit -företaget, som nÀmner mÄnga drabbade och en möjlig bluff frÄn detta företag, vi rekommenderar att du tittar pÄ det.

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.lionsbit.com/en/

Telefonnummer: + 34-91 0479 719 (Spanien)

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikttycker vi att Lionsbit -företaget Àr pÄlitligt? Vi tror inte, eftersom det tillhör samma företag som YFX Capital en mÀklare med ett mycket negativt rykte, vi rekommenderar inte Lionsbit.

 

Utöver detta har vi fÄtt hundratals meddelanden frÄn missnöjda kunder (som kan ses i form av kommentarer i slutet av detta avsnitt, som nÀmner problem med uttag eller med kommunikation med mÀklaren.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Lionsbit? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

200 kommentarer om «Lionsbit: Betyg och kommentarer»

 1. Katherina svar

  HallÄ. Jag blev lurad av Lionbit 2018, jag tittade pÄ vad Bitcoins skulle investera nÄgot. De kontaktade mig per telefon. Den första inkomsten var 200 euro, sedan bad de mig om mer. Och nÀr jag inte hade mer bad de mig om ett lÄn pÄ 14.000 5.000 euro frÄn min bank, vilket de beviljade. De beviljade mig inte 15 XNUMX euro för min mors och pappas begravning, med papper, styrkande dokument och studier. PÄ XNUMX minuter gav de det till honom utan papper eller studier. Förmodligen förlorat allt.
  Nu har jag blivit kontaktad per telefon av nĂ„gra personer som sĂ€ger att de arbetar för CNMV, och att de Ă€r behöriga att lĂ€mna tillbaka investeringen till de som berörs av Lionsbit, efter att de har publicerat kontona. VAR FÖRSIKTIG ÄR EN ANNAN SCAM, tror jag av Lionsbit sjĂ€lva eller mĂ€nniskor som kĂ€nner dem frĂ„n den data de har. Mitt konto har tömts ....

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Katherina, ja, de Àr frÄn samma grupp och kontor av bedragare, du kan fÄ tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Lionsbit -mÀklaren. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. Javi svar

  God eftermiddag, jag blev lurad, en summa som jag skĂ€ms över att nĂ€mna. Efter att ha blivit lurad litade jag inte pĂ„ nĂ„gon, det Ă€r vĂ€ldigt svĂ„rt att lita pĂ„ igen och jag förstĂ„r det fullt ut om samma sak hĂ€nder dig. Du kĂ€nner dig misstĂ€nksam och dum. Men jag fick modet och kontaktade killarna vid mychargeback. Jag litade inte pĂ„ dem, men de förklarade processen för mig. I grund och botten Ă€r det att bevisa för banken eller kreditkortet att du blev lurad, de vet vad de gör och de Ă€r experter pĂ„ att berĂ€tta allt du mĂ„ste göra för att verifiera att det var bedrĂ€geri och för att kunna vĂ€nda betalningen. DET FUNGERADE FÖR MIG OCH JAG SKA FÅ TILLBAKA EN STOR DEL AV PENGARNA ATT DENNA LIONSBIT STOLNA FRÅN MIG.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javi, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 3. FERBETOR svar

  Denna mÀklare Àr en SCAM och det mest bittra ansiktet pÄ nÀtverket jag rekommenderar det inte till nÄgon de Àr helt enkelt nÄgra
  inbrottstjuvar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej FERBETOR, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttag?

   HĂ€lsningar.

 4. Mary svar

  God eftermiddag
  Jag kan inte bekrÀfta att de Àr samma företag, men medan jag fortfarande var i kontakt med Obsbit en dag ringde jag till ett nummer som Obsbit tidigare hade ringt mig. NÀr de svarade mig berÀttade de att de var frÄn Lionsbit, att jag hade fÄtt fel telefonnummer, men dagen innan hade de ringt mig frÄn Obsbit dagen innan ... lite konstigt ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit, för mycket nyfiken pÄ vad du nÀmner om Lionsbit och Observera.

   HĂ€lsningar.

 5. Mary svar

  bra
  Jag har lurats av Obsbit, som ser ut som om de Àr desamma som Lionsbit.
  Jag skulle vilja att de skulle ladda upp YouTube-videorna igen som du nÀmner i kommentarerna om du har dem. Jag har sett den som du har lagt frÄn rekommenderade mÀklare, och du har bekrÀftat mina misstankar om att de fungerar frÄn Dominikanska republiken. Nu skulle jag vilja veta om vi kan göra nÄgot frÄn Spanien, Àven om jag ser det vÀldigt svÄrt.
  tack sÄ mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Varför sÀger du att de Àr samma personer som Obsbit?

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för informationen, varför nÀmner du att det Àr samma personer?

   HĂ€lsningar.

 6. José svar

  NY BLUFF

  TACK TILL JOURNALISTEN NURIA PIERA DE THE IS COVERING CHIRINGUITOS LIKE LIONSBIT I DOMINICAN REPUBLIC.

  HÄR lĂ€mnar jag lĂ€nken till NOTÍCIA
  youtu .be / bY9Xcsq9aUo

  MEN DET VIKTIGASTE OM DENNA NYHETER ÄR ATT DET TALAR OM ETT MYCKET VIKTIGT STEG.

  VAD SKA DOMINIKANSKA REPUBLIKENS RÄTTIGHET GÖRA MED DETTA FALL AV SCAMS?

  EN FRÅGA SOM VI ALLA FRÅGAR OCH ENLIGT RAPPORTEN ATT INFORMATIONEN SKALL GIVAS TILL OSS SNART.

  NÄR JAG HAR DET SKA JAG ÖVERLADDA DET.

  MEN JAG UNDERLÄGGER OCKSÅ ....

  VAD GÖR DEN SPANSKA RÄTTSLIGHETEN MED ALLT VISNING DET HAR?

  VAD VÀntar du pÄ att agera?

  DET ÄR KLAR ATT SENARE DET ÄR MER SÅ BERÖRT VI BLIR.

  OCH DU SOM PÅVERKAS
  HAR DU ALLTID Agerat?

  ELLER TÄNDER DU ATT BERÄTTA MIG ATT DU INTE VÅR ATT DE STÅLAR OCH LÅTAR I DITT ANSIKT?

  SÅ TILL MIG OCH MÅNGA JA.

  ANVÄND OCH ANMÄL DITT FALL FRÅN MYNDIGHETERNA.

  DU KAN inte gÄ ostraffad.

  RÄTTVISA

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för informationen, om du mÀrker att vi redan hade delat videon i samma avsnitt om Lionsbit.

   HĂ€lsningar.

  • Lurad svar

   Jag har blivit lurad av Obsbit, de har stulit en enorm summa pengar frÄn mig. Jag har fördömt, men jag har inte hört nÄgot annat, jag har inte blivit varnad, sÄ de gör ingenting, det verkar som att de inte bryr sig alls. Om du vet vad mer vi kan göra, berÀtta för mig, jag Àr desperat, de har förstört mitt liv, jag vet inte hur jag skulle kunna luras av dessa oförutsÀgbara saker, men hej, vi mÄste gÄ vidare ...
   Jag vet inte om vi skulle kunna fÄ nÄgot genom att gÄ in i en grupptalan, kanske de skulle lyssna pÄ oss, men jag vet inte hur jag ska göra.
   Har nÄgon pratat med en advokat? Jag pratade med en advokatbyrÄ i Barcelona för en tid sedan, och de sa till mig att det skulle vara mycket svÄrt att fÄ tillbaka pengarna, och att jag var tvungen att betala cirka 3.000 euro i förskott för alla pappersarbete, sÄ jag började inte med procedurer eftersom jag inte har de pengarna.

 7. Maria Teresa svar

  Hej Ana, jag vill gÀrna dela med dig av din erfarenhet eftersom vi blivit lurade av Ángel Miquea sjÀlv. Det hÀr Àr min post [e-postskyddad].

 8. Maria Teresa svar

  Hej Vanessa, jag Àr vÀldigt ledsen över vad som hÀnde mig, de gjorde samma sak mot mig, jag skulle gÀrna vilja att du kontaktar mig [e-postskyddad].

  • Marcela cerceño svar

   För ett Är sedan investerade jag i denna plattform jag har begÀrt uttag mÄnga gÄnger och de sÀger att det finns problem med insÀttningen frÄn banken. Jag konsulterar dock banken och de berÀttar att allt Àr bra för pengarna att komma in, men de har inte gjort det Àn.

 9. José svar

  LIONSBIT SCAM

  TILL ALLA drabbade

  HÄR HAR DU LÄNKEN TILL SENASTE VIDEOEN I PROGRAMMET SOM HAR SPRIDT VÅRT FALL I DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

  youtu .be / RgY2ecoJ7CQ

  Ladda ner den och gör en kopia av den.

  DET FINNS PÅ NÄTVERKET OCH DE KAN BORTTAGA DET NÅGON SOM DE HAR GJORT MED DEN ANDRA Q JAG LÄNKAT.

  FÖR ALLA Q HAR INTE GJORT DET FÖR ATT rapportera fallet framför myndigheterna och bifoga lĂ€nken.

  HÄR RINGAR JAG FÖR DIG ATT SPRIDA DET OCH DITT FALL VAR DU KAN TV, RADIO, PRESS, INTERNET
.

  OCH SENAST OCH VIKTIGASTE ATT VETA ATT JAG HAR TRUTSAT MED DÖD I 3 TILLFÄLLEN SEDAN NYHETSSPRIDNINGEN.

  DETTA SÄGER JAG FÖR DIG XQ JAG ÄR ETT SKYDDT VITNE X POLISEN OCH JAG KAN INTE GÖRA UTTALANDE I MEDIEN
.

  MEN DET GÖR DU.

  ATT INGEN VAR RÀdda för dessa bedrÀgerier som andra Àn de Àr COWARDS.

  JAG HAR KONTAKTER MED EN RAPPORTER FRÅN OFFENTLIGT MIRROR -PROGRAM FÖR LA SEXTA OCH OM NÅGON AV DIG TILLGÄNGER ATT GIVA DITT VITENSKAP och LÄVNA I SAMMA ANSIKT OTĂ€ckt

  KOMMA KONTAKT MED MIG

  DETTA ÄR MITT EMAIL

  JAG GÖR ALLT JAG KAN OCH MER. ..
  MEN ÄR DU OCKSÅ EN DEL AV DENNA Fusk?

  SÅ VAD VĂ€ntar du pĂ„ att hĂ€mta i vagnen?

  ELLER ÄR DET DU KOMMER ATT BERÄTTA MIG ATT DU BÖRJAR EN JÄVLA ATT DE HAR TAGT DITT HÅR OCH PENGARNA?

  SÅ ESPAVILA OCH AKTIVERA.

  XQ ME GÖR DET

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack Jose, notera att vi redan har lagt till videon i Lionsbit -recensionen.

 10. Jose Luis svar

  LIONSBIT SCAM

  HÀr Àr det definitiva beviset

  Ta all dokumentation du har om din bluff och detta bevis och rapportera det till myndigheterna var du Àn Àr.

  Slösa inte tid, gör det idag.

  NÀsta steg blir att söka en advokats representation i Dominikanska republiken och försvara vÄr sak tillsammans.

  Men det Àr framtiden.

  Detta Ă€r DITT OMEDELBARA KLAGOMÅL MED ALLT VIDNE som jag har berĂ€ttat för dig.

  DENNA LÄNK ÄR EN KOPI AV LIONSBIT SCAM NEWS PÅ EN TV -KANAL I DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

  youtu .be / eTnt46qBjhc

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José Luis, tack för informationen, vi lÀgger till videon i recensionen.

   HĂ€lsningar.

 11. VARNING svar

  VARNING: INGNORER INTE

  DET ÄR EN SÅNN MANUEL GUTIERREZ, GUZTAVO PAGAN, BERNARDO VEGAS, GEORGE SABANDO, SAMUAL RUIZ, LUIS RUIZ, REYMUNDO CASABLANCA //

  SOM OMEDELBART SOM: TRAIDRS FIANCIER FÖRSÄKRING, EUROPEISK RÄTTSLIGHET, BMAAR, ENTER ANDRA.

  OM NÅGRA AV DENA FÖRETAGEN ELLER NÅGON AV DENNA FOLK RINGAR DIG, VAR FÖRSIKTIG, FÖR ATT DE KAN FUSKA DIG IGEN.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, intressant information, har du en webbsida?

   HĂ€lsningar.

 12. Jose Alberto svar

  Jag drabbas ocksĂ„ av nĂ€stan € 5000, nĂ„gon kan ge mig lite information om hur jag kan fĂ„ tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José Alberto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit, det du nÀmner om denna mÀklare Àr verkligen sorgligt. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Vi rekommenderar att du lÀser resten av kommentarerna, det du frÄgar har diskuterats mÄnga gÄnger hÀr.

   HĂ€lsningar.

  • Juan Manuel svar

   Hej kollegor, ytterligare en till listan över bedragna, € 5000 saknas och € 9000 pĂ„ ett guldkonto för dem att de inte lĂ„ter mig fĂ„ tillbaka mina pengar .... bara ursĂ€kter för att skicka pengarna via Anydesc med SMS -skicka istĂ€llet av vad de gör Ă€r att försöka ta ut pengar frĂ„n mitt konto till ett i Litauen ... att eftersom jag inte lĂ€t honom se koderna skickade via sms, har den hĂ€r tjejen en viss chef vid namn Laura Valdes blivit förbannad och lagt pĂ„. telefonen
 ..

  • manuel svar

   hej jose alberto, du mÄste rapportera dem och söka hjÀlp

  • Maria Teresa svar

   Hej José Alberto Jag Àr ocksÄ en bedragare, vi kan prata detta Àr min gmail [e-postskyddad] Det Àr angelÀget

  • Maria Teresa svar

   Hej José Alberto och det gÄr till alla drabbade, jag mÄste prata med dig, det Àr vÀldigt viktigt, jag lÀmnar dig min gmail. [e-postskyddad], Ana, du blev lurad av samma person, han lurade mig, prata med mig snÀlla, lÀmna honom inte tillsammans, vi kan möta det.

 13. Anthony Reyes Gonzalez svar

  LIONSBIT GÖR MIG MINA PENGAR TILLBAKA

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du stötte pÄ Lionsbit i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

  • Santiago svar

   Hej Antonio, jag blev ocksÄ lurad av lionsbit, sök hjÀlp, du kan hitta den

  • Maria svar

   Hej Manuel Gutiérrez
   Jag har blivit offer för Obsbit, inte Lionsbit, men jag skulle vilja veta hur den ordern för lagring av konton fungerar. Jag gjorde överföringarna till ett konto i Amsterdam och jag vet inte till vilket organ jag ska rikta klagomÄlet, vet nÄgon nÄgot?
   tack sÄ mycket

 14. Maria Teresa svar

  Hej, jag Àr smidig, en berörd person som heter María Castaño har pratat med mig, hon har berÀttat att de hjÀlpte henne att fÄ allt investerat. Hon har gett mig en lÀnk och jag klickade pÄ Jag kan inte gÄ in och det konstiga Àr att talet Àr samma sak nÀr jag gör det. telefon. Om jag Àr en drabbad person pr lionsbit, talar pk till mig som om vi var mer som pr lÄt oss lÀmna dig, du Àr och andra pr true har bett mig 300 euro för att starta processen. Om nÄgon har mer information sÀg till

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, var försiktig, mÄnga mÀnniskor luras efter att ha förlorat pengar med en mÀklare av nÄgon "mystisk tjÀnst eller person eller kapitalÄtervinning advokater", har du sidan de skickade dig?

   HĂ€lsningar.

 15. Maria del Pilar svar

  Bra följeslagare av pÄstÄdd bluff.
  Jag har just lÀmnat in ett klagomÄl till rikspolisen.
  Jag har fÄtt höra att vi ska rapportera det, eftersom det har alla öronmÀrken för att vara ett brott mot bluff.
  Att all data du har mÄste presenteras:
  Insamlingsform, hur mĂ„nga överföringar, kortbetalningar, överföringsbank och överförda belopp, destinationsbank (mycket viktigt), obehöriga rörelser i vĂ„ra konton, företagets arbetssĂ€tt, e -postmeddelanden, telefonnummer varifrĂ„n de ringer oss, operatörernas namn , antal AnyDesk -operatörer 


 .ect. Varje detalj Ă€r liten.
  Du mÄste sÀtta i batterierna för ju mer tid som gÄr desto svÄrare Àr det att fÄnga dem.
  FĂ„ pengarna tillbaka 


? Komplicerat enligt polisen.
  Men med ett klagomÄl i handen gÄr jag till min andra fas ....
  Och om nÄgon frÄn Lionsbit testar den hÀr webbplatsen ... lÄt dem veta att Puerto Rico och Dominikanska republiken har dem i Ätanke. Och vi nÀrmar oss.
  Jag börjar fas tvĂ„ för att se hur det gĂ„r 

.
  Kopior Jag kommer att fortsÀtta informera dig

 16. Maria del pilar svar

  bra
  Jag pÄverkas ocksÄ av Lionsbit
  Jag vet inte vart pengarna har tagit vĂ€gen ... € 15000
  Men jag vet inte heller hur jag ska motivera den offentliga statskassans öde för det kapitalet. Det kan anvÀndas för finansiering av terrorism, eller för vapen, narkotikahandel eller penningtvÀtt. Om nÄgot hÀnder Àr den skyldige ... ursprunget till pengarna och problemet Àr att jag inte har nÄgot kontrakt.
  Men om jag har överföringar och skÀrmdumpar av kontot,
  sÄ lÀmna in ett klagomÄl till INTERPOL för finansiering av terrorism, vapenhandel etc.
  Med klagomÄlet, gÄ till banken frÄn vilken överföringen gjordes och lÀmna in ett krav hos destinationsbanken för de överförda pengarna eftersom det Àr en överföring av tveksam laglighet, vilket ger en kopia av klagomÄlet.
  Om vi ​​alla gör det kan destinationsbanken tappa hĂ„ret pĂ„ grund av revisionen som de kan utföra. och sedan vĂ€nta. Med klagomĂ„let motiverar du pengarnas destination till myndigheterna och om klagomĂ„let höjs vĂ€l kan pengarna Ă„tervinnas.
  Jag arbetar med det, samlar information, men om nÄgon har mer information skulle det vara mycket bra.
  Namn pÄ lionbitoperatörer: Selym Gonzalez, Lucia Marcial, Katherin, Ana Maria, Sara, Victor zabala, Jesy, Marte Martinez.
  Jag har fÄtt en adress frÄn AnyDesk (operatörsnummer)
  hÀlsningar och lycka till.
  om du kan bidra med nÄgot till mig hÀr lÀmnar jag min mejl: [e-postskyddad]
  tack sÄ mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit med oss ​​... Om du har mer information om företaget som du tycker Ă€r viktigt, inbjuder vi dig att dela det med oss. Vi rekommenderar att du lĂ€ser resten av kommentarerna i det hĂ€r avsnittet.

   En hÀlsning.

 17. MĂ€klare Granskare svar

  VÀnner, en videorecension som jag gjorde om Lionsbit pÄ min kanal, jag inbjuder dig att se den, youtube .com / titta? V = a0fOrwAHNYs

 18. Ashley corniel svar

  God morgon, jag har mycket uppskattad information frÄn lionbits -mÀklarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ashley, det skulle vara intressant om du gjorde det offentligt, eller hur?

   En hÀlsning.

   • vanessa blommor svar

    SnÀlla jag har en funktionsnedsÀttning och de har stulit 20.000 XNUMX euro berÀtta var de Àr, jag vill rapportera dem till civila gardet

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Vanessa, vi Àr vÀldigt ledsna över vad som hÀnde med Lionsbit, du bör rapportera dem till CNMV (Spaniens finansiella tillsynsorgan) eller landet dÀr du bor ... Var Àr de, Àr vad alla undrar ...

     En hÀlsning.

    • Mary svar

     Hej Vanessa

     Vi kan hjÀlpa dig baserat pÄ min erfarenhet av dem, ge inte upp och sök hjÀlp, de Àr pÄ spÄret av de skurkarna

    • Maria Teresa svar

     Hej Vanessa, jag Àr ledsen, har du k kommer att fördöma dessa mÀnniskor?

  • omaira svar

   Hej Ashley, vad Àr din e -post, min Àr [e-postskyddad], Det Àr mycket intressant för mig att veta om lejonbit, att döda dessa tjuvar utan nÄd.
   Tack, jag vÀntar pÄ dina snart nyheter

  • Teresa svar

   Hej Asley, jag skulle uppskatta det om du skulle berÀtta om en viss Àngel mikea, det hÀr Àr min e -post [e-postskyddad] Jag behandlade en viss Carlos Serrano och han berÀttade att han skulle hjÀlpa mig att fÄ tillbaka mina pengar och efter 3 mÄnader ingenting om du kunde hjÀlpa oss alla som Àr hÀr, skulle vi uppskatta det mycket.

  • Mary svar

   Hej Ashley

   Jag har vunnit ett fall mot dem, om du vill kan jag dela med dig för att se om detta hjÀlper dig

   • D svar

    God eftermiddag
    Kan du berÀtta hur du har vunnit mÄlet mot dem? Jag har frÄgat en advokat och han berÀttar att jag mÄste anlita en advokat frÄn Marshallöarna eftersom han Àr baserad dÀr ... Jag tycker det Àr otroligt

   • Juan Manuel svar

    Hej Maria, god eftermiddag, mitt namn i Juan Manuel frÄn Teruel.
    Jag har tillrÀckligt med pengar pÄ dem pÄ ett guldkonto och det finns inget sÀtt att ÄterstÀlla dem, vi har försökt i flera mÄnader med en transaktionsbevis, som de kallar det, men det syns tydligt att det inte Àr att sÀtta in pengar pÄ mitt konto men tvÀrtom .... Jag har redan rapporterat dem till den nationella poliskommissÀren och jag kommer att göra det pÄ avdelningen för ekonomiska brott pÄ deras rÄd.
    Kan du berÀtta hur du vann ett Àrende med dem?
    Tack sÄ mycket, hÀlsningar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Juan Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit, det Àr verkligen trÄkigt vad du nÀmner om denna mÀklare. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand?

     HĂ€lsningar.

  • Maria Teresa svar

   Hej Ashley det hÀr Àr min mejl [e-postskyddad]. Jag skulle vilja prata, jag luras av dessa mÀnniskor, och om du har information om Ángel Miquea skulle jag gÀrna berÀtta om det, eftersom han Àr en av dessa mÀnniskors mÀklare var det han som lurade mig.

 19. Pedro Munoz svar

  Dessa mÀnniskor gömmer sig vÀldigt bra och vet hur de ska göra. Jag undersöker allt om dem och jag har information frÄn dem om var de egentligen Àr.

  AV. LOPE DE VEGA

  Även namnen pĂ„ deras ledare och jag kommer att publicera all information hĂ€r sĂ„ att vi kan sĂ€tta stopp för dessa mĂ€nniskor.

  • Alberto svar

   God eftermiddag Pedro

   Är de i Madrid? Denna information Ă€r mycket vĂ€rdefull för att ta dem och Ă„terstĂ€lla pengarna som de har stulit frĂ„n oss.

   Kan du ge ett mejl för att kontakta dig privat?

   Tack sÄ mycket!

   • Mary svar

    Hej Alberto

    Jag har kunnat kontakta att de inte Àr i Spanien, de Àr ute

  • Xavier svar

   Hej Pedro, kan du hjÀlpa mig eftersom jag ocksÄ har en mycket stor summa pengar insatt. Jag skulle vilja kontakta dig om möjligt.

  • Maria Teresa svar

   Hej Pedro, till mig och till Alberto, de har kontaktat sek, de sÀger att de Àr frÄn United States Securities Commission, en viss Carlos Guzman sÀger att han arbetar dÀr, har nÄgon av er haft nyheter om dem ???

   • omaira svar

    Hej Maria Teresa, jag Àr ledsen att berÀtta att de i sek Àr ocksÄ bedragare, du följer deras spel och i slutÀndan ber de dig om pengar för att betala skatt, dÀr de ber om pengar, gÄr det inte bra. Var försiktig med dem

  • Ashley corniel svar

   Jag validerar Pedros information, jag har spÄrat honom och det Àr som han sÀger, de Àr i Dominikanska republiken.

  • Juan Tuero svar

   Hej Pedro, vad som hÀnde, de hotade dig, de utpressade dig, de mutade dig eller nÄgot, för du avslöjar inte var dessa skurkar Àr och namnen pÄ ledarna,

 20. ALBERTO svar

  Good Morning

  Jag har ocksĂ„ blivit lurad av Lionsbit. Totalt nĂ€stan 7000 14.000 euro. Faktum Ă€r att kontot har legat pĂ„ XNUMX XNUMX och de inte skulle lĂ„ta mig göra uttag, de gjorde alltid en ursĂ€kt nĂ€r de sa till mig att jag kunde ta ut pengarna nĂ€r jag ville. De spelar spel med mĂ€nniskor, övertalar dem och rippar av dig genom att dra nytta av ett ögonblick av svaghet. Jag tror, ​​för fler som har rĂ„kat ut för det, att det inte drivs i verkligheten, att allt Ă€r fiktivt och att pengarna du investerar inte finns pĂ„ finansmarknaderna att arbeta med. Jag skulle vilja veta om det finns en grupp mĂ€nniskor som har lĂ€mnat in ett kollektivt klagomĂ„l, och om inte, samlas bland alla lurade personer och lĂ€mnar in ett kollektivt klagomĂ„l som jag tror att det kommer att bli mer kraft att utreda och demontera detta grupp omĂ€nskliga.

  • Esteban svar

   Hoñ Alberto.

   Jag Àr ledsen för din förlust.
   Dessa mÀnniskor Àr finansiella terrorister.
   Plattformarna, Sirix rena lögner som inte Àr verkliga och du kommer aldrig att kunna ta ut dina pengar.
   Leta efter en brÄdskande advokat och se till att de inte ersÀtter din identitet för att begÀra mikrolÄn som de gjorde med mig.
   Detta forum bevakas av Lionsbit och de Àr medvetna om allt.
   En varning som jag ger dig.
   Installera aldrig Any Desk.
   PÄ den tiden Àger de all din integritet.
   De Àr skyldiga mig 7500 frÄn ett lÄn som de tog i mitt namn.
   Jag gömmer mig inte och du kan skriva till mig
   [e-postskyddad]

   Se upp för Angel Mikel.
   Yonathan, Brian, Victor, Ana the Who som pÄstÄr sig vara kristen (akta dig för Guds vrede Ana Rosa eller hur du Àn var, jag talar till dig, du vet vem du Àr.
   Vi fortsÀtter att lÀgga till offer och tillsammans kan vi dekonstruera minst en av deras organisationer.

 21. Esteban svar

  Hej, jag heter Esteban.
  TyvÀrr har de lurat mig och Àven begÀrt lÄn med mina personuppgifter.
  En Brian, en annan Ana och Victor
  Observera kommentarerna frÄn andra offer dÀr de sÀger att de vÀntar pÄ att kontot ska bli grönt ... uffff ta plats och vÀnta pÄ att det ska förbli pÄ noll eftersom det Àr en spegelplattform som inte Àr verklig och de manipulerar det som de vill som de förklarar för mig i polisen avdelningen för nÀtcyber-cyberbedrÀgerier.
  Om du redan har förlorat som jag, nu mÄste du skydda dina personuppgifter.
  Telefonerna till dem som ringer oss Àr köpta linjer eftersom de inte Àr ett registrerat företag och inte heller Àr intresserade av att lÀmna spÄr.
  Var försiktig med alla skrivbord, det Àr djÀvulens öga.

  Om jag har fel visar Lionsbit sig att jag ljuger och att de ger mig tillbaka 500e de Àr skyldiga mig.
  Trots att en sÄdan Ana som pÄstÄr sig vara Cristana Àr försiktig och lÄter Guds vrede göra sin egen rÀttvisa.
  Möjligheten att ge tillbaka det som Àr mitt och leta efter ett dyrt jobb har det som alla andra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit med oss, sanningen Àr att det du sÀger lÄter inte sÀrskilt bra.

   En hÀlsning.

 22. kastanjmanu svar

  Jag har ocksÄ blivit lurad

  Jag behöver hjÀlp

  • Mary svar

   Hej Manu

   BerÀtta vad som hÀnde dig, för att veta hur vi kan hjÀlpa varandra

 23. flc110 svar

  Jag kan inte tro alla dessa kommentarer som jag lÀser hÀr, och jag som har investerat enormt mycket, jag vill dö

  • kastanjmanu svar

   hej FLC

   Jag var ocksÄ ett offer för de rÄttor som heter mÀnniskor och de vill inte lÀmna tillbaka mina pengar, du har fÄtt rÄd om hur jag ska hantera dem, snÀlla jag behöver hjÀlp

  • Mary svar

   HallÄ

   vad som hÀnde dem, hur kan vi hjÀlpa varandra

 24. Dmytry svar

  Hej alla. Jag Àr Dmytriy, dessa LIONSBIT lurade mig ÀndÄ.
  Om vi ​​kan straffa dessa (mĂ€nniskor) kommer jag att följa med dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Dmytriy, tack sĂ„ mycket för att du delar din Lionsbit -upplevelse med oss ​​... Minns du hur du kom till Lionsbit?

   En hÀlsning.

  • kastanjmanu svar

   Jag hÄller med, lÄt oss göra en grupptalan eller nÄgot

 25. victor svar

  Det Ă€r en SCAM, i maj förra Ă„ret övertygade denna Micah mig att investera 200 € och han skulle ge mig 200 € mer i bonus, och om en vecka hade jag vunnit 200 €, vilket jag kunde ta ut. Jag deponerade dem och skickade den begĂ€rda dokumentationen.
  Han ringde inte lÀngre till mig, inte heller svarade de pÄ mejlen. , dÀr jag bad om att fÄ tala med Mr Miquea och sedan begÀrde jag att mina 200 euro skulle tas ut, allt detta utan att utföra nÄgon operation.
  Jag försökte flera gÄnger dra mig tillbaka frÄn din webbplats och systemet hÀnger utan att ge nÄgon bekrÀftelse
  I torsdags den 2 augusti ringde en viss Kevin Gimenez till mig och insisterade pÄ att jag skulle sÀtta in 1000 euro och arbeta med honom, eftersom Miquea hade fÄtt sparken och Bryan kom ut ur koma.
  SjÀlvklart tackade jag nej till "investeringen" och bad honom att ge mig uttagningsinstruktioner, som han vÀnde döva öron till, efter 52 minuters samtal (som jag har spelat in), lade han pÄ och sa att han skulle ringa.
  Jag samlar in dokument för att lÀmna in ett formellt klagomÄl innan jag fortfarande inte vet vem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Victor, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit med oss ​​... Du kan till exempel rapportera dem till ditt lands finansiella tillsynsorgan ... NĂ€r det gĂ€ller inspelningen skulle det vara intressant om du laddar upp den till webbsidor som ivoox .com sĂ„ att vi alla kan höra det ...

   En hÀlsning.

   • Segrare svar

    Hej, i morse kontaktade jag CNMV, tillsynsorganet i Spanien, dÀr de sa till mig att "Lionsbit" inte Àr reglerat eller auktoriserat att verka i Spanien.
    Jag har ocksÄ varit pÄ den nationella polisstationen och pÄ Mossos de Escuadra (autonom polis) station, dÀr de har gett mig kontaktinformation för konsulterande advokater
    NÀr det gÀller inspelningen har jag inga problem med att dela den, men jag vet inte hur jag ska göra
    Finns det en plattform för lurad av denna rabble? Jag vill gÀrna vara med
    Jag vet inte om det vore lÀmpligt att rikta vÄra klagomÄl till den spanska ambassaden pÄ Marshallöarna, som ligger i Manila.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Victor, hur man laddar upp inspelningen hÀr Àr en handledning som förklarar hur man gör det youtube .com / watch? V = jymwPpWYbYE, sedan pÄ en lurad plattform vet vi inte om det verkligen finns nÄgon ... Om klagomÄlen till Marshallöarna, som en oreglerad mÀklare som Lionsbit, Àr det troligtvis att denna adress Àr falsk, sÄ vi vet inte om den ÄtgÀrden skulle ha nÄgon effekt ...

  • kastanjmanu svar

   Hej Victor

   Jag ser att precis som du, att Miquea har gjort mycket skada, har jag kommunicerat med en enhet som redan har Àrenden mot dem

   • AC svar

    Hej Manu ... kan du berÀtta hur du fick dina pengar igen ...

  • Esteban svar

   Hej Victor.

   Samla alla dina dokument.
   Om vi ​​lyckas vara en stor grupp kommer polisen att stĂ€mma Lionsbit.
   Jag trÀffade dem i gÄr kvÀll och de Àr villiga att göra vad som helst för att maskera dem.
   Det spelar ingen roll att de klarar sig frÄn utlandet, bedrÀgerierna finns i vÄrt land och Mossos de Escuadra gÄr inte med smÄ tjejer i dessa fall

  • Maria Teresa svar

   Micah Àr ofta en jÀvel, jag Àr ledsen vad som har hÀnt dig. Samma sak hÀnde mig med den hÀr jÀveln, den med dottern och den snÄla kvinnan, hans hormor Lionsbit boet av tjuvar och kriminella, till toppen de ring dig k pk det finns negativa kommentarer om de Àr k ha dem i kvadrat.

 26. Pedro Munoz svar

  Hej, dessa mÀnniskor frÄn LionsBit Àr mycket duktiga pÄ att gömma sig men jag har redan all information som plats, riktiga namn pÄ var och en av dem och deras ledare, jag kan ge informationen till den som kan behöva den, jag vill bara att rÀttvisan ska vara gjort mot detta band av bedragare som lurar mÀnniskor som med mycket uppoffringar fÄr det lilla de har sÄ att de kan ta det frÄn oss.

  HÀr Àr min mejl: [e-postskyddad]

  SÄ vi kan döda dem.

  • Javi svar

   Hej Pedro, jag tror att det skulle vara bÀttre om du postar hÀr direkt, sÄ att vi alla kan se informationen utan att behöva skicka ett mejl till dig (pÄ sÄ sÀtt Àr informationen offentlig), det finns inget behov av att skydda Lionsbit eller identiteten pÄ rÄttor ansvariga, eller hur?

   hÀlsningar,

  • Louise svar

   publicera informationen jÀvla rÄtta eller arbetar du med dem vill du göra "skadekontroll" och vet vem som klagar? Gör sedan den jÀvla informationen offentlig

   hjÀlp oss

 27. Joel melgarejo svar

  Hej, jag investerade $ 2.000 i Lionisbit. Efter mÄnga samtal som insisterade pÄ att höja insÀttningen, vilket jag inte gick med pÄ och nÀr jag ville ÄterstÀlla pengarna och de förmodade intÀkterna, svarade ingen, de slutade ringa. Det Àr en bluff, jag skulle vilja veta om nÄgon vet var och hur de kan rapporteras och vilken möjlighet det finns att fÄ tillbaka de investerade pengarna Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit, eftersom rapportering Àr svÄr eftersom det Àr en oreglerad mÀklare, det betyder att det inte finns nÄgot finansiellt tillsynsorgan för att övervaka det, i alla fall kan du kontakta ditt finansiella tillsynsorgan för din land, om du till exempel Àr frÄn Colombia, skulle det vara Financial Superintendency, om att ÄterkrÀva pengarna, det Àr ocksÄ komplicerat, pÄ grund av bristen pÄ reglering. Vi rekommenderar att du lÀser resten av kommentarerna i det hÀr avsnittet.

   En hÀlsning.

  • Maria Teresa svar

   Hej Joel, jag luras ocksÄ av dessa mÀnniskor, hÀr har du ett telefonnummer dÀr de kan hjÀlpa dig, de Àr juridiska rÄdgivare, de ligger bakom dem och de har redan lyckats hjÀlpa flera som oss att be om Carlos och om inte ett annat de Àr hos en advokatfirma K advokater ansvarar för att hantera alla fall av bedrÀgeri och stöld mot Lionsbit 919 016 117. Och detta gÀller för alla att ta numret och ringa.

   • RICARDO CARRILLO svar

    Hej Maria Teresa, jag har ocksÄ blivit lurad av lionsbit. Jag undrade om telefonnumret till advokater som du berÀttar Àr frÄn Spanien eller frÄn ett annat land. Tack.

    • Maria Teresa svar

     Hej Ricardo Àr frÄn Madrid, jag sÄg honom nÀr de ringde mig, ring dem de hjÀlper dig.

    • Maria Teresa svar

     919 016 117 Ring Ricardo förklara vad som har hÀnt med Lionsbit de kommer att hjÀlpa dig, de hjÀlper mig och du behöver inte ge nÄgonting om de var bedragare de hade redan sagt till mig att jag var tvungen att ge dem en sÄdan och det har inte varit sÄ har det varit.

    • kastanjmanu svar

     Hej Ricardo

     Jag har blivit kontaktad av en enhet som heter fscs som stÄr inför denna typ av mÀklare.

     • h

      God eftermiddag
      Fick du tillbaka pengarna med den enheten?
      tack sÄ mycket

  • kastanjmanu svar

   Hej Joel

   Jag har redan gjort en stÀmning mot dem och det gÄr bra, du mÄste söka hjÀlp, du kan göra det

 28. Maria Teresa svar

  Hej, jag ber alla som har blivit lurade av Lionsbit, det spelar ingen roll mÀklaren har varit, men om det Àr nÄgon som har blivit lurad av Àngel mikea, kontakta mig för att rapportera dessa mÀnniskor, Ana jag ber dig att ringa mig för att prata med mer Àr vi mycket bÀttre.

 29. Mariana Rodriguez svar

  Hej, jag heter Mariana, jag forskar om lionsbit, de ringde mig precis för att aktiveras med $ 200 och enligt dem, för att börja tjÀna $ 60 per dag under ledning av en rÄdgivare. De gav mig tillgÄng till lionsbit -plattformen för att trÀffa henne. De ordnade att ringa senare för att se vad jag bestÀmmer, sanningen Àr att de gör dig vÀldigt fina saker som man kan falla.
  Tack sÄ mycket för dina kommentarer, du har hjÀlpt mig mycket för att undvika att falla i hÀnderna pÄ dessa bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariana, tack sĂ„ mycket för att du delade dina kommentarer om Lionsbit med oss ​​... Minns du hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

  • Maria Teresa svar

   Hej Mariana, du mÄr mycket bra, jag önskar att jag hade informerat mig sjÀlv tidigare.

   • KATHERINE svar

    JAG ÖNSKAR ATT DE SKA VARNA MIG FÖR DET .... JAG VAR OCKSÅ SKAMMAD AV LIONSBIT MARIA TERESA DU KAN FÅ DINA PENGAR TILLBAKA ...

    • kastanjmanu svar

     hej katherine

     Jag kontaktade fsc och efter mÄnga mÄnaders kamp fick jag tillbaka mitt kapital, leta efter hjÀlp, du kan göra det ocksÄ

     • Esteban

      Hej Manu.
      Hur gjorde du det?
      ?

 30. Maria Teresa svar

  Hej, detta gÄr till alla som drabbats av dessa skurkstjuvar, dÀr gÄr jag till konsumentens rÀtt att rapportera detta fall och gav mitt nummer till Ana k blev lurad Àngel mikea samma ka mig vi kan inte förbli obetydliga, vi kommer alla att tvinga oss sjÀlva att ko vi returnera pengarna eller fÄ fÀngelse.

 31. Ana svar

  Hej Maria Teresa, om jag skulle vilja rapportera det till dig. Han gjorde samma sak mot mig att jag gjorde tvÄ pengagramöverföringar till det numera nedlagda namnet. I lionsbit svarar de inte ens pÄ telefonen.

  • Maria Teresa svar

   Hej Ana vi kommer att gÄ till konsumentens rÀtt att berÀtta för vÄrt fall, en kvinna jag kÀnner och kÀnner till om investeringar har berÀttat för mig att hon har undersökt och fÄtt mÄnga nyheter om dessa mÀnniskor och hon har blivit förvÄnad, mitt nummer Àr 647296543 .

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, du kan försöka kontakta dem med en ny telefon eller e -post, som om du vore en ny klient.

   En hÀlsning.

   • Maria Teresa svar

    Hej, jag kom till Lionsbit pÄ internet jÀvla tiden om jag hade vetat det

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Maria, vi förstÄr att det kom via internet, men kommer du ihÄg reklamen eller nÄgot mer specifikt?

     hÀlsningar

   • CARMEN SAN MARTIN RAMIREZ svar

    Ledsen att jag kom in hÀr. LIONBIST Àr ett rÄttbo, allt Àr bra tills nÀr du ber om dina pengar, allt Àr negativt, i slutÀndan ger de dig ingenting och de Àr inte ens reglerade av marknaden. De Àr skurkstjuvar, du mÄste stÀmma, Àven frÄn andra sidan vÀrlden.

  • Maria Teresa svar

   Hej, Ă€lskling, jag fick precis ett samtal frĂ„n en juridisk rĂ„dgivare om att de undersöker dessa personer, de har insett att det finns en lĂ„ng lista med drabbade personer, Carlos har berĂ€ttat för mig att pojken heter sĂ„, detta kommer att sluta 919 sĂ„ hĂ€r börjar numret och jag berĂ€ttade för honom mitt fall och du gjorde detsamma om de ringer dig pk de kommer att berĂ€tta allt dĂ€r han berĂ€ttade att du skickade pengarna och andra, han har sagt till mig att de kommer att göra allt möjligt att Ă„terfĂ„ allt som stulits frĂ„n oss. Förhoppningsvis hjĂ€lper Gud oss ​​k han kommer och detta gĂ€ller för er alla dĂ€r forex juridiska rĂ„dgivare hjĂ€lper oss att Ă„terstĂ€lla vĂ„ra pengar de kommer att göra sitt bĂ€sta operativsystem de kommer sĂ€kert att ringa alla, Lionsbit Ă€r över stjĂ€la, lura och fuska.

   • Maria av korset svar

    Hej,
    Enligt dem kallade de mig ocksĂ„ ”advokater” och flera ”försĂ€kringsbolag” Det finns inga försĂ€kringsbolag för
    ÅterstĂ€ll investeringar inte advokater, de Ă€r stora bedragare, jag rekommenderar inte att lita pĂ„ advokater som ringer dig till "hjĂ€lp" -försĂ€kring de kommer ocksĂ„ att be dig om förskottsbetalning för att betala "skatt" eller advokatkostnader, de Ă€r alla lögner. De gör Ă€r ta ut pengarna och försvinna.
    Jag Àr ett offer för dessa "advokater" och jag Àr redan i rÀttsprocesser mot dem.
    Hur det som redan kommenterats hÀr försöker snarare kommunicera med plattformen direkt.
    Lita inte pÄ ens en sÀker "advokat" etc, det Àr allt bluff och de kommer att lura dig

    Tack.

    • Maria Teresa svar

     Hej Maria, jag heter en juridisk advokat som ansvarar för mitt Àrende och jag har inte behövt lÀmna nÄgonting, bara mitt vittnesbörd, mina uppgifter, de frÄn Lionsbit och vad som hÀnde plus transaktionerna till Lionsbit, de har inte bett mig om allt för att starta processen. endast ett tillstÄnd för k carlos min juridiska advokat ansvarar för mitt Àrende.

    • Maria Teresa svar

     Hej Maria de la Cruz Jag ringde precis chipsen som du sÀger pÄ vÀggen de bad mig om pengar i förvÀg, de sÀger att de Àr frÄn börsen, go nose, och jag tittade pÄ numret online och det finns inte, tack för meddelandet

  • Mary svar

   Hej Ana
   Jag har fÄtt mer information frÄn dem, de Àr i Santo Domingo, Dominikanska republiken, de Àr efter deras identifikationer

 32. Maria Teresa svar

  Hej Ana, jag Àr ledsen att berÀtta att han har lurat dig, du kommer aldrig att se dina pengar och han kommer ocksÄ att be dig om fler mÄl för bitcoin och nÀr du slutför det kommer han att berÀtta att du kommer att fÄ vinster och att du kommer att leva mycket bra, han kommer ocksÄ att ha berÀttat för dig att han har en tjej pÄ 3 Är ochk hans fru Àr vÀldigt snÄl k ger honom inte ens för pipor. LIEAAA, jag vet det vÀldigt bra eftersom han har stulit 3100 euro i smÄ investeringar, han kommer att ha sagt till dig att han tar dina pengar och du sÀtter dem pÄ money express, till ERNESTO MIKEA SORIANO PEREZ. Jag Àr sÄ ledsen himlen. Du kommer aldrig se dina pengar. Det hÀnde mig för 2 veckor sedan Jag sÄg ingenting alls och jag slutar ringa, rapportera att det Àr det bÀsta och om du pratar. Med honom sÀger han att Maria skickar hÀlsningar till honom och han returnerar pengarna till mig 3100 euro och han har ett kriminellt klagomÄl, jag ger dig mitt nummer, om du vill prata mÄste vi gÄ efter dessa mÀnniskor, en kyss och jag vet hur du kÀnner.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din upplevelse ... Kommer du ihÄg hur du hittade Lionsbit?

   En hÀlsning.

 33. Maria Teresa svar

  Hej, en bluff nÀr jag berÀttade för dem att jag skulle anmÀla dem för bedrÀgeri och stöld, jag heter en viss Kevin, och han berÀttade att de inte hade nÄgot att göra med Algel LIEAAA de Àr alla inblandade i vitlök och jag fortfarande fördömde att jag har skulder att betala pÄ grund av dessa mÀnniskors fel och jag kommer att betala dem som jag kan men folk vet ... Lita inte pÄ nÄgon nu jag Àr pressad av samtal utan pengar för att klara mig under den mÄnad jag mÄste be om min lön i förvÀg och de Àr sÄ glada och skrattar Ät oss alla, den hÀr Àngeln arbetar för dem och han sa Ät mig att lÀgga pengarna i en dominikansk allmÀn penninguttryck, och som du vet fick jag reda pÄ att han Àr en av dessa skurkar .... Tja, vÀldigt enkelt nÀr jag sÄg att jag inte hade fÄtt nÄgot, lade jag dem bra genom gmailen och jag heter kevin och han berÀttade att Àngeln inte var dÀr och jag skickade honom alla överföringar som han hade via gmail och naturligtvis som Lionsbit inte sÀger, sa han till mig att de inte hade nÄgot Se och jag visste inte vem jag var, jag kan bevisa det, jag vill ha mina pengar, jag Àr dÄlig, dödlig och om de har lurat mig och du vet inte hur jag kÀnner 3300 Àr de skyldiga mig. Dessutom sa han till mig att jag skulle sÀga det, Lionsbit hade inget att se, jag klev pÄ det men jag anmÀlde dem ÀndÄ. VÀnligen ge mig numret pÄ de advokater som hanterar det hÀr Àrendet ERNESTO MIQUEA SORIANO GIL dÀr sa han till mig att göra överföringen, de Àr alla inblandade i bluffen och Àven en viss Lara och en annan Luis Àr likadana.

 34. Maria Teresa svar

  Hej, jag hoppades att jag inte hade varit en dĂ„re, jag handlade med dem för 2 Ă„r sedan jag investerade 200 euro, jag hade ett visst Yonathan k totalt steg, efter tvĂ„ mĂ„nader ringde de mig och en viss Lara berĂ€ttade för mig, jag hade 400 euro , Jag bestĂ€mde mig för att fortsĂ€tta investera redan k Han valde en mĂ€klare som heter Angel, mycket uppmĂ€rksam och slutförde bitcoin 3100 5000 euro i olika omgĂ„ngar med det k han har investerat och fick dem att vĂ€xa till XNUMX, han berĂ€ttade att jag pĂ„ fredag ​​skulle ha mer vinster, jag hoppas ha k pass, jag hoppas ha tur.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria Teresa, vi hoppas att du har mycket tur, berÀtta för oss om du Àntligen kan dra dig tillbaka eller inte.

   En hÀlsning.

 35. Mercedes svar

  Hej, jag heter Mercedes och jag har ett stort problem, jag inser bluffen nĂ€r jag ser den hĂ€r sidan med sĂ„ mĂ„nga drabbade personer. Jag började med 200 och dumma och okunniga, jag underlĂ€ttar intrĂ€de i min dator via NÅGON BORD och de sĂ€ger till dig för att gĂ„ in i din bank och komma och hantera allt. Jag gav dem mitt lösenord och han gjorde allt sjĂ€lv, han bad mig om lösenordet förmodligen att ta bort min mans konto för att inte röra hans pengar och skurken passerar mig € 3000 frĂ„n konto och ovan med min hjĂ€lp. Jag var först desperat, jag pratade med min mĂ€klare som ringde BRIAN och han returnerade € 500 som tog 3 dagar att komma fram. Sedan insisterade jag pĂ„ att han skulle returnera allt men inget Ă€r fel. Han ringer mig inte , han svarar mig inte och kontot negativt Jag har fortfarande 4 öppna positioner men de blir inte gröna eller den av 3. Jag antar att det kommer att fortsĂ€tta sĂ„ hĂ€r tills de har allt. Han tar ut en bra provision och idag undersöker jag att jag har insett fyra positioner som jag inte har öppnat eller stĂ€ngt sedan den första dagen för antagning. DE ÄR NÅGRA SCAMMERS och jag skulle vilja veta var eller hur jag kan göra för att rapportera dem och om jag kan fortfarande göra nĂ„got Jag har 4 öppna positioner av BTC / USD TILL SALU / KÖP OCH 2 AV ETH / USD SAMMAN SOM TIDIGARE.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mercedes, det Àr verkligen synd vad du nÀmner ... Finns det inget sÀtt för dig att stÀnga positionerna?

   En hÀlsning.

   • Mercedes svar

    Hej, om jag kan stĂ€nga dem nĂ€r jag vill men de Ă€r negativa och stiger, vĂ€ntar jag pĂ„ att de ska bli positiva och stĂ€nga dem. Men jag kan inte heller stĂ€nga dem eftersom kollegan som har lurat mig har lagt en provision pĂ„ € 115 och det överstiger inte höjningen, vilket om jag stĂ€nger det innan det Ă€r mer förlorat för mig. Jag tror ocksĂ„ att allt Ă€r förlorat, vad spelar det för roll, sĂ„ jag vet inte vad jag ska göra, jag befinner mig fĂ„ngad överallt. Jag har tron ​​pĂ„ att jag kan Ă€ndra frĂ„n - till + och jag kan stĂ€nga dem men jag vet inte vad jag ska tĂ€nka lĂ€ngre .
    tack för svaret.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Mercedes, det Àr synd, men som du ser Àr du inte den enda som nÀmner missbruk frÄn Lionsbit ... Det Àr synd att listan över de drabbade fortsÀtter att vÀxa dag för dag ... Kommer du ihÄg hur du kom till hitta det hÀr företaget?

     En hÀlsning.

 36. carmen svar

  Det Àr en bluff, jag betalar 200 euro och ingenting, jag tar slut pÄ pengar, de Àr tjuvar, hur kan jag rapportera dem, jag antar att jag aldrig kommer att fÄ tillbaka pengarna, p ...

 37. Jose Torres platshÄllarbild svar

  Herrar VÄNLIGEN, lĂ€gg inte en enda dollar i dessa företag, varken Lionsbit eller VFXCapital Ă€r blufftjuvar, du ber bara om dina vinster och problemet börjar, alla försvinner.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget? Kan du utöka din upplevelse lite mer?

   En hÀlsning.

 38. Ana svar

  Hej, jag investerar i lionsbit och de har lovat mig mÄnga vinster. Kan nÄgon berÀtta nÄgot om en av deras mÀklare som heter mikuea om han Àr laglig eller nÄgon annan bedragare? I mitt fall tar det mig investeringarna, jag tar inte ut nÄgot Àn men jag har investerat 1.000 XNUMX euro och jag börjar oroa mig. Om nÄgon har information vÀnligen svara mig. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, vi rekommenderar inte att du investerar mer med dem, har du inte lÀst alla kommentarer eller recensionen? Det spelar ingen roll vilken rÄdgivare som berör dig, vare sig det Àr mikuea eller vem det Àn Àr, men om du ocksÄ bestÀmmer dig för att "investera" Àr det ditt problem, antar vi ...

   HĂ€lsningar och lycka till.

  • Maria Teresa svar

   Hoal Ana Jag hoppas att du inte har investerat ett öre med denna Àngel farbror Micah lurade mig för 2 veckor sedan insÄg jag

 39. peter miguel ferrera svar

  Det Àr en bluff för mig, de har fortfarande inte betalat tillbaka mig sÄ jag ska rapportera dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, det skulle vara intressant om du utökar din erfarenhet av Lionsbit lite och berÀttar vad som har hÀnt dig ... Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 40. Kant svar

  Dessa peruanska tjuvar Àr desamma som Finodax.com Mt4invest.com som ligger i Lima Peru.

  Hans chef Àr Kenneth mark och hans huvudanstÀlld Àr en gris som heter Percy Martin Rodriguez Rodriguez, en tidigare peruansk professor med klagomÄl pÄ olika platser.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Kant, tack sÄ mycket för att du delar med dig av denna information om Lionsbit ... Kan du ge oss en kÀlla om det du nÀmner?

   En hÀlsning.

 41. Juan Jose Osuna Muñoz svar

  Försiktighet Ă€r en bluff 

 Det har redan rapporterats

  • MARIA JESUS svar

   Hej Juan José: Jag lÀste din kommentar och du sÀger att det Àr en bluff, jag skulle vilja kontakta dig, jag tror att som du sÀger Àr det en bluff.
   Om du kan ge mig ett telefonnummer dÀr vi kan kommunicera, Àr det bÀttre att kontakta oss personligen för att hantera detta.
   en hÀlsning.
   Maria Jesus

 42. Josep svar

  Hej vÀnner

  Jag bekrĂ€ftar fullt ut alla kommentarer som jag har lĂ€st om Lionsbit hĂ€r, allt som nĂ€mns hĂ€r har jag ocksĂ„ lidit, jag skrev in 9000 € i mars och 7000 € har försvunnit, jag insĂ„g lite sent att de inte Ă€r proffs för bluffen och inte frĂ„n handel. NĂ€r jag insĂ„g att deras sĂ€tt att agera var mer typiska för en bedragare Ă€n en mĂ€klare, var det för sent, frĂ„n det ögonblicket ville jag fĂ„ tillbaka mina pengar och det var omöjligt, jag försöker fortfarande Ă„terstĂ€lla resten av mina pengar , men det Ă€r omöjligt, allt Ă€r knep och knep.
  Att sÀga att det Àr en "mÀklare" som inte rekommenderas, Àr att vara vÀldigt skonsam mot dem, jag tror att de inte har nÄgon aning, jag skulle sÀga att det Àr en bluffplattform och det mÄste rapporteras och stÀngas NU !!
  Mitt fall skulle ta lÄng tid att förklara varför jag Àn idag försöker ÄterfÄ nÄgra av mina investerade pengar, ja, ... investerat Àr ett sÀtt att tala, jag skulle hellre sÀga att jag har gett bort det.
  Av min erfarenhet sÀger jag till den som försöker lÀgga pengar i denna "mÀklare", att inte göra det, för de kommer att fÄ slut pÄ pengar.
  Och förresten, det finns tre TW Capital -plattformar, jag lÀmnar dem nedan, de agerar alla pÄ samma sÀtt, jag kunde kontrollera det i VFX Capital, jag blev riktad till den andra av nÄgon frÄn Lionsbit och jag hade turen att fÄ pengar tillbaka, men för mig Àr de desamma, en oprofessionell behandling och dÄlig konst, typisk för bedragare.
  LÀgg inte dina pengar i nÄgon av dessa "mÀklare", det Àr ingen rekommendation, det Àr en varning baserad pÄ min erfarenhet:

  yfxcapital .com /
  YFX Capital Àgs av TW capital LTD pÄ den registrerade adressen till Trust Company Complex, Ajeltake Road, Majuro, Marshallöarna MH96960, Reg NO 87473. TW capital LTD Àger paguas ou, paguas ou i Roosikrantsi 2-K345, Tallinns registrerade adress stad, Harju lÀn, 10119, Estland, Reg No - 14328321 som tillhandahÄller service till TW Capital Only.

  vfxcapital .com / sv / 
  VFX Capital Àgs av TW capital LTD pÄ den registrerade adressen till Trust Company Complex, Ajeltake Road, Majuro, Marshallöarna MH96960, Reg NO 87473. TW capital LTD Àger paguas ou, paguas ou pÄ Roosikrantsi 2-K345, Tallinns registrerade adress stad, Harju lÀn, 10119, Estland, Reg No - 14328321 som tillhandahÄller service till TW Capital Only.

  lionsbit .com /
  Lionsbit Àgs av TW capital LTD pÄ den registrerade adressen till Trust Company Complex, Ajeltake Road, Majuro, Marshallöarna MH96960, Reg No 87473. TW capital LTD Àger paguas ou, paguas ou i Roosikrantsi 2-K345, Tallinn city , Harju lÀn, 10119, Estland, Reg No - 14328321 som tillhandahÄller service till TW Capital Only.

 43. Eduard svar

  De ringde mig precis frÄn lionsbit och lovade en bonus pÄ det dubbla vad jag investerar, jag undersöker innan och tydligen Àr det inte bra, om nÄgon har en rekommendation berÀtta för mig att jag redan föll pÄ andra plattformar och jag planerar inte att falla i mer .. .

 44. J svar

  TOTAL BLUFF,
  JAG FÖRLORADE MIN 200 €

  Jag har fallit som en fullstÀndig FOOL, men Ätminstone kan de inte lura mig lÀngre, jag insÄg att fem minuter efter betalning, nÀr jag letade efter information om dem, finns det en mÀngd lurade Àven pensionÀrer som har förlorat sina livssparande, de don har inte fromhet.

  Det Ă€r det klassiska löftet att lĂ€gga in, och efter att ha lagt in ingenting av det som lovades sa jag till dem att jag inte hade pengar att jag Ă€r arbetslös sĂ„ att de skulle lĂ€mna mig ensam, och de ringde mig direkt för en ett par veckor och hĂ€vdade att jag kunde ha en inkomst pĂ„ mindre Ă€n en mĂ„nad, frĂ„n den första veckan med en liten investering pĂ„ € 200, i ett ögonblick av svaghet tog jag ut mitt kreditkort och tĂ€nkte att jag skulle kunna möta hushĂ„llet utgifter, var mitt misstag att leta efter information om dem strax efter betalningen och inte innan.

  För tillfÀllet Ängrade jag att jag försökte avbryta operationen, men de insisterade pÄ att jag skulle skicka dokumentationen till dem, att utan den skulle de inte kunna göra mig tillbaka ... Queeee? Scruple, de har till och med bett mig om fjÀrrkontroll tillgÄng till min dator, försöker fÄ mig att installera ett skrivbordskontrollprogram, med avsikt att lÀra mig hur jag anvÀnder deras investeringsplattform, det hade varit att sÀnka mina byxor och sprida mig creampie, de Àr mycket vÀlorganiserade.

  Jag har redan kontaktat OCU, polisen och advokatbyrÄn Martínez Echevarría som vÀcker en gemensam stÀmning, men de Àr inte baserade i Spanien eller Europa, sÄ jag har kunnat undersöka att de Àr baserade i skatteparadis som Panama eller Marshallöarna.

  I mitt fall utnyttjade de min desperation för att inte klara av det. Jag har letat efter arbete lÀnge.

  Gud fördömer dem att ruttna i det mest helvetiska hÄlet.

  Jag hoppas att mitt bidrag tjÀnar sÄ att ingen annan faller in i deras nÀtverk.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "J" tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit med oss, vi var inte medvetna om att de fĂ„r dig att installera programmet för att styra din dator (Team Viewer, eller hur?), Sanningen Ă€r synd. SĂ„vitt vi vet Ă€r TW capital LTD baserat pĂ„ Marshallöarna, men mĂ„nga gĂ„nger Ă€r huvudkontoret som visas pĂ„ webbplatsen inte det verkliga, vem vet var de egentligen Ă€r. Återigen, tack för att du delar med dig av din erfarenhet, du kommer sĂ€kert att hjĂ€lpa fler som söker information om detta företag.

   En hÀlsning.

 45. Manuel svar

  Hej,
  ÄR EN GOTCHA. Jag vet inte hur de fick min telefon, de ringde mig och jag överförde € 250 till dem, sĂ„ snart jag skickade överföringen insĂ„g jag att det var en bluff, eftersom du Ă€r beroende av dem för allt, de ger dig nycklarna, de ringer dig om de vill .... du kan inte göra nĂ„gonting pĂ„ egen hand. Jag lyckades kontakta dem via e -post och berĂ€ttade att jag inte ville göra nĂ„gonting och att de skulle Ă„terbetala pengarna, de tvingade mig att öppna kontot som en ursĂ€kt för att det var det enda sĂ€ttet att returnera pengarna, att som sĂ„ snart jag öppnade den skulle de överföra den till mig. De ringde mig och berĂ€ttade hur jag skulle göra överföringen till mitt konto, vi gjorde det men pengarna kom aldrig. Senare ringde flera mĂ€klare mig för att försöka övertyga mig om att investera hos dem, vilket jag vĂ€grade. Jag har skickat meddelanden till dem i mer Ă€n en mĂ„nad för att fĂ„ tillbaka mina pengar och ingenting, nĂ€r de en gĂ„ng sa att de skulle ringa mig, men det har de inte gjort.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sĂ„ mycket för att du delar din Ă„sikt med Lionsbit med oss ​​...

   En hÀlsning.

 46. Jose svar

  Jag började i lionsbit med € 200 men jag hade inte sett alla dessa kommentarer som ger mig rĂ„d

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, du kan försöka ta bort dem och berÀtta hur det gick. Kommer du ihÄg hur du hittade Lionsbit?

   En hÀlsning.

  • CARMEN SAN MARTIN RAMIREZ svar

   Ledsen att jag kom in hÀr. LIONBIST Àr ett rÄttbo, allt Àr bra tills nÀr du ber om dina pengar, allt Àr negativt, i slutÀndan ger de dig ingenting och de Àr inte ens reglerade av marknaden. De Àr skurkstjuvar, du mÄste stÀmma, Àven frÄn andra sidan vÀrlden.

 47. Xavier svar

  Detta Àr en SCAM
  I mitt fall sa de till mig att om jag skrev in 200 euro skulle de skriva in ytterligare 200 euro och att jag omedelbart kunde ta ut de första 200. DU KAN inte fÄ tillbaka dina pengar
  Den 13 februari berÀttade de för mig att de skulle skicka mig 100 euro, men de mÄste komma "gÄende" eftersom de inte kommer.
  Naturligtvis, dagliga samtal för att skicka dig mer pengar.
  De Àr 200 euro Ätervinningsbara

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit med oss, som du kommer att se har vi ocksÄ betygsatt dem negativt. Kommer du ihÄg hur du hittade Lionsbit?

   En hÀlsning.

 48. W, SORKAU svar

  MITT ÅTGÄRD ÄR MYCKET NEGATIVT- JAG VÄNTADE 250 € FÖRST OCH DÅ INSEKTERADE DE ATT DET ÖKAR FÖR DEN BRA MÖJLIGHETEN VÄRDET AV BITCOINET HAR SÄNKAT. DET FÅR ETTA DAGAR ATT SKICKA MER MER ÄN 0 € -. OMGÅENDE GÅR MITT KONTO UPP TILL 5.000 7.000 12.000 16.000 H OCH NU ÄR DET TILL XNUMX XNUMX OCH PIOCO. BEFOLKNINGEN Gick NÄR JAG VILL RADERA ALL INVESTERING FRÅN KAPITALEN. FÖRSTA ursĂ€kter OCH NÄR DE SENAST Gick in pĂ„ mitt bankkonto och sĂ„g att jag hade aktier, insisterade de pĂ„ att jag gav dem mitt nummerkodkort, med vilket jag fick VAD DE KAN GÖRA VAD DE KAN GÖRA VAD DE KAN GÖRA FRÅN ATT GÖRA ÖVERFÖRING FÖR DEM TILL SÄLJNING AV MINA AKTIER. NĂ€r jag förnekade, sa de till mig att de behövde det för att göra överföringen till mig,
  NÀr jag fortsÀtter att neka mig, insisterar de pÄ att OM jag inte ger detta kort, kan de inte göra mig nÄgon överföring- jag ser det JUUUUYY SVART att samla in. DU KAN INTE Lita pÄ dem. ALDRIG ALDRIG. BAD, BAD, MAAALLOOOSA.W. SORKAU

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "W, SORKAU", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit med oss, som du kommer att se kommer vi ocksÄ att fÄ dem betygsatta negativt, hÀlsningar.

 49. Xavier svar

  Hej.
  De kontaktade mig bara och efter en timme hade de nÀstan övertygat mig. Jag mÄste ha sett dem pÄ Facebook och registrerat mig. Medan jag pratade med dem letade jag efter information pÄ internet och jag hittade det, för vilket jag tackar dig för att jag inte röra mig nÀr jag lÀser allt detta. Jag tÀnkte lÀgga in 1000 euro.
  Tack och jag hoppas att Ätminstone nÄgra av dem kan bli framgÄngsrika. BerÀtta i sÄ fall om det hÀr.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med Lionsbit med oss, hÀlsningar.

 50. Eduardo Esturain svar

  Jag trÀffade dem via en lÀnk pÄ Facebook, allmÀnt anvÀnds för att knyta dessa kontakter genom segmentering och intresse för att generera inkomst, idag deponerade jag 200.00 frÄn Panama och jag vÀntar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, vi Àr fortfarande uppmÀrksamma pÄ dina kommentarer.

   En hÀlsning.

  • Fermin Mejia svar

   Hej Eduardo. Jag heter FermĂ­n och Ă€r ocksĂ„ frĂ„n Panama. Jag har undersökt lionsbit. Sanningen Ă€r att jag ocksĂ„ deponerade. Jag har precis börjat och skulle vilja veta vad din erfarenhet har varit. SnĂ€lla, oavsett vad det Ă€r (om jag gillar det eller inte) Jag kommer att vara mycket tacksam om du bara berĂ€ttar hur du har varit. Jag kommer att kĂ€nna mig mer bekvĂ€m om jag lyssnar pĂ„ Ă„sikten frĂ„n nĂ„gon som bor i samma land som jag. Återigen, tack pĂ„ förhand för ett snabbt svar.

 51. Armando svar

  Godnatt
  Jag vill kommentera och fördöma eller varna att dessa pÄstÄdda mÀklare om LIONSBIT -företaget Àr en kupol av bedragare, de envaucan dig att be om de ursprungliga pengarna, i det hÀr fallet 200 euro envis, under förevÀndningen att jag investerar i kryptovalutor, att de kommer att lÀmna mig aldrig ensam och jag kommer att ha stÀndiga rÄd. Vilka alla ljuger, nu svarar de inte, jag vet ingenting om mina pengar men jag har redan lÀmnat rekord i polisen och rÀttsliga organ sÄ att andra inte faller för denna elaka bluff.
  Jag vet inte hur de mÀnniskor som arbetar dÀr, eller sÀger att de arbetar, lÀmnar sig till det och har inget samvete

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Armando, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om Lionsbit med oss, hÀlsningar.

 52. P.P. Loperz svar

  Jag skyller mig sjÀlv för att ha stött pÄ en broder som, för att jag inte vet nÄgonting, tror jag att han timar mig, men jag skulle behöva gÄ ut och att de skulle fÄ mig att berÀtta om denna karaktÀr, ringa WILLIAMS GONZALEZ HANS EMAIL
  [e-postskyddad] och tef 442038695663 2) 34910479719 TA INTE MIG TEFEN MEN BUTTEN OM DU RINGAR MIG KAN SOM FLERA KOMMENTARER DET FÖRST FRÅGAD FÖR 200 DÅ 900 OCH SENAST 2000 SKA JAG BEHÖVA GOD INFORMATION OM DENNA INDIVIDUAL

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, det Àr synd att se att listan över de som berörs av Lionsbit vÀxer, du kan kontakta ditt lands finansiella tillsynsorgan (om du till exempel Àr frÄn Spanien, CNMV) och förklara vad som hÀnde ... Kommer du ihÄg hur du kom till Lionsbit?

   hÀlsningar

 53. Luis svar

  Jag skulle vilja, enligt dig, vilken mÀklare som rekommenderas och varför?

 54. Manuel Avila svar

  Hej, bra med mig, de ringde mig och de berĂ€ttade att jag hade 200 € med sig att om ingen mĂ€klare hade ringt mig för att arbeta med dem efter att ha berĂ€ttat för dem vilken tid som var bra för mig ringde de mig och sa att det skulle var bra för mig att öka kontot med € 1600 Men jag Ă€r dum om mig, jag gav det till dem, de sa till mig att de lade ytterligare € 1600 och att om du kunde fungera bra och göra goda vinster nu sĂ„ ringer de inte heller mig inte heller de nycklar de gav mig för att komma in pĂ„ sidan tjĂ€nar mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, det Àr synd att se att fler och fler mÀnniskor drabbas, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem?

   hÀlsningar

 55. Gabriel svar

  HallĂ„. Detta Ă€r ett bedrĂ€geri. Jag letade efter en vĂ€xel och de ringde till mig och berĂ€ttade att jag kunde köpa kryptovalutor och ta ut dem i min plĂ„nbok, sĂ„ jag gick med pĂ„ att skicka 200 USD. Efter detta bad de mig om dokument och jag följde var och en av de detaljer som de begĂ€rde. Efter detta öppnade jag nĂ„gra positioner och jag gick in i vinster, till vilka de stĂ€ngde positionerna och de stĂ€ngde mitt konto. Sedan öppnade de ytterligare en för mig och berĂ€ttade att det var ett fel pĂ„ plattformen. Sedan berĂ€ttade de för mig att jag inte visste hur jag skulle handla och det var dĂ€rför de stĂ€ngde positionerna och kontot. Jag köpte Riples och de ger mig inte ett uttag till plĂ„nboken. De sa till mig att detta inte Ă€r möjligt. Att jag bara kan ta ut USD. Sedan begĂ€rde jag att jag skulle ta ut frĂ„n den 10 januari 2018. Hittills skriver jag till posten [e-postskyddad] och de svarar inte pĂ„ mejl. Idag Ă€r det 24 januari och inget jag fĂ„r svar eller pengar. PĂ„ deras plattform gjorde jag tillbakadragandet tvĂ„ gĂ„nger och total tystnad. Raderna besöks inte. Sammanfattningsvis Ă€r de en riktig bedrĂ€geri. JAG REKOMMENDERAR INTE DEM FÖR NÅGOT.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Lionsbit med oss, vi hoppas att det kommer att fungera som ett förebyggande medel för personer som söker information om företaget.

   En hÀlsning.

  • Gabriel svar

   Efter detta har jag idag kontaktats av mÀklaren och de har varit ganska uppmÀrksamma och Àrliga, de har berÀttat för mig att det var ett missförstÄnd och de vÀnde mig pengarna och nÀsta vecka fÄr jag dem pÄ mitt konto. NÀr jag har det lÀmnar jag den kompletterande kommentaren. En kram

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Gabriel, kan du förklara för oss vilket missförstÄnd du hade? Eftersom du inte Àr den enda som inte kan ta ut ditt kapital och lÀgger till YFX Capital tror vi att det finns mÄnga mÀnniskor ...

    hÀlsningar

 56. Almudena svar

  Hej! De ringde mig precis frÄn Lionsbit, vilken stor bedrÀgeri [e-postskyddad]! Jag och min partner Àr valutahandlare och programmerare av algoritmiska system för att investera i FOREX (de hittade en bra!).
  Efter 30 minuters försök till konversation har jag stannat kvar som jag var, eftersom jag arbetar med mÀklare och jag vet hur det gÄr med spridningar och provisioner. Jag har bett honom om historier som, lÄngt ifrÄn att ge mig nÄgot slags bevis pÄ att hans vinstsystem inte Àr en PYRAMID SCAM, han har berÀttat för mig att han köpte 2 bitcoins 2009 (jag kunde inte skratta mer!).
  Jag rekommenderar INGEN att anvÀnda deras tjÀnster och om det inte finns pengar med dem.
  Förutom att sÀga att vi inte har gett vÄra data för nÄgon typ av kryptovaluta och inte med dess "mÀklare".
  SÄ jag TROR INTE och lÄter dem veta min erfarenhet, sÄ att de inte faller i sina fÀllor.
  En hÀlsning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Almudena, tack sÄ mycket för att du delar med dig av dina erfarenheter och observationer som vi anser Àr mycket korrekta, hÀlsningar.

  • Albert R. svar

   en stor kram, jag skriver för att jag redan har information om dessa gÀng, skriv till mig pÄ min mejl [e-postskyddad]

 57. juda benitez rodriguez svar

  God morgon.
  Efter att ha pratat med min mÀklare om att det hade förekommit ett missförstÄnd, eftersom uttaget, som jag hade kommenterat senare, skulle komma om 3 till 5 dagar för vilka jag kommer att fÄ pengarna de nÀrmaste dagarna.
  NÀr jag fÄr det kommer jag att publicera intÀkten för att bekrÀfta att uttaget skedde före kommentaren.
  BÀsta hÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du hÄller oss uppdaterade om din erfarenhet av Lionsbit, med vÀnlig hÀlsning.

 58. juda benitez rodriguez svar

  God morgon. Jag har bara hanterat dem i en vecka, jag skickade dokumentationen, jag pratar med mĂ€klaren varje dag och jag sĂ„g att investeringarna gav mig vinst, men för nĂ€rvarande har jag svĂ„rt att göra mitt första uttag av förmĂ„ner .... Enligt vad jag har lĂ€st pĂ„ sidan tar uttag frĂ„n pengar frĂ„n 3 till 5 dagar för att vara effektiva och det Ă€r vad mĂ€klaren sjĂ€lv berĂ€ttade för mig, Ă€ven om jag börjar tvivla .... För tillfĂ€llet har bara 3 dagar gĂ„tt sĂ„ jag vĂ€ntar ett par dagar till för att se om det kommer ... De som har lyckats ta ut pengar hur lĂ„ng tid det tog dem ??? Är det normalt för en mĂ€klare att ta sĂ„ lĂ„ng tid att göra ett kontantuttag ????
  En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juda, om du tar dig tid att lÀsa recensionen kommer du att mÀrka att vi inte rekommenderar Lionsbit eftersom det Àr samma företag bakom YFX Capital, en mÀklare som inte tillÄter dig att ta ut ditt kapital, berÀtta för oss om du kunde att dra tillbaka det, hÀlsningar.

 59. chaski svar

  Jag blev precis kontaktad per telefon idag och det luktar lite illa. Jag har andra negativa erfarenheter, sÄ jag rekommenderar det INTE pÄ nÄgot sÀtt, eftersom det inte Àr en mÀklare som regleras av FCA, CNMV eller till och med av CYSEC.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Chaski, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, vi rekommenderar det inte heller. Minns du hur du kom till Lionsbit?

   En hÀlsning.

 60. aitor micheletti svar

  Hej, det Àr fantastiskt att det finns kommentarer hÀr, jag började med dem nyligen, de fungerar bra för att jag inte vet sÄ mycket om Àmnet, jag gillar hur de stÀller det, Àr det ett problem med dokumentationen? , Jag skickade mitt och jag gjorde ett uttag av pengar, jag hoppas att jag senare fÄr det, sÄ jag bekrÀftar hÀr och ger min Äsikt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aitor, vi vÀntar pÄ om du Àntligen kunde ta ut kapitalet, med vÀnliga hÀlsningar.

 61. lÀgg till den lille bonden svar

  Jag rekommenderar det inte, agenterna Àr för aggressiva, det visar att det Àr en bluff en liga borta, kom igen ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Adita" tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Lionsbit med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 62. Rekommenderade mÀklare Postförfattaresvar

  Hej Anairis, tack sÄ mycket för att du berÀttade om din erfarenhet av Lionsbit, men vi tror att det Àr en mÀklare som inte tillÄter dig att ta ut kapitalet, var försiktig, hÀlsningar.

 63. bogdana tinkov svar

  HÀlsningar, Alejandro, hur Àr det med en pojke? Jag stötte pÄ det hÀr just nu och letade bara efter information frÄn plattformen och faktiskt sÀger jag att de fungerar mycket bra, det som hÀnder Àr att de erbjuder mÄnga erbjudanden för att generera mer pengar, jag gillar det sÀrskilt för de informerar mig mycket haha, jag hoppas att ditt Àrende Àr löst.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bogdana, för mÀklaren kan fungera mycket bra eller erbjuda mÄnga erbjudanden, men om du inte kan ta ut kapitalet kommer det inte att vara till stor nytta, hÀlsningar.

   • bogdana tinkov svar

    Jag har tagit ut kapital flera gÄnger redan, i mitt fall har jag inte haft problem eftersom jag gör det direkt pÄ uttagssidan, tack.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Perfekt, jag hoppas Alejandro förtydligar sin kommentar dÄ, hÀlsningar.

    • PATRICIA SIMBAÑA svar

     HUR SKA DU BORT DET OM DU KAN KOMMENTERA VÄNLIGEN

 64. Alexander svar

  Jag har inte skickat dem nÄgon dokumentation, eller ID ... eller kort ... eller nÄgot de bad om, det antas att utan det kan de inte fungera, eller hur?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Jo, i teorin ja, eftersom en mÀklare vanligtvis ber om dokumentation, men enligt vÄr uppfattning Àr Lionsbit inte tillförlitligt, vi skulle inte skicka nÄgot, det Àr vÄr Äsikt.

 65. Alexander svar

  Jag tror att en lĂ€nk kom till mig pĂ„ facebook ... Jag började leta ... de ringde mig och sanningen Ă€r att jag inte vet hur jag uppmĂ€rksammade det och investerade de 200 €.

  hÀlsningar

 66. Alexander svar

  Hej ... min upplevelse för nĂ€rvarande Ă€r mycket negativ, först bad de mig € 200 att börja, sedan en annan person insisterade pĂ„ att jag skulle lĂ€gga in 800 till för att ha kontot med 1000 vilket skulle vara mycket bĂ€ttre, eftersom jag för nĂ€rvarande var inte kommer att göra och att han inte gav dem ett kreditkort, sa han att han ringde mig efter en och en halv timme för att se uppföljningen av kontot men han ringde inte igen, de svarar inte pĂ„ supportmeddelandet och telefonnumret de ger kontakt i Spanien svarar de aldrig ensam pĂ„ musikspel.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, din situation Àr synd, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *