Flytande kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Flytande (kallas även liquid.com), en plattform för utbyte av kryptovalutor. Rekommenderas verkligen Liquid för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert utbyte? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Liquid. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Plattformen nämner att vara en del av: Quoine Pte. Ltd.

✅ När det gäller din läge, Flytande nämner baserat i: Singapore, med kontor i Japan och Vietnam.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av vätska, ser vi att den inte regleras av någon organism.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Liquid, ser vi att webbplatsen inte nämner någon information om innehav av olika typer av konton.

La plattform att fungera som Liquid erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Liquid tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng för utbytet.

Flytande webbplats
Flytande webbplats

Liquid tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, senaste nyheterna, utbildningsavsnitt och oerfarna hjälpmedel, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Flytande |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: liquid.com

Telefonnummer: har inte*

E-post: har inte*

*Det är möjligt att kontakta från chatten på webbplatsen.

>>> Bedömning på Flytande <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Flytande är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 Vi kan säga att vi står inför ett utbyte så långt vi har kunnat analysera, det överför förtroende. Det är en av de mest populära och erkända börserna för närvarande. Kom dock ihåg att handel med kryptovalutor bär sina risker som alla andra investeringar. Enligt vår uppfattning verkar Liquid vara ett mycket bra kryptovalutautbyte.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2022 tillsattes CNMV Flytande till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2022

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med Liquid? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är en kund på börsen.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av börsen kan rösta.

Vad tycker du om Liquid? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «Flytande: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fernanda Pérez, tack för att du kommenterar Liquid. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 1. mård svar

  Tja min erfarenhet har inte varit dålig med quoine är mer jag rekommenderar det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.