Bux mäklare

Kommentarer om Lite Trading Ltd
 
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Lite Trading Ltd (även kallad med namnet: littrade.com), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas Lite Trading Ltd verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Lite Trading Ltd ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Lite Trading Ltd ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

 
❌ Lite Trading Ltd nämner att vara en del av: Lite Trading Limited. (inga giltiga registreringsuppgifter)
 
❌ När det gäller din läge, mäklaren Den nämner att vara baserad i Australien, men den förekommer inte på listan över företag som är registrerade i det landet, så vi anser att detta är en falsk information.
 
❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ UppmärksamhetLite Trading Ltd är en oreglerad mäklare. ⛔
 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Lite Trading Ltd, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av planer:
 
Preliminär plan: lägsta insättning $200, dra nytta av 4% dagligen i 5 dagar.

Dotterbolagsplan: lägsta insättning $5.000, dra nytta av 4.3% dagligen i 5 dagar.

Tertiär plan: lägsta insättning $10.000, dra nytta av 4.8% dagligen i 5 dagar.

Mega plan: lägsta insättning $50.000, dra nytta av 5% dagligen i 60 dagar.

Elitplan: lägsta insättning $100.000, dra nytta av 5.5% dagligen i 120 dagar.
 
La plattform att fungera som Lite Trading Ltd erbjuder är: ingen information om detta, tydligen använder de en egen plattform.
 

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Lite Trading Ltd tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.
 

Lite Trading Ltd webbplats
Lite Trading Ltd webbplats

 
Lite Trading Ltd ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.
 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Lite Trading Ltd 🌐

 
🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻
 
🌏 Webbplats: littrade.com

📞 Telefonnummer:har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]
 

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Lite Trading Ltd. Vi gjorde denna recension och bedömning eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer som frågade om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör känna till innan de bestämmer sig för att investera med ett investeringsbolag.

 

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

➡️ Betyg på Lite Trading Ltd ⬅️

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Lite Trading Ltd är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022
 
❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också reglering (icke-reglerat företag). ❌
 
Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.
 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 tillkom CNMV Lite Trading Ltd till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2021

 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 
Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Lite Trading Limited? Vad har du varit med om?
 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Lite Trading Ltd: Betyg och kommentarer»

 1. Andres svar

  Jag påverkas av detta tjuvarföretag, jag skulle vilja att du hjälper mig att få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andres, tack för att du kommenterar Lite Trading Ltd. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.