✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Livemarketpro. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Livemarketpro och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslivemarketpro.com
???? företaget*LIVEMARKETPRO
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress3413 Maren St West Hempstead, New York (NY), 11552

⚠️ Livemarketpro ägs av LIVEMARKETPRO, företaget ligger i USA, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Livemarketpro erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Bronze$500
Silver$1.000
Gold$5.000
Premium$100.000

Information på webben

Livemarketpro hemsida

Livemarketpro ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, informativa videor, personliga upplevelser, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+13045785271

???? Slutlig utvärdering av Livemarketpro ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Livemarketpro.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Livemarketpro:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2022Klagomål mot Livemarketpro av Chilensk finanstillsynsmyndighet BCSC

Användarrecensioner

Vad tycker du om Livemarketpro? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Livemarketpro.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Livemarketpro

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Livemarketpro

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Livemarketpro?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Livemarketpro en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Livemarketpro är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Livemarketpro pålitlig?

Nej. Livemarketpro är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Livemarketpro?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Livemarketpro?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Livemarketpro en bluff? 2023 recensioner»

 1. maria-villanueva svar

  Jag skulle inte lita på dem, $4000 försvann från mitt konto.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tack för din kommentar om Livemarketpro. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *