Kommentarer till LIVETRADEOPTIONS

I denna avdelning vi kommer att analysera LIVETRADEOPTIONS-mäklaren, är en binär optionsmäklare. Rekommenderas verkligen LIVETRADEOPTIONS för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att detta företag inte har sin webbplats på spanska, men vi bestämde oss också för att granska den på grund av olika meddelanden från spansktalande kunder.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad på: nämner inte det.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting alls, tydligen är det en icke-REGLERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av LIVETRADEOPTIONS, vi noterar att erbjuder ingen information om kontotyper.

den plattformar att fungera som LIVETRADEOPTIONS erbjuder är: LIVETRADEOPTIONS egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som LIVETRADEOPTIONS tillhandahåller på sin webbplats.

LIVETRADEOPTIONS webbplats
LIVETRADEOPTIONS webbplats

LIVETRADEOPTIONS ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: en något grundläggande förklaring av vad binära optioner är och hur man kan handla och investera i dem.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om LIVETRADEOPTIONS

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.livetradeoptions.com

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: tillhandahålls inte

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget LIVETRADEOPTIONS är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Vi tror att det är bättre att INTE INVESTERA MED LIVETRADEOPTIONS: sanningen är att de inte tillhandahåller viktig information som plats, företag som den tillhör eller som hanterar webbplatsen, telefonnummer eller e-post, och utöver detta gör det inte har reglering, alla tecken på att de säger (åtminstone enligt vår åsikt) att vi inte ska investera med dem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om LIVETRADEOPTIONS? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

9 kommentarer om «LIVETRADEOPTIONS: Betyg och kommentarer»

 1. hemlig svar

  De ber mig betala 4,461 dollar till dem, ur fickan, så att jag kan få min banköverföring på 60,000 XNUMX dollar. Åh ja, de berättar för mig detta efter att jag har skickat min ID och bankinformation till dem. Kan en mäklare ta ut avgifter i sista minuten och hålla dina pengar?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Okänt: ”De ber mig betala 4.461 60.000 dollar för att ta ut mina XNUMX XNUMX dollar via banköverföring. De säger till mig att om jag skickar pengarna till dem kommer de att skicka pengarna till mig. Vet du om en mäklare kan lägga till eller debitera dig provisioner i sista minuten och behålla dina pengar? "

   • Rekommenderade mäklare

    Hej oupptäckt, eftersom detta beror på villkoren som du har accepterat, om du nämner allt de gör mot dig, kan det vara möjligt ... Även om det naturligtvis är kränkande metoder, av samma skäl rekommenderar vi alltid att investera endast med företag som är reglerade ...

 2. kan inte avslöja svar

  Jag gjorde ett misstag genom att betala dem avgifterna på $ 4461. Hur får jag tillbaka pengarna? Behövs hjälp!

  • Rekommenderade mäklare svar

   kan inte avslöja: ”Jag gjorde ett fruktansvärt misstag, jag betalade dem 4.461 XNUMX dollar. Hur kan jag få tillbaka pengarna nu? Jag behöver hjälp."

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "kan inte avslöja", det är verkligen synd vad du nämner om LIVETRADEOPTIONS, betyder det att du har begärt uttag av kapital men de accepterar det inte? Kommer du ihåg hur du hittade LIVETRADEOPTIONS?

   En hälsning.

 3. JORGE TOWERS svar

  Jag har en dålig upplevelse med FXNOBELS MÄLKARE
  EN SÅDAN ALEXISGERRERO OCH EN SÅDAN DIEGO CAZEREZ Gick till mig
  EFTER 4 MÅNADER MINA KONTO NÄR 600 DLLS OCH JAG KAN ALDRIG TA UT MIN INKOMST
  INGET NÅGON RINGAR MIG ELLER SVARAR MINE MEDDELANDEN.

  Jag rekommenderar inte FX NOBELS

 4. DAVID svar

  Det här var min första gång som jag investerade i handel. Min erfarenhet var inte bra alls. Trycker på för att göra snabba bedömningar. Redl ljus ögonblick. De frågade mig visar det på mitt checkkonto att de obligatoriska avgifterna dras av. ?
  Det avgift nästan $ 5,000. De förhandlade 3123.00 $.
  Idag verkar det som om webbplatsen är stängd. Jag avbröt banköverföringen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   David: ”Det här var första gången jag investerade i handel. Min erfarenhet var inte bra alls. De rusade alltid med mig för att fatta snabba beslut. Redls ögonblick av ljus. De frågade mig, visar det på mitt checkkonto att de obligatoriska avgifterna dras av? ?
   Det finns en avgift på nästan $ 5,000 3123.00. De förhandlade XNUMX $.
   Idag verkar det som om webbplatsen inte längre är aktiv. Jag avbröt banköverföringen. "

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.