LMFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera LMFX-mäklaren (även kallad lmfx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen LMFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på LMFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Global Trade Partners Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Makedonien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av LMFX, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Premiumkonto, Fixa-konto och nollkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 50, hävstång upp till 1: 1000, spridning av 1 pips, maximal handelsstorlek 60 partier, maximalt antal öppna affärer 100, mobilhandel, femte decimal, marginal call / stop out: 50% / 20 %.

Fixa-konto- Minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1: 400, fast spread, maximal handelsstorlek 75 partier, maximalt antal öppna affärer 150, mobilhandel, femte decimal, marginal call / stop out: 30% / 15%.

Nollkonto: minsta initiala insättning på $ 100, hävstång upp till 1: 250, spridning av 0 punkter, provision på $ 4 per parti, maximal handelsstorlek 100 partier, maximalt antal öppna affärer 200, mobilhandel, femte decimal, marginalanrop / stopp ut: 30% / 15%.

.

LMFX-kontotyper
LMFX-kontotyper (Premium-konto)
LMFX-kontotyper
LMFX-kontotyper (Fixa-konto)
LMFX-kontotyper
LMFX-kontotyper (nollkonto)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek, Klicka här för att se bild 2 i full storlek y Klicka här för att se bild 3 i full storlek.

Las plattformar att fungera som LMFX erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för handlare som LMFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

LMFX webbplats
LMFX webbplats

LMFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, miniräknare, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om LMFX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: lmfx.com

Telefonnummer: + 44 2035192105

E-post: [e-postskyddad] (Kundservice) | [e-postskyddad] (Säljavdelning) | [e-postskyddad] (Affilierad avdelning)

>>> Bedömning på LMFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att LMFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare och dess bas ligger i ett mycket osäkert land att investera (Makedonien). Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV LMFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om LMFX? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «LMFX: Betyg och kommentarer»

 1. Agus svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Agus, tack för att du skrev om LMFX. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.