Recensioner av LUXOSB - Luxembourg Off Shore Banking

I denna avdelning Vi kommer att analysera mÀklaren LUXOSB - Luxembourg Off Shore Banking, eller Àven kallad LOB, en CFD -mÀklare, bland annat eftersom den erbjuder olika investeringsmöjligheter och olika relaterade tjÀnster.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Är det en reglerad mĂ€klare? Vem tillhör det? Var Ă€r det baserat?

MÀklaren Àgs av LUXOSB Limitedoch vad gÀller din lÀge, i sidfoten pÄ webbplatsen, nÀmns det att det Àr baserat i Hong Kong, men om man gÄr till kontaktsektionen nÀmns det att det Àr baserat i San Francisco, USA, och man gÄr till kontaktversionen, pÄ engelska, nÀmner det att ha en bas i Australien, sÄ vi har inte kunnat klargöra var det egentligen Àr baserat.

Om vi ​​pratar om regleringen av företaget, vi tror att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

BetrÀffande typerna av konton som LUXOSB erbjuder, ger lite information och egenskaper, de Àr tre kontotyper, Silverkontot, Guldkontot och Platinumkontot.

Silverkonto: 10% rĂ€nta Ă„rlig intjĂ€ningsrĂ€nta, minsta initiala insĂ€ttning € 5.000, Ă„rlig rĂ€nta, 10 $

Guldkonto: 15% rĂ€nta Ă„rlig intjĂ€ningsrĂ€nta, minsta initiala insĂ€ttning € 25.000, Ă„rlig rĂ€nta .15%

Platinakonto: 20% rĂ€nta Ă„rlig intjĂ€ningsrĂ€nta, minsta initiala insĂ€ttning € 50.000, Ă„rlig rĂ€nta .20%

LOB -kontotyper
NĂ„gra specifikationer om LOB -kontotyper

 

den plattformar att fungera som mÀklaren erbjuder Àr: MT4-plattformen (MetaTrader 4).

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som LUXOSB -mÀklaren tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

LUXOSB - Luxemburg Off Shore Banking webbplats
LUXOSB - Luxemburg Off Shore Banking-webbplats

LUXOSB ger följande hjĂ€lp: förklaring av hur ditt offshore -sparkonto fungerar, hur din Ă„rliga rĂ€nta fungerar, vad Ă€r den öppna marknaden, vad Ă€r ”blue chip” -företag och hur man investerar i dem, din plan för pensionering och hur din fastighetsinvesteringsservice fungerar.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om LUXOSB -mÀklaren

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: luxosb.com/en   Av nĂ„gon anledning har de en andra webbsida: https://luxinvestmentptyltd.com/es/ och en tredje webbsida lux-inter.com/en/

Telefonnummer: 61 290 37 3854

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt LUXOSB -mĂ€klaren Ă€r pĂ„litlig, men vi rekommenderar att vara försiktig Varför? 1. det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare och 2. vi har inte hittat nĂ„gon information om mĂ€klaren pĂ„ internet, vilket vanligtvis innebĂ€r att det Ă€r en relativt ”ny” mĂ€klare.

 

Uppdatering mars 2018: PÄ grund av mÄnga e-postmeddelanden och kommentarer frÄn LUXOSB-klienter som förklarar att de inte kunde skaffa sitt kapital eller kontakta företaget, förutom att de Àr en EJ-REGLERAD mÀklare, anser vi att LUXOSB inte rekommenderas, föreslÄr vi försiktighet.

 

Uppdatera januari 2019- ASIC (Australian Regulatory Body) har varnat för att LUXOSB felaktigt nÀmner att det regleras av ASIC. Mer information hÀr.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om LUXOSB? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

190 kommentarer om «Luxembourg Off Shore Banking: Betyg och kommentarer»

 1. Luis Miguel svar

  Jag hade turen att lita pĂ„ det hĂ€r företaget, sĂ„ kallade marknadsgenier och rĂ„dgivare, och jag vet inte vilka andra lögner de sĂ€ger till dig. De lurade mig uppenbart med lögner och bedrĂ€gerier, tomma löften. Jag var mycket dĂ„lig. NĂ€stan alla mina besparingar stals. Lyckligtvis hittade jag den hĂ€r sidan, pratade i chatten och de hĂ€nvisade mig till mychargeback. Han hade verkligen ingen tro pĂ„ dem. Jag litade inte alls. Men jag bestĂ€mde mig för att prova, bara för att se om det fungerade eller om nĂ„got kunde Ă„stadkommas och jag kunde fĂ„ tillbaka som 80% av mina pengar minus mychargeback -provisionen som mĂ„ste betalas nĂ€r jag fĂ„r tillbaka pengarna. Och framför allt lĂ€t jag inte dessa tjuvar behĂ„lla mitt kapital. Mitt rĂ„d Ă€r att det fungerar och det Ă€r vĂ€rt ett försök. Jag kan tala för mig sjĂ€lv och om det fungerade. 

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis Miguel, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Fedefon svar

  God morgon jag ville stÀlla en frÄga till dig, finns det mÀnniskor som kunde ÄterkrÀva pengarna? Jag skickade ansprÄksformulÀret till michangback förra veckan de har fortfarande inte svarat pÄ mig, jag förstÄr att det Àr en kort tid och kanske har han mÄnga klagomÄl att ta hand om. Jag Àr frÄn Argentina och för ungefÀr en och en halv mÄnad sedan de ringde mig frÄn en advokatbyrÄ de försökte lura mig igen jag behöver hjÀlp eftersom jag inte lÀngre litar pÄ processen och jag mÄste fÄ tillbaka mina pengar sÄ snart som möjligt om teamet av rekommenderade mÀklare kan kontakta mig jag skulle uppskatta det om du kan ge mig rÄd och hjÀlp sÄ att jag kan fÄ tillbaka mina pengar tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fedephone, om du ber om dina pengar via vÄra lÀnkar kommer du att undvika att hamna i hÀnderna pÄ advokater eller advokatbyrÄer av tvivelaktig kvalitet. Normalt sett Àr de allierade eller Àr en del av mÀklaren som lurade dig först, det Àr dÀrför de kÀnner till dessa uppgifter, de Àr frÄn samma grupp av kriminella. Tack för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, det de erbjuder Àr inte riktigt, de ÄterstÀller INTE nÄgonting, verksamheten Àr inte verklig, de lÀgger inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och i slutÀndan sÀger de till dig att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. FEDEFON svar

  VÀnner var mycket försiktiga, de ringer de drabbade och sÀger att de kan ÄterkrÀva pengarna, de ber dem om 200 för att starta processen och 10% av avgifterna som kan betalas nÀr pengarna Ätervinns men allt Àr lögn !!! !!!! falla inte i fÀllan !!!

  LĂ€kare: Maximo Pablo Aramburu
  +44 7786 095868

  Dr. Esteban Blanco (officiell kontakt) denna Esteban Blanco lÄtsas vara en representant för Spaniens National Securities Commission
  +44 7437 699806

  Sabrina Alejandra Gutierrez
  +44 7435 743472

  Sidan som dessa rĂ„ttor anvĂ€nder Ă€r gastrell-relish .com / pĂ„ sidan finns e-postmeddelandena som de anvĂ€nder snĂ€lla om de kan upptĂ€cka och fĂ€ngsla dessa bedragare skulle de göra en stor nytta de har förstört mĂ„nga familjer som Ă€r tĂ€ckta med skulder och inte kan betala lagliga representationer för att fĂ„ tillbaka pengarna 


 .. om du kan hjĂ€lpa mig pĂ„ nĂ„got sĂ€tt sĂ„ att vi kan fĂ„ tillbaka det vi lagt in i LUXEMBOURG OFF SHORE BANKING vilket Ă€r (mycket pengar) behöver vi finansiering för advokatarvoden, jag skulle uppskatta det, tack sĂ„ mycket,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fedephone, tack sÄ mycket för att du gav denna specifika information, vi kommer att uppdatera vÄr recension med dessa data. Normalt sett Àr de allierade eller Àr en del av mÀklaren som lurade dig först, det Àr dÀrför de kÀnner till dessa uppgifter, de Àr frÄn samma grupp av kriminella. Tack för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, det de erbjuder Àr inte riktigt, de ÄterstÀller INTE nÄgonting, verksamheten Àr inte verklig, de lÀgger inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och i slutÀndan sÀger de till dig att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. mattelefon svar

  13/01/2021
  VÀnner var mycket försiktiga, de ringer de drabbade och sÀger att de kan ÄterkrÀva pengarna, de ber dem om 200 för att starta processen och 10% av avgifterna som kan betalas nÀr pengarna Ätervinns men allt Àr lögn !!! !!!! falla inte i fÀllan !!!

  DETTA ÄR LÄNKEN PÅ SIDAN SOM DETTA AVFALL ANVÄNDER !!!!!!!!!

  gastrell-relish .com /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fedephone, tack för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, det de erbjuder Àr inte riktigt, de ÄterstÀller INTE nÄgonting, verksamheten Àr inte verklig, de lÀgger inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och i slutÀndan sÀger de till dig att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • FEDEFON svar

   I VERKLIGHET AVFALLER DETTA AVSLAG OMEDELBART SOM LAGMÄNNISKOR SOM KAN ÅTERFÄRDA PENGARNA MEN I VERKLIGHET SÖKAR DE ATT FÅ DIG MER SILVER VARJE GÅNG OCH NÄR DU FRÅGER DEM FÖR ANMÄLNINGSNUMMER OCH STUDIERegistreringen försvinner 

.
   Jag upprepar DETTA ÄR DEN SIDA MED SOM DE FUNGERAR JAG VET INTE OM DE KOMMER ATT VARA ANSTÄLLARE FÖR MÄKLARE MEN JAG UNDERAR HUR DE HAR INFORMATION OM OSS ....
   DETTA ÄR MYCKET SPECIFIK INFORMATION FÖR DENA RÅTTARNA ATT HA DEM ... JAG REPETERAR DEM BÖR FÖR 200 USD FÖR ATT STARTA BEHANDLINGEN OCH ANMÄRKLIGT FRÅGAD FÖR SKÄLLNING I UKA FCA OCH OM 2 DAGAR NÅR DE ETT AVTAL OCH DET ÄR DE FRÅGA DIG TILL BETALA 3% AV PENGARNA FRÅN BOSTÄLLNINGEN VAD ÄR ALLT EN LÖGN NÄR JAG TALADE DIG ATT EN LAGMÄSSIG VÄN I LONDON VILL GÅ PERSONLIGT ATT PRata MED DEM INGEN MER ÄN DEM !!! VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED DE RÅTORNA JAG UNDERAR VAR DE FÅR INFORMATION FRÅN

   gastrell-relish .com /

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Fedefone, vanligtvis Ă€r de allierade eller de Ă€r en del av mĂ€klaren som lurade dig först, det Ă€r dĂ€rför de kĂ€nner till dessa uppgifter, de kommer frĂ„n samma grupp av brottslingar. Tack för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking. Denna mĂ€klare Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, det de erbjuder Ă€r inte riktigt, de Ă„tervinner INTE NÅGOT, verksamheten Ă€r inte riktig, de sĂ€tter inte pengarna pĂ„ marknaden, de visar bara till slut sĂ€ger de dig att du har tappat och de behĂ„ller det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

 5. Victoria Floreli svar

  Jag Àr en tidigare anstÀlld hos luxosb. Jag har verktyg för att hjÀlpa kunder att ÄterstÀlla sitt kapital min e -post [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Victoria, varför gör du inte informationen offentlig? Eller Àr det sÄ att du kommer att vara en Obsbit -arbetare?

 6. Leonardo svar

  Luxos, de Àr verkligen ett bedrÀgeri ... de tillÄter dig inte att ta ut ditt kapital, de sÀger att du kan, men det Àr en lögn. De kontaktar dig via whatsapp och sedan blockerar de dig frÄn att svara dig nÀr du vill konsultera eftersom de inte lÄter dig ta ut ditt kapital förrÀn de stÀdar ditt konto, tar ditt kapital!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Leonardo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Luxembourg Off Shore Banking, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 7. rivramar svar

  Hej, tack för informationen, lÀgg ocksÄ till den hÀr sidan som de av luxosb anvÀnder, lux-inter.com/es/ för att vara deras nya bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack, det har redan lagts till i recensionen ÀndÄ.

   HĂ€lsningar.

 8. Mariano F. svar

  God morgon, jag hittade företaget pÄ rekommendation av en bekant som hade berÀttat att han inte hade nÄgra problem, eller mindre de fÄ operationer han gjorde bra.

  Jag berÀttar att efter min kommentar skrev Luxos kontakt till mig och sa att de skulle kontakta juridiskt för min kommentar pÄ den hÀr sidan som ingen nÄgonsin kontaktat haha.

  Å andra sidan, den 10/01 gjorde jag min kommentar som du kan se och den 11/01 nĂ€r jag ser min balans i metatrader4 -programmet ser jag att de samma dag sĂ„lde allt med förlust, de bokstavligen lĂ€mnade mig tom , Skrev jag till min kontakt i whasap till att han aldrig svarade igen.
  NÄgot som jag uppskattar Àr att jag aldrig ger dig ett kreditkort eftersom de frÄn kommentarerna jag lÀser hÀr tar chansen att fortsÀtta tjÀna pengar.

  En annan sak som jag vill kommentera Àr att jag gick till banken för att frÄga om det pÄ nÄgot sÀtt kunde visas pengar frÄn mitt konto och de sa till mig att om det rÄkar uppenbarligen meddelas dem att utreda och att de kunde returnera pengarna om de kommer att mÀrka nÄgot fel.

  • en annan lurad av luxo svar

   De kommer aldrig att kontakta dig som "laglig", om de skulle stÄ inför en domare eller nÄgra advokater, skulle de alla marschera fÀngslade för alla brott de har begÄtt, de Àr skvaller om luxo -rÄttorna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariano, tack sÄ mycket för informationen om LUXOSB, av dessa skÀl rekommenderar vi alltid att investera endast hos reglerade företag ...

   HĂ€lsningar.

 9. Mariano Fernandez svar

  Det finns redan 2 kommentarer som jag gör och de visas inte, vad hÀnder?

  HÀr lÀmnar jag lÀnken dÀr samma asic sÀger att de Àr en bluff
  https://asic.gov.au/about-asic/news-centre/find-a-media-release/2018-releases/18-380mr-beware-banking-scam-impersonating-asic/

  TyvÀrr föll jag ocksÄ, jag hoppas att Daniel Guerrero (LUXO -kontakt) som svarar mig om att huvudstaden jag bad om redan har skickats, vilket Àr en lögn, kommer att ge mig nÄgot tillbaka

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariano, tack för dina kommentarer, tack sÄ mycket för informationen, hÀr som du kommer att se, samma ASIC frÄn Australien varnar för att LUXOSB ger fullstÀndigt falsk information. Kommer du ihÄg hur du stötte pÄ LUXOSB i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

 10. ALEX svar

  De investerar inget hÀr och jag upprepar dem igen, de Àr tjuvar men vÀldigt stora tjuvar för 3 mÄnader sedan tog de 100us frÄn mig, jag var tvungen att avbryta kortet sedan kom avgifter till kortet utan tillstÄnd och det gav mig stora problem.

  Nu kontaktade de mig nyligen och sa att jag har fryst pengar för totalt 20 tusen euro som jag kunde se men det fanns inga rörelser i mt4 som motiverar det, handel etc. sÄ det jag gjorde var att sÀtta in operationer pÄ kontot för att se om det var sant om det var, men de lÀt inte pengarna dras ut.

  Jag menar att jag tjĂ€nade 10 tusen euro till det totala kontot 32 tusen euro och vad som hĂ€nde dĂ„ frystes kontot och allt som de tjĂ€nade försvann, de tog ut pengarna och vinsten öppnade stora operationer och förlorade alla pengar, det hĂ€r Ă€r tjuvar och sedan stĂ€ngde de kontot. SCAM SCAM SCAM ÖGONFOLK FALLAR INTE RINGAR ALLA FRÅN OLIKA DELAR I USA OCH SÖTER DEM SÅ SÅ ETT ATT DE FALL

  • Maj svar

   Om det Ă€r ett superbedrĂ€geri ringde de mig och undersökte först och de skickade mig det hĂ€r, och sedan blockerade jag inte Ă„tkomst 🙄😂
   Det Àr ett superbedrÀgeri!
   Var försiktig

   Hej M.. God eftermiddag, skriver Martin Prado, chef för den första investeringsavdelningen. VÀn i gÄr berÀttade en av vÄra kontoförfattare specifikt Anthony Freeman mig, en mycket kÀnslig situation angÄende din profil. Han berÀttade att du skrev in rekommenderade mÀklare och observerade nÄgra av kommentarerna som nÀmns dÀr, dÀr de indikerar att vi förmodligen inte Àr registrerade först i ASIC, och för det andra att vi Àr en bluff. LÄt mig klargöra dessa tvÄ punkter, först vem granskar rekommenderade mÀklare? Var kommer den hÀr sidan ifrÄn? Jag vill satsa med dig och jag tar riskerna pÄ grund av institutionell prestige. LÀgg en positiv kommentar pÄ den hÀr sidan och om de publicerar din kommentar aktiverar jag ditt konto i vÄr bank, jag tar pÄ mig skulden som ett mervÀrde. Men om de inte gör det, lÄt mig fÄ Anthony att kontakta dig igen och förtydliga vÄrt sÀtt att arbeta med dig mer grundligt. Visst mÀnniskor som dÀr kommenterar var vÄra kunder nÄgon gÄng men de Àr mÀnniskor som inte hanterar termen ordet investering alls, det finns korta och lÄngsiktiga investeringar, det finns kontraktsavtal som görs nÀr vi genomför en transaktion av en specifik tillgÄng. Vi Àr inte ett kasino eller en lycka till, vi Àr en seriös och konservativ enhet i huvudstaden och vÄra kunders vinster. Titta pÄ profilen för dessa mÀnniskor, de Àr öre kunder sÄ att sÀga men det finns ingen. Jag inbjuder dig att hitta EN av vÄra VIP eller avancerade kunder som indikerar klagomÄl eller betydande förluster av deras kapital. Denna sida med rekommenderade mÀklare min kÀra de har meddelat oss inte en eller tvÄ mÄnga gÄnger och begÀrt att vi ska betala ett stort kapital till ett visst konto för att de ska ta bort de dÄliga kommentarerna som finns dÀr. Och du vet att vi INTE kommer att betala de pengarna eftersom vi inte riktigt kommer att betala för den hÀr typen av bedrÀgerier, vilket i det hÀr fallet Àr. Nu Àr ASIC redan regulatorn av företagen hÀr i AUSTRALIEN? För att du ska kunna registrera ett företag i en tillsynsenhet mÄste du uppfylla vissa förutsÀttningar sÄ att de kan acceptera din registrering i den institutionen. För att den officiella ASIC -sidan ska visas LUXOSB PTYLTD som registrerad betyder det att den mÄste ha genomgÄtt en tidigare granskningsprocess för att kunna acceptera dina dokument som legitima. SÄ för att fatta nÄgot slags vicebeslut och skriva pÄ att vi Àr bedragare om du inte vet det Àr anklagelser som vi kan anvÀnda mot dessa mÀnniskor för falskt vittnesbörd, skadestÄnd. Vi förstÄr att du gÄr in i investeringsvÀrlden och det du gör Àr mycket bra gjort. Men du mÄste basera stödet för din information pÄ myndigheter och sÀkra enheter. Du har inte sett nyheter i Australien om att Luxemburgs bank utreds för pÄstÄdda bedrÀgerier eller pÄ CNN eller BBC eller platser som Àr riktigt bra nÀr det gÀller informationen.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Tja, de kan inte presenteras, om de Àr sÄ reglerade, sÄ att de ger lÀnken till ASIC: s officiella sida med LUXOSB -förordningen pÄ en gÄng, vet du varför de aldrig gör det? Eftersom de Àr en oreglerad mÀklare, och det Àr helt falskt, har de ingen reglering, som vi nÀmnde i granskningen. Förutom detta, Àr det inte fantastiskt att en LUXOSB -representant aldrig ens har försökt svara pÄ klagomÄl? De försöker bara posera som nöjda kunder och lÀmnar positiv feedback ...

 11. ALEX svar

  HÀr lÀmnar jag den som serverar information om advokater som Àr specialiserade pÄ denna typ av bedrÀgeri om

  giambronelaw .com / site / servicesforindividuals / forex-litigation-jurister / actions-legal-forex-espaol /

  mychargeback.com

  Kontakta om du vill ha mer information via post [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för informationen Alex ...

  • Anonym svar

   VĂ€n, sanningen var att jag kontaktade dem och det var vĂ€rre, de svarar aldrig, de ringer dig sĂ€llan och Ă€ven nĂ€r du redan sĂ€tter in pengar Ă€ndrar de attityd, först Ă€r allt bra och vi ska hjĂ€lpa dig, sedan Ă€r det inte att du mĂ„ste gĂ„ lĂ„ngsamt för den processen, faktiskt med dem nu har jag ett större problem. BRA OMHÄNDERTAGANDE

 12. alex svar

  De Ă€r en mycket hög bedrĂ€geri med olika namn som de ringer dig via telefon eller whatapp sĂ€ger saker som att de har ett fryst konto av ditt frĂ„n 3 mĂ„nader sedan att för att lĂ„sa upp kontot mĂ„ste du betala lite pengar i mitt fall ett nytt konto pĂ„ 500us som Jag blir inte ens galen De pengarna sa de till mig att det fanns 19 tusen euro pĂ„ mitt konto som jag verifierade att det var sĂ„ men att pengarna inte kunde tas ut förrĂ€n jag skapade ett annat 500us-konto som jag var tvungen att öppna ett nytt och dĂ€rifrĂ„n satte de in pengarna och sedan drar jag tillbaka det hela en bluff en stor stor manipulativ lögn om att ingen men ingen ens tar en katastrof de Ă€r förbannade ingen stoppar dem ingen gör nĂ„gonting. Jag ser ingen fĂ€ngslad och akta dig för att om du inte avbryter ditt kort, sĂ„ gör de mycket höga avgifter pĂ„ dina kort som du senare inte kommer att kunna betala utan ditt tillstĂ„nd och sĂ„ finns det mĂ„nga andra bedragare som dessa lösa pĂ„ net. Jag kan inte komma in pĂ„ mitt konto de avbröt det Ă€ndrade lösenordet i mt4. Jag gjorde dem 10 tusen euro och krediten som de angav tog de frĂ„n mitt konto och lĂ€mnade bara de 8 tusen euro som jag gjorde, men de pengarna gör det naturligtvis inte existerar det Ă€r ren historia ett riktigt rĂ„n . HĂ€r Ă€r den nya hemsidan de anvĂ€nder. lux-inter .com / sv / EYE JAG ÄR FRÅN ARGENTINA OCH JAG SER MÅNGA BERÖRADE FRÅN MITT LAND OCH DET FINNS STUDIER AV ADVOKATER I USA OCH ITALIEN SOM SÖKER ATT TA DESSA FALL AV BEDRÄGERIBÄKARE

 13. alex svar

  De Àr en ganska hög bedrÀgeri med olika namn de ringer dig per telefon eller genom att whatapp sÀger saker som att de har ett fryst konto pÄ ditt i 3 mÄnader att för att lÄsa upp kontot mÄste du betala lite pengar i mitt fall ett nytt konto pÄ 500us som Jag blir inte ens galen De pengarna sa de till mig att det fanns 19 tusen euro pÄ mitt konto som jag verifierade att det var sÄ men att pengarna inte kunde tas ut förrÀn jag skapade ett annat konto för 500us att jag var tvungen att öppna ett nytt och dÀrifrÄn satte de in pengarna och sedan drar jag tillbaka det hela en bluff en stor stor manipulativ lögn att ingen men ingen ens tar en katastrof de Àr förbannade ingen stoppar dem ingen gör nÄgonting. Jag ser ingen fÀngslad och akta dig för att om du inte avbryter ditt kort, sÄ gör de mycket höga avgifter pÄ dina kort som du senare inte kommer att kunna betala utan ditt tillstÄnd och sÄ finns det mÄnga andra bedragare som dessa lösa pÄ net. Jag kan inte komma in pÄ mitt konto de avbröt det Àndrade lösenordet i mt4. Jag gjorde dem 10 tusen euro och krediten som de angav tog de frÄn mitt konto och lÀmnade bara de 8 tusen euro som jag gjorde, men de pengarna gör det naturligtvis inte existerar det Àr ren historia ett riktigt rÄn . HÀr Àr den nya hemsidan de anvÀnder. lux-inter .com / sv /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du stötte pÄ LUXOSB i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela den med oss.

   Vi kommer att lÀgga till denna webbsida i företagets recension.

   HĂ€lsningar.

 14. Diana fikontrÀd svar

  Hej vÀnner, om du behöver ytterligare information, hur du agerar, lÀmnar jag min e-post eftersom dessa mÀnniskor mÄste vara mycket försiktiga med informationen.
  [e-postskyddad]

 15. PAOLA DEL CARMEN GARAY svar

  Hej, jag heter Jorge, jag investerade 25000 200.000 dollar i denna mÀklare i april, kontot vÀxte till cirka 15 1 dollar, nÀr jag ville dra ut försökte du först XNUMX dagar innan kontraktet gick ut, i september försvann en person vid namn Jason Casas Mysteriskt , efterÄt följde en viss Francisco Vassi, tills idag har jag inte kunnat samla in XNUMX dollar eller investera igen. De Àr SCAMMERS. Min email Àr [e-postskyddad], Jag ger dig all information du behöver

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Paola eller Jorge, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över LUXOSB?

   HĂ€lsningar.

  • Leonel martin svar

   Hej Paola, hur mÄr du? Ditt vittnesbörd har nÄtt mig mycket. Jag har 6.400 USD inlÄst pÄ ett konto hos dem. Allt bra mer Àn bra samtidigt som man vÀnder pengar. Fram till pÄ grund av olika situationer, sÀrskilt kopplat till devalveringen i mitt land, kunde jag inte fortsÀtta att göra det. Bob Garcia, mÀklaren som rÄdde mig med en utmÀrkt behandling och engagemang och hjÀrtlighet i början, hÀvdar nu att han har mycket större konton, med större kundportföljer och inte kan stÄ till mitt förfogande. Visst, jag drar inte lÀngre mer pengar och jag utvÀrderar att likvidera mitt konto. Jag har begÀrt Ätminstone 2.500 USD att överföra, jag hoppas verkligen att jag kan uppnÄ det.
   Nu, om de lurar mig och jag inte ser mitt kapital lÀngre, hur gÄr du vidare med den hÀr typen av företag eller mÀklare? Kan man leta efter dem pÄ nÄgot sÀtt? Jag har slÀktingar i USA, och om de hade en kvadratisk eller fysisk plats skulle jag besöka dem och sjunga nÄgra av dem. Vad sÀger du? Jag ger dig min whatsapp sÄ att vi kan kommunicera bÀttre +5493514711702

 16. cristian P svar

  Ariel sidan som kom in var nÀsta
  luxinvestmentptyltd .com / sv /
  Som idag för den senaste veckan Àr nere och den aktiva Wat SAP som hade med sig Àr inte lÀngre aktiv

 17. cristian P svar

  Ariel var ett e -postmeddelande dÀr de erbjöd ett sparkonto för att komma Ät ett kort konto och fÄ tillgÄng till aktier dÀr jag skulle fÄ utdelning för min pensionering

 18. Cristian P svar

  Uppskattningar jag kommer frÄn Argentina, jag började med 100 dollar och satte sedan in 1500 dollar som idag inte finns pÄ sidan, en viss Samuel anslöt aldrig eller skickade tillbaka mina samtal dÄ ringde en viss davicci mig och bad mig sÀtta in mer pengar idag nej det finns wat sap. Det finns inga telefonlinjer. det finns inga spÄr av dem de Àr bedragare, innan detta finns det ingen organism? att fördöma dem och att de förblir fÀngslade ¥¥¥ ??? hjÀlp mig, nÄgon

  • Ariel svar

   Cristian, vilken webbadress anvÀnder du för att se sidan för dessa bedragare? eftersom de som visas i det hÀr inlÀgget Àr nere, hÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cristian, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd det du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade LUXOSB frÄn första början? Om att rapportera dem, om du Àr frÄn Argentina kan du kontakta CNV.

   HĂ€lsningar.

 19. Lisandro svar

  Jag heter Lisandro och jag var ocksÄ ett offer för dessa luxosb -bedragare, jag gick in med $ 100 och slutade med att sÀtta in $ 1000 mer. Min agent eller rÄdgivare eller mÀklare var Daniel Guerrero, som frÄn den senaste pengaöverföringen visste jag inget annat, dÄ Alejandro Velåzquez kontaktade mig och jag satte ocksÄ in 20000 XNUMX dollar för att frigöra kontot och han lurade mig med allt. Jag investerade för att kunna komma lite framÄt och min situation men till slut sjönk jag mer Àn jag var. Jag förlorade allt mitt sparande och jag stod kvar med fler skulder som jag inte kan betala. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lisandro, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med LUXOSB med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade detta företag? BerÀtta mer om din erfarenhet av detta företag.

   HĂ€lsningar.

  • MARIO DOMINGUEZ svar

   LISANDRO HAR REDAN LJUST DITT PROBLEM? JAG ÄR OCKSÅ RÅDGIVARE DANIEL GUERRERO OCH HAN SVARAR INTE MIN E-POST:[e-postskyddad]

 20. Nicolas svar

  God morgon. Jag heter Nicolas, de kontaktade mig frÄn Luxobs och de lurade mig som alla er, sanningen Àr att jag som en vanförestÀllning trodde att allt de hÀr mÀnniskorna berÀttade för mig, som pÄstÄr sig vara "rÄdgivare", var sant, men nej. Jag Àr mycket besviken och mycket hjÀlplös att inte veta vem jag ska vÀnda mig till för att krÀva 4115 dollar som har stulits frÄn mig.
  Först gick jag in som alla med 115 dollar, kontaktad av den hĂ€r mannen Martin Prado, som senare skickade mig till den förmodade rĂ„dgivaren Francisco Vacci. Dessa $ 115 ökade förmodligen till cirka $ 600 pĂ„ en vecka. Naturligtvis Ă€r jag glad över detta, han övertygade mig om att investera 3000 dollar till och pĂ„ 15 dagar fĂ„ dem att utvecklas till cirka 5000 dollar. Att ”pĂ„ det förmodade kontot” för metahandlaren tycktes det vara sant, men nĂ€r jag bad om att ta ut mina pengar försvann Francisco Vacci. Efter nĂ„gra dagar kontaktade en viss Miguel Rodriguez mig, som pĂ„stod sig vara en kvalitetschef och lovade att han skulle fĂ„ mina pengar om en vecka. Men det hĂ€nde inte. Jag började skicka mejl till Francisco Vacci, som aldrig svarade mig, jag skickade Martin Prado och förklarade situationen och han sa till mig att tack för att du meddelade honom situationen och att jag Ă€r lugn att de skulle kontakta mig. En viss Anthony Freeman skickade ett mejl till mig som gav mig förtroende för att han var en kontoansvarig och att de skulle Ă„terbetala mina pengar.
  Efter detta försvann alla. Men det slutar inte dÀr, Alejandro Velasquez ringde till mig och sa Ät mig att öppna ett konto för $ 1000 och att mitt konto lÄg pÄ cirka $ 22000 XNUMX men det var fryst och för att fÄ pengarna fick jag överföra det till ett annat konto och det om en vecka skulle jag pÄverka betalningen. Inget av detta var sant. De lurade mig, jag var lite okunnig frÄn min sida men desperationen efter att kunna investera för att vÀxa och betala de skulder som jag bÀr ledde mig till allt detta. Om jag hade hittat den hÀr sidan tidigare hade jag insett det och jag skulle inte ha förlorat en stor del av mitt sparande.
  Jag Àr dÄlig, arg, hjÀlplös, jag vet inte vad jag ska göra. Jag lÀmnar dig min e -postadress och jag hoppas att vi alla som lurats kan ÄterstÀlla nÄgot trots att vi redan vet att det Àr vÀldigt svÄrt för det att hÀnda eftersom det inte finns nÄgot av allt detta. [e-postskyddad].

  Om nÄgon har nÄgra nyheter, tveka inte att kontakta oss och se om vi tillsammans kan uppnÄ nÄgot.
  HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nicolås, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med LUXOSB med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, vi beklagar mycket ...

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, vilken erfarenhet hade du av LUXOSB?

   HĂ€lsningar.

 21. HORACIO VICTOR GARNERO svar

  God eftermiddag
  De kontaktade mig först jag började med 500 dollar nÀr de nÄdde 10000 2000. Jag kunde ta ut 10000 XNUMX baserat pÄ det förtroendet, en vÀn ville lÀgga XNUMX XNUMX bredvid mitt och idag vet vi inte vad vi ska göra.
  Jag heter Horacio och Àr frÄn Argentina, som i de tidigare kommentarerna tror jag att jag blir lurad. Jag har 2 konton i Luxemburg i en siffra pÄ 38000 1950 dollar och ett annat som de har öppnat utan mitt tillstÄnd tar ut 3300 dollar, idag finns det förmodligen 4 dollar mer, jag vÀntar pÄ att det tÀnkta kontraktet för den nya sidenvÀgen ska bli klart, men i XNUMX mÄnader har jag begÀrt uttag av en del av kontot pÄ grund av behovet av att kunna betala för medicinsk behandling och inte en svarar mig.
  Operatörerna och mÀklaren som ringde mig varje vecka var Bob Garcia och Jason Casas, bÄda mycket utbildade och jag vÀntar verkligen pÄ svar frÄn dem eftersom jag behöver dessa medel för min behandling.
  Jag skulle vilja veta om det finns nÄgot sÀtt, adress dÀr jag kan delta för att ta ut dessa pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Horacio, först och frÀmst, tack för att du delar din upplevelse med LUXOSB med oss, vi uppskattar det. NÀr det gÀller att ÄterfÄ pengarna Àr det mycket svÄrt eftersom det Àr en oreglerad mÀklare, det Àr dÀrför vi alltid rekommenderar att arbeta med vederbörligen reglerade företag, för fall som detta. Prova, om du betalat med kort kan du rapportera pÄ banken, eller ocksÄ begÀra tjÀnster frÄn företag som mychargeback, Àven om betalningarna mÄste ha gjorts med ett kort och inte för lÀnge sedan. Vi rekommenderar ocksÄ att du lÀser resten av kommentarerna, eftersom samma Àmne har diskuterats vid flera tillfÀllen.

   HĂ€lsningar.

 22. MĂ€klare Granskare svar

  vÀnner, jag inbjuder er att lÀmna era Äsikter i min nya video om en analys pÄ centro banc

  youtube .com / watch? v = nv5_eoibTh4

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Brokers Reviewer", tack sÄ mycket för att du delar din video om LUXOSB.

   HĂ€lsningar.

 23. Viviana L. svar

  Vid nÄgot tillfÀlle fick jag ett samtal frÄn dem, en ung man tog emot mig mycket vÀnligt. Jag förklarar vad investeringarna handlar om och jag fÄr mitt förtroende. I samma samtal lÀrde de mig hur jag kunde "finansiera mitt investeringskonto", jag registrerade mig, de kommunicerade mig med sin ekonomiavdelning, detta gav mig större sjÀlvförtroende, rÄdgivaren som heter Miguel Rodriguez informerade mig om hur man sÀtter in med mitt Mastercard-kreditkort, Jag mÀrkte en konstig insisterande vid den tiden men jag gjorde till slut en onlinebetalning pÄ 150 $ för att "starta min provvecka, noll risk". Senare stötte jag pÄ dessa anklagelser och bestÀmde mig för att ta ut mina pengar. Nu svarar de inte pÄ mina samtal, de har blockerat mig frÄn whatsapp och de svarar inte pÄ mina mail. Jag har samtalen inspelade eftersom jag mÄste göra det för mitt jobb och jag har möjlighet att göra offentliga inspelningar för att de ska kunna exponeras, jag vet att nÄgon kommer att ge oss mer information om dem om de kÀnner igen deras röster. De gör sitt bÀsta för att dölja sin fysiska plats, men tillsammans med en etisk hacker jag vet var de ringer ifrÄn Àr det totalt falskt att de befinner sig i New York, detta Àr inget annat Àn ett knep att lÄtsas och förmedla allvar. Jag bor i Chile, och om nÄgon annan har blivit lurad att lÀmna alla detaljer hÀr, Àr ÄtgÀrderna pÄ rÀtt spÄr och jag hanterar mycket bra information.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Viviana, tack för att du delar din erfarenhet av LUXOSB med oss, vi önskar dig lycka till och vi hoppas att du hÄller oss informerade om den information du hanterar ...

   HĂ€lsningar.

   • Gustavo Aeneas svar

    Hej Viviana, var kommer du ifrÄn? lÀgg din telefon sÄ vi kommunicerar

    • Stheffany paez svar

     Mail för alla skadade: [e-postskyddad]

     Enkelt: de har utnyttjat ett kryphÄl för att fÄ tag pÄ dina medel, inte spÄras och undvika Äterbetalningar. Det Àr bluff. Det har definierats:
     -Fysisk plats
     -Program för IP -hantering
     -Representantens namn och identitetshandling
     -Nationalitet (dominerande) hos rÄdgivarna.
     - Juridiska medel för att uppnÄ en effektiv Ätervinning av de förlorade pengarna.
     - Verkliga foton av teleadvisers.

     Tydligen hanterar de pseudonymer, men med fotografierna som har tagits kan de publiceras sÄ att de kÀnns igen. Jag har forskat, betalat, fÄtt reda pÄ det i mer Àn 6 mÄnader. De Àr inte immuna och lagen kommer att tillÀmpas.

  • JULIO ORTIZ RIFFO svar

   Hej Viviana, jag Àr ocksÄ frÄn Chile och nÄgot liknande hÀnde mig, Francisco Vachi, Samuel Guerra och Alejandro Velasquez Àr namn som upprepas, sanningen Àr att de Àr alla bedragare och en av dem sÀtter in sina pengar oskyldigt hos dem, jag hoppas för att kontakta dig, lÀmnar jag min mail [e-postskyddad] LÄt oss se om vi kan uppnÄ nÄgot.

  • Julio Ortiz Riffo svar

   Hej Viviana, jag lÀmnar dig min e -post om du helst kan kommunicera med mig, jag Àr frÄn Chile och kÀnner mig lurad.

 24. JAVIER svar

  HEJ HÄR ÄR JAG FRÅN ARGENTINA NU ÄR JAG FÖRETAG MED DEM EN VECKA ÄNNAN MED LUXOSB ENDAST MED 100 DOLLAR MEN DE FRÅGJ MIG FÖR SILVER MEN FÖRST JAG VILL UTFORSKA SEDAN JAG HAR INTE HAR MYCKET DATA OCH DET HAR MYCKET DATA OCH DET HAR MYCKET DATA DÅ ÄR INTE NU REGLERADE MED FRANCISCO + 1 (646) 7571866 ÄR MIN MÄKLARE OCH DEN SOM KONTAKTERADE MIG VAR RICARDO NOUEL + 1 (929) 3148639 RÅDGIVARE EN TAL RUIZ OCH ALEJANDRO VELAZQUE + 1 (980) 4583841 HALGO HAHA.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JAVIER, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   hÀlsningar

 25. Fernando svar

  Buenas tardes. Jag har Ànnu inte begÀrt Äterbetalning men jag förstÄr att det Àr en bluff. TyvÀrr gjorde jag tvÄ investeringar pÄ cirka 5 tusen dollar. SÄ lÄngt sÄ bra men jag Àr en mÄnad bort och jag bad om att ta ut mina pengar som redan verkade vÀldigt konstiga för mig men de har inte berÀttat mer för mig. Kontot i meta trader fortsÀtter att fungera, jag vet inte vad databasplattformen för nÀmnda system kommer att vara. Det skulle vara nödvÀndigt att frÄga om du kan fortsÀtta dÀr och om programmet Àr hackat etc. Puae alla mina besparingar och sanningen Àr att jag Àr vÀldigt ledsen att det tar min familj till denna situation. Jag bestÀller dem om nÄgot görs lÀmnar jag min kontakt. 2604303381 för alla nya gemensamma ÄtgÀrder som du bestÀmmer dig för att vidta.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med LUXOSB med oss, det Àr verkligen synd att du nÀmner.

   En hÀlsning.

  • xavier svar

   Hej, jag kommer att nÀmna för dig, jag arbetar för nÀrvarande med Luxemburg offshore banking men jag började precis med bara 100 dollar men om de inte Àr reglerade men jag fick veta senare jag kommer frÄn ARGENTINA har du namn och efternamn pÄ dem som ringde dig eftersom Jag om det hÀr Àr mitt nummer 2613130704 av whatsap

  • Söndag svar

   Hej Fernando. Om du sÀtter in ett kort, vilket Àr hur de fungerar, kan du rapportera att de har lurat dig och det dras tillbaka. Eftersom de vet att de Àr bedragare stannar de kvar i formen.

 26. Mayte svar

  Hej, god morgon .. Jag var pÄ vÀg att investera dÀr, men innan dess började jag undersöka och dÄ hittade jag vÀldigt dÄliga kommentarer ..
  Inte pÄ YouTube detta och det finns inte mycket information om det.
  Efter att ha sagt till dem att de inte skulle investera att de inte skulle se det dumma ansiktet och blockera numret ... De skickade ett meddelande frÄn en annan till mig och de sa följande:
  Jag vet inte lÀngre vad jag ska tÀnka och jag vet inte vad de tycker om det.
  Senare fick de mig att lÀgga en "positiv" kommentar och tydligen svarade de inte pÄ mig.

  Hej Mayte, god eftermiddag, skriver Martin Prado, chef för den första investeringsavdelningen. VÀn i gÄr berÀttade en av vÄra kontoförfattare specifikt Anthony Freeman mig, en mycket kÀnslig situation angÄende din profil. Han berÀttade att du skrev in rekommenderade mÀklare och observerade nÄgra av kommentarerna som nÀmns dÀr, dÀr de indikerar att vi förmodligen inte Àr registrerade först i ASIC, och för det andra att vi Àr en bluff. LÄt mig klargöra dessa tvÄ punkter, först vem granskar rekommenderade mÀklare? Var kommer den hÀr sidan ifrÄn? Jag vill satsa med dig och jag tar riskerna pÄ grund av institutionell prestige. LÀgg en positiv kommentar pÄ den hÀr sidan och om de publicerar din kommentar aktiverar jag ditt konto i vÄr bank, jag tar pÄ mig skulden som ett mervÀrde. Men om de inte gör det, lÄt mig fÄ Anthony att kontakta dig igen och förtydliga vÄrt sÀtt att arbeta med dig mer grundligt. Visst mÀnniskor som dÀr kommenterar var vÄra kunder nÄgon gÄng men de Àr mÀnniskor som inte hanterar termen ordet investering alls, det finns korta och lÄngsiktiga investeringar, det finns kontraktsavtal som görs nÀr vi genomför en transaktion av en specifik tillgÄng. Vi Àr inte ett kasino eller en lycka till, vi Àr en seriös och konservativ enhet i huvudstaden och vÄra kunders vinster. Titta pÄ profilen för dessa mÀnniskor, de Àr öre kunder sÄ att sÀga men det finns ingen. Jag inbjuder dig att hitta EN av vÄra VIP eller avancerade kunder som indikerar klagomÄl eller betydande förluster av deras kapital. Denna sida med rekommenderade mÀklare min kÀra de har meddelat oss inte en eller tvÄ mÄnga gÄnger och begÀrt att vi ska betala ett stort kapital till ett visst konto för att de ska ta bort de dÄliga kommentarerna som finns dÀr. Och du vet att vi INTE kommer att betala de pengarna eftersom vi inte riktigt kommer att betala för den hÀr typen av bedrÀgerier, vilket i det hÀr fallet Àr. Nu Àr ASIC redan regulatorn av företagen hÀr i AUSTRALIEN? För att du ska kunna registrera ett företag i en tillsynsenhet mÄste du uppfylla vissa förutsÀttningar sÄ att de kan acceptera din registrering i den institutionen. För att den officiella ASIC -sidan ska visas LUXOSB PTYLTD som registrerad betyder det att den mÄste ha genomgÄtt en tidigare granskningsprocess för att kunna acceptera dina dokument som legitima. SÄ för att fatta nÄgot slags vicebeslut och skriva pÄ att vi Àr bedragare om du inte vet det Àr anklagelser som vi kan anvÀnda mot dessa mÀnniskor för falskt vittnesbörd, skadestÄnd. Vi förstÄr att du gÄr in i investeringsvÀrlden och det du gör Àr mycket bra gjort. Men du mÄste basera stödet för din information pÄ myndigheter och sÀkra enheter. Du har inte sett nyheter i Australien om att Luxemburgs bank utreds för pÄstÄdda bedrÀgerier eller pÄ CNN eller BBC eller platser som Àr riktigt bra nÀr det gÀller informationen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   HAHA, det Ă€r enkelt att de skickar dig LINKEN, inte ett dokument som de skapar sjĂ€lva, en LÄNK, till ASIC: s officiella sida (vilket Ă€r detta https://asic.gov.au ), dĂ€r nĂ€mns ...

   OcksÄ nÄgra frÄgor: Varför nÀmner de inte denna förmodade reglering pÄ sin webbplats? Varför svarar du inte pÄ kunder hÀr? Varför finns det sÄ mÄnga klagomÄl om dem? Varför har CNMV (det spanska finansiella tillsynsorganet) utfÀrdat en varning mot LUXOSB och nÀmnt att det Àr en finansiell chiringuito? SÄ vi kunde fortsÀtta hela dagen ...

   Men de har rÀtt i nÄgot, det slutliga beslutet kommer att fattas av dig, vi tillhandahÄller bara information, vÄr Äsikt och vi tillÄter kunder att kommentera, sÄ tÀnk efter ...

  • Nydia gabriela svar

   Hej Martin Prado:
   Jag kan bekrÀfta att Luxemburg Àr ett bedrÀgeri, jag har mÄnga bevis sedan jag började investera med dig, Daniel Guerrero, min förmodade rÄdgivare skickade mig kuponger dÀr kapitalet Àr cirka 12 tusen dollar, men han returnerade aldrig dessa pengar, samma som jag redan vet det var i investeringar och uppenbarligen utan risk att förlora det. Om det pÄstÄs vara en reglerad mÀklare, varför returnerade de inte mitt kapital? Varför om rÄdgivaren lÀt mig öppna ett offshore-konto sÄ att de skulle sÀtta in mina pengar dÀr? Varför blockerar jag WhatsApp utan att ge förklaringar?

  • cristian svar

   Dessa killar ska inte tro, de ljuger för ditt ansikte Mayte, inte ens registrerade i ASIC som LUXOSB PTYLTD, det finns ocksÄ organiserade tjÀnstemÀn som utfÀrdar uttalanden mot dem och det Àr ingen slump att de alla hÀvdar samma arbetsmanöver för en del av samma mÀnniskor, Àven om det finns kunder som investerar slantar, Àr de inte kunder? Behöver du inte ta hand om dem pÄ samma sÀtt som VIP: erna? Vilken typ av seriöst företag som delas sÄ hÀr, men Ànnu mer vilken typ av seriöst företag lÀmnar inte ett giltigt kontaktmedel för sina anvÀndare.

 27. Fran svar

  Hej, vi Àr redan mÄnga som luras av dessa mÀnniskor, jag föreslÄr att vi trÀffas och gör en grupptalan om att jag har informerats om att var och en har fler möjligheter Àn att gÄ pÄ egen hand. Min e-post Àr [e-postskyddad] att utbyta intryck hÀlsningar.

 28. Francisco Rojas svar

  Hej, det hÀr Àr en skÀrm av professionella bedragare, expertbedragare, de ringde mig vid flera tillfÀllen för att erbjuda sina tjÀnster efter mycket insisterande fick jag veta att de Àr opÄlitliga operatörer men jag tar det som ett spel roulette, Som jag nÀmnde för förmodad chef som sÀger att han heter Francisco Vacci och att han ringer frÄn NY och var Àr numret +1(434)480-4681, mail: [e-postskyddad] Denna process varade i tvÄ mÄnader och nÀr medlen fördubblades bad jag honom att överföra ett belopp motsvarande det ursprungliga kapitalet, han lovade att göra det i slutet av september förra Äret (2) och frÄn det ögonblicket försvann han, jag inte svara pÄ ett mejl eller WhatsApp och mycket mindre telefonen frÄn vilken han ringde.

  Kort sagt, de Àr professionella bedragare, jag spelar fortfarande för att vara rik och det Àr som en utmaning, det Àr ett roulette -spel, en av 36 du fÄr rÀtt.

  lycka

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med LUXOSB med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner ... Minns du hur du kom till att hitta dem i första hand?

   En hÀlsning.

   • Francisco Rojas svar

    KÀra, jag kom till dem för att jag var nyfiken pÄ att veta om BITMYNTET, sÀkert i det ögonblicket mÄste de ha bett mig om lite mail och nÄgra dagar senare började de ringa mig frÄn FXC och senare ringde de mig frÄn LUXOSB i bÄda Jag investerade smÄ belopp men tÀnkte alltid att sÄ mycket förundran borde vara bedrÀgeri och tydligen har jag inte fel, i den första bad jag inte om avkastning eftersom jag gjorde investeringar dÀr jag förlorade kapitalet pÄ nÄgra dagar enligt skÀrmen, i fallet med LUXOSB har det varit motsatsen Jag satte ett belopp Mycket litet men operationerna har tydligen varit framgÄngsrika eftersom huvudstaden har mer Àn tredubblats pÄ mindre Àn 3 mÄnader och jag har gjort dessa operationer personligen, först ringde chefen FRANCISCO VACCI först mig och berÀttade för mig att jag hade det för bra för att inte vara expert men nÀr jag bad honom att Äterbetala mig det initiala kapitalet sa han till mig att de betalade det den 30 september, vilket inte hÀnde och sedan dess har de inte svarat pÄ mejlen och d de slutade ringa.

    Jag tar tillfÀllet i akt att bli rekommenderad av en pÄlitlig, reglerad och ansedd mÀklare.
    Med vÀnliga hÀlsningar,
    Francisco Rojas

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Francisco, det Ă€r synd vad du nĂ€mner, tack för att du delar din erfarenhet med LUXOSB med oss ​​... Du kan enkelt söka efter internet efter en mĂ€klare baserad i ett seriöst land, med mĂ„nga Ă„rs erfarenhet och reglering i ett seriöst land, det Ă€r mĂ„nga ...

     HĂ€lsningar.

  • xavier svar

   Hej, jag ska berÀtta att jag för nÀrvarande arbetar med honom för en vecka sedan mellan endast med 100 dollar men vÀl senare undersöker jag men jag Àr fortfarande inne pÄ Àmnet idag han skickade mig ett mejl Àr Francisco Vaci och han ringer mig varje dag jag Àr frÄn Argentina

   • Francisco Rojas svar

    Hej Javier, berÀtta för den fresken att sÀtta in mig hur jag kan göra det, de Àr inte pÄlitliga och jag kommer sÀkert att skruva dig med 100 dollar, jag fortsÀtter att spela nÀr jag drivs men jag har ingen tvekan om att pengarna inte kommer att returnera dem för mig och förmodligen detta manipuleras allt av dem.

    Lycka till, berÀtta hur min post har gÄtt för dessa ÀndamÄl. [e-postskyddad]

 29. cristian svar

  God eftermiddag, jag heter Cristian och jag Àr ett annat offer för dessa namnlösa, först och frÀmst rekommenderar jag alla att INTE INVESTERA ETT CENTRUM MED DENA SKAMATORER! Det Àr inte nödvÀndigt att förklara vad som hÀnde med mig eftersom de alla berÀttar samma sak, vad Jag vill föreslÄ Àr att skapa en WhatsApp -grupp för att dela erfarenheter och bekymmer och för övrigt se vilken typ av gemensamma rÀttsliga ÄtgÀrder vi kan vidta i detta avseende, sanningen Àr att hjÀlplösheten i dessa situationer Àr otrolig men undersökande fann jag att du kan begÀra Äterbetalning till kreditkortskrediten till exempel, men det vore trevligt om en professionell skulle rÄda oss om hur vi ska agera mot denna bluff, mÄnga gÄnger finns det kÀnslig dokumentation som riskerar, knepiga kontrakt, etc.
  Dessa mÀnniskor mÄste fördömas varje gÄng det pÄverkas mer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cristian, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Luxembourg Off Shore BAnking med oss, det Àr verkligen synd vad du sÀger. Kommer du ihÄg hur du först hittade den hÀr mÀklaren? Om WhatsApp -gruppen lÄter det som en bra idé.

   En hÀlsning.

   • cristian svar

    De hittade mig, förmodligen hade jag besökt olika valutaplattformar och sedan ringde de mig för att erbjuda sina tjÀnster, inget mer osÀkert Àn internet och cookies nuförtiden, resten samma historia som alla berÀttar, mellan med nÄgra dollar erbjöd de jag gÄr in i en fond av Apple-aktier med en större summa pengar och med mÄnatliga betalningar och Äterinvestering av resten av vinsten pÄ ett Är och vi skrev till och med pÄ ett kontrakt pÄ engelska pÄ nÀmnda fond, ett kontrakt som jag inte tror Àr lagligt eftersom endast mitt namn och min signatur stÄr pÄ den, den har ingen adress, nationalitet, dokument, ingenting och av vilka de aldrig returnerade kopian undertecknad av dem, Àr det inte nödvÀndigt att klargöra att nÀmnda kontrakt aldrig respekterades, förutom att det skiljer sig frÄn det som diskuterades ursprungligen, det Àr dÀrför jag försöker hitta nÄgon som kan vÀgleda mig i detta avseende, om nÄgon kan hjÀlpa mig med det hÀr problemet vÀnligen lÀmna din kontakt i detta forum, tack.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Cristian, tack för att du delar denna information med oss ​​... LĂ„t oss se om nĂ„gon kan ge dig en hand eller en del information som Ă€r intressant.

     En hÀlsning.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Cristian, tack sÄ mycket för att du delar denna information med oss, lÄt oss se om nÄgon pÄ sidan kan ge dig en hand.

     En hÀlsning.

 30. mario byster svar

  -BEDRIFTSVARNING (LUXEMBURG OFFSHORE BANKING)
  -God morgon, jag Àr Mario Bustos, och min erfarenhet av Luxemburg var inte lika bra som mÄnga i detta forum ... Om du vill veta vad som Àr deras sÀtt att arbeta som de anvÀnder för att bluffa mÀnniskor som gör investeringar pÄ den hÀr webbplatsen, lÀmna dina kommentarer med din e -post sÄ svarar jag sÄ snart som möjligt ... Jag har ljudböcker om vad de har för strategier för fÄ mer pengar frÄn de förmodade investerarna och jag sÀger antaganden eftersom kontona Àr fiktiva, "det vill sÀga att de inte existerar." Det Àr inte en reglerad mÀklare och om du ska investera dina pengar pÄ denna webbplats tÀnk noga innan du gör det.
  Du kan rÀkna med material som jag har för att hjÀlpa dig att identifiera dessa karaktÀrer; Jag har ljud frÄn dem som Francisco vatssi, Daniel Guerrero, Jasson, Nathan Basauri och andra, jag har ocksÄ skÀrmdumpar av konton för olika lurade personer och kontrakt som fÄr dem att skriva pÄ dem ...
  Även de strategier de anvĂ€nder inte bara för att de ska investera för första gĂ„ngen utan ocksĂ„ de förslag som de lĂ€gger för att Ă„terinvestera med löftet att öka sina pengar snabbare.
  -LÄt dig inte luras, de Àr bedragare och de Àr mycket tydliga med sina mÄl, att fÄ ut sina pengar med löften; NÀr de vÀl fÄtt det, arbetar de med sina konton sÄ att kapitalet stiger snabbt och det Àr dÄ de uppmuntras att investera mer för att gÄ in pÄ silkesvÀgen, oljealternativen, gÄ in pÄ offshore -konton med löften om otroliga fördelar. FrÄn och med dÄ Àr deras handlingar följande: Om du inte investerar och ber att ta ut pengar, Àr svaret negativt, om du insisterar, frysa dina konton tills du investerar igen, försvinna sedan och stÀng dina konton, sÄ att du inte har tillgÄng till att se dina pengar. Att enligt dem Àr dina, dÄ försvinner de ett tag och om de dyker upp igen Àr det att erbjuda dem en otrolig möjlighet att ÄterfÄ sitt kapital och fÄ dem att aktivera och se dem vÀxa (ljuga) de Àr bara kommer att be om en ny investering och sedan försvinna en till ...
  [e-postskyddad] ... en reflektion: aldrig investera det som Àr viktigt för dig, om du gör det Àr det pengar som Àr kvar eller som du tÀnkte investera i nÄgot eller som du kan spendera utan att pÄverka ditt dagliga liv ... och kom ihÄg investeringar Àr riskabla i sig, och dessa karaktÀrer gör dem Ànnu mer. Försök ocksÄ se till att om de gör det kan de ta ut sina intÀkter, det huvudsakliga mÄlet för en investerare Àr att öka sitt kapital och kunna göra eller avyttra det nÀr de vill.
  Utan mer hÀlsar Mario Bustos dig mycket vÀnligt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mario, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med LUXOSB med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, men som du kommer att se Àr du inte den enda personen med problem med denna mÀklare ... De rÄd du ger Àr mycket korrekta . Kommer du ihÄg hur du hittade LUXOSB i första hand?

   En hÀlsning.

  • cristian svar

   Mario Jag skickade ett e -postmeddelande för nÄgra dagar sedan, jag kommer att skicka ett e -postmeddelande till alla offren som publicerar sina e -postmeddelanden, grupprÀttegÄngen som Fran nÀmner Àr ocksÄ lönsam eftersom det Àr sÄ prövningskostnaderna delas och vikt lÀggs till stÀmningen.

 31. nelson svar

  Jag vill berÀtta att jag gjorde en insÀttning pÄ 800 dollar med det hÀr företaget, de behandlar dig vÀldigt bra och ringer dig varje dag tills de fÄr vad de vill att du ska göra en insÀttning, i detta ögonblick har de hÄllit tillbaka pengarna enligt dem i 6 mÄnader vilket Àr olagligt, nÀr jag fick reda pÄ detta var det jag gjorde att kontakta den enhet som jag gjorde insÀttningen med som var med astropay, jag sa till dem att de inte ville lÀmna tillbaka pengarna som möjligen var en olaglig pengainsamlare och jag fördömde dig för bluff, 5 minuter gick inte och de kontaktade mig och sa att detta var en allvarlig anklagelse om att det var bÀst för mig att dra tillbaka klagomÄlet och att de ersatte mig och pengarna jag gjorde och Àn sÄ lÀnge vÀntar jag pÄ min Äterbetalning, Om nÄgon av er gjorde denna insÀttning med det hÀr företaget genom astropay, kontakta henne sÄ att de kan hjÀlpa dig. Allt detta hÀnde mig i juli 2018, sÀtt inte in en enda peso hos det hÀr företaget, rÄdgivarna Det Àr nÀstan alltid samma daniel guerrero, samuel guevara, miguel rodriguez eventuellt kan det finnas fler rÄdgivare, det Àr bÀst att undvika dem tack jag ska skriva till dig hur utgÄngen av mitt fall Àr

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nelson, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med LUXOSB med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 32. Tepardi svar

  Hej, jag ville veta om nÄgon har börjat med advokater för att rapportera dem och se om kapitalet kan Ätervinnas

 33. marina svar

  Hej, jag Àr Marina, det Àr 100% bluff !!!!!
  Jag rekommenderar det inte. Oavsett vad de lovar, lÀgg inte in pengar. De spelar med mÀnniskors illusion.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marina, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Luxembourg Off Shore Banking ... Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Kan du ange om din erfarenhet?

   En hÀlsning.

 34. Daniel gomez svar

  Jag heter en pojke som heter Natan och han förklarade för mig hur det var att investera i Luxemburg i oljeaktier och jag har fortfarande inte gjort det, de behandlade mig vÀldigt bra, men frÄn kommentarerna jag sÄg gav han inte mig mycket förtroende för att investera mitt kapital ... sÄ att jag har varken dÄlig eller bra erfarenhet eftersom jag inte investerade ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack för dina kommentarer om Luxembourg Off Shore Banking.

   En hÀlsning.

  • Nydia Gabriela Sanchez Estrada svar

   Hej Daniel: Om de fortsÀtter att ringa dig, snÀlla berÀtta för dem att du pratade med Nydia Gabriela och att banken de jobbar för Àr bedrÀgeri, med detta kommer de sluta insistera pÄ att du investerar, för de kÀnner mig redan och du vet att jag samlar mÀnniskor som Hon lurades och Àr i samma situation som jag.

 35. lim svar

  Hej, jag Àr Lim frÄn Malaysia. MÀklaren Àr definitivt en bedragare !! För 1 mÄnad sedan ringde en person till mig och bad mig att registrera mig för ett 3 dagars provprogram med dem dÀr jag kan fÄ tillbaka alla mina pengar om jag inte Àr nöjd med avkastningen i slutet av testperioden. Jag kÀnde att nÄgot inte stÀmde nÀr jag utför transaktionen eftersom det istÀllet för att överföra till ett företag visar ett malajiskt personnamn (Ahmad Zakwan). Jag var dock för slarvig och deponerade 100 USD. Efter det ringde en annan person vid namn Tony Brown mig varje dag och bad mig att sÀtta in 5000 USD för att gÄ med i ett program som heter ExpertKonek. Han försökte till och med övertyga mig om att sÀga att genom att sammanstÀlla vinsterna skulle jag ha tjÀnat en miljon dollar pÄ bara ett Är! Lyckligtvis hade jag inte sÄ mycket pengar sÄ jag tackade nej till hans erbjudande och direkt efter det blockerade han mig pÄ Whatsapp. Jag försökte kontakta den första personen som ringde mig och han svarade att han kommer att samordna med min fondförvaltare. Som vÀntat blockerade han mig ocksÄ och nu kommer jag inte att kunna kontakta nÄgon ....

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Lim: ”Hej, jag Ă€r Lim frĂ„n Malaysia. Detta företag Ă€r definitivt en bluff! För 1 mĂ„nad sedan ringde en person till mig och bad mig att registrera mig för ett 3 -dagars testprogram med dem, dĂ€r jag kan fĂ„ tillbaka alla mina pengar i slutet av testperioden om jag inte Ă€r nöjd. Jag kĂ€nde att nĂ„got inte stĂ€mde nĂ€r jag gjorde transaktionen eftersom det istĂ€llet för att överföra till ett företag visar ett malaysiskt personnamn (Ahmad Zakwan). Jag var dock för slarvig och deponerade 100 USD. Efter det ringde en annan person vid namn Tony Brown mig varje dag och bad mig att sĂ€tta in 5000 USD för att gĂ„ med i ett program som heter ExpertKonek. Han försökte till och med övertyga mig om att genom att multiplicera intĂ€kterna skulle han ha tjĂ€nat en miljon dollar pĂ„ bara 1 Ă„r! Lyckligtvis hade han inte sĂ„ mycket pengar, sĂ„ jag tackade nej till hans erbjudande och efter det blockerade han mig pĂ„ WhatsApp. Jag försökte kontakta den första personen som ringde mig och han svarade att han skulle samordna med min fondförvaltare. Otroligt nog blockerade han mig ocksĂ„ och nu kan jag inte kontakta nĂ„gon ...

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Lim, det Àr verkligen synd vad du nÀmner om Luxembourg Off Shore Banking, vi uppskattar att du delar din erfarenhet med oss. Kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget?

    En hÀlsning.

    • lim svar

     Jag kÀnde inte alls detta företag. Personen ringde mig frÄn början. Mitt rÄd Àr att en sann reglerad mÀklare aldrig kommer att be dig att sÀtta in nÄgra pengar! De kommer bara att berÀtta om deras företags fördelar istÀllet för att lova dig en bra avkastning.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Lim: ”Jag kĂ€nde inte ens detta företag. En person ringde mig och började berĂ€tta om företaget. Mitt rĂ„d Ă€r att en seriös och reglerad mĂ€klare aldrig kommer att be dig att sĂ€tta in pengar, de kommer bara att berĂ€tta vilka fördelar du har genom att investera hos dem, istĂ€llet för att lova dig mĂ„nga vinster "

    • lim svar

     Den killen bad mig till och med att skriva ett kontrakt dÀr jag kommer att fÄ en bestÀmd avkastning pÄ 30% per mÄnad !! Detta Àr den del dÀr jag började tvivla pÄ mÀklaren, ingen kommer att arbeta lÀngre om det finns en mÀklare i den hÀr vÀrlden som kan garantera dig en sÄ hög avkastning som den. Kontraktet Àr bara en bluff som de anvÀnder för att fÄ dig att sÀtta in 5000USD och sedan försvinna, antar jag? Jag hoppas att ingen nÄgonsin kommer att falla i denna bluff igen.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Lim: ”Killen som ringde mig sa till mig att skriva ett kontrakt dĂ€r jag skulle fĂ„ 30% mĂ„nadslön !! Det var dĂ„ jag började tvivla pĂ„ detta företag, ingen skulle arbeta i en mĂ€klare om det fanns företag som kan erbjuda dig sĂ„dan avkastning. Kontraktet Ă€r helt enkelt en bluff de anvĂ€nder för att fĂ„ dig att sĂ€tta in $ 5.000 och försvinna, tror jag. Jag hoppas att ingen annan faller för den hĂ€r bluffen igen. "

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Lim, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med LUXOSB med oss, dina kommentarer kommer sÀkert att hjÀlpa mÄnga mÀnniskor att fatta rÀtt beslut.

      En hÀlsning.

 36. Eduardo svar

  Hej, jag kommer frĂ„n Florida, URUGUAY. Jag har jobbat med dem i nĂ€stan 1 Ă„r. Jag började med bara $150 och i början gjorde allt underverk. Efter 3 mĂ„nader fick jag 400 dollar pĂ„ mitt uruguayanska konto, vilket jag tyckte var jĂ€ttebra! De bad mig genast att aktivera mitt konto med en ny delbetalning, det gjorde jag... först 200 dollar, sedan 300 till och sĂ„ vidare. Även om kontot fortsatte att vĂ€xa, var det inte lĂ€ngre pĂ„ samma sĂ€tt som i början, att be mig om mer och mer pengar, enligt dem, för att genomföra större operationer och "bĂ€ttre vinster". Envisan var sĂ„ stor att jag meddelade dem att om jag fortsatte sĂ„ hĂ€r skulle jag stĂ€nga kontot. Jag bad om ett uttag pĂ„ 800 dollar, 1 mĂ„nad gick och ingenting kom nĂ„gonsin, jag ringde och de svarade mig inte lika bra som mejlen (30 minimum jag skickade).
  Jag skickade med watsapp till mr. Samuel, som i början var vÀldigt snÀll, att om han inte fick pengarna skulle han lÀmna in en anmÀlan för bluff i Interpol. Eftersom han var online frÄn watssap svarade han mig aldrig... .Jag fortsatte att insistera i en hel vecka, ringde honom, skickade meddelanden, i syfte att nÄgon skulle svara...
  Den snÀlla Herr Samuel skickade mig ett formulÀr via e -post dÀr jag begÀrde mitt nummer. bankkontonummer. snabbt frÄn banken osv ... som de redan hade frÄn leveransen som gjorts tidigare ....
  Han skickade mig ett meddelande pÄ watsapp och sa att innan "hot" att jag skickade kontot skulle kontot stÀngas helt och summan av mitt konto skulle skickas ... 1990 euro
  BARBARO sa jag !!!

  Vi Àr 13 september 2018, 2 och en halv mÄnad har gÄtt, jag fÄr fortfarande inte en krona ....
  FörlÄt lÀngden, men de leker med folk, de Àr genier som "sötar" sÄ att du lÀgger allt ditt kapital, de tar över och gör vad de vill med det ...
  ANGÅ INTE detta onda spel om du bryr dig om dina pengar.
  Saludos!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med LUXOSB med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, men som du kommer att se Àr du inte den enda personen som Àr missnöjd med detta företag.

   En hÀlsning.

 37. pablo svar

  Hej, jag heter Pablo, jag Àr frÄn Argentina .. Jag har precis pratat med en av dem som heter Alejando .. för att göra en investering pÄ 500 dollar .. Jag har redan skickat honom 100 dollar och just idag hittar jag den hÀr sidan och jag kan inte tro det. De berÀttar historien om farbrorn vÀldigt bra och en kommer in som bÀst... Jag pratar nu med dem varje dag om nÄgra av dem vill, jag skickar vidare whatsapp. och jag ville tacka dig för att jag föredrar att förlora 100 och 500 ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med LuxoSB med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

  • Nydia Gabriela Sanchez Estrada svar

   Hej Pablo: De kommer att fortsÀtta att insistera, snÀlla nÀr de kontaktar dig berÀtta för dem att du pratade med mig (Nydia Sanchez) och att du inte tÀnker investera nÄgot med dem, det jag gör med en grupp mÀnniskor Àr att göra dem lokalisera oss och vi försöker publicera varningar om denna bank, via Facebook och pÄ sÄ sÀtt förhindra att fler faller för dessa bedrÀgerier.

   • JAVIER svar

    Hej, jag arbetar för nÀrvarande med luxosb för en vecka sedan och senare inser jag att det inte Àr reglerat men jag Àr fortfarande dÀr, han ringer mig varje dag till mitt mail; [e-postskyddad]

   • Valeria svar

    Hej, jag investerade och förlorade ocksÄ. Jag skickade till och med en överföring frÄn min bank för att se om det hoppade som inte var riktigt och sedan en annan investering x förbetalt kreditkort. Jag Àr intresserad av att gÄ med i rÀttsliga ÄtgÀrder, vi Àr alla mÄnga. Jag lÀmnar min post [e-postskyddad] Tack

 38. ALBERTO MARTIN svar

  Hej .... Jag har en vÀn som för nÀrvarande handlar och inte heller kan ta ut pengarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med LUXOSB med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du kom (eller hur din vĂ€n kom) för att hitta dem?

   En hÀlsning.

 39. Gustavo svar

  Jag skulle vilja veta om det finns nÄgon möjlighet att kunna skicka ett klagomÄl för bedrÀgeri, inför nÄgon myndighet? Om de investerade pengarna kan Ätervinnas, eftersom exakt samma sak hÀnde mig, övertygade de mig efter flera samtal som fick mig att sÀtta in pengar som jag vid den tiden inte hade, vilket var $ 100. - för nÀrvarande $ 160. - det som ser ut det Àr noggrant lite, men nödvÀndigt. I ett par tillfÀllen försökte jag dra tillbaka investeringen och det fanns inget sÀtt att tillÄta nÀmnda rörelse, och de kommunicerar omedelbart för att indikera att om jag inte sÀtter in $ 5000.- fanns det ingen möjlighet att ta ut, och att det skulle vara per mÄnad pÄ högst $ 300. - om nÀmnda insÀttning gjordes. Fram till den punkten gÄr dessa mÀnniskor, vÀldigt frÀcka för att bluffa mÀnniskor, jag försökte pÄ nÄgot sÀtt hitta en plats att göra klagomÄlet men inte ens svaret svarade pÄ ett e-postmeddelande som skickades. I fbi -profilen, för bedrÀgeri skickade jag en inkorg för att se att de svarade men inte heller. Vad kan göras, vad rekommenderar du? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gustavo, försök att kontakta ditt lands finansiella tillsynsorgan (vi vet inte vilket land du kommer frÄn), men tyvÀrr Àr dessa oreglerade företag ofta svÄra att rapportera ...

   En hÀlsning.

  • Alonso svar

   Hej Gustavo, jag skulle vilja veta var du kommer ifrÄn,
   Jag Àr verksam i denna mÀklare och jag kunde ta ut 3500 dollar av investeringen men med löftet om att ta med hÀnvisningar... Jag ger dig min gmail för att samla alla som vill göra nÄgot lagligt. Jag kommer frÄn bs. ess. Argentina
   [e-postskyddad] Tack, jag vÀntar pÄ ditt mejl

 40. DEN GODA svar

  JAG KONTAKTA FRÅN DENNA MÄKLARE.,
. KAN DU GÖRA MIG DINA UPPLEVELSER ???? De ber mig om mer Ă€n 5000 DLS ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "THE GOOD ONE" hÀr, i slutet av avsnittet kan du lÀsa alla LUXOSB -kundupplevelser.

   En hÀlsning.

  • Nydia Gabriela Sanchez Estrada svar

   SÀg nej till dem! Jag föll tyvÀrr i fÀllan i början av Äret och det Àr dags att de inte gav mig mina pengar tillbaka, berÀttade om min erfarenhet, att de ser att folk fÄr reda pÄ sina bedrÀgerier.

 41. Hector villegas svar

  Hej, god morgon, jag skulle ha velat granska alla dessa bra kommentarer innan jag investerade med dessa SCAMMERS, jag investerade $ 100 USD och varje gÄng de bad mig om mer pengar. Jag ville dra tillbaka min investering först och de började lÀgga mÄnga hinder pÄ mig och sa att överföringstiden skulle vara 2 veckor eftersom den var internationell. PoÀngen Àr att jag hittills har vÀntat pÄ den överföringen i nÀstan 2 mÄnader men nu ser jag att jag inte Àr den enda, pÄ samma sÀtt kontaktar jag dem med alla medel och de svarar inte.

  VARNING VAR INTE INVESTERA MED DENNA SCAMMERS.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hector, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking.

   En hÀlsning.

 42. ALEX svar

  DET ÄR EN RIKTIG BEDRÄGERI OCH JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA DE STAL MIG 130US DOLLAR, LUR JAG VISSTE DET MEN DE HAR DATA FRÅN MITT KORT SOM JAG RAPPORTERAR OCH MITT IDENTIFIKATIONSKORT JAG NAMN OCH ADRESS. FÖR ATT DE KOMMENTARER MER BEDRÄGERI PÅ MITT NAMN, DET GÖR DE, DE KÖPER MED DINA KREDITKORT, TA UT PENGAR OCH ANDRA, VÄLDIGT VÄKAS DET SOM DE ÄR STORA BEDRÄGERARE OCH DET VET DE INTE ATT ATT VÄLLA ATT VÄLLA???

  De kallade mig genom att sĂ€ga att jag hade begĂ€rt information frĂ„n dem och sedan fick de mig att sĂ€tta in pengarna och det vĂ€rsta av allt Ă€r Q efter att de registrerat mig pĂ„ deras webbplats, undersöka och hĂ€r kunde jag inte hitta all denna information eftersom PASS MIG TILL MIG FRÅGA.

  VAR FÖRSIKTIGA DE HAR STÅLT SKAMMADE I VÄRLDSOMRÅDEN SOM HAR STALAT MYCKET PENGAR MER ÄN 10 TUSEN EUR ÖGON OCH DET VÄRSTA AV ALLA ÄR DET INTE SÄTT ATT ANMÄLLA DEM DE ÄR SOM GHOSTER PÅ NETTET.

  EN gÄng Q uppnÄdde de inte lÀngre den som skrev dig för att övertyga dig och de passerade dig med en annan pÄstÄdd mÀklare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking med oss ​​...

   En hÀlsning.

 43. Rodolfo svar

  Kan du informera mig om 24option.com Àr en reglerad mÀklare. Tack

 44. STEPHEN M. svar

  Hej alla! FrÄgan till allt detta Àr .... SÄ var investerar vi dÄ?
  Det har gÄtt drygt tvÄ mÄnader att jag har investerat cirka 1000 USD och ja, jag ser mitt kapital öka lite efter lite. Jag gjorde vad allt skulle göra innan jag fortsatte att investera. Jag bad om att mitt kapital skulle omsÀttas och det gjorde de. RÄdgivare Àr Bob Garcia.
  NÀr jag sÄg att de faktiskt efterlevde min begÀran fortsatte jag att investera. Men jag stöter pÄ den hÀr webbplatsen för Àven om jag Àr glad att se mitt kapital vÀxa, finns det alltid osÀkerheten om en bluff. Jag kÀnner inte personligen rÄdgivaren, jag vet inte om de verkligen har en etablerad adress osv. Jag vet inte vad jag ska göra nu. Om du ber mig att ersÀtta alla mina pengar just nu, eller snarare Àr jag försiktig och maskerar min ersÀttning med en brÄdskande sak men med argumentet att sÄ snart det löser sig om nÄgra dagar, kommer jag att Äterbetala huvudstaden. Vad gör jag? HjÀlper de mig?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för dina kommentarer om LUXOSB, ja vad kan du göra, det Àr en mycket komplicerad situation ... Försök att nÀmna att du behöver pengarna för en nödsituation och sedan sÀtter du in dem igen för att se vad de sÀger till dig ...

   En hÀlsning.

 45. Patricia Noel svar

  Hej god eftermiddag! De ringde mig igÄr, lite förvÄnade över samtalet, eftersom jag begÀrde information för flera mÄnader sedan, i en annons (min avsikt att investera i en pÄlitlig bank) och de ringde mig igÄr efter sÄ mÄnga mÄnader av det att jag inte ens kom ihÄg! FrÄgan Àr att jag idag skickar mitt kortnummer för en minsta investering men webben hoppade fel, mitt kort var aktiverat idag, min frÄga Àr om nÄgon vet om betalningen krediteras nÀr den aktiveras igen? För att lÀsa alla kommentarer Àr inte tillförlitliga och tack för att jag hittade den hÀr sidan. Sedan imorgon mÄste jag göra en insÀttning till ett konto hos dina operatörer i Argentina, frÄga just nu om de Àr reglerade av ASIC och han svarar detta:

  Vi Àr registrerade och arbetar under namnet LUXEMBOURG PTY LTD (ACN: 099568279) i ASIC http://www.asic.gov.au.
  I sökalternativet Företag och organisationer kan du ange registreringsnumret 099568279 eller i sökmotorn ange vÄrt namn.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Patricia, vi har inte lyckats hitta den pÄstÄdda förordningen, vi rekommenderar inte att investera med detta företag.

   En hÀlsning.

 46. mubarakaliamh - Viewing Profile: Reputasi - MuslimVillage Forum svar

  Hej. Först tack alla för kommentarerna. Idag kommer en Cesar Gutierrez att ringa mig. Jag vet ocksĂ„ vad jag gjorde med bitcoin i en halv vecka. Ämnet som du finner rekontra sympatiskt, jag tror att det Ă€r en del av övertygelsen att de fĂ„r dig att tro. Jag Ă€r uppriktigt intresserad av att investera i saker men jag vet ocksĂ„ att ingenting Ă€r gratis och frĂ„n ovan kan man inte ha saker. SĂ„ jag bad honom om information hela tiden för att kolla pĂ„ Internet. Det tog mig lĂ„ng tid att skynda mig och dra nytta av den förmodade lĂ„ga jag vet inte vilken valuta och jag var tvungen att göra ett steg igĂ„r om eller om. Och sĂ„ förklarade han allt mer lugnt. Jag sa till honom att frĂ„n och med nu kunde jag inte göra nĂ„got sĂ„dant utan att analysera det. Att om tillfĂ€llet igĂ„r gick förlorat, senare öppna en annan. Men jag kommer att veta hur jag ska hantera det. Jag bad honom om hans nummer och att ge mig tid att undersöka saken. Han ringde mig pĂ„ natten och han skickade detta till mig med post... Hej Gaston.

  Du kan komma in i vÄr Offshore Banking via följande lÀnk: luxinvestmentptyltd .com / es /

  Det Àr viktigt att du vet att nÀr du öppnar kontot med LUXOSB hjÀlper vi dig i varje steg:
  Du kommer att ha tillgÄng till vÄra specialister pÄ valutahandel (FOREX) för att optimera ditt kapital och pÄ sÄ sÀtt dra nytta av de efterföljande fördelarna.
  Du kommer att fÄ kontinuerlig rÄdgivning frÄn en bankagent och en finansiell rÄdgivare (handlare) för att diversifiera ditt kapital och öka det pÄ det mest optimala sÀttet.
  Du kommer att ha kontinuerlig analys och marknadens styrkor frÄn vÄra specialister.
  Som experter pÄ kapitalförvaltning Àr LUXOSB: s mÄl att öka investerarnas tillgÄngar och tjÀna deras förtroende. Mer Àn fyra miljoner kunder litar pÄ oss. För privata kunder erbjuder vi rÀtt lösning i alla skeden av ditt liv: frÄn enkla fondsparande planer till privata pensionsplaner frÄn vÄrt erbjudande om en balanserad tillgÄngsstruktur. I 30 Är har LUXOSB varit expert pÄ fondlösningar. Vi erbjuder vÄra kunder lÄngsiktiga lösningar. (Se bifogat dokument).

  Vi har flera investeringssystem som kan intressera dig:
  New York Stock Market Forex -medlemskap.
  Investeringar i Blue Chip.
  Investeringar i fastigheter.
  Löneinvesteringsplaner.
  Pensioneringsinvesteringsplaner.
  NÀr det gÀller reglerna för vÄrt handelsgolv anger jag för dig: Luxembourg Offshore Banking Àr registrerat och opererar under namnet Lux Investments Pty Ltd: ACN 168 909 822 (Kontrollera oss pÄ http://www.asic.gov.au). (Se bifogat dokument).

  I mer Àn 3 decennier har vi varit kapitalmarknadsexperter pÄ vÀrldens investerings- och finansmarknader. VÄra relationer med de tillgÄngar som har anförtrotts oss utgör grunden för vÄra kunders förtroende.

  BÀsta hÀlsningar.

  Luxemburg Offshore Banking
  Cesar Aguirre
  Kontoagent | Luxemburg Offshore Banking
  telefon: (612) 90373854
  webbplats: luxinvestmentptyltd .com
  email: [e-postskyddad]. Nu nÀr du ringer mig vid middagstid om nÄgon har en frÄga att be dig berÀtta för mig. Medan jag ska fÄ information av honom och se hur han reagerar pÄ allt jag frÄgade honom.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gastón, tack sÄ mycket för dina kommentarer om LUXOSB, du kan ocksÄ frÄga varför de Àndrar webbsidor (sidornas adress) varför om de har mer Àn 3 decennier (förmodligen) domÀnen luxinvestmentptyltd.com registrerades 2018, och domÀnen luxosb.com 2017, utöver detta kunde vi inte hitta den förmodade förordningen med ASIC ... Be dem skicka lÀnken till förordningen eller visa oss det bifogade dokumentet som de har skickat dig ( du bör ta en skÀrmdump av skÀrmen, ladda upp bilden till en webbsida som imgur och dela bildlÀnken hÀr) ...

   Du kommer att berÀtta för oss,

   en hÀlsning.

 47. SERGIO svar

  KĂ€ra:
  De ringde mig ocksÄ i januari 2018 (frÄn vad jag ser arbetade de mycket under den hÀr tiden för att utföra bedrÀgerier), jag investerade bara 200 USD, kontot ökade, Francisco Vacci ringde mig varje dag och vi pratade pÄ ett mycket trevligt sÀtt. ton Han sa till mig samma sak som jag lÀste ovan. Att affÀrsmöjligheter skulle öppnas och han bad mig om 5000 USD, eftersom jag inte hade dem, sa jag till honom att jag kunde fÄ en del och han erbjöd sig att utnyttja resten (uppenbarligen lurade han mig). SÄ jag bad honom om ett "förtroendetest". Med tanke pÄ att vi vid den tiden redan hade kommit frÄn endast US $ 200 som vi hade investerat den 25/1/18 ca till US $ 1500 pÄ kontot i april 2018 ca (med endast dagliga magiska sessioner som varade i nÄgra sekunder och vi vann 50 USD till 80 USD per session). DÄ var jag vÀldigt upprymd, men med en förnuftig reflektion sa jag till honom att skicka mig 250 $ för att bekrÀfta att det krediterades mitt konto, och det gjorde han och det krediterades mig. SÄ jag bad honom om en skÀrmkopia för att kontrollera var överföringen kom ifrÄn eftersom jag ville verifiera att den var frÄn LUXOB-kontot som jag hade överfört frÄn (men han skickade den aldrig till mig). Vi fortsatte att jobba i nÄgra dagar till, kontot i maj hade redan stigit till 2384.47 US$ !!!! (Jag var superglad). Han kontaktade mig igen för att lura mig igen, eftersom de upptÀcker din entusiasm, men uppenbarligen höll jag inte med, och dÀr bad jag honom skicka mig en del av det som genererades igen, och han sa till mig att det inte var möjligt just nu , och sanningen Àr att eftersom jag Àr en mycket upptagen person, kunde jag inte fortsÀtta med Àmnet lÀngre, dÄ och dÄ skickar jag honom en whatsapp för att se hur han mÄr och han svarar pÄ det till mig.
  Som tur var kom jag ut bunden. Men jag var pĂ„ grĂ€nsen till att falla för hans bluff. SÅ POJKAR SNÄLLA INTE INVESTERA MED DESSA MÄNNISKOR, DE ÄR PROFESSIONELLA BEDRAGARE, INVESTERA DEFINITIVT INTE MED DEM.
  Vad som nu bör göras Àr att rapportera det till nÄgon enhet,
  Om nÄgon har en aning om hur man gör det, kommer jag att stödja det.

  HĂ€lsningar till alla
  PS: Lyckligtvis hittade jag den hĂ€r sidan och alla mina tvivel rensades upp, DE ÄR SCAMMERS .. !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sergio, tack sĂ„ mycket för att du delar din upplevelse med LUXOSB med oss ​​...

   En hÀlsning.

  • Laura svar

   Hej Sergio, hÀr verkar vi vara flera. SÄ om det finns ett sÀtt att rapportera dem eller göra en grupptalan, gÄr jag med. HÀlsningar

 48. Nydia gabriela svar

  Hej, jag delar min situation med denna mÀklare ...... i februari 2018 kontaktade de mig per telefon och indikerar att de hade upptÀckt att jag har letat efter mÀklare online och de erbjöd mig alla deras tjÀnster som jag accepterade och startade mitt konto med 200 dollar slutade de kommunicera med mig fram till april och bad om ursÀkt för den dÄliga uppmÀrksamheten men att en personlig chef vid namn Daniel skulle tilldelas mig som jag började arbeta med, och i början av maj sa de till mig att det fanns en god möjlighet av investeringar, men jag var tvungen att ange 5,000 2,000 dollar som jag inte hade och Daniel Han sa till mig att han skulle sÀtta mig 3,000 15 och jag skulle bara sÀtta in 1,500 XNUMX och om XNUMX dagar skulle jag fÄ min Äterbetalning, vilket jag accepterade. Min insÀttning kom aldrig fram och enligt dem var det ett problem med min bank (BANAMEX) eftersom de hade begÀrt överföringen. I slutet av maj insisterade de pÄ att jag skulle sÀtta in XNUMX XNUMX dollar till för att öka investeringen, men jag accepterade inte lÀngre och begÀrde mitt kapital pÄ grund av dÄlig service, Daniel sa till mig att det inte var nÄgra problem att om en vecka skulle mitt kapital ÄterlÀmnas till mig, men idag har jag inte fÄtt nÄgot och han svarar inte lÀngre pÄ mina samtal eller min WhatsApp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nydia, det Àr verkligen synd vad du nÀmner om Luxembourg Off Shore Banking, eftersom du kommer att se att du inte Àr den enda som pÄverkas ... Har du försökt att kontakta dem frÄn ett annat mejl eller telefon?

   En hÀlsning.

 49. AMS svar

  Jag har lÀst alla kommentarer, det jag föreslÄr för dem som betalat med kreditkort Àr att de inte kÀnner till förbrukningen. SÄ vd Àr det enda sÀttet att de kan ÄterstÀlla investeringen. Om du bestÀmmer dig för att göra det, gör det snart, berÀtta för kortsystemet att du lurades. Tur

 50. Paul svar

  Hej, hur mÄr du? Jag Àr Pablo frÄn Argentina,
  För nÄgra dagar sedan försökte de kontakta mig frÄn det hÀr företaget och jag hade mina allvarliga tvivel om det, jag undersökte överallt och sÄ kunde jag komma till denna plats dÀr alla delade med sig av sin erfarenhet och sanningen att efter att ha sett sÄ mÄnga negativa kommentarer Jag fortsatte att ta Jag tog ett beslut med dem och jag nÀmnde mÀngden dÄliga kommentarer de hade frÄn mÄnga anvÀndare av den plattformen, angÄende det faktum att nÀr jag gjorde insÀttningen förlorade de all slags kontakt med anvÀndaren, sÄ i stort sett bra villkor Jag sa till dem att jag föredrog att inte investera med dem efter en dag utan att ha fÄtt svar, de berÀttade för mig via e -post att de redan hade löst detta problem med dem och att om de Àr reglerade av ASIC och att de Àr i kraft , dÄ bifogar jag svaret och jag hoppas att en av de drabbade anvÀndarna kommenterar om du verkligen fick ett svar frÄn dem, tack sÄ mycket ...

  Hola Pablo,

  Tack för att du skrev till mig och sÀrskilt för din recension, det sÀger mycket om dig som investerare.

  NÀr det gÀller kommentarerna har vi redan försökt granska deras missnöje med alla dessa kunder, men de Àr alla överens om samma sak: de tilldelas ett investeringssystem som de vill avbryta kontraktuellt och vid tidpunkten för att indikera att det inte Àr bÀsta tiden att göra uttag, de blir upprörda och Àr benÀgna att tolka vad som sÀgs till dem.

  Som du ocksÄ vet, pÄ kundnivÄ, nÀr du köper en produkt eller tjÀnst, om det fungerar, brukar du inte kommentera nÄgot positivt, men om produkten inte uppfyller dina förvÀntningar börjar du kommentera och klaga, det Àr normalt och naturligt. Jag ger dig dock garantin för att vi har kontaktat alla dessa kunder för att klargöra situationen.

  Jag sÀger Àrligt talat att investeringssystemet pÄ aktiemarknaden inte Àr ett system för alla, mycket mindre för spelare, eftersom det hÀr Àr ett ÄterstÄende inkomstsystem som genererar vinster pÄ ett konservativt sÀtt och för att fÄ tillbaka en riktig investering Àr det efter en viss tid, förstÄ mÄnader. Det Àr exakt samma fall som att förvÀrva en kommersiell lokal, vilket Àr en huvudinvestering, och du bör ocksÄ vÀnta, och om det inte gÄr bra eller inte uppfyller dina förvÀntningar, klagar du pÄ att lokalerna inte var bra, dÄligt belÀgna, dÄliga kunder etc.

  Med detta försöker jag inte ursÀkta dessa kommentarer, utan tvÀrtom, att hÄlla med de kunder som kÀnner sig missnöjda, men det Àr för att de letar efter mirakulösa system som vi inte kan erbjuda, vi Àr inte ett universalmedel för dig att generera vinster omedelbart, inte heller ett lotterisystem Àr ett seriöst investeringssystem som mÄste behandlas som sÄdant.

  NÀr det gÀller föreskrifterna ber jag dig att bekrÀfta publiceringsdatumet för den artikeln, eftersom vÄra bestÀmmelser med ASIC Àr i kraft och kan granskas direkt pÄ denna tillsynsenhets webbplats, jag inbjuder dig att granska det med mig via en telefon ring om du vill.

  Slutligen vill jag nÀmna att det Àr sant, det finns negativa kommentarer, alla företag har negativa kommentarer, men tyvÀrr finns det ocksÄ kunder som kÀnner att de vill anvÀnda ett investeringssystem som en oÀndlig pengamaskin, och verkligheten Àr en annan.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, den pÄstÄdda förordningen Àr helt falsk, sÀg till dem att skicka dig lÀnken till den pÄstÄdda förordningen, som alla reglerade mÀklare gör ... Vi rekommenderar dem inte, pÄ grund av antalet kommentarer vi har fÄtt frÄn LUXOSB -klienter som nÀmner att de kan inte dra sig tillbaka eller kommunicera med de de kontaktade regelbundet tidigare, de Àr ocksÄ en oreglerad mÀklare ...

 51. Javier Mendez svar

  INVESTERA INTE MED DEM, DET ÄR BEDROG! DE FÅR DIG ATT TROR ATT DE KOMMER ATT ÅTERTÄNDA DINA PENGAR OCH DU SEER VERKSAMHETEN OCH HUR DINA PENGAR ÖKAR, MEN DU SE INTE DET IGEN

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med LUXOSB med oss, kan du utöka den lite mer? Till exempel, nÀmna hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 52. Antonio svar

  Min erfarenhet av dem Àr negativ, jag kommenterar:

  Mitt namn Àr en viss Thiago Rivera som ger mig information, visar mig webben och allt som lÀnkarna gör innan jag gÄr till mÀklaren som driver. NÀr jag tilldelades mÀklaren visade det sig vara en viss Samuel Guevara, frÄn New York.

  Ange 150 euro, Àven om jag pÄ grund av tidsbrist inte kunde nÀrvara vid dem förrÀn 4 mÄnader senare, nÀr de kunde kontakta mig Samuel visade mig hela proceduren och började operera. de 2 veckorna hade redan genererat 480 euro. Alltid i stÀndig kommunikation via wasap och telefon med Samuel. Följande vecka erbjöd han mig en möjlighet med investeringen pÄ aktiemarknaden eller nÄgot som jag inte kan förklara, skulle vara att ange ett belopp pÄ 5000 euro för att komma in i den Ärliga investeringen. Eftersom det visade sig att jag Àr i en dÄlig situation, nej, följande, eftersom han erbjöd mig att lÄna mig den delen som jag saknade pÄ 5000. NÀr jag kunde ha lite pengar sa jag till honom, min förvÄning var att han bad mig om mindre Àn det överenskomna beloppet satte jag 2000 och de 3000 som jag redan skulle dra av nÀr insÀttningen gjordes pÄ mitt konto, det han frÄgade mig var 1033 euro.

  Efter intrÀdet sÄg jag hur kontot ökade till 2500 euro, han kontaktade mig för att skriva in 500, men det var problem med inkomsten, och efter 1 timme i telefonen ansÄg vi det bokstavligen omöjligt och vi vÀntade pÄ att han skulle informeras om fel eftersom det inte gick in.

  FrĂ„n det ögonblicket flyttade kontot inte lĂ€ngre igen och han kontaktade mig inte heller. Jag har skickat honom wasap vĂ€nster och höger, jag ser honom online, men han svarar inte. Jag begĂ€rde frĂ„n den nya webbplatsen att pengarna skulle tas ut, som förblev i vĂ€ntan, och Ă€ven efter tre mĂ„nader, en gazillion e-post till företaget, Ă€r det fortfarande vĂ€ntande och 3 euro pĂ„ kontot. Hittills vĂ€ntar jag fortfarande ....

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, det Àr verkligen synd att de som drabbats av LUXOSB fortsÀtter att vÀxa med dagarna ... Kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand?

   En hÀlsning.

 53. Javier e svar

  Jag investerade med Luxosb Limited genom Samuel Guevara och tills nu vÀntar jag fortfarande pÄ att de ska kontakta mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, sÀger det att du investerat och nu Àr det inte möjligt för dig att kontakta dem? Kommer du ihÄg hur du hittade Luxosb?

   En hÀlsning.

 54. Ariel svar

  Hej, jag berÀttar att för tvÄ dagar sedan kontaktade en kontoagent (Francisco Vacci) frÄn denna mÀklare mig,
  Jag skulle vilja veta om nÄgon verkligen kunde ta ut pengarna frÄn den hÀr mÀklaren eftersom jag idag satte in $ 150, - och idag bad de mig att göra en ny insÀttning och jag vet inte vad jag ska göra om jag sÀtter in eller ber om min pengar tillbaka.

  De skickade mig ocksÄ informationen om att mÀklaren reglerades av ASIC.
  För att se denna information gÄ till den hÀr sidan connectonline .asic.gov.au / RegistrySearch / faces / landing / SearchRegisters.jspx? _Adf.ctrl-state = 145lxogumz_47
  VÀlj -Organisationer och företagsnamn i rullgardinsmenyn-
  I rutan nedan skriver de 168 909 822
  Detta Àr informationen pÄ ASIC -sidan:
  Namn: LUX INVESTMENTS PTY LTD
  ACN: 168 909 822
  ABN: 65 168 909 822 (Extern lÀnk)
  Registreringsdatum: 3-04-2014
  NĂ€sta recensionsdatum: 3-04-2019
  Status: Registrerad
  Typ: Australian Proprietary Company, Limited By Shares
  Plats med sÀte: NORWOOD SA 5067
  Regulator: Australian Securities & Investments Commission

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tja, just dÀr stÄr det, "Status: Registrerat" Àr ett registrerat företag, men inte reglerat, det Àr fortfarande en icke-REGLERAD mÀklare, försiktighet.

  • Nydia gabriela svar

   Hej Ariel!
   Francisco Àr den första personen som kontaktade mig och tillÀt mig att delta i mer Àn en mÄnad (jag visste inte orsaken)
   NÀr jag gick in pÄ sidan för att begÀra min första Äterbetalning kontaktade en viss Daniel mig och han berÀttade att Francisco hade skickats till en annan plats och att han inte lÀngre skulle arbeta med dem.

 55. MĂ€rta Tejada svar

  Förmodligen reglerat skickade de mig detta

  Namn: LUX INVESTMENTS PTY LTD
  ACN: 168 909 822
  ABN: 65 168 909
  Registreringsdatum: 03-04-2014
  Datum för nÀsta granskning: 03-04-2018
  Status: Registrerad
  Typ: Australian Proprietary Company, Limited By Shares
  Plats för registrerat kontor: NORWOOD SA 5067
  Regulator: Australian Securities & Investments Commission

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marta, tack för informationen, eftersom det har varit omöjligt för oss att hitta detta pÄ ASIC (Australian Financial Regulatory Body) webbplats, vi tror att det Àr falskt, om inte, skickar de lÀnken till ASIC: s webbplats, men detta en som de har skickat dig har inte varit möjligt att hitta eller verifiera.

   • MĂ€rta Tejada svar

    connectonline .asic.gov.au / RegistrySearch / faces / landing / SearchRegisters.jspx? _afrLoop = 3003402451040482 & _afrWindowMode = 0 & _adf.ctrl-state = ptlaqp9bb_12

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Marta, detta tar oss till en sida för att söka efter ASIC -företag, men det visar ingen förordning, Àr du sÀker pÄ att du har satt lÀnken korrekt? Om inte kan du ocksÄ skicka en skÀrmdump ...

     hÀlsningar

 56. MG svar

  Hej, samma sak hÀnde mig, allt gÄr vÀldigt bra tills du ber om att ta ut en del av pengarna, inga fler kontakter kontaktades, inte heller svarade de pÄ mina samtal.
  Jag tog ett lÄn för att komma in pÄ denna plattform och kunde fortfarande inte ta ut ett öre. Var försiktig.
  Jag ger dem siffrorna och namnen.
  Bob Garcia +44 7770 957055 Àr hans whatsapp
  Alejandro Velasquez +1 872

  Nu kallar de sig Luxemburg
  detta Àr din webbsida luxinvestmentptyltd .com / sv /

  Om de bestÀmmer sig för att trÀffas eller nÄgon hittar nÄgot sÀtt att dessa mÀnniskor inte kommer att fortsÀtta fuska lÀngre. De varnar mig att publicera överallt vad dessa mÀnniskor gör.

  hÀlsningar
  +5493875356492

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej MG, tack sĂ„ mycket för informationen, vi kommer att granska den nya webbplatsen sĂ„ snart vi har en stund att göra det och tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du kom till att hitta LUXOSB?

   En hÀlsning.

  • MG svar

   TyvÀrr, för att lÀgga till mer om detta företag, upptÀckte jag igÄr kvÀll att de öppnade positioner utan mitt tillstÄnd, mycket högt för att jag skulle förlora mina pengar, av de 1670 euro jag hade, idag har jag bara 700 euro. Àven om jag stÀngde verksamheten.
   Om nÄgon kan hjÀlpa till att lösa detta, kontakta mig.
   Jag kommer ocksÄ att offentliggöra pÄ alla sociala nÀtverk, sÄ att de inte fortsÀtter att lura mÀnniskor.

   PlatshÄllarbild för Mario Gabriel Gonzalez Burgos
   +5493875356492 WhatsApp
   Jag lÀmnar min mobiltelefon om nÄgon behöver veta mer om hur detta företag fungerar, kan de kontakta mig.
   sÄ jag ger dig bevis pÄ hur dessa SCAMMERS fungerar.
   hÀlsningar

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Mario, det Àr verkligen synd vad du sÀger, betyder det att de öppnade verksamheten utan ditt tillstÄnd? Men hade du en rÄdgivare som öppnade verksamheten Ät dig? Eller Àr det första gÄngen det har hÀnt? Tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med oss.

   • PlatshĂ„llarbild för Mario G Gonzalez svar

    SÄ Àr det frÄn första dagen, de opererade för mig, bara de ringde mig och fick mig att se hur de fungerade och hur min inkomst ökade, detta var tills jag satte in 760 EUR, de började sluta fungera pÄ kontot och jag fick samtal Av den anledningen bestÀmde jag mig för att ta ut 200 euro, och frÄn det ögonblicket svarade de inte mer, tills jag hotade att göra dem offentliga pÄ sociala nÀtverk, svarade de en gÄng till och bad mig 30 dagar att göra överföringen. SÄ nÀr jag vÀntade sÄ lÀnge kontaktade jag dem igen och de svarade aldrig igen.
    Mitt MT4 -konto innehÄller fortfarande mitt kapital, men det hÀr företaget har inte för avsikt att lÀmna tillbaka det kapital som finns kvar.
    SÄ jag bestÀmde mig för att publicera min erfarenhet.
    SÄ att samma sak som hÀnde mig inte hÀnder dem.
    Var mycket försiktig ... arbeta inte med detta företag.
    hÀlsningar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Mario, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av Luxembourg Off Shore Banking, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand?

     En hÀlsning.

     • PlatshĂ„llarbild för Mario G Gonzalez

      De ringde precis till mig, och eftersom jag hade 50 euro i PayPal uppmuntrade mig att försöka, nÀr jag sÄg vinsten de erbjöd var jag upphetsad ... Jag tror att precis som alla som har blivit lurade av dessa mÀklare ... föll vi ner och de lurade oss.
      Nu studerar jag mycket mer mÀklarna som ringer mig. Jag ser knappt en dÄlig kritik, jag sÀger till dem och ber dem att inte ringa mig igen.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Mario, för vi rekommenderar verkligen alltid att leta efter mÀklaren innan du investerar med företaget, som du har sagt ... Om du har eller blivit uppringd frÄn nÄgot annat företag kan du, om du vill, nÀmna namnet sÄ vi gör en recension om företaget.

      En hÀlsning.

 57. Javier Mendez svar

  Är en gotcha! investerar pĂ„ allvar inte i LUXOSB

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med LUXOSB, kommer du ihÄg hur du hittade dem? Tror du att du kan utöka din upplevelse lite? Varför sÀger du att det Àr en bluff?

   En hÀlsning.

 58. Francisco Pardo svar

  Scafaaaaaa lÀgger inte pengar nÀr de har kapital de ÄtervÀnder inte dina samtal, förlorar inte mer pengar med denna bedragare. Den som vet hur man tar ut pengarna, snÀlla lÀgg dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking ... Minns du hur du kom till att hitta det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 59. Hector svar

  Hector
  Det hÀnde mig exakt samma sak
  Återigen Samuel Guevara
  Jason hus
  Annat
  Dessa mÀnniskor gör mycket skada
  Och det gÄr till Argentina
  De mÄste rapporteras till USA FEDERAL RESERVE
  och CENTRALBANKEN I LA R. A
  Och till alla institutioner och specialiserade webbplatser

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Géctor, tack sÄ mycket för att du delade din upplevelse med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 60. ruben svar

  Hej, jag Àr Ruben frÄn Bahia Blanca, Argentina, jag laddar ner handlare via webben och en person frÄn USA ringde mig per telefon, florida med numret, och enligt honom kontaktade han en mÀklare som heter Francisco Vacci, det Àr namnet av sin post, sa han att med 100 sÄ att jag kunde se resultaten, deponerade jag dem och pÄ cirka 10 sekunder hade jag 113,20, sÄ han sa till mig att vi skulle behöva börja med 1500, jag ville depo och kortet gjorde inte acceptera, berÀttade han för mig att han försökte heller ringa Bank och gav mig tillÄtelse och deponerade 1500, men nÀr han ocksÄ behandlade ytterligare 1500 deponerades, totalt 3100 dollar, det var nÀsta dag, nÀr jag satte dem i arbete pÄ cirka 20 sekunder blev de 4300 mer eller mindre, nÀsta dag Det var en annan gÄng och redan med 6313 dollar hade jag redan hÀvdat att mitt kort var rött och beroende av de pengarna för att överleva eftersom jag inte kan arbeta, ja ja det var alltid deras svar ja ja ett tag tror jag 6780 och frÄn det ögonblicket nej De svarade mig mer och jag kunde inte ta ut nÄgonting, idag har jag 571 dollar Det stÄr pÄ rÀkningen, jag vet inte vad jag ska göra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rubén, det Àr synd vad du nÀmner, hur lÀnge Àr det sedan de inte har svarat dig och du kan inte komma i kontakt med dem? Vi kommer att uppdatera recensionen för att betygsÀtta företaget negativt.

   hÀlsningar

 61. OJG svar

  Tja, de ska regleras med ASIC med följande data:

  Namn: LUX INVESTMENT PTY LD.
  ACN: 168 909 822
  ABN: 65 168 909
  REGISTRERING: 03-04-2014
  REVISION: 03/04/2018
  STATUS: REGISTRERAD

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej OJG, varifrÄn fick du den informationen? Det har varit möjligt för oss att hitta det pÄ LOB-webbplatsen. Dessutom Àr det du teoretiskt sett Àr ett register, inte en förordning, det Àr inte detsamma ...

   Vi ser fram emot ditt svar,

   En hÀlsning.

 62. BM svar

  Jag investerade med Luxosb Limited genom mÀklarna Tihago Riveira och Samuel Guevara och de lurade mig, tills nu vÀntar jag fortfarande pÄ att de ska kontakta mig, var försiktig, de lurar dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "BM", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking med oss, hur lÀnge har du vÀntat pÄ ditt uttag? Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 63. John Zalazar svar

  KĂ€ra:
  Jag kommenterar att i mitt fall började jag med en investering pÄ 150 dollar, de gjorde dagliga rörelser och jag fick ha nÀstan 300, sedan bad de mig att investera 500, men hur varje nÀtverksamhet tvivlar pÄ sanningen sÄ innan jag investerade begÀrde jag uttag av 100 för att se om de krediterades mig, dÀr fick de mig att fylla i nÄgra formulÀr, kontoinformation etc. Efter ca. en mÄnad fram och tillbaka krediterades mitt konto det belopp som motsvarade vad jag hade begÀrt, sÄ jag antog att det var nÄgot riktigt och jag har investerat lite mer, men lyssnar pÄ de erfarenheter jag Ängrar ... jag har inte begÀrde nÄgon annan utbetalning eftersom min idé Àr att portföljen ska vÀxa tills den har mer intressanta belopp. De kontaktade mig för att jag ville investera i bitcoins, vad föreslÄr du att jag gör?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan Zalazar, eftersom sanningen Àr att du befinner dig i en mycket svÄr situation kan du försöka begÀra tillbakadragande och berÀtta för oss hur du mÄr, till exempel.

   En hÀlsning.

 64. Fernando svar

  De Àr bedragare, de fÄr ditt konto att vÀxa till hÀpnadsvÀckande antal och nÀr du begÀr ett uttag av pengar behandlar de det inte och ursÀkterna börjar.
  Jag arbetade med dem mellan november och januari, i mitten av januari 2018 begÀrde jag det första uttag av pengar, först slutade de svara mig och insisterade pÄ att de granskades och inte kunde behandla uttag, jag vÀntar fortfarande efter 2 mÄnader att de behandlar Det första uttag som begÀrts, sanningen lÄter mycket som en bluff för mig, om jag har fel kommer jag att korrigera kommentaren, men jag rekommenderar dem inte alls, i mitt fall följde en viss Francisco Vacci mitt konto, vi kommunicerade dagligen via post och whatsapp tills jag bad om uttaget, dÀr han slutade inte bara kontakta mig utan ocksÄ svara pÄ mig.
  Varken svarade de pÄ mig via webbformulÀret eller via kontaktmeddelandet, jag kÀnner uppriktigt att jag blivit lurad igen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, det Àr synd att lÀsa din upplevelse med LUXOSB, det vill sÀga att du begÀrde uttag av kapital, och dÀr började alla problem ... Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

  • Fernando svar

   Personen som först kontaktade mig via telefon var Samuel Guevara, genom en begÀran som han hade gjort pÄ en webbplats.

   Det konstiga Àr att du kan handla utan problem frÄn MT4 med ett konto som de har som om det vore en seriös mÀklare, och dÀr ser jag mitt totala saldo, men jag fÄr inte ett öre av den siffran alls, riktigt olyckligt.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Fernando, eftersom vi fÄr erfarenheter som dina om investeringsbolag vÀldigt ofta, tyvÀrr Àr det ganska vanligt att detta hÀnder, det Àr dÀrför vi alltid rekommenderar att arbeta med en reglerad mÀklare.

 65. Joaquin Ramirez svar

  Hej, jag REKOMMENDERAR INTE DET FÖR NÅGOT NÅGRA LJUGARE. Nu berĂ€ttar jag varför, det visar sig att jag började med dem, de bad mig om detaljer om identitetskortet etc. Jag började med 150 dollar och jag nĂ„dde det belopp pĂ„ 400 jag ville ta ut och de svarade mig inte nĂ„gonstans, för 1 mĂ„nad sedan försöker jag ta ut mina pengar och ingen annan ger kontakt eller löser en förlĂ€genhet, slösa inte bort din tid med en bluff borde dödas

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joaquín, det Àr synd att lÀsa dina kommentarer, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   hÀlsningar

 66. steven oaks svar

  God dag,

  Jag kontrollerar verkligen allt med fakta och luxembourg offshore banking, det har gett mig resultat.
  Det Àr om du ska följa deras rÄd och alltid vara informerad om vad som hÀnder pÄ marknaden, för dÀr förstÄr du varför mÀklare gör vad de gör.

  För mig var det en utmÀrkt upplevelse, lita inte pÄ det först, jag sÀger er sanningen. Men jag tog en risk och jag Àr inte miljonÀr men jag har ett konstant flöde av pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Steve, tack sÄ mycket för att du delade din upplevelse med luxosb med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

   • steven oaks svar

    GÄ för att se en video om bitcoins och registrera dig.
    De ringde mig pÄ min mobiltelefon, de meddelade hur det fungerar, de berÀttade för mig om sÀkerheten. Jag tjÀnade lite pengar, jag lÀrde mig, jag fick erfarenhet, jag rekommenderade mÀnniskor.

    Att om det inte Àr lÀtt förlorar du ibland en operation men du vinner i majoritet.

    HĂ€lsningar.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Steven, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Luxosb med oss, hÀlsningar.

  • Andrea svar

   Hej Steven, jag pratar med dem. Jag pratar med en viss Samuel. Du vet om Àmnet men det skrÀmmer mig, som allt. Har de gett dig nÄgon Äterkomst?

   • MONICA BEATRIZ BADIN svar

    Var försiktig sÄ att Samuel lurade mig, han ansluter inte till mig

  • Ronald svar

   Hej Steven

   Kan du ge mig rÄd om hur jag gör för att ta ut snÀlla, och investerat, jag visualiserar i meta trader-programmet min vinstökning, men jag kan fortfarande inte ta ut. Min email Àr: [e-postskyddad] ; min wasat Àr: +51942092546, tack pÄ förhand ..

 67. alan svar

  god kvÀll skulle jag vilja veta om luxosb Àr pÄlitlig och borde investera med dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alan, eftersom ditt rykte fortfarande inte Àr sÄ klart och du Àr en OREGULERAD mÀklare, föreslÄr vi försiktighet. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

   • Alan svar

    Om jag registrerade mig och de ringde mig just nu Àr jag med dem, men de ber mig om en massa papper i dem för en kopia av mitt kreditkort pÄ bÄda sidor och jag Àr misstÀnksam mot det, jag sa till dem att Jag vill ta ut mina pengar men de svarar inte pÄ mig och jag skickar e-post och WhatsApp och de svarar inte.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Alan, det vi syftar pÄ Àr hur hittade du det hÀr företaget? Med hjÀlp av en annons kanske?

     En hÀlsning.

     • alan

      De ringde mig för att erbjuda sina tjÀnster, just nu ber jag att ta ut mina pengar och ingen svarar mig

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Alan, bra, men innan du begÀrde uttag var kommunikationen flytande, eller hur?

      En hÀlsning.

 68. Carlos G. svar

  Hej, jag skulle vilja om nÄgon kan berÀtta om sina erfarenheter ... HÀlsningar, Carlos G.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för dina kommentarer, vi hoppas att en annan kund kan dela sina erfarenheter med dig, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *