Bux mäklare

Recensioner av LUXOSB - Luxembourg Off Shore Banking

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren LUXOSB - Luxembourg Off Shore Banking, eller även kallad LOB, en CFD -mäklare, bland annat eftersom den erbjuder olika investeringsmöjligheter och olika relaterade tjänster.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Är det en reglerad mäklare? Vem tillhör det? Var är det baserat?

Mäklaren ägs av LUXOSB Limitedoch vad gäller din läge, i sidfoten på webbplatsen, nämns det att det är baserat i Hong Kong, men om man går till kontaktsektionen nämns det att det är baserat i San Francisco, USA, och man går till kontaktversionen, på engelska, nämner det att ha en bas i Australien, så vi har inte kunnat klargöra var det egentligen är baserat.

Om vi ​​pratar om regleringen av företaget, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Beträffande typerna av konton som LUXOSB erbjuder, ger lite information och egenskaper, de är tre kontotyper, Silverkontot, Guldkontot och Platinumkontot.

Silverkonto: 10% ränta årlig intjäningsränta, minsta initiala insättning € 5.000, årlig ränta, 10 $

Guldkonto: 15% ränta årlig intjäningsränta, minsta initiala insättning € 25.000, årlig ränta .15%

Platinakonto: 20% ränta årlig intjäningsränta, minsta initiala insättning € 50.000, årlig ränta .20%

LOB -kontotyper
Några specifikationer om LOB -kontotyper

 

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: MT4-plattformen (MetaTrader 4).

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som LUXOSB -mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

LUXOSB - Luxemburg Off Shore Banking webbplats
LUXOSB - Luxemburg Off Shore Banking-webbplats

LUXOSB ger följande hjälp: förklaring av hur ditt offshore -sparkonto fungerar, hur din årliga ränta fungerar, vad är den öppna marknaden, vad är ”blue chip” -företag och hur man investerar i dem, din plan för pensionering och hur din fastighetsinvesteringsservice fungerar.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Annan information om LUXOSB -mäklaren

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: luxosb.com/en   Av någon anledning har de en andra webbsida: https://luxinvestmentptyltd.com/es/ och en tredje webbsida lux-inter.com/en/

Telefonnummer: 61 290 37 3854

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt LUXOSB -mäklaren är pålitlig, men vi rekommenderar att vara försiktig Varför? 1. det är en OREGULERAD mäklare och 2. vi har inte hittat någon information om mäklaren på internet, vilket vanligtvis innebär att det är en relativt ”ny” mäklare.

 

Uppdatering mars 2018: På grund av många e-postmeddelanden och kommentarer från LUXOSB-klienter som förklarar att de inte kunde skaffa sitt kapital eller kontakta företaget, förutom att de är en EJ-REGLERAD mäklare, anser vi att LUXOSB inte rekommenderas, föreslår vi försiktighet.

 

Uppdatera januari 2019- ASIC (Australian Regulatory Body) har varnat för att LUXOSB felaktigt nämner att det regleras av ASIC. Mer information här.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om LUXOSB? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

192 kommentarer om «Luxembourg Off Shore Banking: Betyg och kommentarer»

 1. Luis Miguel svar

  Jag hade turen att lita på det här företaget, så kallade marknadsgenier och rådgivare, och jag vet inte vilka andra lögner de säger till dig. De lurade mig uppenbart med lögner och bedrägerier, tomma löften. Jag var mycket dålig. Nästan alla mina besparingar stals. Lyckligtvis hittade jag den här sidan, pratade i chatten och de hänvisade mig till mychargeback. Han hade verkligen ingen tro på dem. Jag litade inte alls. Men jag bestämde mig för att prova, bara för att se om det fungerade eller om något kunde åstadkommas och jag kunde få tillbaka som 80% av mina pengar minus mychargeback -provisionen som måste betalas när jag får tillbaka pengarna. Och framför allt lät jag inte dessa tjuvar behålla mitt kapital. Mitt råd är att det fungerar och det är värt ett försök. Jag kan tala för mig själv och om det fungerade. 

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis Miguel, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Fedefon svar

   Hej, Luis Miguel. Kan jag kommunicera med dig på något sätt så att du kan berätta lite mer? Jag är påverkad och jag är mycket oroad eftersom jag förlorade mycket pengar och jag vill få tillbaka dem.

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Fedephone, om du ber om dina pengar via våra länkar kommer du att undvika att hamna i händerna på advokater eller advokatbyråer av tvivelaktig kvalitet. Normalt sett är de allierade eller är en del av mäklaren som lurade dig först, det är därför de känner till dessa uppgifter, de är från samma grupp av kriminella. Tack för att du delar din erfarenhet med Luxembourg Off Shore Banking. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, det de erbjuder är inte riktigt, de återställer INTE någonting, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och i slutändan säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.